2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eklemis ama bende bakayım tekrar resim eklerim bulursam degisik birkaççç pozzz
haa birde esra nın kokos tokalırını size yollayacagım azzz sonraa:)))))

evet bulusma ile ilgili yorumlarımı bende yazayım
esra ya harika ev sahipligi için ne kadar tesekkur etsek azdır evini dandini yapıp kactık resmen )

buarada kactık dedigim nazanla biz saat 22,00 da kalktık bogaz koprusu trafiğinin azalmasını bekledik çunku iki bebekle yollarda avaz avaz gelmek istemedigimiz için iyide yapmısız aksam bol bol sohbet ettik kalanlarla yani elif nazan ben esra seklinde , çok guzel çok renkli bir gun geçirdim sahsım adına

annemde buarada hepinizi çok sevmis guzel yorumlarınızı okudum o da soyleyip durdu çok tatlı iyi kizlar diye sizler için :)

ama boyle bulusmalarda fazladan bosta olan bir insan sartmıs bunu anladık allahtan ayca nın esinin kuzeni vardı tum fotoları sagolsun oçekti annemde emziren yerniden kalkamayan annelere su tasıyıp durdu:) yiycekl.eri hazırlamakla mesgul annelerin bebeklerine baktı ara sıra:))
iyiki birlikte gitmisiz dedim bende hemde ona renkli bir gun oldu valla esra keske seninde annen olsaydı laflarlardı bol bol

bu arada ben zaten çogu arkadası tanıyordum
tanımadıgım bir ayca bir elif birde tabiki pervin vardı
uçunudetanımaktan inanılmaz mutlu oldum
eilf yazılarda daha bir firlama diycem alınmaz nasılsa kendi daha bir agır abla sakin burda daha bir farklı yazıları ile bu adas ile ortak kararımız zaten
pervin çok zarif di valla onun hatrına makyajlar yapıp gititim lakin aylardır kirpiklerim rimel gormemisti çok az kalabildin keske daha vaktin olsaydın pervin ya çok az sohbet edebildik ama adapazarı donusu bir bulusma daha ayarlayalım nolurrr
ayca da aynı resimlerinde gorundgu igibi çok dogal içten bir arkadasımız onuda tanımaktan çok mutlu oldum

amaa ece adında bir yamuklukmu var bilmem ençok aglayan en kucakta gezen bizim iki cadı ece oldu , isim isi çok onemliymis diger ece yi gorunce anladım:) ikiside bize yemek yedirtmedi valla

tumm çocuklar çok tatlıydı ama yahyaaa ayrı bir tatlıydı allahım her kese gulucukler sacıyordu ceren zaten her goz goze gelisimizde konusmaya calısıyor dil disarda sırıtıyor yavrum çok tatlı o da
neva aynen dedikleri gibi kendi halinde takılıp durdu aynen tum resimlerde ciktgi gibi cingibi bakıslar atıyor etrafa boncuk gozlu,
cagan ya agladı ya meme emip uyudu pek tanısamadık
ruzgar da oyle genelde agladı yada ortalarda pek denk gelemedik lakin ayca kayboldu yollarda çok geç geldi erken kalktı
daha aklıma geldikce yazarım

Var ya sizi nası sövesimm var.. nası nasıı annatamam.. ama öle böle diill.. resmen ikiye ayrıldım..
içimden çat çat sesler gelıyor... sınırımden aglıycam yaf... bende bende bende.. keske bende orada olsaydım..
o eve 3 gün kapansaydık mafoldumben
sonra da Mami Esra yı terkettı dıye bır de basımıza iş açılsaydı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Çok güsel gecmiş.. felli her halinisden..
ınsallah bır gun bır daha hep beraber nasıp olur hepımıze..
ne çok ısterımm..

MıSARFıRLıGE GıDıP EV SAHıBıNıN YATAK ODASINA GıRıP BUNLARI GORUNTULEMEK BELKı BıRAZ AYIP KAÇIYOR AMA KOKOS ARKADASIMIZIN TOKA VE TAKILARINI GORUNCE SıZLERLE PAYLASMADAN EDEMEDıM:))))

[
Oy kıyamam, dra gitmediniz mi?

(

doktora götürmedinmi canım yazık ya ben 3gün çıkmayınca ne hal oluyorum şimdi o nasıldır ya kıyamam

Oy yazık kuzuya kıyamam:gitme:Ben 2 gün önce bamya yedim, kızım defalarca kaka yaptı ki genelde günde bir kez yapıyor
doktor "fitil kullanma,sonra bağırsaklar alışır tembellik olur dedi.günde iki üç çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.bide ayak altına ve göbeğine elma yağı sür "dedi.kızlar öyle ağlayan rahatsız bi durumda değil.kendini sıkmıyor zorlamıyor.o yüzden şu an bi müdahaleye gerek yok diyorum.

