2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ROTA VİRÜSÜ AŞISINI SORDUM
Eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılabilirmiş.

o ne için yapılıyo grip falanmı?bize doktor bi ay sonra gel dio gidiyoruz ben böle aşı isimleri bilmiyomfisfisfis
bu arada bu saatte giren tek benim gaaaliba neyse bende çıkıyım tam olsun

o ne için yapılıyo grip falanmı?bize doktor bi ay sonra gel dio gidiyoruz ben böle aşı isimleri bilmiyomfisfisfis
bu arada bu saatte giren tek benim gaaaliba neyse bende çıkıyım tam olsun

zehirli ishale karşı bi aşı...devlet yapmıyo...se kendin alıp yaptırıyosun bazı dr tavsi ediyo bazısı etmiyo...ama kouyucu bi aşı

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar gerçek hayatla artık yüz yüzeyim hamile kalmadan önce adetr sancısı çekiyordum adetim gelmeden önce şimdi yine başladı sütüm korumadı yani geçen ay spral taktırana kadar birşey yoktu takıldı 3 gün sonra kanamam geldi şimdide adet oluyorum of ya iyiydik 9 ay
neyse istanbul buluşması bugün zannedersem kızlar size bol muhabbetler resim bekliyoruz unutmayın

Çok geçmiş olsun,ablan ve çocukları içinde hepinizin gözü aydın.

Allah kolaylık versin canım çalışan annelerin hakkaten işi zor ama napalım elimiz mahkum, İnşallah müfakatını eşlinle aynı işte çalışmakla alırsın ayrı yerlerde olsanızda.

Bilmem miiii
Akıyordu su gösterip aynasında söğüt ağaçlarını.
salkımsöğütler yıkıyordu suda saçlarını!
yanan yalın kılıçları çarparak söğütlere
koşuyordu kızıl atlılar güneşin battığı yere!

Canım sen onun annesisin hemde uyduruk değil hakkaten annesin.

Canım çok geçmiş olsun bende öncedende vardı hemoroid belası doğumdan sonra iyice azdı hakkaten çok ızdırap veriyo galiba makatındaki küçük sivilce hemoroid bende bide içte yırtık var felaket oluyo wc fasılları bilirim ama hayatımdan vazgeçecek kadar değil bu sıkıntılar. Doğumdan sonra bende bi badire atlattım kuzucuğumuda çok kötü üşüttüm o badire yüzünden ama napalım Allah bu günlerimizi aratmasın kapıp koyverme kendini

Allah sanada kolaylık versin canım.

Yesinler tosunu

Vahki ne vahhh

sibel senin için bozüyüke geleceğim bi gün

Alanyayada gel hatta elifide al gel hatta istanbul hatunları toplanmışken hepiniz atlayıp gelin :1hug: kucak kucak kucak:ecrin_bebek:

Ben artık biberonu kıskanmıyorum çünkü Kemal Çağanım artık hem mememi hem biberonu hemde yalancı memeyi alıyo :dance:

bebeğinin kilosu nasıl bizmkide yarın tam 3 aylık oluyor aramızda bi kaç gün var

Oy oy sırma saçlıya:))Öperim
aman dikat etsinler yahya ile neva tas calmasinlaelaelaelaelae

Senin ilk kuzucuğun normal doğumla olmamış mıydı ? Eğer olduysa ki ben öyle hatırlıyorum regl sancılrın geçmedi mi, ben sırf regl sancılarım geçsin diye normal doğum yaptım :) Şaka bi yana çok tırsıyorum eskisi gibi sancılar çekmekten. Bana sağlık ocağı adet olmadan spral takmıyoruz demişti sen adet olmadan taktırmışsın anladığım kadarıyla kafam garuştu.

Son düzenleme:
bugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus

canım doğum günün kutlu olsun ailenle kızın ve eşinle daha nice mutlu senelere:1hug:a.s.

sibell dogumgunun kutlu olsun canim:))nice mutlu saglikli ailenle huzurlu senelere..

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
norraa
cok mu yalnizim(
istanbullular bulusmada, bari bol bol foto cekseler mamalrla birlikte(
iki geyik yapicak kimse kalmamis, canim sikildi(

selam kızlar.
oğlu 6 gündür kaka yapmıyor

Oy kıyamam, dra gitmediniz mi?
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
norraa
cok mu yalnizim(
istanbullular bulusmada, bari bol bol foto cekseler mamalrla birlikte(
iki geyik yapicak kimse kalmamis, canim sikildi(

Sende katılmıştın buluşmanın birine ya biz napalım ha napalım senağlama

Ben doktor sitesi.com diye bi site var oraya cam biberonla saklamak konusunda soru sormuştum 2 dr da cevap gelmiş 2 dr da cam biberonda saklayın sütünüzü diyor(

ulen hadi istanbullular bulustu da nerde izmir ankara antalya ve diger iller halki?? hepiniz topluca mi gittiniz bulusmaya yoksa bi ben mi kaldim yalniz??
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
norraa

spral nasıl takılıyo acı veriyomumafoldumben üç aylık iğne nasıl acaba

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara.süpriz olursa bizede yaz

eylemcim saol desteğin için çok zor oluyo ya napcağimı bilmiyorum inşallah geçer bugün doktorada gidemedim

kimse yok çok sıkıcı ya aslında ben bir iki gün girmesemmi siteye şimdi bizim millet buluşmalarını anlatcak kıskancamfisfisfis

Nice yıllara canım. Tüm özlediklerin seninle olsunŞeniz
selam kızlar.
oğlu 6 gündür kaka yapmıyor

Oy yazık kuzuya kıyamam:gitme:Ben 2 gün önce bamya yedim, kızım defalarca kaka yaptı ki genelde günde bir kez yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…