2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yataga temiz çarşaf serdim 1 saat olmadan çağan efendi işedi, aradan 3 saat geçti sırtına kadar mıçtı
yıkadım giyindik salona geldik tekrar mıçtı onu temizlerken üstüme işiyordu son anda kurtuldum...
boktan bi gündü yani bol bol mok temizledim

sise bıras kuzi esintisi..

gezmeye gittik bugün :)

işte her şeyi yalamak isteyen Doruk
Deva resimleri.. :asigim:

Süpermatik gaz çıkarıcı dedemizin aldığı takımı giydik kaydirigubbakcemile2

Isırmalık bu kuzular yahu, deva doruk benzerliği şaşırttı beni şahaneler maşallah.

Arkadaşlar neva'nın cilt kızarıklığını araştırırken ne buldum

Johnson & Johnson Bebek Şampuanında Kanserojen Madde Bulundu

Deme yahuu((( Kuzucuğunada geçmiş olsun annesi.

kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun

Tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Deli gadunn deli gaduuuuuuuuuuun

Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))

çok ii:)

Oy oy güselliğe bak maşallah.

EVRİM geçmiş olsun.Bende gribim üzerinizden ırak benimki yeniledi salak ben banyo yapıp eşimin arkasına atlayıp sabahınan işe geldim 2 gün önce ahanda böyle fırt fırt oldum fırt fırt(

bizimki yarim saatten fazla aglama krizine girdi ama ne aglamak ve birden bire, gazi mazi da yok karni tok alti temiz ama resmen apartman inledi,tek basimaydim, kayinvalide dolasmaya gittiydi.. sonra evi dolastik yatak odasinda los isik birden sustu, uyudu..enerji bosalmasi mi anlamadim, bazen sadece enerji bosaltmak icin sebepsiz aglarlarmis???

kaydirigubbakcemile3 harbi kırıksın sen yaaaa,hey allammmm, atladın ha.. yazık Neva ma.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evrim Kuzeye maşallah ne tatlı bu çoçuk yaff buyudukçe sankim daha bi benziyor sana....

Yaw finki bunlar coşmuş hakketen yaa çok kıskandım..kuzi çok tatlı, doruk desen her zamanki formunda,o yalayan dudağını çekip koparası geliyo insanın

muckk..

Bizim de yarın aşılarımız var..Umarım ateş falan yapmaz yoksa buluşma falan var çok zor olur.....Buluşcaz daa..Buluşma olcak da.. Buluşmaaa...İstanbul Buluşmasıııı...

laelaelaelaelae

haklıyım tabe ne sandın sositososito

gelmiyosun he!!!!!!!!!!
ne diyeyim sağlık olsun!!!!!!!!!!!!!!

esra haklıymışsın yavrum.

şoke oldum..sebebi var mı?

kaydirigubbakcemile3 bu İstanbul bulusması olmasa dadu duzu olmas buraların,buluşcaksınıs ınsallah, benım umudum var, kaybetmeyın umudunusu.. delikafadulden güsel güsel devam... kaydirigubbakcemile3

çok güsel ösetlemişsinn,bayıldım :))

:1shok: nası bı enerjı bulusmasıymıs bu annem ya.. kıyamam ben ördegıme..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,
BEN GRıP OLDUM. cerene geçmese bari. maske ile emziriyorum. cumaya kadar iyileşip buluşmaya geleceğim inşallah. ama iyileşmezsem gelemem GYPSYm. kimseye bulaştırmak istemem.
.
bugün doktora gittik. verem aşımız vuruldu. boyumuz 60cm kilomuz da 5300gr olmuş. normal seyrediyor yani kızım. ESRAKO ile karşılaştık doktorda. benden önce onların randevusu vardı. ECE annesinin memesinde uyuyordu. çok tatlı olmuş. ne kadar sakin emiyordu görmeliydiniz. benimki çok hırçın emiyor. sanki biri kaçıracakmış mememi gibi. delirmiş gibi emiyor.
.
FASULYEKO, bana özelden cebini yazsana. bi daha bahçeşehire ablamlara gelirsem sana da uğrayacağım. sen en zaman çalışmaya başlıyorsun?

