2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uleenn 2010 agustos anneleri topigi acilmis, zaman ne cabuk geciyor pehhh..

EVRISIM can balam senin kaprislerini yerim ben.nezlemi oldun gelme telasından okumamasım gok gecmiş olsun. kuzi nasıl bulastımı onaa

Yok Kuzi yi sıyırdım bu işten, her hapsurusumda balkona koşa koşa atlattık :)) evi sureklı havalandırdım.. gece ondan ayrı odada uyudum.. kendıme de habıre dopıng yaptım.. sımdı ıyıyım artık cıgerım... muck.

Keske annelerı dönse.. hayatta bır cocuk babasız haydı haydı yaşar ama annesız yasayamaz.. telef olur gıder.. keske ablan cocuklarını telef etmese..

EVRİŞ
Kuzey çok büyümüş ve değişmiş.büyüdükçe yüzleri gibi bakışları yüz ifadeleri de değişiyor.daha bi anlamlı bakıyorlar artık.maşallah çok şirin

Tesekkur ederım cıgerlerım guzel yorumlarınıs ıcın..

eyvah annem boyumu posumu göstermek isterken kel kafam çıktı sırma saçlı oğlan anaları begenmeyecek beni :roflol:

Ah yerım ben bu kabağı.. Allah nazarlardan saklasın.

Şu ıSTANBUL ahalısı bı bulussa da topyekün rahatlasak.. ben de minder getireyim gelirkene,malum yer kalmayacagından koltuklardan,korıdora atar otururumm artıkın kafamçokkarıştı ( Esra bir de Elif le döt döte oturur kalırmışsınız, ay cok gülerim bacım o zaman bak halinizee) .. bı tencere de kurufasulye yaptım.. bı de ortaya sogan kırdık mı kiiiiiiiiiiiiiii.. degmeyin keyifimisee.. emzirmenin dadından yenmess... lülülülülülü

ıstanbullllllllllllllllllllllllllll.. ıstanbul nolalııııı, hiç görmedi böle kederrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! kaydirigubbakcemile3

Tamam tamam sustummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. tamam! sustum, tamam sustum.. geberiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm aşkındann kaydirigubbakcemile3 (ay sustumm tamam)

Kuru fasulyeyı dıorumm, ıcıne cucuk mi koyayımm mastırma mı?? hangisi daha guvvetli kokar a bacılar, soleyın huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

okey oynayabilecek kisi kadar toplanabiliyormu bu istanbullular?? 4. lasimsa atlayip geleyim, oyun bozulmasinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

I. Uluslararası ıstanbul Oturumu na sayılı saatler kala.. yaşadıgımız heyecanı, tüm dostlarımızla paylaşır(kene) yaptıgımız bu küçççççççççücük nüanslar için affınıza sıgınır.. öpücüklerimi bir borc bilirim.. her nerede yasıyor ve yasatılıyorsanız.. yayında ve yapımda emeği gecen tüm arkadaslarım adına iyi geceler dilerim.

dipnot olarak ekleyeyim dedim; dipnot diyorum kısaca: (kısıra sogan koyma nazan.. )

okey oynayabilecek kisi kadar toplanabiliyormu bu istanbullular?? 4. lasimsa atlayip geleyim, oyun bozulmasinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaa niden öle diosun ki.. Esra, Yahya, Neva,Elif.. tamam iştee kaydirigubbakcemile3

Aaa cok ayıp Nurdan.. hıc yakıstıramadım sana kaydirigubbakcemile3

Aaa niden öle diosun ki.. Esra, Yahya, Neva,Elif.. tamam iştee kaydirigubbakcemile3

Aaa cok ayıp Nurdan.. hıc yakıstıramadım sana kaydirigubbakcemile3

aman dikat etsinler yahya ile neva tas calmasinlaelaelaelaelae

esraaa huuuuuuuuuu, napiynus cinema odasinda hiii??

Ben solıyım ne yaptıklarını; almıslardır KK listesini.. cekiştiriyorlardır kaydirigubbakcemile3

mısal; aaaaaaaa evrim mi?? hıc hazzetmemem o kızdan, bende valla bacım, bı cay daa ıcer mısın, cekırdekın de bitmiş, du koyıyımmm :)))

ya kardesim kisir deyip durmayin 10 aydir ogrenemediniz zaafim var, yarin bende kisir yapicemm iste..

site sinir etti tam bulusmaya saatler kala girip iki geyikyapayımdedim ama sayfa acılamadı
tam acıldı benim uykum gelmeye basladı
hosheyecandan uykum pek yok uykum gelmekten çokyatmalıyım modundayım:))

esra hanımzadeye mesaj attımyoltarifi için uyumus olamazlar acaba basbasamı kalmak istediler elifle:)))))

annemide goturuyorum bulusmaya kendi arabamla gitmeye karar verdimnazanla taksi iledoncektik o benden epey evel incektaksici ile malum bas basa kalmak istemiyorum ;:)) annemle gitmeye karar verdim
esracım sagolsun getir severim anneleri demisti bakalım nası olcak yol epey uzak yarınsabah erkenden yolamı çıksam acaba:))))

esra deminden beri online idin kuzum hangisayfalarda geziyorsun burda adınyok ama online sın anlamadım gitti ben yatayımartık

evrimmmmimm bulusuyoruzz bacımmmm ))))yarın aksam bulusma krnitgi ve resimlerle karsınızda olurum insallah

çok huzunlendim yapayanlızımmmmm ;((

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esrako

allahım insallah çıkmadan evel dolaptan visneli turtayı almayı unutmam ece nin telasından )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…