2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaaa.. şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nerede ıstanbullular.. ha bulusuyorus, ha bulusucasss yasılarınıs yok bı kac saattrır.. ıyısınısdır ınsallahh.. lüffen üsülmeyin, toplanacaksınıs, lüffen inancınısı yitirmeyin.. dualarım sisinlee :Saruboceq: ( kaydirigubbakcemile3 hatta :roflol: )

kuzy, doruk ve deva esintisi buralara kadar geldi mis kokularıyla , çok tatlılarr

sünger boblu neva ya söylücek bişey bulamıyorum bişey diil denizde gördü oda istiyo

bizim ev güney cephe ve 9.kat. banyomuz bile ışıl ışıl güneş alıyor. ev komple çok sıcak yaz kış. kalorifer yakmayız pek. dün temizliğe gelen kadın "sizin kaloriferler yanmaya mı başladı?" diye sorunca şaşırdım. meğer dışarda hava soğukmuş. oysa ev yanıyor. ben hala askılılarla filan dolaşıyorum evde. ablamlarda donuyorduk. bahçeşehirle burası arasında nerden baksan 5-6 derece oynuyor. bi de ablamlar 12.katta oturunca iyice esintili oluyor evleri. ablamla tel konuşmalarımızda hep "orda havalar nasıl" geyiği döner. güya aynı şehirdeyiz. ben burda şıpır şıpır terlerken orda dolu yağıyor bile olabiliyor. hatta bir kere havaalanından bir arkadaşımızı karşılamaya gidecektik (sabiha gökçen değil) ben güneş gözlüklerimi taktım flipfloplarımı geçirdim ayağıma bindik araba gittik. havaalanına yaklaşınca bir yağmur başladı anlatamam. nerdeyse sele çevirecekti. inemedim arabadan.

dün ESRAKO yu ECEyi emzirirken izledim de ;
eğer o bebek emziriyorsa ben solucan emziriyorum demektir. ayyy ne güzel uslu uslu emiyordu. benim kız kıpır kıpır... hala anlayamadı memenin sabit bişi olduğunu. istiyorki kafasını istediği yere oynatsın ama meme de ağzında olsun. ayaklarıyla kendini ileriye doğru bi itişi var ki kafayı geriye ata ata görmelisiniz. ben de akrobasi yapıyorum artık emzirirken.... resmen solucan gibi kıvrılıyor emerken. tekmeler, kafa atmalar, kafa sallamalar... valla gitgide zorlaşıyor benim emzirme fasıllarım. uyurken bile emzireyim desen en azından eliyle göğsümü sıkıyor. o yüzden bizim emzirme seanslarımız 10-15 dakikayı geçmez oldu. üzülüyordum yetmeyecek bu kadar emiş diye dün doktor kilo alımı çok beğendi. 5 ekimde 5000 di 14 ekimde 5300. 10 dakikada nasıl vakumluyorsa artık?

çok yoğunum yaaa.... kafam arı kovanı gibi..... işlerim çok yoğun işyerindeki diğer çalışan arkadaş hacıya gidiyor onun yerine ben bakacağım ama benim bilmediğim bir yığın işler var kaç gündür onları öğrenmeye çalışıyorum ama arkadaş sağolsun karışık anlattığı için bütün bilgiler arap saçına döndü....gündüz ayrı yorğunluk gece selin uyutmuyor.... 3 saatte bir kalkıyor acıktım diyor ee onu yatırana kadar tekrar 1 saat geçiyor.... normalde bu kadar yorulmuyordum selin geceleride uyansa ama artık hergün yola git gel 2 saate yakın vaktim yollarda geçiyor birde işlerin yoğunluğu kafam artık kaldırmıyor....allah kolaylık versin biz çalışan annelere .....

:roflol::roflol: solucan he benimkide aynı ya..hatta ilk başlarda hiç buırakmıyodu memyi sakin sankin hep orda duruyoduk ilk 2 hafta kvalideme sormuştum anne bebkler hep böle sakinmi emerler olurmu kzıım demişti homurdanırlar rahat durmalasr hı ii ozaman ben rahatım demiştim ...şimdi ne mümkün bi bırakıyo sonra deli gbi almak istiyo çekiştire çekiştire don lastiği gbi olmayan ucu damağında eziyo..benim canımmı yanıyo heççççç umru değil..karnı doysunda önemli olan bu tabi...ayrıca cerene maşallah diyorum kilo konusunda

kolay gelsin sibel valla şaka gibi senin bu durumlar.Mükafatını alırsın inşallah

biede var o solucandan bi dene, ki ben artik meme emziremiyorum sut yok, biberon bi oraya bi buraya, yukarida basliyor asagiya kayip bitiriyor, totosu ayaklari iki dk durmuyor, kafasi elleride, surekli homurdaniyor, ikiniyor, ayni anda kakada yapmaya calisinca yada gaz cikarmaya kusuyor:))

bilmiyorum dide şakamı başka birşeymi bilmiyorum iş çığrından çıktı artık.... bakalım neler olacak bilmiyorum 3. personel düşünüyorlar inşallah olur hatta eşimi gündeme getirdim bakalım haftaya toplanıp karara varacaklar inşallah ödülümde eşimin benim yanıma işe alınması olur... eğer alınırsa birimiz ilde birimiz ilçede kalacağız.... bakalım inşallah sabrımın bu kadar çalışmanın mükafatını alırım.... dua edin kızlar benim için....

pazartesiden beri birebir ayni duygulari yasiyorum..ne kadar dayanir bu bunye, 2 saat yol, 3 saatte bir uyan, 1 saat uyutmeye ugras, birde biraz huysuz buaralar, gunduz ayri yorgunluk( zoor coookk zoorr..

gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))

aynı bizi tarif etmişsin nurdan.... diğerleri emme hallerinden bahsettikleri için selin emmediği için bilemiyorum ama bizde biberonla mamayla besleniyoruz iki dakika durmuyor biberon ağzında iki büklüm yapıyor kendini kaldırmaya çalışıyor gerinmeye çalışıyor arada kaka yapıyor ağzından ama çıkartmıyor biberonu yine çok alemler ya boğazında kalıyor öksürmeye başlıyor yine çıkartmıyor biberonu ben çıkartmaya çalışıyorum çıkartıyorum bu sefer ağlıyor niye çıkarttın diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…