2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur ece de sıkca o pozisyonda oturuyor futbol takımı resim çekerken uzunlar çoker ya yere o model :))))
fatmacım yigit kusumuz sever insallah çorbayı yaz sonucunu
pek fazla sevmedi. böyle yazık ağzını yüzünü yamulta yamulta zorla yedi. ama suç bende. kattığım kıyma var ya esra büyük baş değilmiş.. yani değişik bi kokusu ve tadı olur ya ben de sevmem ondanmış. bundan sonrakileri öyle katmayacağım. kasap ondan vermiş babamıza güya o daha güzelmiş falan filan. ben de bi daha alma dedim. kıyma dışında patates, haşlanmış nohutun içini, mercimek, pirinç, yeşil fasulye, kabak katmıştım. bi de zeytinyağı. hıı bi de azcık dereotu. bugün kıymasız yapacağım bakalım bir de. azcıkta ekmek kırıntısı vardı..
Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
oh ohhhh sefan olsun evrimcim. bizim yerimize de güneşlen canım.
güle güle kullansın yeni cicilerinizi oğluşcun. foto çekersen bekleriz. bu arada ne güzel puma adidas filan. ben burda asla bulamam

günaydınnn....

BABY lazımlık almışsın ecoşa kaç gündür bende düşünüyorum acaba erkenmi değilmi diye bi el atsan bu konuya ya.... çevremde birçok arkadaşımın çocuğu 2 yaşından fazlalar hepsi herşiyi söylüyorlar ama iş tuvaletine gelince söylemiyorlar öyle olsun istemiyorum... ne yapmak lazımki:)))

bende efet efet derim!!!delikafadulden

sarı fırtınam daha da yakışıklı olmuşsun sen.

güliye not: (bi daha kestirme güli lüffen)

topiğe not: (erkenden kestiren minnikmiydi allah aşkına ikincide güli!!! )

kıyma canım esra kadınım kaba kadınım çağdışım öyle kal!

ilke 2 gecedir sadce 1 kere sabahınn tee 5.30 unda uyanıyorr emzirmemek işe yaradı uyandığındada vermiyorum inşallah 7 ye 7.30 a kadar kesintisiz uyurr... dadından yinmez o zaman vallaa

deniz saymadım ama 50 kere uyanmıştır. çıldıracağımmm . sürekli emdi, meme ağzında, içim bayıldı.

benim bildiğim lazımlık için çok erken arkadaşlar, derin araştırmadım çünkü kendiliğinden gelişecek sonrada lazımlığa geçilecek ve 2-3
yaşlarında diye biliyorum. konu önemli perfinim dikkat. araştırdıysan paylaşırmısın

bende hep içimden söylüyorum
ADA...... MUSTı.....
HANZALA....
ECOŞ...

hepsi birbirinden tatlı ve güzel ve yine tatlı hepsine maşallah

günaydın arkadaşlar..bugünlerde hem çok yoğunum hemde dadım yok topiğe gelemezsem merak etmeyin..
hepinizi öpüyorum..
PERVİN lazımlık için çok erken acele etme...hele erkek bebek anneleri erken alıştrımaya alıştırırsınız ama ilerde sorun çıkar....
EVRİM bodruma bende geliyorum madem odan çok bol bol konuşuruz ...imdi gidiyorum nezman gelirim bilmiyorum..belki bugün belki bir kaç gün sonra yazmasamda arada yoklamayı düşünüyorum..

DERYA ve DAMLA teşekkürler... tabiki şuan için erken olabilir ama ne bilim çok büyüdüklerindede hoş olmuyor ya.....hem onların hem bizim rahatımız için zamanında öğrenmeleri en iyisi olacak sanırım... biz bile adet oldumuzda 3-5 gün zor geliyor ped kullanmak yani çocuklarada yazık yaz kış altları bağlı hava almıyor vs... nettede baktım 18 aylıkken başlanıyormuş tuvalet eğitimine....

tuvalet eğitimi ünv de okuduğum gelişim öğrenme dersinden hatırladığım kadarıyla bir buçuk ila iki yaş arasında olması lazım. hatta o yaşlar için kritik davranış. yani baskı yapılmadan güzelce öğretilmeli. aksi takdirde çocuğumuz çok inatçı olabilir ve bu da onun kişiliğinde yer edebilir. böyle hatırlıyorum..

.valla üstsüz guneslenecek meme kaldıysa bızde ferfinim.. :)) kecı memesı gıbı, bence acmayalım onnarı.. günes kaçıp gıtmesın kaydirigubbakcemile3
.
kaydirigubbakcemile3 ayy evriim ya güneş kaçacakmış haha karnım agrıdı beaaa:roflol:

bu akvaryum harbi kocaman mış henuz girmedim açıkcası afikin buyumesini bekliyorum oglum biraz anladıgı zaman girmek istiyorum çünkü kişi başı 25 tl..
yani zırtımpırt gidilecek bi yer deeellsempatiksalakcinni

bu arada hafızam konusunda hassasım..sempatiksalakcinni

o otel hangisi olaki bi yaz bana dubaya gitmedigim zamanlarda gideyim. evrim ben silikon yaptırdım kocam ozel ameliyathane kurdurdu eve yaptılar bnimkiler artık top top ondan herdaim acabiliorum artık :)
kocan sana çok düşkün herhalde aklinialirimsmile

buarada lazımlık aldım sandalye seklinde otrttum cok komik ya..ama istemio alıstırmam lazım
:1shok: henuz çok erken değilmi pervinim ya
2 yaş öncesinde şayet çocuk hazır ise alıştırılmalı tualet egitimine onun dışında 2 yaş öncesi sakıncalı diye biliyorum been.bilmiyorumkismile

sarı fırtınam daha da yakışıklı olmuşsun sen.

