nazan evrim geçmiş olsun kızlar bizim ilk yusuf bey ve babası yakalandı şimdide kızım ve ben yusufcuk düzeldi babamızda öyle ....
teşekkürler Aftabru saçlarıda benziyor yani keltoşluğu : )
evet ya çok ince giydiriyorsun sizin ev çok mu sıcak bu akşam baktım Çağan 'ın burnu soğuk şapka taktık bir kat daha giydirdim ayağınada patik
yarın yıkamadan önce evi ısıtıcam abartıyormuyum ? hasta ederim diye korkuyorum
dün ESRAKO yu ECEyi emzirirken izledim de ;
eğer o bebek emziriyorsa ben solucan emziriyorum demektir. ayyy ne güzel uslu uslu emiyordu. benim kız kıpır kıpır... hala anlayamadı memenin sabit bişi olduğunu. istiyorki kafasını istediği yere oynatsın ama meme de ağzında olsun. ayaklarıyla kendini ileriye doğru bi itişi var ki kafayı geriye ata ata görmelisiniz. ben de akrobasi yapıyorum artık emzirirken.... resmen solucan gibi kıvrılıyor emerken. tekmeler, kafa atmalar, kafa sallamalar... valla gitgide zorlaşıyor benim emzirme fasıllarım. uyurken bile emzireyim desen en azından eliyle göğsümü sıkıyor. o yüzden bizim emzirme seanslarımız 10-15 dakikayı geçmez oldu. üzülüyordum yetmeyecek bu kadar emiş diye dün doktor kilo alımı çok beğendi. 5 ekimde 5000 di 14 ekimde 5300. 10 dakikada nasıl vakumluyorsa artık?
dün ESRAKO yu ECEyi emzirirken izledim de ;
eğer o bebek emziriyorsa ben solucan emziriyorum demektir. ayyy ne güzel uslu uslu emiyordu. benim kız kıpır kıpır... hala anlayamadı memenin sabit bişi olduğunu. istiyorki kafasını istediği yere oynatsın ama meme de ağzında olsun. ayaklarıyla kendini ileriye doğru bi itişi var ki kafayı geriye ata ata görmelisiniz. ben de akrobasi yapıyorum artık emzirirken.... resmen solucan gibi kıvrılıyor emerken. tekmeler, kafa atmalar, kafa sallamalar... valla gitgide zorlaşıyor benim emzirme fasıllarım. uyurken bile emzireyim desen en azından eliyle göğsümü sıkıyor. o yüzden bizim emzirme seanslarımız 10-15 dakikayı geçmez oldu. üzülüyordum yetmeyecek bu kadar emiş diye dün doktor kilo alımı çok beğendi. 5 ekimde 5000 di 14 ekimde 5300. 10 dakikada nasıl vakumluyorsa artık?
çok yoğunum yaaa.... kafam arı kovanı gibi..... işlerim çok yoğun işyerindeki diğer çalışan arkadaş hacıya gidiyor onun yerine ben bakacağım ama benim bilmediğim bir yığın işler var kaç gündür onları öğrenmeye çalışıyorum ama arkadaş sağolsun karışık anlattığı için bütün bilgiler arap saçına döndü....gündüz ayrı yorğunluk gece selin uyutmuyor.... 3 saatte bir kalkıyor acıktım diyor ee onu yatırana kadar tekrar 1 saat geçiyor.... normalde bu kadar yorulmuyordum selin geceleride uyansa ama artık hergün yola git gel 2 saate yakın vaktim yollarda geçiyor birde işlerin yoğunluğu kafam artık kaldırmıyor....allah kolaylık versin biz çalışan annelere .....
biede var o solucandan bi dene, ki ben artik meme emziremiyorum sut yok, biberon bi oraya bi buraya, yukarida basliyor asagiya kayip bitiriyor, totosu ayaklari iki dk durmuyor, kafasi elleride, surekli homurdaniyor, ikiniyor, ayni anda kakada yapmaya calisinca yada gaz cikarmaya kusuyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?