2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin nereye gidiyosunuz akşama, hazırlıklar başlamış.

yok ya evdeki tum işim bitince boyundan asagıya dusa giriorum . ustumede bii kot bi atlet gozume 2 rimel sacımıda yapıorum insan evladına benziorum .. yoksa biyere gitmeye okadar suslu repertuarım yok helede dogumdan once hepsini dagıttım 1 sene giyemem die.. simdi oyle kaldım ortada.. duzgun bluzler filan almam gerek tr ye gelince artık hem dahada zayıflayınca olur..

sırf o sebepten tatile gidesim yok.. karnıma bakıorum bakıorum kapıorum uyus oluyoruööö

walla ben hamaratsam guli ne??? ay guli vay guli tırnagın olayım guli :))

anladım guli anladımm seni ben
ama ben hala evde yanlızken bile suslenirim birallık mutlaka surerim kendi kendiem soluk gorunmeyide sevmem :)

ha bu arada ece yi kerttin yakısıklı oglumla kerterdik demissin ya benim dunur ve damat kayıplara karıstı bozdum ben tek taraflı kertik olayını :)))

canlarım saolun ama artık otomatıge baglanmısım mecburen ...cunku cok dagınık bir kadınım ben iş yerindeykende oyleydim masam cok dagınıktı ama aradıgımı aradıgım yerde bulurdum..

şimdi hani kadınlar kocalarını mutfaga sokmaz ya batırırı die o batıran benim... yani bi yerden yapıp bi yerden yıkayamam.. once yapıcam yıycem dinlenicem en son topluycam mutfagı .. o yuzden geceleri yatmadan toplayıp makinayı acıp yatıyorum.. yıne salonuda topluyorum oyle yani

evide haftada 2 silsem supursem kar. ama artık sanırım hic olmazsa salonu hergun supurmem lazım ece en ufak biseyi bile agzına goturuyo didikleyip

yemekte bigun oncesinden yapıorum yarına .. yedekli gibi oluyo yani..

yoksa bu yapısık cocukla cok zor normal hayat yasamam...

dus alırken yurutecte benimle banyoda takılıo.. evi supururken nerdeysem orda.. her işte dibimde yani

sporu sadece uyurken yapıorum yoksa mızırdanıo

eskiden çok eskiden bir zamanlar bende evden mantı acardımm. hala berke sayıklar evden mantı yapsana anne dilye hazır alıyorum o isteyince:)
ama vakit ayıramıyorum

son donemde ama plastik kalıplar var onlardan almıstım kesme tek tek elle kapatma derdi olmuyordu sekil farklı olsada tat aynı tat idi.

valla gelin ist a toplasın gelin hepinize yaparım mantı. aha da buraya da yazdımmm lafını yiyen ne olsun :)))
nasılsa essizsiniz tek siniz:) çok kalabalık da degiliz zaten :)

nolurrrr ultrason güzelimi oğluma ver, söz hiç kaynanalık yapmayacağım, gözüm gibi bakıp baktıracağım :)))

sende bakımlı hatunsun şimdi baktım faceten de anladım ne demek istediğini. fıstık gibisin maaşallah. bu arada dikkatimi çekti kolunda dövme mi var? varsa anlamı ne merak ettim. (senin gibi sordum dimi)

ama sunuda soyliyim kalıpla yaparım tek tek elle kes bic ugrasamam .)) çalısan kadın mantısı bu kadar :)

guliz ben karar verdim kizimi kimselere vermiycem :))
abisi kiziyor bu sakaları bile kaldıramıyor :)))
kız kurusu yapıcam biz olene kadar bizimle yasıycak :)))

Elleşmeyin bana bu ara.. yazıcam yazıcam okuycam kendım.. bu ıskembe ıle ısım zormus.. 1 ayda 5 kılo vermeye benzemıo gecen sefer kı gıbı..

muzeyyenn yakaladımm seniii naberrr

ay rahat rahat yazamıyorum ya surekli bir uyarı su kadar daha bekleyin offf

Hızlı Cevap
Aşağıda hatalar işlem sırasında meydana geldi
Her 30 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 11 Saniye beklemelisiniz.

guliz ben karar verdim kizimi kimselere vermiycem :))
abisi kiziyor bu sakaları bile kaldıramıyor :)))
kız kurusu yapıcam biz olene kadar bizimle yasıycak :)))

ben de vermıycem.. dip dibe.. döt döte yasıycas üçümüs.. veremem noluşumu.. o menim nolummm guclubacismile

tamam.. anladık.. üşengeçliğin dibine vurmuşsun.. mıyavlayıp durma.. lülülülülülü

ya mantı teklif ediyoruz yaranamıyoruzzz
didirtmemmm
kendime usengeç didirtmemmm.

ben aktif sosyal iki cocuklu ve de çalısan bir kadınım
hemide çocugun biri okullu 4. sınıf en zor sene boru degill yaaaa.

okullar kapanıyor diye sevincimden bi takla atmadıgım kaldı. dun son sınav bitti benim uzerimden kamyonlar kalktı sanki.

kendimi yaslı teyze gibi hissetmeye basladım
surekli birilerine fetva veriyoürum saniki
çocuklarınız benimkinin yasına gelsin o zaman konusalım yok ozaman ben seni gorcem falan :))
tum yasıtlarım daha ilkini doguruyorda :)

burdan anlayacagınız çocuklar okul cagına gelsin yogunluk neymis hiç birseye yetisememek neymis o zaman anlıycaksınızzz

Ece olmuyosa tamam o zaman bende vermiyorum oğlumu kimselere...

için içini mi yiyiyor evrim kıyamam ya, üzülüyorum ben sizin bu halinize cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…