pek fazla sevmedi. böyle yazık ağzını yüzünü yamulta yamulta zorla yedi. ama suç bende. kattığım kıyma var ya esra büyük baş değilmiş.. yani değişik bi kokusu ve tadı olur ya ben de sevmem ondanmış. bundan sonrakileri öyle katmayacağım. kasap ondan vermiş babamıza güya o daha güzelmiş falan filan. ben de bi daha alma dedim. kıyma dışında patates, haşlanmış nohutun içini, mercimek, pirinç, yeşil fasulye, kabak katmıştım. bi de zeytinyağı. hıı bi de azcık dereotu. bugün kıymasız yapacağım bakalım bir de. azcıkta ekmek kırıntısı vardı..nur ece de sıkca o pozisyonda oturuyor futbol takımı resim çekerken uzunlar çoker ya yere o model :))))
fatmacım yigit kusumuz sever insallah çorbayı yaz sonucunu
oh ohhhh sefan olsun evrimcim. bizim yerimize de güneşlen canım.Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
güle güle kullansın yeni cicilerinizi oğluşcun. foto çekersen bekleriz. bu arada ne güzel puma adidas filan. ben burda asla bulamamoglumla tek başıma dışarı çıktık
bücüRÜKDE %70 İNDİRİM VARÇOK HOŞŞEYLER ALDIM KUZUMa
offafik kucagımdaa elleri klavyede capslock açmış.
bu arada nike adidas ve pumaya baktım 2 yaş aşortman takımı yokdu. üstünü mont gii kullanırım diye düşündümdü..
YKM vardı sadece oda 3 yaş..
gizem ya siz adaya nirden aldınız kırmıcııı nike ııı
yada tazem burcum aynından sizinde varmış ya???????
ben kalamam sahsen.. seni cok yadırgıyorumm kaydirigubbakcemile3
elımde olsa tekrar ıcıme sokucam cocugumu.. ne kadannn mikemmmmeeell bi aileyım ben yafff kaydirigubbakcemile3
Sen bı kac Dede Soykut masalı anlatayım.. cıkmayan candan armut esırgenmez zaten.. uzme kendını, bı geceden bısı olmaz.. ılerıde anlatırım ben Doruk a.. sen daa bebektın yafrum.. annen seni bırkaıp bırakıp cılgınlar gıbı eglenmey gıdıodu derım.. üsülme sen kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
saç kestirme konusundaa
bende kıyamıyorum yahonun saçlara ve hiç düşünmüyorum kestirmeyii
mami sürekli kestireceğim diyor
sıkarr biraz diyorumm
ay ne kadannn kaba ne kadann çağdışı bir kadınnımmm bennn tabire bakkk
ilke 2 gecedir sadce 1 kere sabahınn tee 5.30 unda uyanıyorr emzirmemek işe yaradı uyandığındada vermiyorum inşallah 7 ye 7.30 a kadar kesintisiz uyurr... dadından yinmez o zaman vallaa
günaydınnn....
BABY lazımlık almışsın ecoşa kaç gündür bende düşünüyorum acaba erkenmi değilmi diye bi el atsan bu konuya ya.... çevremde birçok arkadaşımın çocuğu 2 yaşından fazlalar hepsi herşiyi söylüyorlar ama iş tuvaletine gelince söylemiyorlar öyle olsun istemiyorum... ne yapmak lazımki:)))
kaydirigubbakcemile3 ayy evriim ya güneş kaçacakmış haha karnım agrıdı beaaa:roflol:.valla üstsüz guneslenecek meme kaldıysa bızde ferfinim.. :)) kecı memesı gıbı, bence acmayalım onnarı.. günes kaçıp gıtmesın kaydirigubbakcemile3
.
bu akvaryum harbi kocaman mış henuz girmedim açıkcası afikin buyumesini bekliyorum oglum biraz anladıgı zaman girmek istiyorum çünkü kişi başı 25 tl..hiimm evet.. ya ben oranın şu akvaryumunu çok merak ediyorum, gezdin mi hiç? nasıl bişi gerçekten? ankara panora da da akvaryum akvaryum dediler, düdük gibi bişi çıktı sonunda, bu nasıl?? sendeki hafıza da feci yalnıssss.... :))
kocan sana çok düşkün herhalde aklinialirimsmileo otel hangisi olaki bi yaz bana dubaya gitmedigim zamanlarda gideyim. evrim ben silikon yaptırdım kocam ozel ameliyathane kurdurdu eve yaptılar bnimkiler artık top top ondan herdaim acabiliorum artık :)
:1shok: henuz çok erken değilmi pervinim yabuarada lazımlık aldım sandalye seklinde otrttum cok komik ya..ama istemio alıstırmam lazım
teşekkür ederiz örtmenimsarı fırtınam daha da yakışıklı olmuşsun sen.
