2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra kaç kilo verdin? süzülmüş gördüm seni?

ece çok şeker olmuş çok da şık maşallah saçlar falan konuşuyor

ece hamaga bayıldııı ama sıkı sıkı elinle ipleri tutmadanda rahat edemedi saglamcı kızım benim anasına çekmis :)))

elif 8 kilo verdim ocaktan bu yana yani çok agır oldu çok kacamak yaptım sıkı bir diyete giremedim hiçç

daha dogrusu çok sıkı diyetmodunda idim emzirme yuzunden yuksek kalori basladık falan kilo vermedikce motiavasyonum bozuldu derken aylar geçti ben gevsedim falan neyse azar azarda olsa ilerliyorum hiç almıyorum en azından hep asagı yavasta olsa

günaydın....

sabahı güzel fotolorla açmak ne güzel... esra cidden zayıf görünüyorsun.... ece büyüdükçe dahada güzelleşiyor maşallah fındık kurdu.....

ACAım hala gelmedi bugün akşama anca gelir bende akşamamı başlasam sabahamı bilemiyorum... adetimde bugün geliyor gibi hafif bi leke gelmeye başlamış zamanlama süper....

SELıN akşam düştü kafasını çarptı çok korktum şükürler olsunki birşey olmadı takkk diye birses çıktı rabbim korudu evladımı.....başımıza hergün birşey geliyor rabbim beterinden korusun....

geçmişe bakamadım..... atladığım önemli birşey yoktur inşalah.. herkes iyidir.... bu sayfadan itibaren muhabbete vakıf olurum inşallah...

8 kilo azımsanmayacak bir rakam.maşallah.ben de ağır aksak ama sağlam ilerliyorum.

orada havalar çok mu soğuk? burası kavruluyor resmen.neva çıtçıtlı badi ile geziyor.çorap da giymiyor.çıkarıp atıyor.gece klimayı açmasam uyuyamıyor.

esra işin yoksa zahmet olmayacaksa ece'nin beslenme düzenini bi yazar mısın?

ece de pek tatlı kız yaa maşallah. bayılıyorum. hamak keyfi oohhh.. yiğiti de ne zaman salıncağa bindirsem zincirlerinden sıkı sıkı tutuyor iki eliyle. aynı lafı kullanıyorduk bizde. garantici olacak diye. şimdiki bebişler uyanık maşallah. bu arada 8 kilo bence çok iyi esra. ben kaç kilo verdim ocaktan beri biliyor musun? kocaman bir 0!

yaa neyle oynayacakları neye baglancakları hiç belli olmuyor alem yani koca hulalopla geziyor demek :))

8 kilo az degil tabide hedef 20kilo vermek olunca yarıya bile gelemedim diyorum
birde 4 ayda 8 kilo az yanii.

esra işin yoksa zahmet olmayacaksa ece'nin beslenme düzenini bi yazar mısın?

yazayım canım

sabah 5 bebe biskuvisi ıslatıp ıhlamur vs ileyiyor ardından 1 kk kadarbeyaz peynir bir cay kasıgı tereyag bir cay kasıgı ceviz bir yumurta sarısı hergun yiyor

arada meyva suyu 180 cc falan içiyor bakıcıdan biz 100 ancak içiriyoruz havuc portakal elma ne varsa artık

oglen sebze corbası kıymalı her seyi atıyoruz içine hohut mercimek vs dahil

sonra bir buyuk kase yogurt yior çok seviyor yogurdu

aralarda 150 ser cc olarak iki kez falan bazen 3 kez mama yiyor biberon maması

aksamda biz gelince 3 yk ile yapılmıs kasık maması yediriyoruz aptamil in. busekilde

tabi haftasonu bizden biberon maması emmedigi için pek vermiyoruz haftasonu iki gun biberon mamasızg eçiyor

arada vitamin iste birde pekmezi karısıkk ahvaltı ile sevmiyor bir tatlı kasıgıda pekmez yiyor gun içinde

oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..

NURDANIMM,
ordekimiz teomuzun annesi guzel gamzeli arkadasım.
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yılların olsun insallah.

cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..

sibel geçmis olsun ya yuksek biryerdenmi dustu kendi durdugu yerde mi dustu ?

çok sağol canım... canım koltukta dikiliyordu kumandayla oynuyordu dedeside hemen yanındaki koltukta oturuyor bizde karşısında neyse tv de bi haber vardı pür dikkat hepimiz oraya bakıyoruz ki dedesinin yanında diye de ben 2 dk. gözümü selinden ayırıp tv ye baktımki birden bi tokk diye ses geldi selin sırt üstü düştü kafasınıda yere çarptı çok korktum elim ayağım boşaldı... çok kızdımkendime tv senin neyine 2 dk. gözünü ayırdın ne oldu falan diye çok üzüldüm..... dedesinin yanında diye hani göz kulak olur diye bende oan 2 dk. gözümü ayırdım ayırmaz olaydımklava:

sibel geçmiş olsun..
kızlar bugün nurdanın doğum günü mü?

sağol fatmacım hergün bi vukuat düşe kalka büyüyorlar alışacağız sanırım....

aa bugün NURDANIN doğum günümü... NURDANIM evladınla, eşinle sevdiklerinle nice mutlu sağlık yıllara... inşallah yeni yaşın sana bütün güzellikleri beraberinde getirir, kariyer anlamında, türkiyeye yerleşme anlamında, herşeyin gönlünce olur inşallah.... gönlü güzel arkadaşım.... İYİKİ DOĞDUN İYİKİ BİZİMLESİNŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…