Arkadaşlar merhabalar ben eylül annesiydim ancak kızım erken geldi 9 ağustos doğumlu. Bugün ikinci ay aşılarımızı sağlık ocağına yaptırdım. 3 tane aşı yaptılar.. O zamandan ber iuyuyo ama uyanınca çok korkuyorum ağlar mı ne olur.. ateşi çıkarmı yaptıranlar anlatabilir mi tecrübelerini lütfen.

Tatlım sana sorayım en yakın sen yaptırmışsın sizede üç tane mi vurdular yoks asadece bir tane mi?

Doruk'ta aşının etkilerini sonradan yaşıyoruz. Ateşi çıkmadı ama aşı yapılan yerleri mi acıyor, nedendir sürekli huzursuz. Allahtan uyuyor... Doğru düzgün ememedi, ememediği için de kaka yapamadı, o da sıkıntı veriyor, o yüzünü buruşturdukça bana iğneler batıyor sanki...

Aftabru geçmiş olsun maşallah Ceren'e
umarım bir an önce iyileşirsin senide görmek isterizz

kızlar ABLAMIN OĞULLARI ALMANYA'DAN GELDİ O YÜZDEN YOĞUN MİSAFİR GÜNLERİMİZ BAŞLADI..
BİRDE HAFTA SONU KAYNANAMLAR ELTİM FİLAN GELİYOR YATILI BAYA YOĞUNUM ARADA SİZLERE BAKMAYA ÇALIŞIYORUM...
YUSUF AKSIRIP TIKSIRIYOR....
BENDE ÖYLE VE KIZIMDA HEPİMİZ ŞİFAYI KAPTIK ....

selam arkadaşlar,
BEN GRİP OLDUM. cerene geçmese bari. maske ile emziriyorum. cumaya kadar iyileşip buluşmaya geleceğim inşallah. ama iyileşmezsem gelemem GYPSYm. kimseye bulaştırmak istemem.
.
?
geçmiş olsun canım
Tatlım sana sorayım en yakın sen yaptırmışsın sizede üç tane mi vurdular yoks asadece bir tane mi?

3 tane yapıyolar canım ateşi çıkarsa verirsin şurup

PETRıK mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun, çağan çok tatlı delikanlı olmuş. kafa tipi de bizim cereninkine benziyor gerçekten.
.
buarada bizim foto yorumlarından anladığım kadarıyla kimse bebesini benim kadar ince giydirmiyor. bugün esrako da şaşırdı bizimkinin ayağında tek çorap görünce. bana kalsa hep ince giydircem ama bana kalmıyor genelde. annem, ablam ve kayınvalidem sarıp sarmalıyorlar. yarın kayınvalidem geliyor birkaç günlüğüne yani yine kat kat giyinecek bizim kız.

bugun cok huzursuz teoman, yarini hic dusunemiyorum asi sonrasi((

başka bir versiyonu için bkz.bugün neva
oyyy geçmiş olsun hepinize.
geçmiş olsun canım

3 tane yapıyolar canım ateşi çıkarsa verirsin şurup
harika özet canım

NAZAN geçmiş olsun cumaya var daha iyileşirsin inşallah.Bak evrime de madara oluyoruz hadi ben misafir sanatçıyım ama sürekli vıdı vıdı yok buluşamazsınız yok ha gayret.Sırf bu yüzden bile çabuk iyileşebilirsin.hadi bakalım

nazan evrim geçmiş olsun kızlar bizim ilk yusuf bey ve babası yakalandı şimdide kızım ve ben yusufcuk düzeldi babamızda öyle ....

teşekkürler Aftabru saçlarıda benziyor yani keltoşluğu : )
evet ya çok ince giydiriyorsun sizin ev çok mu sıcak bu akşam baktım Çağan 'ın burnu soğuk şapka taktık bir kat daha giydirdim ayağınada patik
yarın yıkamadan önce evi ısıtıcam abartıyormuyum ? hasta ederim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…