- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
ROTA VİRÜSÜ AŞISINI SORDUM
Eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılabilirmiş.
o ne için yapılıyo grip falanmı?bize doktor bi ay sonra gel dio gidiyoruz ben böle aşı isimleri bilmiyomfisfisfis
bu arada bu saatte giren tek benim gaaaliba neyse bende çıkıyım tam olsun
kızlar ABLAMIN OĞULLARI ALMANYA'DAN GELDİ O YÜZDEN YOĞUN MİSAFİR GÜNLERİMİZ BAŞLADI..
BİRDE HAFTA SONU KAYNANAMLAR ELTİM FİLAN GELİYOR YATILI BAYA YOĞUNUM ARADA SİZLERE BAKMAYA ÇALIŞIYORUM...
YUSUF AKSIRIP TIKSIRIYOR....
BENDE ÖYLE VE KIZIMDA HEPİMİZ ŞİFAYI KAPTIK ....
bilmiyorum dide şakamı başka birşeymi bilmiyorum iş çığrından çıktı artık.... bakalım neler olacak bilmiyorum 3. personel düşünüyorlar inşallah olur hatta eşimi gündeme getirdim bakalım haftaya toplanıp karara varacaklar inşallah ödülümde eşimin benim yanıma işe alınması olur... eğer alınırsa birimiz ilde birimiz ilçede kalacağız.... bakalım inşallah sabrımın bu kadar çalışmanın mükafatını alırım.... dua edin kızlar benim için....
harikasın Nazan.kaydirigubbakcemile2Umudu kesmiştim senden
ben hepinizin şerefine geliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar hani Nazım Hikmet'in atlılar şiiri vardır bilir misiniz.bu şiiri onur akının eski grubu grup baran şarkı olarak söylerdi.Ben de bayılırım o şarkıya grubun kaseti vardır bu yüzden bende.Neyse işte Neva işte bu şarkıyla sakinleşip uyuyor.uyumayıp inatlaştığı bir gün ben söyledim şarkıyı sakinleşip uyudu.daha sonra orjinalini dinlettim hep sakinleşip uyudu.demin de aynı şey oldu.şiirin finali de harikadır RÜZGAR KANATLI ATLILAR GİBİ GEÇTİ HAYAT
tabiki orası öyle aç kalacak hali yok emmiyorsa tek seçenek mama vermek..... ama ne bilim o duyguyu yaşayamadığım için anneyle bebek arasındaki en özel bağ olduğunu düşünüyorum.... herkes bebeğine herşeyi yapabilir senin yerine bakabilir giydirebilir ama emziremez seni diğer kişilerden bakıcından annenden kayınvalidenden herkesten ayıran anneliğini hissettiren kimse tarafından yeri doldurulamayacak kimsenin yapamayacağı birşey emzirmek....
ama bizim öyle birşeyimiz yok mamayı herkes yapabiilir herkes yedirebilir.... yani benim annesi olarak yaptığım özel birşey yok.... kimsenin benim yaptığımı yapamayacağı birşey yok.....
Canım çok geçmiş olsun bende öncedende vardı hemoroid belası doğumdan sonra iyice azdı hakkaten çok ızdırap veriyo galiba makatındaki küçük sivilce hemoroid bende bide içte yırtık var felaket oluyo wc fasılları bilirim ama hayatımdan vazgeçecek kadar değil bu sıkıntılar. Doğumdan sonra bende bi badire atlattım kuzucuğumuda çok kötü üşüttüm o badire yüzünden ama napalım Allah bu günlerimizi aratmasın kapıp koyverme kendinislm kızlar moralim çok bozuk kabızlığım geçmedi ve kabız olmasam bile makatımda küçük sivilce gb bişey var çok canımı yakıyo.her doktora gittiğimde faydası olcak sandım ama yok üçüncü doktorun verdiği ilaçlarda bitti ve ben hala kıvranarak çıkıyorm wc den sonunda çözüm bulamadım
bende çareyi günlerdir ağlamkta arıyorm vücudumun ağrılarını çekmekten bıktım
vücudumu dünyada bırakıp başka yere gitmek isterdim ama öteki dünya dışında gidecek yer yok
orayada kendi çabamla gitmeye tövbeliyim daha önce denemiştim hala pişmanlığını duyuyorm
günlerdir ağlıyorm.gözümde yaş kalmadı ağlamaktan .üstelik panik atağım vardı önceden atlattığım şimdi ona geri dönmekten çok korkuyorum.kimseye bişey diemiyorum içimi dökebileceğim tek yer burası .Saçmalamış olabilirim ağlayarak yazmak böle oluyo galiba
utanıyorum sölemeye ama bana dua edermisiniz?