neva, ceren, rüzgar, yahya,ece, ece, çağan

dide-neva, nazan-ceren, pervin-ece, çağan
ben ben çok kıskandım.kendimi yalnız hissettim.senağlama
çok hoşsunuz kızlar.hem sizler hemde bebişleriniz çok hoş.bende aranızda olmak isterdim

eee dedikodu varmiydi dedikodu:))
olmaz mı hiç.şimdi hepsi oturup topiğin kızlarını çekiştirmişlerdir.tabii buluşmada olmayan bizleri çekiştirmişlerdiryerimseniben

günaydın kızlar istanbul buluşması süper geçmiş dostlugunuz daim olsun kızlar bebelere bayıldım allahım dedim nerelerden nereye gelindi sanki düne kadar ha dogurduk ha dogurucaz derken kuzular sıralanmış yan yana valla gözlerim doldu nedense allah hepinzi evlatlarınızıda nazarlardan saklasın herşey mükemel görünüyor esracım harika bir ev sahibi konuksever cana yakın oldugu her karede belli bütün bebeleri öpüyorum annelerinide tabiki kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
istanbul buluşması harika gözüküyor milleti çatlattınız
hepiniz çok güzelsiniz bebişlere harika
ama en çok baybyi beğendim çok fit gözüküyo. eee boşunamı o açtı zayıflama ve bakım topiğini

esrakocum vişneli tatlı senin eserindi dimi çok güzel gözüküyo bi tarif versene yapalım ordaymış gibi yeriz hem
yahyanın üstündeki badynin aynısı nehirdede var. hiç giydirmemiştim kıskandım mende giydircem hemde fotorafını çekip eklicem (nehir rahat verirse tabi) ama nehire büyük gelir gibime geliyo
eceler çok tatlı gerçekten ne tatlı oluomuş eceler hem tatlı hem cadılar sanırım ve çokta şıklar
yahya forumdaki favorim zaten bütün pozlarına bayılıyorum
ceren çok güzel poz veriyo biliyomuş gibi fotoraf çekilen tarafa bakıyo (nehirde aynı öyle)
rüzgar annesine çok benziyo ikniz de çok tatlısınız maşşallah
babynin ecesiyle çağanın
cerenle yahyanın arasında bişeyler var gibi kaydirigubbakcemile3
neva annesi gibi fırlama olcak bence çok cin bakıyo çok akıllı olcak maşşalah

bütün bebişleri allah nazarlaerdan saklasın

helin ya 6 gün kaka yapmamak ne demek sıkıntısı olmasada bi doktora götür bence bana çok uzun bir zamanm dilimi geldi
milkshake biraz geç oldu kusura bakma canım doğum günü kutlu olsu n eşinle kızınla hep mutlu ol

Bak yıne yasıyorumm Ayca.. bu ccouk cok karızmatık, cok cok hoş.. senınle hıc alakası yok bacım.. akannehir ( kaydirigubbakcemile3 )

Anaaaa hastanede karıştırmış olmasınlar..Kimden bu çocuk leyn çıksın ortaya anası..

Canım dün senin doğumgününü kutlama mesajımsayfanın bi türlü açılmamasından güme gitti. Geçmiş doğumgünün kutlu olsun inşallah sevdiklerinle sağlıklı çok uzun seneler geçirirsin .

selam kızlar.
oğlu 6 gündür kaka yapmıyor

Evet bende nette bi bayan soru sormuş bi dr a onun cevabında zeytinyağını ve elmayağını okudum sana yazıcaktım sizin dr da aynını söylemiş zaten.İnşallah kuzun sırtına çıkarana kadar yapar kakasınıkaydirigubbakcemile3

İstanbul buluşkanları hepiniz harikasınız çok imrendim keşke bende olsaydım dedim her fotoda keyif aldığınız her halinizden belli Elif iyiki gitmişsin bencede.
Gelelim kuzulara Ceren ve Yahyanın bakışmaları şahane. Yahya büyümüşte küçülmüş sanki.
Çağanın 2 kuzunun arasında ağlaması çok tatlı ,nerdeyse kuzuların toplu olarak çekilen tüm fotolarında ağlamış Çağan,kalabalığı sevmiyo mu ne.
Elif Neva sana benzemiyo tüm fotolarda tabiri caizse cin gibi maşallah açıkgöz olcek belli, artık alışverişlerde o sana önderlik eder sırnaşık şey.
Ceren annesi gibi pek fotojenik.
Bi fotoda hepinizin gözünden kaçan bi ayrıntıya dikkat çekmek isterim. Yahya ile Esrakonun Ecesinin arasında bi sır varmış ve Yahya bunu açıklıyo Rüzgar ,Ceren ve Nevada dikkatle dinliyo hatta Neva ve Ceren kritik yapmaya hazırlanıyorlarken Ece gözyaşlarına boğuluyo .

Telkırma Rüzgarın yalanmalarını videoda gördüm çok tatlı, Pervin Ecende naif görünüyo elbiseside kendi gibi pek güzel maşallah hepsine.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Şimdi tatmin oldum işte:lepi:Maşallah bütün bebişlere. Fotolar bir harika. Ama en çok ikili bakışmaları ve Çağan'ın araya alınmış halini beğendimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…