güliye not: (bi daha kestirme güli lüffen)
Afik Afik çok şekersin.. Ama sana uzun saçta çok yakışır. sarı sarı....[/URL][/IMG]
Erman Kuzu olsa ko..k O...z derdi herhalde.. kaydirigubbakcemile3 Ya görmemişlermi yaaaa.. İçim acıdı bak şimdi yazık yaaa.. Gel ben sana benim domateslerden vereyim.. Biberlerinizden kaldıysa menemen yaparık.. :lepi:zehraaa
bizimda binaın arka kısmında ufakbi toprak alan vardı oraya salatalık karpuz domates biber fidanları ekmiştik
insanlıkdan nasibini almamış ustalar bugun iskelelerini kurarken üstüne basmışlar
çok üzüldük...
Abicim benim yaaaa.. Resmen abi olacağını anlayıp erkenden yol alıyor bu yaaa.. Maşallah koca adam gibi..mustinin geleneksel pozlarından ekleyim dedimm
bu oturuşuna hayranım yavf
Valla bu ara Hanzala da geceleri Yaho gibi hortluyor.. Korkmuyor değilim yani..eyvahedigeldismileHANZALA alacakaranlıkta'ki esas oğlanı bile sollamış cok ama cok tatlı..
...
Oh ne güzel yaaa... Bizim yerimizedeeeee....Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
Esra valla Hanzala nın ağzına ne uzatılsa alıyordu.. Bir ara korktum 4 aylıkken falan misafirlikte yenilenlerden vermezsem ağlıyordu.. obez olacak diye korktum.. Diş çıkarma zamanında iştahsızlık belirdi bi tek yoğurdu burnunu kıvırmadan yedi.. Bu ara düzeldi şükür ortayı buldu sonunda..hanzala çok şirinsin sen,pekmez seviyormu zehra??yahoya asla veremiyorum tatlı birşeyler
çocuk ekşi manyağı resmen ver turşu suyu salata suyu acılı yemeklerrr
Ah canım ya dişten demi... İnşallah çabucak patlatır şu deriyi dişleri..İvetttthhh ! DORUK'un alnı biraz sıcak gibi. Yıkadım az önce, ateşi 36.8 çıktı, ateş bile sayılmaz gerçi. Diş huzursuzluğu sanırım. Bu gece uyutmadan hemen önce vereceğim şurubu, rahat uyusun.
İlaçtan galiba canım. Benim bir ay boyunca hep leke oldu kırmızı kırmızı sonrada regl olmuştum.Ama dr ye de sor bi istesen..Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.
Ceviz suyu ne için Pervin.bilmiyorumkismilesporun 2.gunude guzel gecti ordan gezmeye gittik bisuru mama hepsinden 1er tane yedim ama 20ser kere cignedim yavas yedim sırf tatmak olsun benimki.. ceviz suyuda iciorum
guli yarın maydonosa geciorum abiye misali dusme var bende hemde kilo vermeye yardımcı..gevseyen yaylarım gerilmiş
yarında misafirim var ama bu sefer yemek yapıcam pasta corek deil sonrada pers cuma elıfle cacık diyetı yapcaz
DERYA ve DAMLA teşekkürler... tabiki şuan için erken olabilir ama ne bilim çok büyüdüklerindede hoş olmuyor ya.....hem onların hem bizim rahatımız için zamanında öğrenmeleri en iyisi olacak sanırım... biz bile adet oldumuzda 3-5 gün zor geliyor ped kullanmak yani çocuklarada yazık yaz kış altları bağlı hava almıyor vs... nettede baktım 18 aylıkken başlanıyormuş tuvalet eğitimine....
aman tikkat et emraha maydonoz verme ozaman. kaydirigubbakcemile3maz allah ecişe kardeş gelir heegli sorma bi duskn bi duskun ölüyo askımdan helede son olaydan sonra :)
perviin
senin eciş ecoş kzını bize versen
biz afiki ayşinin kızı devaylan anlaşmıştık sankim
ama ayşin terketti artık topiği gelmiyorya
bizde bozduk sözumuzu.
gel sen sarı asil prensesi benm sarı fırtına(off bunu çok sevdik damla örtmenim) ogluma ver
nolar nolarryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?