2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa ankaraya gtmisken gorusseydiniz sibelcim ya? ne guzel olarmis..

o zaman bizim oglanda bi danalik mevcut sanirim 3-3.5 saatte bir 120 cc, dun gece 150cc verdim banyo sonrasi uyusun diye yine kalkti ayni saatte gukuk kusum benim..bizim su pek almiyor ben yeni vermeye basladim ama o da 30cc totalde..

gerci 120 yi 10 gundur veriyorum onceden hep 90 veriyodum 2-3 saatte acikiyordu simdi 120 ile 3.5-4 saate kadar dayaniyor bazen..

sayfalar çok hızlı ilerliyor atlamışsın demekki.... 6 gün kadar kaldım.... balgatta eğitim gördüm.....yaza geldiğimde görüşürüz inşallah... bende tanışmak isterim seninle.... keşke bütün anneler buluşabilsek bütün ağustos anneleri izmirliler, ankaralılar, istanbullular, batman, adana, balıkesir, ben, vs.... ne güzel ortak bir noktada buluşulsa....zemuszemus

özelden mesaj attım ama sanırım görmedin.... şimdi sen dedin ya 2 tane biberona 60 yada 70 lik soğuk su koyup hazırlıyorum dedin ya.... üzerinede sıcak su koyuyoruz ya bu kaç cclik mama için 60 yada 70 lik soğuk su hazırlayacağız ona göre ölçüyü karıştırmayayım çok soğuk olur bu sefer tekrar sıcak su koy ölçü saşmasın.... umarım anlatabilmişimdir..... off uzun lafın kısası sen toplam kaç cc içilebilecek ama için 60 lık soğuk su koyuyorsun....

milkshake -derya siz bi seferde ne kadar mama veriyosunuz ve gunde kac kere??

değişiyor yusuf bey paşa gönlüne kalmış ama 120 ml veriyorum genelde bitirmiyor 10-20 bırakıyor bazen günde 3 saat veya 3.5 sat arayla vermeye çalışıyorum tam zamanında bitirirse ki bazen 120ml 1 saat arayla ikiye bölerek bitiriyoruz 6 veya 7 öğünü buldurmaya çaılşıyorum..
sen nasıl ve ne kadar veriyorsun nurdan

mamanin arkasindayazilana gore yavas yavas dozu artttirmak gerek, bi 10gun sonra 150cc verip saat araligini arrticam

ama hazirlanmis mamayi en fazla 1 saat bekletmek gerek deryacim biliyosun dimi?1 saat bile gec cunku icerigindeki protein bakteri uretebilir , yani hazirlanmis ve artan mamayi genelde ben vermiyorum, eger yarim saat icinde alirsa aliyor yojksa artsada atiyorum..

yusufta öyle 90 100 cc gecelri 4 saati geçince 120 cc yiyor bende 150 cc de su veya rezene veriyorum
o zaman bizim oglanda bi danalik mevcut sanirim 3-3.5 saatte bir 120 cc, dun gece 150cc verdim banyo sonrasi uyusun diye yine kalkti ayni saatte gukuk kusum benim..bizim su pek almiyor ben yeni vermeye basladim ama o da 30cc totalde..

su içirmeye çalış bence maşallah guguk kuşuna güzel yiyor biz de 150 cc geçen banyo sonras götürdük üstünede 4 saat kadar uyuduk maşallah

aa ankaraya gtmisken gorusseydiniz sibelcim ya? ne guzel olarmis..

ne bilim aklıma gelmedi inşallah bundan sonra görüşürüz... .hızlı trenle bizim burdan ankara toplam 2 saat sürüyor... günü birlik bile gidilip gelinebilir.....

canım bizimki 120 yi genelde yemiyor belli olmuyor bazen aynı saatte 90 lıkla doyuyor bazen 120 yiyiyor.... ama dediğim gibi bizimki çok su içiyor oda karnında şişlik yapıp mama yemesini engelleyebilir.... birde mama önce günde 2 kere falan gaz ilacımız var 25 cc suya karıştırılıyor toz halinde portakallı bir tadı var mamadan 15 dk. önce falan onu içiyor bol bol su içiyor rezene derken 150 cc ekstra mama haricinde sıvı alımı var benimkinin...

gerci 120 yi 10 gundur veriyorum onceden hep 90 veriyodum 2-3 saatte acikiyordu simdi 120 ile 3.5-4 saate kadar dayaniyor bazen..

maşallah canım..... aman yesinlerde ne yapalım.... bizimki normal sınırda yiyiyor hatta az yiyiyor ama kilo alımı normal ayda 1 kilo civarı alıyoruz dahada fazla yerse topiş olacak iyicelülülülülülü

deryacim 120cc 6-7 kez veriyorum zaten agirligina gore 150ml/kilo/24saat seklinde hesaplamak gerek total mamayi...ama bi 10 gune 150ml verip 5 sefere indiricem, saat araligi uzarsa uykusu duzenlenir belki..

evet su icireyim doysun yioksa obez olucak, bak iyi gecelr cayi deneyebilirim rezeneyle..burda varmi sormama gerek ama milupanin vardir..

