pervin nereye gidiyosunuz akşama, hazırlıklar başlamış.
bikinilerimin ustleri oluyor ama altları olmuyorr gobek usten feci sarkıyorr
gidip alt bikin almam gerek buyukcenee.
of her halukarda sinir olucam goruntuye mayo da giymek istemiyorum napcam ben son on gun tatile: (
bu cuma free aksamımız avm avm gezip alt bikini bulmam lazımm.
alt ust satan yerleri arastırmam lazım oncesinde.
c a lar bikini getirmis alt ust ayrı imis sanırım bakan bilen varmı ?
birde yaza kadar emzirmeyi yurutebilseydim yazın dolgun gougslerle dolassaydım plajda çok svincektim ama kızım yamuk yaptı bana tam tatile bir ay kala bıraktı memeyei:)
yoksimdi kendime haksızlık etmiyim evde otuurken bende pervin gibiydim aslında . yani dogum izninde falan o karnımla bile degisik yiycekler yapıyordum sacıma basma full ilgi bakımyapıyordum. ama çalısırken zor oluyor sadece evde otursam siz benim borek çorekleri gorun guli yi sollarım valla :)))
anladım guli anladımm seni ben
ama ben hala evde yanlızken bile suslenirim birallık mutlaka surerim kendi kendiem soluk gorunmeyide sevmem :)
ha bu arada ece yi kerttin yakısıklı oglumla kerterdik demissin ya benim dunur ve damat kayıplara karıstı bozdum ben tek taraflı kertik olayını :)))
Rejımdeyım ben kaydirigubbakcemile2
ne gıcıksınnn yawwwww sen yemeee :1shok:
ama sunuda soyliyim kalıpla yaparım tek tek elle kes bic ugrasamam .)) çalısan kadın mantısı bu kadar :)
guliz ben karar verdim kizimi kimselere vermiycem :))
abisi kiziyor bu sakaları bile kaldıramıyor :)))
kız kurusu yapıcam biz olene kadar bizimle yasıycak :)))
tamam.. anladık.. üşengeçliğin dibine vurmuşsun.. mıyavlayıp durma.. lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?