canım genelde selin 90 cc yada 100 cc yiyiyor... her 2,5 yada 3 saatte mamasını yiyiyor acıkıyor..... geceleri bazen 4 saat falan kalkmadığı oluyor ozaman 120 cc yiyiyor ama genelde 90 yada 100 cc yiyiyor.... günde epey su veriyorum 2 kerede rezene içiyor...
aaaaaaaaaaaaa gerçekten mi Ankaradaydın canımya tanışırdık ne güzel ....
Tamam canım bende batıkentteydim daha 1 ay önce etimesguttan ev aldık taşındık ama görüşüp tanışmak isterim:lepi:alkisalkisalkis
milkshake -derya siz bi seferde ne kadar mama veriyosunuz ve gunde kac kere??
yusufta öyle 90 100 cc gecelri 4 saati geçince 120 cc yiyor bende 150 cc de su veya rezene veriyorumcanım genelde selin 90 cc yada 100 cc yiyiyor... her 2,5 yada 3 saatte mamasını yiyiyor acıkıyor..... geceleri bazen 4 saat falan kalkmadığı oluyor ozaman 120 cc yiyiyor ama genelde 90 yada 100 cc yiyiyor.... günde epey su veriyorum 2 kerede rezene içiyor...
o zaman bizim oglanda bi danalik mevcut sanirim 3-3.5 saatte bir 120 cc, dun gece 150cc verdim banyo sonrasi uyusun diye yine kalkti ayni saatte gukuk kusum benim..bizim su pek almiyor ben yeni vermeye basladim ama o da 30cc totalde..
aa ankaraya gtmisken gorusseydiniz sibelcim ya? ne guzel olarmis..
o zaman bizim oglanda bi danalik mevcut sanirim 3-3.5 saatte bir 120 cc, dun gece 150cc verdim banyo sonrasi uyusun diye yine kalkti ayni saatte gukuk kusum benim..bizim su pek almiyor ben yeni vermeye basladim ama o da 30cc totalde..
gerci 120 yi 10 gundur veriyorum onceden hep 90 veriyodum 2-3 saatte acikiyordu simdi 120 ile 3.5-4 saate kadar dayaniyor bazen..
evet öyle ben denedim 150 cc vermeyi hep bıraktı 120 cc de yeni çıktık 3-4 gündür yiyor bakalım yarın doktora götüreceğim kaç kilo olmuş paşammamanin arkasindayazilana gore yavas yavas dozu artttirmak gerek, bi 10gun sonra 150cc verip saat araligini arrticam
ama hazirlanmis mamayi en fazla 1 saat bekletmek gerek deryacim biliyosun dimi?1 saat bile gec cunku icerigindeki protein bakteri uretebilir , yani hazirlanmis ve artan mamayi genelde ben vermiyorum, eger yarim saat icinde alirsa aliyor yojksa artsada atiyorum..
bi dahaki sefere görüşelimne bilim aklıma gelmedi inşallah bundan sonra görüşürüz... .hızlı trenle bizim burdan ankara toplam 2 saat sürüyor... günü birlik bile gidilip gelinebilir.....
canım bizimki 120 yi genelde yemiyor belli olmuyor bazen aynı saatte 90 lıkla doyuyor bazen 120 yiyiyor.... ama dediğim gibi bizimki çok su içiyor oda karnında şişlik yapıp mama yemesini engelleyebilir.... birde mama önce günde 2 kere falan gaz ilacımız var 25 cc suya karıştırılıyor toz halinde portakallı bir tadı var mamadan 15 dk. önce falan onu içiyor bol bol su içiyor rezene derken 150 cc ekstra mama haricinde sıvı alımı var benimkinin...
maşallah canım..... aman yesinlerde ne yapalım.... bizimki normal sınırda yiyiyor hatta az yiyiyor ama kilo alımı normal ayda 1 kilo civarı alıyoruz dahada fazla yerse topiş olacak iyicelülülülülülü
deryacim 120cc 6-7 kez veriyorum zaten agirligina gore 150ml/kilo/24saat seklinde hesaplamak gerek total mamayi...ama bi 10 gune 150ml verip 5 sefere indiricem, saat araligi uzarsa uykusu duzenlenir belki..
ama hazirlanmis mamayi en fazla 1 saat bekletmek gerek deryacim biliyosun dimi?1 saat bile gec cunku icerigindeki protein bakteri uretebilir , yani hazirlanmis ve artan mamayi genelde ben vermiyorum, eger yarim saat icinde alirsa aliyor yojksa artsada atiyorum..
ben 120ye biraz sans eseri alistirdim uyuya kalmisti bi aglama krizi sonrasi 4 saat sonra acikinca cok 90 dan 120 ye cikiverdim hep oyle gitti yani 2.5 saatten 3.5 saate cikti aralar, iyi oldu..