mamanin arkasindayazilana gore yavas yavas dozu artttirmak gerek, bi 10gun sonra 150cc verip saat araligini arrticam
evet öyle ben denedim 150 cc vermeyi hep bıraktı 120 cc de yeni çıktık 3-4 gündür yiyor bakalım yarın doktora götüreceğim kaç kilo olmuş paşam

biliyorum yazın yarım saat bile dayanmıyordu şimdi havalar soğuduya 1 saat içinde bozulmuyor çoğu zaman kalanı bende atıyorum bir dengeye oturmadık daha 120 iki ye bölüp veriyorum onu anlatmak istedim tek seferde pek bitiremiyoruz

perncim insallah dedigin gibi olur, allah guc verir ustesinden gelmeme icin, ben uykuya doymayan bi insandim(

ben 120ye biraz sans eseri alistirdim uyuya kalmisti bi aglama krizi sonrasi 4 saat sonra acikinca cok 90 dan 120 ye cikiverdim hep oyle gitti yani 2.5 saatten 3.5 saate cikti aralar, iyi oldu..

bende bazen gaz cikarma arasi veriyorum cunku kitliktan cikmis gibi emiyor biberonu, gark yaptirip kalani veriyorum..yada altini degistiriyorum gece midesi cok dolmadan, kalani veriyorum siziyor sonra:))

bi dahaki sefere görüşelim
bebeğin kilosu kaç bizmkiler ilk bebekler zannedersem
deryacim 120cc 6-7 kez veriyorum zaten agirligina gore 150ml/kilo/24saat seklinde hesaplamak gerek total mamayi...ama bi 10 gune 150ml verip 5 sefere indiricem, saat araligi uzarsa uykusu duzenlenir belki..

beslenmesi artı gaz sorunu çözüldükçe uyku aralığı uzuyor nurdan ..
senin ördekin kaç kilo oldu

canım sen yanlış anladın öyle değil sakaleymasterin dediği ben bu gece uygulamayı düşünüyorum....

hani biz gece termosta sıcak su bulunuyor onunla mama hazırlıyoruz çeşmede soğutmaya falan çalışıyoruz buda zaman kaybı oluyor bebeklerimizin uykusu açılıyor ve ağlıyor ya..... yani dediğin gibi mama hazırlanıp bekletilmiyor.... onu bende yapmıyorum zaten artan mamayı hemen döküyorum 15 dk. içinde bile vermiyorum....

arkadaşımız derki.... gece yatarken yanına 2 tane biberon alıyormuş ONUN İÇİNE 60 CC YADA 70 CC SOĞUK SU koyuyormuş.... gece bebek acıktıgında bu soğuk suyun içine TERMOSTAKİ SICAK SUDAN koyuyormuş ve mamayı ekleyip hemen hazırlayıp bebeğine veriyormuş... çok pratik bir yöntem.... ben düşünüyorum.... sende öyle yap... .gece hazırlamak çok ama çok zor oluyor bizim yöntemle.....

dün yaşamış olduğum kıskançlığı size anlatmak istiyorum...eşim evdeydi eylül uyuyodu duş alım dedim o sırada tam girdim eylül uyandı bağıra bağıra ağlıyo..ne kadar acle etsemde hemen çıkmadım baktım ses kesildi acle ettim güya ama yine kaldım banyoda...noldu dedim acıkmamdı nasıl sustu..sana bi süprizimiz var dedi eşim..ne görim bizimki ağzında emzik cokur cokur emiyo o boncuk gözlerlede bana bakıyo..nasıl kötü oldum kısaknçlığımdan ağladım...memyi daha almıcak diye çok korktum..emzik hediye gelmişti eşim o sıra hemen kaynatmış vermiş..ama bazen beni resmen emzik olarak kullanıyo o sıra aklıma emzik gelmiyo diil ama yok yok diyorum az sabır....

zaten gaz çıkarıp kalan mamayı verin doymazlar gaz mamaın tamamınınbitmesine engel oluyor bizimkini gazı varsa biberonla savaşır resmen gazını çıkarıp tekrar devam ediyoruz kalan mamaızı bitirmeye çalışıyoruz ...
gece gaz çıkarma operasyonumu anlatayım mamsının içine metsil koyuyorum rahat çıkarıyor ama odanın ortasında hop hop hafif zıplıyarak gaz çıkartıyorum gazını çıkartmazsa saat başı ayağa dikiyor beni onun için mama sonrası 10-15 dk daha fazla kucağımda tutup mutlaka çıkarttırıyorum gazını ozaman daha uzun uyuyor

kıskanma evriş kar da yağsa buluşcaz opuyorumnanaktan

e ozman haklısın ince giygirmekte negüzel evin herzman sıcak güneş alıyor Ceren için çok faydalı
bizim evde güney cephe ama anlattıgın gibi sıcak olmuyor bu sabah kombiyi açtım 3 saatligine evin soğunu kırılsın diye yıkıyacam Çağan'ı birazdan onun için tkrar açtım kombiyi

Allah kolaylık sabır versin Sibel başka ne diyeyim bilmiyorum

hoşgeldin yurda opuyorumnanaktan

İSTANBULLULAR,
ben iyileştim gibi. yarına hiç bişiim kalmaz. geliyorum yani GYPSY e ben de...
duydun mu EVRİŞ? buluşuyoruz

süpersin alkisalkisalkis

ben 2 tatlı 2 tuzlu hazırladım bile
esra ile nesrin tatlı yapıcak
ayçada nazan gelmezse ben kısır yaparım demişti
israf olmaz merak etme :jeyyar:

ben yaptım bile yerimseniben
sağolsun anlattım Çağan'a izin verdi uslu uslu durdu kaydirigubbakcemile3

delü

rosewind geçmiş olsun

eftelya maşallah oğluna çok datlu olmuş doğum gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…