Dide çok şişko olduğunu mu iddia ediyordu?CADIARZU Üzerine oturmak suretiyle kendisini totomla ezmeyi planlıyorumÇok üzgünüm çoook. Var mı katılmak isteyen?delikafadulden
ŞU FOTOLARI pul kadar koymasanız olmaz di mi... Ama hepsi çok güzel. Yüzünüzden belli, harika bir gün geçirmişsiniz. Bebeler bir arada fotosu muhteşem. Keşke ben de..... kalbim sizinleydi, bedenim spor salonunda! Evet, spora başladım :)
ŞU FOTOLARI pul kadar koymasanız olmaz di mi... Ama hepsi çok güzel. Yüzünüzden belli, harika bir gün geçirmişsiniz. Bebeler bir arada fotosu muhteşem. Keşke ben de..... kalbim sizinleydi, bedenim spor salonunda! Evet, spora başladım :)
I. Uluslararası ıstanbul Oturumu na sayılı saatler kala.. yaşadıgımız heyecanı, tüm dostlarımızla paylaşır(kene) yaptıgımız bu küçççççççççücük nüanslar için affınıza sıgınır.. öpücüklerimi bir borc bilirim.. her nerede yasıyor ve yasatılıyorsanız.. yayında ve yapımda emeği gecen tüm arkadaslarım adına iyi geceler dilerim.
dipnot olarak ekleyeyim dedim; dipnot diyorum kısaca: (kısıra sogan koyma nazan.. )
mutlu yıllar eşinle yavrunlar tüm sevdiklerin nice mutlu yıllarabugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?