güliye not: (bi daha kestirme güli lüffen)
teşekkür ederiz örtmenim
ama sadece yanlardan kestirdik bakınzı herkeşler daha kısa bekliyordu pek fark yok aslında sadece daha yakışıklı oldu
tamam bi daha kestirmyeis..

lazımlıgı almamın sebebi ecenin kabızlıktan dolayı kaka yaoarken aglaması.. yani kaka yaparken anlıorum daha rahat yapması acısından tamamen annelik içgudumden.. dun klozete oturttum bezine yaptıgıın dısında yaptı klozete.. yani wc egitimi acısından deil rahat yapması için. aldıgımda zaten normal ucuz bişi

ösleeeeeem
yahu seninde afet kızın varya..

ama ece hakkaten cıtırım çerezim ya.
izmirlilerin ilk buluşmasında
resim eklenir eklenmes oha falan olmuştuk bu kız ne kadaaaaan güzel diye.

gelelim istanbu hava şartlarına aslında gayet çok sıcak ama ben henuz afike t-shirt giydirmedim
sen gelene kadar ohohhhavalar ısınır elbeeeeettt

Afik Afik çok şekersin.. Ama sana uzun saçta çok yakışır. sarı sarı....

Erman Kuzu olsa ko..k O...z derdi herhalde.. kaydirigubbakcemile3 Ya görmemişlermi yaaaa.. İçim acıdı bak şimdi yazık yaaa.. Gel ben sana benim domateslerden vereyim.. Biberlerinizden kaldıysa menemen yaparık.. :lepi:

mustinin geleneksel pozlarından ekleyim dedimm

bu oturuşuna hayranım yavf
Abicim benim yaaaa.. Resmen abi olacağını anlayıp erkenden yol alıyor bu yaaa.. Maşallah koca adam gibi..
Video da süper.. Ama benim oğlum hiç böle kahkaha atmıyor.. Ki ben çok severim kahkaha atan bebikleriii...

HANZALA alacakaranlıkta'ki esas oğlanı bile sollamış cok ama cok tatlı..

...
Valla bu ara Hanzala da geceleri Yaho gibi hortluyor.. Korkmuyor değilim yani..eyvahedigeldismile

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
Oh ne güzel yaaa... Bizim yerimizedeeeee....

hanzala çok şirinsin sen,pekmez seviyormu zehra??yahoya asla veremiyorum tatlı birşeyler
çocuk ekşi manyağı resmen ver turşu suyu salata suyu acılı yemeklerrr
Esra valla Hanzala nın ağzına ne uzatılsa alıyordu.. Bir ara korktum 4 aylıkken falan misafirlikte yenilenlerden vermezsem ağlıyordu.. obez olacak diye korktum.. Diş çıkarma zamanında iştahsızlık belirdi bi tek yoğurdu burnunu kıvırmadan yedi.. Bu ara düzeldi şükür ortayı buldu sonunda..

Ah canım ya dişten demi... İnşallah çabucak patlatır şu deriyi dişleri..
Burcu eşin galiba seni yeniden istemeye gelmiş..sempatiksalakcinni
Ne güzel bol bol kokla çiçeklerini Çikolatalarını.. Ogüzel çiçeler gibi rengarenk bir hayatınız olsun...a.s.

Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.
İlaçtan galiba canım. Benim bir ay boyunca hep leke oldu kırmızı kırmızı sonrada regl olmuştum.Ama dr ye de sor bi istesen..

Ceviz suyu ne için Pervin.bilmiyorumkismile

perviin
senin eciş ecoş kzını bize versen

biz afiki ayşinin kızı devaylan anlaşmıştık sankim
ama ayşin terketti artık topiği gelmiyorya
bizde bozduk sözumuzu.
gel sen sarı asil prensesi benm sarı fırtına(off bunu çok sevdik damla örtmenim) ogluma ver
nolar nolarryerimseniben

Annem bütün krdeşlerime 8. aydan sonra Büyük tuvaletlerini Yaptıklarını anladıkça küçük bir lazımlık vardı ona tutardı. Aklımız erincede hep söylemişiz. Hatta benim kardeşim ben !buçuk yaşımdayken doğmuş.Rahmatli anneannem "bak zehra bundan sonrra bez bağlamıcaz sana, Çişin gelince söyle" demişler bende sözünü dinlemişim.
Benim mantığımada çok yattı.
Eskiden böyle emen bezler olmadığı için çocuklar tuvaletlerinin yaparken rahatsızlık duyarlarmış. Ve tuvalet eğitimi çok erken halledilirmiş. bir yerde okumuştum.

gli sorma bi duskn bi duskun ölüyo askımdan helede son olaydan sonra :)
aman tikkat et emraha maydonoz verme ozaman. kaydirigubbakcemile3maz allah ecişe kardeş gelir hee
bu kadar çok düşkünlükden..sempatiksalakcinni

ayıp ettın senden kıymetli hamarat dunurmu bulcam

eceninde vardı daha dogmadan kertmiştim ama gorusemios annesiyle nicedir . o oglan istedi aynı lalece gibi sarısın mavi gozlu hatun dedim senin oglun yakısıklı olur oda seninde karakas karagoz sana benzer kızın olur dedi:)
sonuc hakkaten onun oglan benim kız oldu emme oglan esmer oldu babası kılıklı kızda sarı oldu babası kılıklı :))

senin hatrına bozdum sozu gıttı

fzerguncum cevizsuyu yagları yakmak için geceden 1 cevizin içini 1 bardak suya koy sabah ac karna iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…