eee dedikodu varmiydi dedikodu:))
BULUŞMADAN BİR VİDEO
Benim oğlum annesini görünce neler yapıyor bi bakın..Beni sütaş olarak görüyor
MOV02043.MPG ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Oy kıyamam, dra gitmediniz mi?
(
doktora götürmedinmi canım yazık ya ben 3gün çıkmayınca ne hal oluyorum şimdi o nasıldır ya kıyamam
doktor "fitil kullanma,sonra bağırsaklar alışır tembellik olur dedi.günde iki üç çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.bide ayak altına ve göbeğine elma yağı sür "dedi.kızlar öyle ağlayan rahatsız bi durumda değil.kendini sıkmıyor zorlamıyor.o yüzden şu an bi müdahaleye gerek yok diyorum.Oy yazık kuzuya kıyamam:gitme:Ben 2 gün önce bamya yedim, kızım defalarca kaka yaptı ki genelde günde bir kez yapıyor
ben ben çok kıskandım.kendimi yalnız hissettim.senağlama
olmaz mı hiç.şimdi hepsi oturup topiğin kızlarını çekiştirmişlerdir.tabii buluşmada olmayan bizleri çekiştirmişlerdiryerimsenibeneee dedikodu varmiydi dedikodu:))
Bak yıne yasıyorumm Ayca.. bu ccouk cok karızmatık, cok cok hoş.. senınle hıc alakası yok bacım.. akannehir ( kaydirigubbakcemile3 )
Canım dün senin doğumgününü kutlama mesajımsayfanın bi türlü açılmamasından güme gitti. Geçmiş doğumgünün kutlu olsun inşallah sevdiklerinle sağlıklı çok uzun seneler geçirirsin .bugün benim doğum günümmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bakalım henüz kocişten ses seda yok akşama beni bir sürpriz bekliyor sanırım zemuszemus en büyük sürprizim kızım benim için ben alacağım en güzel en anlamlı en pahabiçilmez hediyeyi aldımzemuszemus
selam kızlar.
oğlu 6 gündür kaka yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?