2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

konuştum Ayça ile 2 saat önce
araç koltugu yokmuş bi akrabasını ayarlarsa arabasıyla gelecek
benimle gelen olmayacaksa bende ayça ya takılırım

tatlı yapcam..ama nazan gelmeyebilirmiymiş..o zaman kısır mı yapem ben..taktım ben de bu kısıra..güzel olmazmış bide..
yaa hadi hic biseyi kiskanmadim ama iste bu kisirla beni zayif noktamdan furdunuzzz...
Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))
ya cok komik oluyo banada geldi bana gelen kadin bebek tebrigine ve cay icmeye birde gelince etrafi inceledi bidahaki sefere cok is varmi diye...:)))

hele o kulaklar
benim bile kulaklar o kadar pislenmiyo

off evet ya o kulaklarin icleri les gibi surekli bebek pamuguyla temizliyorum oyun kivrimlerida yle..

oyun kivrimlerida yle..
nurdan ne kivrimi var senin oğlanda

boyun kivrimi, valla uykuszluktan harfleri cift goruyorum klavyede, rastgele basiyorum tutarsa..

selam kızlar
esra sana herkes nasıl gelecek ben gelmeyi çok istiyorum ama bayağı uzağım sana bahçeşehir bu taraflardan sana arabasıyla gelecek olan var mı
ayça arabayla mı gelecek

neva hanımın süger bop keyfi sadece 11 dk sürdü o ayrı.yatakda öküz düşse kaybolur farkındayım.müsebbibi şu yaratıktır arz ederim.

bu da haplanmış neva babamızı bekliyoruz dışarı gideceğiz

keyfe bak yerim ben bu fındıgı
süngerbobda izlermiş
ısırcam yanaklarından sözün var didom hatırlatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…