oh iyi hayırlısıyla gelmiş nurdan. sevindim...nurdanla ben dün gece görüştüm arkadaşlar varmış izmire aile saadeti yaşıyorlarmış :))
denemekte fayda var. sabiha hanım biliyor bu işi çünkü...TUVALET EĞİTİMİYLE İLGİLİ doktorum programına SABİHA PAKTUNA KESKİN katılmıştı bi kaç ay önce
6-7 aylıkken kakasını çocuğa gösterip ay nekadar güzel yapmış kelebeğe benzemiş ayıcığa benzemiş saklayalım babaya gösterelim falan die başlayın dio çiş eğitimi için kakssından korkmasın diyeymiş kendinden bi parçanın koptuğunu falan düşünüyolarmış lazımlıkta falan ilk görünce korkuyolarmış.. korkmasın die böyle başlanıcakmış 1 yaşında falan da lazımlığa oturtun dedi yanında sizde klozete oturun hatta önce kıyafetleriyle otursun alışması için dedi.. daha sonra yapınca kakasını görsün dio görmesi için önemliymiş lazımlık.. bu yöntemle 1.5 yaşında çişini söyleyen bebikler olduğunu da söyledi...
bende dün kakasını gösterdim ilkeye bu yöntemi deneyeceğim.. baktı tuhaf tuhaff :roflol:
Canım Annemlerde hala Kurfalı da oturuyor.Benimde küçüklüğüm falan orada geçti. O çocuk parkını biliyorum bende.. annenler tam nerde oturdular..
ohaaa desem ayıp olur muuu?? bu kadar paraya iyi bişey olması gerek zaten!bu akvaryum harbi kocaman mış henuz girmedim açıkcası afikin buyumesini bekliyorum oglum biraz anladıgı zaman girmek istiyorum çünkü kişi başı 25 tl..
yani zırtımpırt gidilecek bi yer deeellsempatiksalakcinni
bu arada hafızam konusunda hassasım..sempatiksalakcinni
ya bu tuvalet eğitimi konusunda bir kitap okumuştu bir arkadaşım diaper free baby diye, orda bebeği yeni doğan döneminden itibareb tuvalete tutmak gerektiğini söylüyor, bana çok saçma geldi okumadım bile.. annem bana şöyle bişey yapmış gece hiç altımı değiştirmiyormuş, gerçi ben de değiştirmiyorum ama şimdiki bezler o kadar kuru tutuyor ki ıslaklık olmayınca rahatsızlık da olmuyor, bizim zamanımızda ıslak olunca rahatsızlık duyulduğu için, bir süre sonra geceleri kupkuru kalkmaya başlamışım. sonra da yavaş yavaş klozete filan tutmuş, 1-1,5 yaşlarında tamamen bitmiş bu olay. ama haklısın Pervin, inşallah daha rahat yapar böyle kuzu.. bakarsın alışır da! 1 taşla 2 kuş fena mı!!lazımlıgı almamın sebebi ecenin kabızlıktan dolayı kaka yaoarken aglaması.. yani kaka yaparken anlıorum daha rahat yapması acısından tamamen annelik içgudumden.. dun klozete oturttum bezine yaptıgıın dısında yaptı klozete.. yani wc egitimi acısından deil rahat yapması için. aldıgımda zaten normal ucuz bişi
hıh işte evet anlattığım gibi.. ama şimdiki bezler uygun değil bunun için..Annem bütün krdeşlerime 8. aydan sonra Büyük tuvaletlerini Yaptıklarını anladıkça küçük bir lazımlık vardı ona tutardı. Aklımız erincede hep söylemişiz. Hatta benim kardeşim ben !buçuk yaşımdayken doğmuş.Rahmatli anneannem "bak zehra bundan sonrra bez bağlamıcaz sana, Çişin gelince söyle" demişler bende sözünü dinlemişim.
Benim mantığımada çok yattı.
Eskiden böyle emen bezler olmadığı için çocuklar tuvaletlerinin yaparken rahatsızlık duyarlarmış. Ve tuvalet eğitimi çok erken halledilirmiş. bir yerde okumuştum.
ben değiştirmeye gittiğimde de %50 indirim vardı.. o zaman baya iyiye geliyor fiyatı..ne kadardı fiyatı baktınmı
nike 69 bakdım netten jokerde.
daha uygunsa adidas alalım.
içim acıyor şu sıpanın kıyafetlerine
4 kere giymeden küçülüyor.
aksam gittim atesimi birolceyim dedim 39 cıktı tum ogleden sonra kafamı kaldırmayşa halim yoktu masada uyukladım. aksam minoset içtim iyiyim zımba gibiyim simdi turp gibiyimmm turpp turpppp:)))))
valla biz hiç ece ye tshirt giydirmedik çok heves ediyorum o kolları çıbıldak gormek için sanırım bu cumartesi giydireceğiz artık hava epey yuksek ısıda olacak bugun bile çok sıcak
siz gelene kadar kesin iyice isinir
aa iyi hatırlattın ya tracy nin kitabi çıkarıp okuyayım bu aylık donemde neler yapıloyormus vs ceyregini okuyup kaldırmıstım yatır kaldır yontemi ugruna nelerle ugrastık bir ara yahu simdi hatırladımda hey gidi hepsi geride kaldı
selam
yeni binama taşındım çok şükür pc de kuruldu
Evet hiç güzel bir yer değil malesef.En oturulabilir yeri uğurmumcu mahallesi hem sakin hemde seviyeli insanlar var gece bile tek başıma dışarı çıkabileceğim kadar tekin bir yer.kurfalı mh de erinc sitesi var orda oturdular birkaç sene. hatta bosandıgım sene bende orda oturmustum 3 ay kadar. pek sevilesi biryer degil ama bizim sitenin içi fena degildi.
park dedigim yerde hani onunden yol geçiyor karsı taraf ormanlık gorunuyor bu dedigim park da oyun makinaları falan var hem cafe gozleme vs yapılıyor hem mangal kendin pisir ye tarzı biryer. tepelere kadar masalar falan var cardaklar var keyifli biryer yazları biz gidiyoruz haftasonları oraya serin oluyor çunku
al bendende okadr PUKKETT sıkıldım 4 duvar arasında.....
MELTEM güle güle oturun yeni evinizde....
yok canım ben dış müdürlükteydim ana binaya taşındık (işyeri)
bu arada eşim bu akşam Türkmenistan a gidiyor ama pazar sabah dönecek inşallah
umarım bundan sonra da gidecekse bile kısa kısa gider gelir
Kısa olması çok iyiymiş canım ya.
Eşiminde yurt dışı meselesi vardı. O da Türkmenistan da ki şantiyelerine göndereceklerdi. Ama 5 seneliğine.. parası falan çok iyiydi ama ben ayrılmak istemedim kalamam yani ailemden uzakta.. Çok zor olduğunu söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?