canım benim ben sana bir şey anlatayım da rahatla en azından selini yabancı biri korkutmuş ben nevanın hödük anası kızımı pufa koydum oynayıp gülüyordu sabi. birden oyun yapayım deyip atlar gibi yaptım kızın üstüne. bu bir dudağını büzer bir ağlar zar zor susturduk o hali gözümün önünden gitmiyor.korktu tabi bu ayu üstüme düşerse hlim nice olur diye minnacık yavrum:)
emziğe alıştırın yaaaa..zorla şerle nasıl alıştırırsanız razıyım..ruzy'yi tuttum bu arada:))hıı oolduuu bizde ruzyye yapcak bişiler buluruz sen merak etme
ruzy nası ama :jeyyar:
kardeşine neler yapıyodun tabi oğluna gelince kıyamıyosun dimi
beni de al okuluna püdürüm ol benim.nasıl bir okul senin ki.soru işaretini yapamıyorum tek elleyim şu anşu okulda bi ağırlığım bi havam var hatunlar müdürüm ben ya size gülecem diye hepsi uçup gidecek bi yavaş olun beaaa başta didoo sen
rota virüsü sipariş ettim son uyarı için teşekkürler eve gidip gelmekten unutmuşum salak kafamla cumaya yaptırıcam oda ateş filan yapıyomuydu yaptıran arkadaşlar ???
haftasonu ev taşıycam nasıl olcağını düşünmek bile istemiyorum haftasonu gelsin olsun bitsin
kaşık biberon hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim eğer kullanan varsa????
Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))
kaydirigubbakcemile3 alemsin kaydirigubbakcemile3Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))
maşallah Devaya kocaman olmuşta beşiğine sığmıyorDeva resimleri
canım benim ben sana bir şey anlatayım da rahatla en azından selini yabancı biri korkutmuş ben nevanın hödük anası kızımı pufa koydum oynayıp gülüyordu sabi. birden oyun yapayım deyip atlar gibi yaptım kızın üstüne. bu bir dudağını büzer bir ağlar zar zor susturduk o hali gözümün önünden gitmiyor.korktu tabi bu ayu üstüme düşerse hlim nice olur diye minnacık yavrum:)
bide bi hapşırıyo yüzüm gözüm tükürük oluyo
oğlum biraz kibar ol diyorum
neva beğenmiyecek senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?