benim gunde 8 saat +30 dk yemek molasi ama yol git gel 2 saat suruyor..
esim ozel sektorde oldugu icin ve yonetici pozisyonunda oldugu icin resmen suyu cikiyor haftanin 5 gunu 8 de baslayip aksam8.30-9 a kadar ofiste kaliyor yada sehir disina gidip geliyor denetim icin.. beraber yemek yiyemiyoruz aksamlari ne yazikki, o gelince yiyor, 1-2 saat sonrada siziyor yorgunluktan..bu boyle surup gidiyor hafta ici..
donmeyi cok istiyoruz turkiyeye 1-2 sene daha sabir diyoruz..
anaaaa ne güsel aaa gökhan beni en yakın arkadaşlarıma bile göndermiooo valla bak şimdi kocem elimde olacaaa kafasına gecirirdimmklava: off yaa off evlendiğimden beri 1 kere şehir dışına çıktık oda 2 gün daha abimin evine hiç gidemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sibel senin için bozüyüke geleceğim bi gün
Ben artık biberonu kıskanmıyorum çünkü Kemal Çağanım artık hem mememi hem biberonu hemde yalancı memeyi alıyo :dance:dün yaşamış olduğum kıskançlığı size anlatmak istiyorum...eşim evdeydi eylül uyuyodu duş alım dedim o sırada tam girdim eylül uyandı bağıra bağıra ağlıyo..ne kadar acle etsemde hemen çıkmadım baktım ses kesildi acle ettim güya ama yine kaldım banyoda...noldu dedim acıkmamdı nasıl sustu..sana bi süprizimiz var dedi eşim..ne görim bizimki ağzında emzik cokur cokur emiyo o boncuk gözlerlede bana bakıyo..nasıl kötü oldum kısaknçlığımdan ağladım...memyi daha almıcak diye çok korktum..emzik hediye gelmişti eşim o sıra hemen kaynatmış vermiş..ama bazen beni resmen emzik olarak kullanıyo o sıra aklıma emzik gelmiyo diil ama yok yok diyorum az sabır....
bebeğinin kilosu nasıl bizmkide yarın tam 3 aylık oluyor aramızda bi kaç gün var
aman dikat etsinler yahya ile neva tas calmasinlaelaelaelaelae
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar gerçek hayatla artık yüz yüzeyim hamile kalmadan önce adetr sancısı çekiyordum adetim gelmeden önce şimdi yine başladı sütüm korumadı yani geçen ay spral taktırana kadar birşey yoktu takıldı 3 gün sonra kanamam geldi şimdide adet oluyorum of ya iyiydik 9 ay
neyse istanbul buluşması bugün zannedersem kızlar size bol muhabbetler resim bekliyoruz unutmayın
canım doğum günün kutlu olsun ailenle kızın ve eşinle daha nice mutlu senelere:1hug:bugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus
selam kızlar.
oğlu 6 gündür kaka yapmıyor
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
norraa
cok mu yalnizim(
istanbullular bulusmada, bari bol bol foto cekseler mamalrla birlikte(
iki geyik yapicak kimse kalmamis, canim sikildi(
spral nasıl takılıyo acı veriyomumafoldumben üç aylık iğne nasıl acabagünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar gerçek hayatla artık yüz yüzeyim hamile kalmadan önce adetr sancısı çekiyordum adetim gelmeden önce şimdi yine başladı sütüm korumadı yani geçen ay spral taktırana kadar birşey yoktu takıldı 3 gün sonra kanamam geldi şimdide adet oluyorum of ya iyiydik 9 ay
neyse istanbul buluşması bugün zannedersem kızlar size bol muhabbetler resim bekliyoruz unutmayın
bugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus
selam kızlar.
Nice yıllara canım. Tüm özlediklerin seninle olsunŞenizbugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus
selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?