2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.Servan sabah beşte yattı.bende onikide uyandım haliyle.şimdi de uyuyor sıpa.
yarın Adana'ya gidiyorum.bi hafta yokum.heyet raporu alacağım.yoksa haftaya çarşamba doğum iznim bitiyor.inşallah her şey yolunda gider de raporu alırım.heyet raporu olmazsa 40 günlük rapor hakkımı kullanıp ücretsiz izne ayrılacağım

Esra çok misafirperver çok güzel ağırladı hepimizi evinde çok rahat ettim her şey için sağol tekrar öperim
Evide kendisi gibi rengarenk cıvılcıvıl Çağan bayıldı renkli duvarlara baka baka doyamadı : ))
Yahya tombiğim maşallah ona umarım nazarımız değmemiştir, çok sevimli anası gibi güler yüzlü ama onun zıttı gibi uslu : ))

Didom Elif çok cana yakın , fotograflarındaki gibi değil daha güzel … üşenmedi taa Batmanlardan geldi bizlerle tanışmak için sağolsun ayağına sağlık yaza yine gel : ))
Neva kara kızımız bol bol dil çıkardı bizlere karamela tadında esmer güzeli, izinliydim onu ısırmak için ama kıyamadım

Pervin çok zarif yazılarından tanıdığımız gibi süslü bakımlı zayıf kibar güler yüzlü daha ne olsun : ))
Ece sarı kızımız tombik yanaklarını bak dudaklarını öpmemek için zor tuttum kendimi
senide Çağan'a benziyor her ağladığında yerimden kaldırdı beni kaydirigubbakcemile3

Nazan hepimize nickleriyle seslendi pek tuaf geliyor kulağa : )) obur ama zayıf çözemedim kaydirigubbakcemile3
Ceren oğlum gibi keltoşum çok güzel yüzlü cilveli dil hep dışarıda emmesi serseri gibi salaş

Ça ç aça Ayça
evliye çelebi gibi gezdi bugün İstanbul’u … geç kaldı pek muhabbet edemedik
Rüzgar’ı Teo ya benzettik hepimiz cidden benziyor : )

Esrako yavrusuya yapışık geziyorlar Ece meme kenesi kıyamadım ağlamasına minik kuzu çok tatlı çok
Esra'nın annesi hoş sohbet sağolsun bebelerimize baktı daha önce resimlerini gördüğüm için çok tanıdık geldi daha önce tanışmışız gibi : )

hep resimler Çağan'ın uyumak yada emmek istediği zaman denk geldi yoksa oğlum uslu uslu oturdu köşesinde gülücükler saçtı,kalabalıktan hoşnuttu

Ben hep fotolarda çirkin çıkmışım aslım suretimden daha güzeldir arz ederim zemuszemus

benim sevgili hödük kocam gitmeme razı olmadıgı için katılamadıgım şu buluşmayı çok merak ediyoum hadin gariiiiiiiiiiii. resim ekleyin yafff
aaaayneeen benimkinide kandıramadım ama 2ciye gelcem yinede pes etmedim

neva, ceren, rüzgar, yahya,ece, ece, çağan[/QUOTE]

süper ya cicişlere bakın ne güzel olmuş hepsine maşallah

AA demek herkez Ruzgari Teo ma benzetmis:)))yoksa ayca yoksa..aman allahim sen benim yillar once kaybolan kardesimmisin??

Du bı cay demlıyım gelimm,fekle :)) hem ıcerıs hem anlatırlar.. :))

Bı anlatırlar ki sorma Nurdanım.. :ecrin_bebek:

hmmm anlatmazlar dimi:umursamaz:tuh ya,bari seninle ilgili olan kismini anlatsalardikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay videou izledim hakikaten benziyo ruzgar teoya:)) ay canim benimmmm...

bakın bu da Çağan'ın ağlamayan versiyonu kaydirigubbakcemile3
iki çiçek bi böcek : )

sarı kızımız Ece

sert bakışlı babasının kızı Ceren kaydirigubbakcemile3

açım açım diyen Rüzgar

Ece ve anneannesi

yakuzular birbirinden tadluuu..
oyy o yahya ve eceyi yerim ben tombik; neva cidden cin, cerende oyle, pervinin ece tam bi prenses, ruzgara ayri bi sempatim olustu artikin...

kıızlaaar çıtır olmuşsunuz valla bebişler ayrı siz ayrı yakmışınız

ya benim bilgisyr fotoğlarınıza yorum yollamıyo
ama süper çıkışsınız ya kıskandım.

çok kıskandım ya bende istiyom ya uf :umursamaz:
bu arada o tokalar neydi ya şaka olmalı dimi:roflol:

Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.

Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyo Gelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.

ben çıkıyorum millet bugün doktora gidiyorum yine kocamda bıktı beden
inşallah iyi bi doktor çıkar karşıma bana dua ediiin noluur:Saruboceq:

AA demek herkez Ruzgari Teo ma benzetmis:)))yoksa ayca yoksa..aman allahim sen benim yillar once kaybolan kardesimmisin??
kardeşimmmmmmmmmmmm...
ilk zamanlar ben de benzetmiştim ama sana söylememiştim biliyo musun..ilk doğdukları zamanki fotoğrafları yani.. dün kızlar benzetince hatırladım..benimoğlumun gamzeleri yok ama..benim babamın gamzeleri var ona benzeyebilirmiş aslında..
ay videou izledim hakikaten benziyo ruzgar teoya:)) ay canim benimmmm...
seninkide böle şapur şupur mu:))

okuyunca çok kötü oluyorum, ne kadar zor şeyler yaşıyor..allah onu oğlundan ayrı koymasın...dua edicem seçil senin için..ama herşey düzelecek emin ol oğlunla koyun koyuna olacaksın..
kolay gelsin..dualarımız seninle

NESRıN NESRıN, Nazanın deyimiyle PETRıK PETRıK

Senin videon açılmıyo..Yani boş gözüküyor..Tekrar mı yüklesen acep, çok merak ediyorum...

BULUŞMADAN NOTLAR:

Ben yolu kaybedince buluşmaya çok geç gittim ve evim uzak olduğu için de erken kalkmak zorunda kaldım. Rüzgarla yolculuk yapmak çok zormuş onu anladım ama iyi ki gitmişim..Gündüz hep uyuyan oğlum orda gözünü kırpmadı. Arkadaşlarıyla tanıştı, akşam babasına anlattı bir bir...

Odaya ilk girdiğim anı unutamam, sanal gördüklerimi kanlı canlı karşımda görünce çok heyecanlandım. Herkes bi köşede ya bebeğini emziriyor ya da ağlayan yumurcaklarıyla ilgileniyorlardı. Ben oturacak yer bulamayınca yan odada takıldım çoğunlukla. Sinema odasında yani:))

Çingenem muhteşem evsahipliği yaptı saolsun. O telaş arasında beni gelip yoldan bile aldı..Evi de kendi gibi cıvıl cıvıl.Bu arada öyle güzel bir yerde oturuyor ki, ben ıstanbulda oturmuyorum diyorum. ıstinye nireee Beylikdüzü nireee.. Yahya o akşam bizden sonra huzursuzluk yaptıysa bilesiniz ki benim nazarım değmiştir. Öyle uslu ki. Emzirme yastığında oturup etrafı inceleyip gülücükler saçtı. Kıskanmadım değil. Maşallah oğluşa..Hemi de çok yakışıklı ve saçları çok gür..

Pervin resimlerdeki gibi çok hoş hatun. Bi de hamarat hali var, Esraya çok yardım etti..Onur konuklarımızdan biriydi. Ee taa Bakülerden gelmiş..Ece çok ciddi hakikaten çok güzel bi kız, kıyafetine bayıldım, süslü şey..

Esrako Eceyle bütünleşik yaşayan güleryüzlü hatun. Kıvır kıvır saçlarıyla insanda güven uyandıran bir havası var. Ece'si çok hüzünlü, ağladığında gözlerinden yaşlar geldi yavrumun. Tombiş çok güzel bir yaratık..Annemiz de çok kibar, hoşsohbet ve tatlı bir bayandı..

Nazan konuşkan ve rahat bir anne. Rahatlığı Ceren'e de yansımış. Çok mutlu bir bebek. Sevimli oyuncağıyla gülücekler saçıp durdu. Bu arada ikimiz de kısır yapmıştık, işin ilginç tarafı aynı kaplara koyup getirmişiz..Haaa bu arada sahi senin yediklerin nereye kaçıyor?? Kaçak mı var kaçak??

Nesrin, bebeğini ayakta hop hop emzirmeni unutamıycam şeker. Çağan bebek ana kucağında herif gibi uyuyordu ilk gördüğümde.Uyanınca Rüzgarla tanıştılar bir ara, sonra kızlar onu sıkıştırınca bastı yaygarayı hehe ahu gözlü bebeğim benim...

Didooo, diğer onur konuğumuzdu.Pozitif elektrik aldım ilk andan beri. Çok şeker ve güzel yüzlü Elif. Yazılarındaki fırlak hatun değil sanki. Biraz tedirgindi sanki, Batmanı mı özlemişti acaba.. Çok sevdim çok. Neva da uslu bebek, cin gibi ama.. Emziği şapur şupur emiyo. Uzun boylu bir kız olacak galiba...Maşallah..

inşallah en kısa zamanda düzelir.Allah şifa versin.yavrusunada kıyamam.dualarım onunla.

inşallah bu sefer çözümü bulurlar canım.en kısa zamanda düzelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…