2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GYPSM canım kardesimin evindeydim sanki evinde oyle guzel misafirperverki hic cekinmedim tanıdıgımada cok ama cok sevindim keske daha once tanımıs olsaydım yine bunada sukur. melegi yahya tam bir bal yumagı:) o gamzeleri gozleri masallah kuzuya herseyiyle cok ama cokkk tatlı

Dide çok şişko olduğunu mu iddia ediyordu?CADIARZU Üzerine oturmak suretiyle kendisini totomla ezmeyi planlıyorumÇok üzgünüm çoook. Var mı katılmak isteyen?delikafadulden

ŞU FOTOLARI pul kadar koymasanız olmaz di mi... Ama hepsi çok güzel. Yüzünüzden belli, harika bir gün geçirmişsiniz. Bebeler bir arada fotosu muhteşem. Keşke ben de..... kalbim sizinleydi, bedenim spor salonunda! Evet, spora başladım :)

DIDEM elifim canım cok cana yakın gercekten cok sevdim ins tekrar karsılasırız doyamadım resmen ya. nevada oyle cok seker annesini pek uzdugunu gormedim kendi halinde takılıo:)

PETRIK nesrin de cok seker cok guleryuzlu. tam kendine benzemis ogluda . cagan bebek tam bir sut kenesi:) geze geze meme emmeye bayılıo işini bilio hem gezio hem meme hem sut gel keyfim gel. annesini uzmedende uyuyo

AFTABRU nazan oda cok cana yakın herkese nikiyle hitap etti durdu cerende memeye meraklı heran heryerde emio sakin bir bebek masallah .buarada nazan herdaim ac hemde cok guzel kiloluyum dio ama biseyi yok cok yakısmıs oldugunu dusundukleri.

ESRAKO esra cok guzel , kızı ece ve anneside kendi gibi .3 nesil ayrı guzellikteler . ece memeyle siyam ikizi olmus esrayı kitlio. esra koyuyo yastıgın uzerine ececigi ece cokcokluo duruo

TELKIRMA aycam cok konusamadık ama cok ısındım guler yuzune. ruzgarda cok seker teoyla cok benzettik birbirlerine

Dide çok şişko olduğunu mu iddia ediyordu?CADIARZU Üzerine oturmak suretiyle kendisini totomla ezmeyi planlıyorumÇok üzgünüm çoook. Var mı katılmak isteyen?delikafadulden

bende katılıyorum sana benimö göbek 3 karış önden gidiyo alt taraf desen gene öleee

bende başladım spora bugün 2. günümdü inşallah veririm şu başbelası kiloları :Saruboceq:

yer tutmasın diye yaptım yaa..tıklayınca ayrı yerde açılıyo büyük büyük ne güzel benneyaptımki

ben de buluşmayla ilgili yorum yapcam ama daha sonra..şimdi kaçmam gerek..

sibel doğum günün kutlu olsun a.s.
fotoları çok kıskandım çok yazın yapında bizde gelelim bari :çok üzgünüm:
annelerin hepsi çıtır kiloluyum diye kandırmayın çok ayıp lmaz:
bebişler zaten süper hepsi birbirinden şirin maşallah
ayrıca esra evinde senin gibi çok renkli çok beğendim :1hug:

kaydirigubbakcemile3
negüzel gülüyorsun sen evriş konuşmadık ama kahkahalarına bayıldım :)

mutlu yıllar eşinle yavrunlar tüm sevdiklerin nice mutlu yıllara

yakısmısmı 3 cocuklu halim :)

çok yakışmış Pervin :)) üçüzmü ? kaydirigubbakcemile3

ays yavru kuşum ağlarkan bile çok sevimli : ))
Neva cingöz.. Ece Çağan'a sarıldı ama oğlumun uykusu vardu pek yüz vermedi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…