2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu okulda bi ağırlığım bi havam var hatunlar müdürüm ben ya size gülecem diye hepsi uçup gidecek bi yavaş olun beaaa başta didoo sen

rota virüsü sipariş ettim son uyarı için teşekkürler eve gidip gelmekten unutmuşum salak kafamla cumaya yaptırıcam oda ateş filan yapıyomuydu yaptıran arkadaşlar ???

haftasonu ev taşıycam nasıl olcağını düşünmek bile istemiyorum haftasonu gelsin olsun bitsin

kaşık biberon hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim eğer kullanan varsa????

Bana temizliğe gelen kadın yarın bebek tebriğine gelecek diye bugün temizlik yapıcam, nasıl? Acaba bugünden çağırsa mıydım, yarına misafirim gelecek, temizleyiver diye :)))

bende emzirme önlüğü ve yastık siparişi verdim
elif kullanırız birlikte,demişsin ya ben almıyorum yastığı yok bide batmandan yastık taşı şakkıdı

ayçada üstüne basa basa buluşma yazmış elli sefer
kıskananlara nispetmi yapıyonnnn naniknanik

şu okulda bi ağırlığım bi havam var hatunlar müdürüm ben ya size gülecem diye hepsi uçup gidecek bi yavaş olun beaaa başta didoo sen
beni de al okuluna püdürüm ol benim.nasıl bir okul senin ki.soru işaretini yapamıyorum tek elleyim şu an

kolay gelsin.kaşık biberonu eğer bakıcı kaşıkla içeremedimsütü derse almayı düşünüyorum

burcu hala gülüyorum temizlik muhabbetinekaydirigubbakcemile3

Deva resimleri.. :asigim:

Süpermatik gaz çıkarıcı dedemizin aldığı takımı giydik kaydirigubbakcemile2

Sleeper denen,sallanan-müzik çalan aletin içinde kızımın tuhaf bakışları sositososito

Gülen Deva. Yüzün hep gülsün annem..

Hasır beşiğine de sığmıyor artıkım yavru kuşum

:roflol: süpersin elif ya..aynı şey bizde de oldu ama ben diil babanesi yaptı....babsının omzunda uslu uslu duruyodu eylül babanesi geldi eğildi yanına ceeee dedi nasıl kafayı içeri çekti ürktü anlatmam ağldı ...ben bunu asşla unutmam dedi babnesi sonra kendini suçladı..

bide bi hapşırıyo yüzüm gözüm tükürük oluyo
oğlum biraz kibar ol diyorum
neva beğenmiyecek senii

gpyesra dr gittim büyük kokular içierisinde...25 lira olmuş muayane bakalım bidahakine ne kadar olur..bendekide ne şans...ayağım uğurlu geldi...sen ne zamn gitcen bidaha hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…