canım sen yanlış anladın öyle değil sakaleymasterin dediği ben bu gece uygulamayı düşünüyorum....
hani biz gece termosta sıcak su bulunuyor onunla mama hazırlıyoruz çeşmede soğutmaya falan çalışıyoruz buda zaman kaybı oluyor bebeklerimizin uykusu açılıyor ve ağlıyor ya..... yani dediğin gibi mama hazırlanıp bekletilmiyor.... onu bende yapmıyorum zaten artan mamayı hemen döküyorum 15 dk. içinde bile vermiyorum....
arkadaşımız derki.... gece yatarken yanına 2 tane biberon alıyormuş ONUN İÇİNE 60 CC YADA 70 CC SOĞUK SU koyuyormuş.... gece bebek acıktıgında bu soğuk suyun içine TERMOSTAKİ SICAK SUDAN koyuyormuş ve mamayı ekleyip hemen hazırlayıp bebeğine veriyormuş... çok pratik bir yöntem.... ben düşünüyorum.... sende öyle yap... .gece hazırlamak çok ama çok zor oluyor bizim yöntemle.....
dün yaşamış olduğum kıskançlığı size anlatmak istiyorum...eşim evdeydi eylül uyuyodu duş alım dedim o sırada tam girdim eylül uyandı bağıra bağıra ağlıyo..ne kadar acle etsemde hemen çıkmadım baktım ses kesildi acle ettim güya ama yine kaldım banyoda...noldu dedim acıkmamdı nasıl sustu..sana bi süprizimiz var dedi eşim..ne görim bizimki ağzında emzik cokur cokur emiyo o boncuk gözlerlede bana bakıyo..nasıl kötü oldum kısaknçlığımdan ağladım...memyi daha almıcak diye çok korktum..emzik hediye gelmişti eşim o sıra hemen kaynatmış vermiş..ama bazen beni resmen emzik olarak kullanıyo o sıra aklıma emzik gelmiyo diil ama yok yok diyorum az sabır....
melek aglama sevin sevinn bende gecen dustaydım ece uyanmıs babası emzigi bulamamıski versin kızı susturamamıs . emzik buyuk rahatlık seni emzik edecegine emsin bence sevin
ya önceleri takmıyodum.ama evlendkten sonra hep hastalıklarla uğraştım.hamileliğimdede hep düşük tehlikem.erken doğum riskim vardı doğumdan sonrada dikişlerimde hem ödem oluştu hem iltihap kaptı.dikişlerim çok geç iyileşti bile diemiyorum 2ay oldu hala ağrıyolar ve şişlik var.ben iyileşmeyi beklerken çıktıkca çıkıyo üstelik senin bişeyin yok diolar var mı böle bişey.neyse iyileşcem yinede.hatta iyileştimde die kutlama yapıp sizi davet edicemalkisalkisalkisrosevind sorunun stres kaynaklı sanırım çok hassas bir yapıya sahipsin duygusal anlamda yani geçmişteki yanlışında bundan kaynaklı olsa gerek ama bunları bırak be kuzu hayat güzel olumsuz düşüncelerini bir kenara bırak artı insanların olumsuzluklarınıda herkesi nekadar olduğu gibi kabul eder ve görürüsen okadar az yıpranır üzülürsün ...
yaşadığın sıkıntılar otamatikmen sana ruhsal ve fiziksel zarar veriyor canım vakit buldukça bizlere takıl ..
kusura bakma seni burdan fazla tanımıyorum manevi yönümü kullanarak bunları yazdım canım..
kabızlığın için çare kendinsin ...
rosewind depresyon ve stress de kabizlik yapar hatta irritabl kolon denilen bi rahatsizlik yapar ki %99 stress kaynaklidir ve surekli kabizlik yapar..biraz daha rahat ol hayata karsi
Burdaaadelikafadulden:lepi:Ama misafirim gelene kadarfisfisfisburko nerde göremiyorum bikaç gündür?
Maaaşallah kızımız da pek hamaratmışlülülülülülüben 2 tatlı 2 tuzlu hazırladım bile
esra ile nesrin tatlı yapıcak
ayçada nazan gelmezse ben kısır yaparım demişti
israf olmaz merak etme :jeyyar:
ay bi heyecan bastı beni saatler kaldi elifi gidip almama
sanki sevgilisi ile buluşcak yeniyetme tipler olur ya öyle helecanlıyımmm
elif kırmızı bi gül takacam kulağımın üstüne çingene misali tanıyasın diye beni :lepi:
BAK ŞU TOSUNA ABİ OLAMA YOLUNDA İLERLİYOR YAVRUN MAŞALLAH
tşk ederiz teyzeleriii:1hug:Evriş, Dido, Adaş, Eftelya, Kedici, Başak hepinizin bebeişlerine koca bir MAŞALLAH Hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktan
Tazem parlamışsın tatlımopuyorumnanaktanÇok yakışmış saçlar:lepi:
Beni merak etmişsiniz. Aslında her gün giriyorum ama geçmişi okumayı bile bitiremeden kuzucuk basıyor yaygarayı. En son gecenin bir vakti yapılan gypsy-dido-evriş geyiğine koptumkaydirigubbakcemile3E o geyik o kadar uzun sürmüştü ki, cevap yazmaya fırsatım olmadı. Malum, artık çalışan bir insanımsengözlerimebaksanabEve geldiğimde de bütün gün bebekle uğraşmaktan yorulmuş olan ev halkı kuzuyu kucağıma verip çil yavrusu gibi dağılıyor. kafamçokkarıştıHaliyle sizi ihmal ediyorum, farkındayım canlar:kedi:
esra elifi aldı saat 7de. ii gecmiş yolculuk yarın sabah kahvaltıya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?