bende bazen gaz cikarma arasi veriyorum cunku kitliktan cikmis gibi emiyor biberonu, gark yaptirip kalani veriyorum..yada altini degistiriyorum gece midesi cok dolmadan, kalani veriyorum siziyor sonra:))
kıskanma evriş kar da yağsa buluşcaz opuyorumnanaktanAaaaaaa.. şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nerede İstanbullular.. ha bulusuyorus, ha bulusucasss yasılarınıs yok bı kac saattrır.. ıyısınısdır ınsallahh.. lüffen üsülmeyin, toplanacaksınıs, lüffen inancınısı yitirmeyin.. dualarım sisinlee :Saruboceq: ( kaydirigubbakcemile3 hatta :roflol: )
e ozman haklısın ince giygirmekte negüzel evin herzman sıcak güneş alıyor Ceren için çok faydalıbizim ev güney cephe ve 9.kat. banyomuz bile ışıl ışıl güneş alıyor. ev komple çok sıcak yaz kış. kalorifer yakmayız pek. dün temizliğe gelen kadın "sizin kaloriferler yanmaya mı başladı?" diye sorunca şaşırdım. meğer dışarda hava soğukmuş. oysa ev yanıyor. ben hala askılılarla filan dolaşıyorum evde. ablamlarda donuyorduk. bahçeşehirle burası arasında nerden baksan 5-6 derece oynuyor. bi de ablamlar 12.katta oturunca iyice esintili oluyor evleri. ablamla tel konuşmalarımızda hep "orda havalar nasıl" geyiği döner. güya aynı şehirdeyiz. ben burda şıpır şıpır terlerken orda dolu yağıyor bile olabiliyor. hatta bir kere havaalanından bir arkadaşımızı karşılamaya gidecektik (sabiha gökçen değil) ben güneş gözlüklerimi taktım flipfloplarımı geçirdim ayağıma bindik araba gittik. havaalanına yaklaşınca bir yağmur başladı anlatamam. nerdeyse sele çevirecekti. inemedim arabadan.
Allah kolaylık sabır versin Sibel başka ne diyeyim bilmiyorumçok yoğunum yaaa.... kafam arı kovanı gibi..... işlerim çok yoğun işyerindeki diğer çalışan arkadaş hacıya gidiyor onun yerine ben bakacağım ama benim bilmediğim bir yığın işler var kaç gündür onları öğrenmeye çalışıyorum ama arkadaş sağolsun karışık anlattığı için bütün bilgiler arap saçına döndü....gündüz ayrı yorğunluk gece selin uyutmuyor.... 3 saatte bir kalkıyor acıktım diyor ee onu yatırana kadar tekrar 1 saat geçiyor.... normalde bu kadar yorulmuyordum selin geceleride uyansa ama artık hergün yola git gel 2 saate yakın vaktim yollarda geçiyor birde işlerin yoğunluğu kafam artık kaldırmıyor....allah kolaylık versin biz çalışan annelere .....
ucak yolculugumuz cok guzel gecti masallah .. rotarlı gelşdik kapının acılmasını beklerken ece kanguruda uyudu sonra bi kız geldi sevmeye ne tatlı bebek filan die kızla muhabbet ettik 3 gunlugune toplantıya gelmiş bakuye.. bende zaten check in yapılırken adama demistim bayan yanı olsun bebegimi emzircem die adamda bayan yanı bi uclu koltugu kapadı megersem o kızmıs yol arkadasım. biz ecosla cam kenarına gectik kız kosede oturdu orta bostu ortada eceyi yatırdım azcık gozu gecti 2,5 nsaat boyunca ucakta 10dk uyudu diebilirim .. evde resmen kaka bekleyen ben havaalanında ucakta eve gelince kac posta kaka temizleyip kac posta meme verdim bilmiorum..ucak kalkmadan acıktı havaalanında actı wcde az emzirdimki kalkarken emziriyim die.. neyse tamm ucak havalandı memeyi bıraktı sekerli su yapmıstım (denize dusen yılana sarılır misali) onu verdim biberonla sonra emzik verdim emzirdim filan atlattık sukur . dizimde salladım evde nasılsak oyle vakit gecirdik ucak durmaya yakın agladı uyukladı bide ..yanımdaki kızda cok anlayıslı ve yardımcıydı ins DIDEM sende oyle guzel gecirirsin nevamız seni darlatmaz
İSTANBULLULAR,
ben iyileştim gibi. yarına hiç bişiim kalmaz. geliyorum yani GYPSY e ben de...
duydun mu EVRİŞ? buluşuyoruz
ben 2 tatlı 2 tuzlu hazırladım bile
esra ile nesrin tatlı yapıcak
ayçada nazan gelmezse ben kısır yaparım demişti
israf olmaz merak etme :jeyyar:
ay bi heyecan bastı beni saatler kaldi elifi gidip almama
sanki sevgilisi ile buluşcak yeniyetme tipler olur ya öyle helecanlıyımmm
elif kırmızı bi gül takacam kulağımın üstüne çingene misali tanıyasın diye beni :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?