zemuszemuskuzy, doruk ve deva esintisi buralara kadar geldi mis kokularıyla , çok tatlılarr
sünger boblu neva ya söylücek bişey bulamıyorum bişey diil denizde gördü oda istiyo
Aaaaaaa.. şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nerede İstanbullular.. ha bulusuyorus, ha bulusucasss yasılarınıs yok bı kac saattrır.. ıyısınısdır ınsallahh.. lüffen üsülmeyin, toplanacaksınıs, lüffen inancınısı yitirmeyin.. dualarım sisinlee :Saruboceq: ( kaydirigubbakcemile3 hatta :roflol: )
:roflol::roflol: solucan he benimkide aynı ya..hatta ilk başlarda hiç buırakmıyodu memyi sakin sankin hep orda duruyoduk ilk 2 hafta kvalideme sormuştum anne bebkler hep böle sakinmi emerler olurmu kzıım demişti homurdanırlar rahat durmalasr hı ii ozaman ben rahatım demiştim ...şimdi ne mümkün bi bırakıyo sonra deli gbi almak istiyo çekiştire çekiştire don lastiği gbi olmayan ucu damağında eziyo..benim canımmı yanıyo heççççç umru değil..karnı doysunda önemli olan bu tabi...ayrıca cerenemaşallah diyorum kilo konusunda
biede var o solucandan bi dene, ki ben artik meme emziremiyorum sut yok, biberon bi oraya bi buraya, yukarida basliyor asagiya kayip bitiriyor, totosu ayaklari iki dk durmuyor, kafasi elleride, surekli homurdaniyor, ikiniyor, ayni anda kakada yapmaya calisinca yada gaz cikarmaya kusuyor:))
sibel allahım kolaylık versin sana ya...bişi sorcam sana..kaç kilo almıştın hamilelğinde ve şimdi kaç kilosun bu kadar tempoya
günaydın melekbu arada günaydın...günaydın eliff
inşallah canım inşallahbilmiyorum dide şakamı başka birşeymi bilmiyorum iş çığrından çıktı artık.... bakalım neler olacak bilmiyorum 3. personel düşünüyorlar inşallah olur hatta eşimi gündeme getirdim bakalım haftaya toplanıp karara varacaklar inşallah ödülümde eşimin benim yanıma işe alınması olur... eğer alınırsa birimiz ilde birimiz ilçede kalacağız.... bakalım inşallah sabrımın bu kadar çalışmanın mükafatını alırım.... dua edin kızlar benim için....
Allah yardımcın olsunpazartesiden beri birebir ayni duygulari yasiyorum..ne kadar dayanir bu bunye, 2 saat yol, 3 saatte bir uyan, 1 saat uyutmeye ugras, birde biraz huysuz buaralar, gunduz ayri yorgunluk( zoor coookk zoorr..
bu gidişle sen ben esra buluşacağız her gün bir fire adamın birine de malzeme çıkıyor izmirlerden:)gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))
ağzından bal damlıyor canım inşallah kolay geçer yolculuğumuz.ben kaa yapmasını istemiyorum bir yaptımı üstü başı batıyor..kısmet artık.kahvaltıya geliyorsun de mi?ucak yolculugumuz cok guzel gecti masallah .. rotarlı gelşdik kapının acılmasını beklerken ece kanguruda uyudu sonra bi kız geldi sevmeye ne tatlı bebek filan die kızla muhabbet ettik 3 gunlugune toplantıya gelmiş bakuye.. bende zaten check in yapılırken adama demistim bayan yanı olsun bebegimi emzircem die adamda bayan yanı bi uclu koltugu kapadı megersem o kızmıs yol arkadasım. biz ecosla cam kenarına gectik kız kosede oturdu orta bostu ortada eceyi yatırdım azcık gozu gecti 2,5 nsaat boyunca ucakta 10dk uyudu diebilirim .. evde resmen kaka bekleyen ben havaalanında ucakta eve gelince kac posta kaka temizleyip kac posta meme verdim bilmiorum..ucak kalkmadan acıktı havaalanında actı wcde az emzirdimki kalkarken emziriyim die.. neyse tamm ucak havalandı memeyi bıraktı sekerli su yapmıstım (denize dusen yılana sarılır misali) onu verdim biberonla sonra emzik verdim emzirdim filan atlattık sukur . dizimde salladım evde nasılsak oyle vakit gecirdik ucak durmaya yakın agladı uyukladı bide ..yanımdaki kızda cok anlayıslı ve yardımcıydı ins DIDEM sende oyle guzel gecirirsin nevamız seni darlatmaz
hosbulduk canlarım cok sukur atlattık geldik ama buralar soguk gerci bakude soguktu ama usumuodum usuorum ben eceyide aynı giydirdim evdeki gibi azcık kombi actırdım evde usutmesin die. dun ıhlamur verdim bende ictim simdi kusburnu iciorum surekli hasta olmamak icin kendimi stokluorum birazdanda elma kaynatcam
NORRAA artık hiç mi meme vermiyorsun?
harikasın Nazan.kaydirigubbakcemile2Umudu kesmiştim sendenİSTANBULLULAR,
ben iyileştim gibi. yarına hiç bişiim kalmaz. geliyorum yani GYPSY e ben de...
duydun mu EVRİŞ? buluşuyoruz
amman hastalanayım deme BABY... bu buluşma senin şerefine tertip edilmişti, bak DİDE bile geliyor senin şerefine... sakın ha hastalanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?