2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üçü bir arada kahve(en koyu renk neva),Krema (orta ton çağan),şeker (en açık ren ecoş)

şen kızlar ceren ve neva

merhaba kizlar...ben neler görüyorum böyle..valla iyice kiskanclik krizlerine girdim..valla bütün bebisler cok sevimli..tabi anneleride..keske bizde orda olabilseydik..

7 si bir arada : )
ece ve çağan kafa kafaya tokuşturmuşlar çok sevdi bunlar birbirlerini opuyorumnanaktan

bu arada yapılan yorumlar beni çok duygulandırdı.bu arada ben elif yoksam bu esranın duygulanmak gibi hassas konularla işi olmaz.Kendisi şu anda şimşekler çaktırarak altını dolduran oğluyla meşgul.
gelip gelmeme konusundaki kararsızlığı yenip atlayıp geldim.ıyi ki de gelmişim bir daha böyle güzel insanı birarada göremem sanırım.Kuzular ise herşeye değer.hepsinin huyu suyu ayrı çok şaşırdım.
pervin çok zarif,çok cana yakın,çok tatlı.keşke daha uzun kalabilseydi
esrako: tam tahmin ettğim gibi çok güleryüzlü çok içten bir hatun.
nazan: oburluğuyla beni çok şaşırttı.ama biryerlerde kaçak var galiba.yediğini inkar edenlerden.burko ,evroş sözüm size ezecekseniz nazanı ezin ha pervini de unutmayın
nesrin:fotoğraflarından çok farklı geldi bana daha hoş olduğunu arz ederim
ayça: içinin güzelliği yüzüne yansıyanlardan.doyamadık ona da.rüzgarın da payı büyük oldu bunda.tüm zorluklara rağmen gelmiş olması ne kadar hoştu.

bir de esra'nın annesi vardı ki o nasıl hanımefendi nasıl tatlı bir teyzedir öyle.çok sevdim kendilerini.iyi ki vgelmişti.Esrako gerçekten çok şanslı.

cipsim esram zaten canım ciğerim bizi harika ağırladı.ben şahitim sabahın 6 sından beri ayakta.

Esra'yı merak edenler işte böyle hallerde bulunuyor kendileri mütemadiyen.Allah kurtarsın diyoruz

nazan ve ceren

evrim bizi öldürecek..kırk gün kırk gece resimleri koyar koyar dururuz artık...elifim yorumların için thanks..ben de yazcam daha..ama şimdi gerçekten kaçıyorum çok yorgunum..

hatunun evide kendi gibi civil civil renkli:))
fotolar bebikler anneler super
keske orda olabilseydim..

ee mamalar cekilmemis??

fotolar sübeeeeerrrrr

EVROS seninle fiziksel olarak da benziyorduk, ikimiz de aynı zamanda başlamışız spora. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin :)

ay simdi gordum mamalai mmmmmmmmmmmm
ya nazan ne sansli hem izmir hem istanbula katildi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…