2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin Pervin.. Sen Ecoşu emziriyordun değil mi? O halde bende içebilirm demi.. kaydirigubbakcemile2

zehracım valla bu tualet alışkanlıgı konusunda ben çok okudum çok dinledim
SALıHA ERDıM var.onun tualet eğitimi seminerine katılmıştım.
2 yaş öncesi çocuk hazırsa alıştırın yoksa kesinlikle önermiyor
birde aldıgım notlarda şuda vardı
annenin tualet eğitimindeki tutumu çocugun yaşantısını etkilermiş.
şöyle bir örnek vermişti,

çocuk altına yaptıgınde annenin tutumu çok sert çok sıkı olursa çocuk çok cimri olabilirmiş her yönden
ama eger anne çokda gevşek bi şekilde amaaaaann olsun çocugum altına yapmış ne var canın saolsun sen yap ben temizlerim gibi tutumunada girerse çocuk çok savurgan olurmuş

tabi yine herkes araştırsın herkesin kendi evladı vermek istediği eğitimi seçmekde özgür

PERVıNCıM SENıN NEDEN ALDIGINI ANLADIM BUNLARI KONU AÇILMIŞKEN YAZMAK ıSTEDıM
esrakoylan evrimin anlaşamamasına dönmesin olay.öperim..

tracye gore 9 aylık bebege alıskanlık verılebilir tam okumadım ama benim derdim zaten alıskanlıgı deil

zehracım ne guzel erkende alısmıssınız kardeslerınle

ilan edelim pervinim
ECOŞ ıLE AFıKı KERTTıK GıTTı.
ayy bunların çocuguda sapsarı olarropuyorumnanaktan

Biliyoırum canım sen Ecoşun kabızlığı yüzünden yapıyorsun. Bakarsın bu arada da alışır.. kaydirigubbakcemile2

esra hanım leyn daha dun gesdim forumda yok anacım bulamadım
jokerde varmış
sen nirden buldun

size doyum olmaz kactım ben misafir gelcek yemeklerımı tamamlamam gerek elifte evi topluo ecişide uyuttum ayagımda sincik . ara ara bakarım

Güliiiii... Saliha erdim hanımı biliyorum ama onun çocuklarına bakan yardımcısı varmış diye duydum.. Ondan böyle rahattır..yerimseniben

tuvalet eğitimi çok hassas bir konu derinlemesine araştıracağım bu konuyu
ancak bugüne kadarki okuduğum bilgiler erken olduğunu belirtiyor hatta erken olması sakıncalıymış
dur bakalım daha zamanı varr

Güliiiii... Saliha erdim hanımı biliyorum ama onun çocuklarına bakan yardımcısı varmış diye duydum.. Ondan böyle rahattır..yerimseniben

anacım 6 çocukakannehir ve bu kadar yogun olmak eşittir tabikide yardımcısı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…