aaaayneeen benimkinide kandıramadım ama 2ciye gelcem yinede pes etmedimbenim sevgili hödük kocam gitmeme razı olmadıgı için katılamadıgım şu buluşmayı çok merak ediyoum hadin gariiiiiiiiiiii. resim ekleyin yafff
Du bı cay demlıyım gelimm,fekle :)) hem ıcerıs hem anlatırlar.. :))
Bı anlatırlar ki sorma Nurdanım.. :ecrin_bebek:
kardeşimmmmmmmmmmmm...AA demek herkez Ruzgari Teo ma benzetmis:)))yoksa ayca yoksa..aman allahim sen benim yillar once kaybolan kardesimmisin??
seninkide böle şapur şupur mu:))ay videou izledim hakikaten benziyo ruzgar teoya:)) ay canim benimmmm...
Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
kolay gelsin..dualarımız seninleben çıkıyorum millet bugün doktora gidiyorum yine kocamda bıktı beden
inşallah iyi bi doktor çıkar karşıma bana dua ediiin noluur:Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda düzelir.Allah şifa versin.yavrusunada kıyamam.dualarım onunla.
Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
inşallah bu sefer çözümü bulurlar canım.en kısa zamanda düzelirsin.ben çıkıyorum millet bugün doktora gidiyorum yine kocamda bıktı beden
inşallah iyi bi doktor çıkar karşıma bana dua ediiin noluur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?