2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinin kilosu nasıl bizmkide yarın tam 3 aylık oluyor aramızda bi kaç gün var
aman soğuk su yine kaynattığınız su olacak unutmayın onaları kaynatınca dediğim şekilde biberonlara koyuyorum bebek uyanıp acıkana kadar kendileri soğuyor unutmayın 100 cc vereceksen 60 ilk biberona 70 de ikinci biberona sabaha karşı sıcak suyun derecesi azalıyorya mama soğuk olmasın diye ikinci biberonun soğuk suyu 10 ml fazla olabilir
120 vereceksen de aynı yarı yarıya ilk biberon yada 10 15 ml fazla sıcak olmaması için zaten alışınca ayarlarsınız kızlar kolay gelsin

he he alışırsın Melek ilk emzik verdiğimde bende ağlamıştım : kaydirigubbakcemile3 şimdi gülüyorum kendime emzik olmasa hiç bir iş yapamam
Çağan emiyor bıkınca atıyor ağzında uyuyor sabret rahat edeceksin ama silin uçlu damaklı emzik ver

melek aglama sevin sevinn bende gecen dustaydım ece uyanmıs babası emzigi bulamamıski versin kızı susturamamıs . emzik buyuk rahatlık seni emzik edecegine emsin bence sevin

ya önceleri takmıyodum.ama evlendkten sonra hep hastalıklarla uğraştım.hamileliğimdede hep düşük tehlikem.erken doğum riskim vardı doğumdan sonrada dikişlerimde hem ödem oluştu hem iltihap kaptı.dikişlerim çok geç iyileşti bile diemiyorum 2ay oldu hala ağrıyolar ve şişlik var.ben iyileşmeyi beklerken çıktıkca çıkıyo üstelik senin bişeyin yok diolar var mı böle bişey.neyse iyileşcem yinede.hatta iyileştimde die kutlama yapıp sizi davet edicemalkisalkisalkis
rosewind depresyon ve stress de kabizlik yapar hatta irritabl kolon denilen bi rahatsizlik yapar ki %99 stress kaynaklidir ve surekli kabizlik yapar..biraz daha rahat ol hayata karsi

sölediğin için saol canım doktora bi sorıyım yarın eğer öylese pskoloğa gidiym yada strese dikkat ediyim en azından

ben çıkıyorum yemek hazırlamam gerek .
topik çoşunca iyi oluyormuş özlemişiz bu hallerini ama hala tam randımanında değil bu gününede şükür diyelim hepinizi öptüm kızlar
yarınki buluşmaya gitmeyi isterdim emme ve lakin şartlar el vermiyor bizde gönlümüzü göderirik artıkınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

petrik saol geçmiş olsun dileğin için

bi emzik davasıdır gidiyo kullanın kızlar ben kullanamıyorm siz kullanın.
furkan kıyameti koparıyo ama babası vermem dio,doktor diş yapısını bozar ve emmeyi bırakabilir dedi die kocam yasakladı.olan bana olcak nasıl iş yapcam bilmiyorum

-----------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
burko nerde göremiyorum bikaç gündür?
Burdaaadelikafadulden:lepi:Ama misafirim gelene kadarfisfisfis
ben 2 tatlı 2 tuzlu hazırladım bile
esra ile nesrin tatlı yapıcak
ayçada nazan gelmezse ben kısır yaparım demişti
israf olmaz merak etme :jeyyar:
Maaaşallah kızımız da pek hamaratmışlülülülülülü

:roflol:Seni tanıyamayacak adamın alnını karışlarım bea!:hooray:

Evriş, Dido, Adaş, Eftelya, Kedici, Başak hepinizin bebeişlerine koca bir MAŞALLAH Hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktan

Tazem parlamışsın tatlımopuyorumnanaktanÇok yakışmış saçlar:lepi:

Beni merak etmişsiniz. Aslında her gün giriyorum ama geçmişi okumayı bile bitiremeden kuzucuk basıyor yaygarayı. En son gecenin bir vakti yapılan gypsy-dido-evriş geyiğine koptumkaydirigubbakcemile3E o geyik o kadar uzun sürmüştü ki, cevap yazmaya fırsatım olmadı. Malum, artık çalışan bir insanımsengözlerimebaksanabEve geldiğimde de bütün gün bebekle uğraşmaktan yorulmuş olan ev halkı kuzuyu kucağıma verip çil yavrusu gibi dağılıyor. kafamçokkarıştıHaliyle sizi ihmal ediyorum, farkındayım canlar:kedi:

Son düzenleme:
ROTA VİRÜSÜ AŞISINI SORDUM
Eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılabilirmiş.

DİDOOO sonunda avatarında gül yüzünü görebildik:lepi:Çok şükür bu günümüze:Saruboceq:

BAK ŞU TOSUNA ABİ OLAMA YOLUNDA İLERLİYOR YAVRUN MAŞALLAH

tşk ederiz teyzeleriii:1hug:

esra elifi aldı saat 7de. ii gecmiş yolculuk yarın sabah kahvaltıya gidicem

hatunlar gelmeyince taksi işi iptal oldu
benide eşim işe giderken bırakacak
Esra sabah sabah dayanırım kapınıza : )

saat 7 gibi aradım adres tarifi için heyecandan duymadı galiba kaydirigubbakcemile3
sabh ararım

bu aksamustu asilarimizi olduk rotarixi(rotavirus asisi) de yapti.i .kiyamam ben ona gelisimimizde iyi 5300-57cm.. ya bu bebeklerin gelsiim izleme topigi nerdeydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…