keyfe bak yerim ben bu fındıgı
süngerbobda izlermiş
ısırcam yanaklarından sözün var didom hatırlatırım :)
sise bıras kuzi esintisi..
gezmeye gittik bugün :)
işte her şeyi yalamak isteyen Doruk
Deva resimleri.. :asigim:
Süpermatik gaz çıkarıcı dedemizin aldığı takımı giydik kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar neva'nın cilt kızarıklığını araştırırken ne buldum
Johnson & Johnson Bebek Şampuanında Kanserojen Madde Bulundu
kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun
canım benim ben sana bir şey anlatayım da rahatla en azından selini yabancı biri korkutmuş ben nevanın hödük anası kızımı pufa koydum oynayıp gülüyordu sabi. birden oyun yapayım deyip atlar gibi yaptım kızın üstüne. bu bir dudağını büzer bir ağlar zar zor susturduk o hali gözümün önünden gitmiyor.korktu tabi bu ayu üstüme düşerse hlim nice olur diye minnacık yavrum:)
Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))
canım benim ben sana bir şey anlatayım da rahatla en azından selini yabancı biri korkutmuş ben nevanın hödük anası kızımı pufa koydum oynayıp gülüyordu sabi. birden oyun yapayım deyip atlar gibi yaptım kızın üstüne. bu bir dudağını büzer bir ağlar zar zor susturduk o hali gözümün önünden gitmiyor.korktu tabi bu ayu üstüme düşerse hlim nice olur diye minnacık yavrum:)
evrim Kuzeye maşallah ne tatlı bu çoçuk yaff buyudukçe sankim daha bi benziyor sana....
Yaw finki bunlar coşmuş hakketen yaa çok kıskandım..kuzi çok tatlı, doruk desen her zamanki formunda,o yalayan dudağını çekip koparası geliyo insanın
Bizim de yarın aşılarımız var..Umarım ateş falan yapmaz yoksa buluşma falan var çok zor olur.....Buluşcaz daa..Buluşma olcak da.. Buluşmaaa...İstanbul Buluşmasıııı...
haklıyım tabe ne sandın sositososito
gelmiyosun he!!!!!!!!!!
ne diyeyim sağlık olsun!!!!!!!!!!!!!!
esra haklıymışsın yavrum.
şoke oldum..sebebi var mı?
kocemmmmmm
yataga temiz çarşaf serdim 1 saat olmadan çağan efendi işedi, aradan 3 saat geçti sırtına kadar mıçtı
yıkadım giyindik salona geldik tekrar mıçtı onu temizlerken üstüme işiyordu son anda kurtuldum...
boktan bi gündü yani bol bol mok temizledim
bizimki yarim saatten fazla aglama krizine girdi ama ne aglamak ve birden bire, gazi mazi da yok karni tok alti temiz ama resmen apartman inledi,tek basimaydim, kayinvalide dolasmaya gittiydi.. sonra evi dolastik yatak odasinda los isik birden sustu, uyudu..enerji bosalmasi mi anlamadim, bazen sadece enerji bosaltmak icin sebepsiz aglarlarmis???
selam arkadaşlar,
BEN GRİP OLDUM. cerene geçmese bari. maske ile emziriyorum. cumaya kadar iyileşip buluşmaya geleceğim inşallah. ama iyileşmezsem gelemem GYPSYm. kimseye bulaştırmak istemem.
.
bugün doktora gittik. verem aşımız vuruldu. boyumuz 60cm kilomuz da 5300gr olmuş. normal seyrediyor yani kızım. ESRAKO ile karşılaştık doktorda. benden önce onların randevusu vardı. ECE annesinin memesinde uyuyordu. çok tatlı olmuş. ne kadar sakin emiyordu görmeliydiniz. benimki çok hırçın emiyor. sanki biri kaçıracakmış mememi gibi. delirmiş gibi emiyor.
.
FASULYEKO, bana özelden cebini yazsana. bi daha bahçeşehire ablamlara gelirsem sana da uğrayacağım. sen en zaman çalışmaya başlıyorsun?
geçmiş olsun canımselam arkadaşlar,
BEN GRİP OLDUM. cerene geçmese bari. maske ile emziriyorum. cumaya kadar iyileşip buluşmaya geleceğim inşallah. ama iyileşmezsem gelemem GYPSYm. kimseye bulaştırmak istemem.
.
?
Tatlım sana sorayım en yakın sen yaptırmışsın sizede üç tane mi vurdular yoks asadece bir tane mi?
başka bir versiyonu için bkz.bugün nevayataga temiz çarşaf serdim 1 saat olmadan çağan efendi işedi, aradan 3 saat geçti sırtına kadar mıçtı
yıkadım giyindik salona geldik tekrar mıçtı onu temizlerken üstüme işiyordu son anda kurtuldum...
boktan bi gündü yani bol bol mok temizledim
oyyy geçmiş olsun hepinize.kızlar ABLAMIN OĞULLARI ALMANYA'DAN GELDİ O YÜZDEN YOĞUN MİSAFİR GÜNLERİMİZ BAŞLADI..
BİRDE HAFTA SONU KAYNANAMLAR ELTİM FİLAN GELİYOR YATILI BAYA YOĞUNUM ARADA SİZLERE BAKMAYA ÇALIŞIYORUM...
YUSUF AKSIRIP TIKSIRIYOR....
BENDE ÖYLE VE KIZIMDA HEPİMİZ ŞİFAYI KAPTIK ....
harika özet canımgeçmiş olsun canım
3 tane yapıyolar canım ateşi çıkarsa verirsin şurup
PETRİK mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun, çağan çok tatlı delikanlı olmuş. kafa tipi de bizim cereninkine benziyor gerçekten.
.
buarada bizim foto yorumlarından anladığım kadarıyla kimse bebesini benim kadar ince giydirmiyor. bugün esrako da şaşırdı bizimkinin ayağında tek çorap görünce. bana kalsa hep ince giydircem ama bana kalmıyor genelde. annem, ablam ve kayınvalidem sarıp sarmalıyorlar. yarın kayınvalidem geliyor birkaç günlüğüne yani yine kat kat giyinecek bizim kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?