2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdanla ben dün gece görüştüm arkadaşlar varmış izmire aile saadeti yaşıyorlarmış :))
oh iyi hayırlısıyla gelmiş nurdan. sevindim...
denemekte fayda var. sabiha hanım biliyor bu işi çünkü...

Canım Annemlerde hala Kurfalı da oturuyor.Benimde küçüklüğüm falan orada geçti. O çocuk parkını biliyorum bende.. annenler tam nerde oturdular..

kurfalı mh de erinc sitesi var orda oturdular birkaç sene. hatta bosandıgım sene bende orda oturmustum 3 ay kadar. pek sevilesi biryer degil ama bizim sitenin içi fena degildi.
park dedigim yerde hani onunden yol geçiyor karsı taraf ormanlık gorunuyor bu dedigim park da oyun makinaları falan var hem cafe gozleme vs yapılıyor hem mangal kendin pisir ye tarzı biryer. tepelere kadar masalar falan var cardaklar var keyifli biryer yazları biz gidiyoruz haftasonları oraya serin oluyor çunku

[

ohaaa desem ayıp olur muuu?? bu kadar paraya iyi bişey olması gerek zaten!

ya bu tuvalet eğitimi konusunda bir kitap okumuştu bir arkadaşım diaper free baby diye, orda bebeği yeni doğan döneminden itibareb tuvalete tutmak gerektiğini söylüyor, bana çok saçma geldi okumadım bile.. annem bana şöyle bişey yapmış gece hiç altımı değiştirmiyormuş, gerçi ben de değiştirmiyorum ama şimdiki bezler o kadar kuru tutuyor ki ıslaklık olmayınca rahatsızlık da olmuyor, bizim zamanımızda ıslak olunca rahatsızlık duyulduğu için, bir süre sonra geceleri kupkuru kalkmaya başlamışım. sonra da yavaş yavaş klozete filan tutmuş, 1-1,5 yaşlarında tamamen bitmiş bu olay. ama haklısın Pervin, inşallah daha rahat yapar böyle kuzu.. bakarsın alışır da! 1 taşla 2 kuş fena mı!!

hıh işte evet anlattığım gibi.. ama şimdiki bezler uygun değil bunun için..

ne kadardı fiyatı baktınmı
nike 69 bakdım netten jokerde.
daha uygunsa adidas alalım.
içim acıyor şu sıpanın kıyafetlerine
4 kere giymeden küçülüyor.
ben değiştirmeye gittiğimde de %50 indirim vardı.. o zaman baya iyiye geliyor fiyatı..

ya bu tracy var yaaaaa!! bulsam geberticem kadını!!! ada doğmadan daha okudum ben o kitabı. aa tamam dedim kesin uygulayacağım. hani yenidoğan döneminde diyor ya başlayın rutine.. hastaneden gelindiği gün.. salak ben, başladım evet, 3 saatlik periyotlar koydum aynen dediği gibi! sarılık oldu çocuğum, fototerapi gördü! ne 3 saati ya, habire emzirsene salak kadın! hiçbişey kitaplardaki gibi değil işte! kaldırdım en ücra yerine attım kitabı!klava:

tracy başa bela!!! topiğin milli belası !! evlerden uzak derler ya aynen öyle. okumuyorum artık ben.

Off hiç çalışmak istemiyorum. Hava güzel, okulda bahar şenliği var. Ben de sorumsuz bir öğrenci gibi çimlere yatmak istiyorum. Dondurma yemek, langırt oynamak, kareoke yapmak falan istiyorum. Gençliğimi yaşayamadım galiba....

bugün kimseler yok.. havayı güzel bulan gezmeye gidiyor sanırım.... off bizde masa başında işte tıkıldık kaldık......zaman da geçmek bilmiyor.....

Evet hiç güzel bir yer değil malesef.En oturulabilir yeri uğurmumcu mahallesi hem sakin hemde seviyeli insanlar var gece bile tek başıma dışarı çıkabileceğim kadar tekin bir yer.
O dediğin yer tam benim demek istediğim yer.Benim evimde oranın bir blok aşağısında..
GEldiğinde beklerim canım..

ben tracyden cok sey ogrendım cokta rahat ettım acıkcasık. okumayanlara saygım sonsuz ama ben bilgilerını degerli buluyorum

al bendende okadr PUKKETT sıkıldım 4 duvar arasında.....

MELTEM güle güle oturun yeni evinizde....

yok canım ben dış müdürlükteydim ana binaya taşındık (işyeri)
bu arada eşim bu akşam Türkmenistan a gidiyor ama pazar sabah dönecek inşallah
umarım bundan sonra da gidecekse bile kısa kısa gider gelir

Kısa olması çok iyiymiş canım ya.
Eşiminde yurt dışı meselesi vardı. O da Türkmenistan da ki şantiyelerine göndereceklerdi. Ama 5 seneliğine.. parası falan çok iyiydi ama ben ayrılmak istemedim kalamam yani ailemden uzakta.. Çok zor olduğunu söylediler.

eşin ne iş yapıyor

pervin misafirlerin gittimi???
ayybenimkide soru işte
gitmesi ne işi var burda dimi
misafirlere
"azcık bekleyin kusura bakmazsanız ben bi topiğe laf yetiştirip gelicem "
dicek değil ya..kaydirigubbakcemile3

melteeeeeem sizin iş ne durumda? karar belli oldumu
eşin trkmenistana ne sıklıkda ve hangi sürelerde gidecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…