2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDAN seninle görüşmeyi iple çekiyorum. Zaten bu Evrim gadını gidiyo. Bir ark daha vardı, ikiz bebişlere hamile, o da gidiyo. ben gene yalnız

burcum bu sefer bulusuruz insallah ya.. ben pazar gunu geliyorum carsambaya kadar izmirdeyim, sonra istanbula gecicem.. belki tibetde gelicek benlen..en kotu aksam biz otarafa gelelim eslerle bulusalim barim..

hadi iyi geceler, bende kocami teselliye devam edeyim barip

olmazsa da hafta sonlari artik izmirde olucam ozaman gorusuruk..uzulme sen kiyamam ben sana..

kızlar markafonide converse ayakkabılarda süper indirimler var 25-30 tl civarı ilerleyen yıllar için beybilere bakabilirsiniz ben alacağım

ay taze harbiden evrimin gitmesi çok fena olacak içinde bir boşluk yaratacak ben bile bii garip oluyorum nedense benden dahada uzak bi ile taşınacağı için :gitme:

dizi izleyen bir tip değilimdir heleki şu türk filmi kıvamında olanlardan nefret ederim
ancak hangisine takıldım bilin bakalım bitmeyen şarkı.. o adama hastayım elimde değil ıhlamurlar altındayıda onun için izliyodum buda aynı tarz yaa bu adam hep bu tip diziler çevirmek zorundamı

çok şirin bi spor ayakkabı var conversete 22 numaramı alsam 23 numarama bilemedim şu anda 22 giyiniyor yaho bi fikri verin banaa

kim verecekse o fikrii pehhh
neyse spor ayakkabı sonuçta yazın bile giyer büyük olsa bile şimdilik

az bile demişsin ama senin o kaygana nato kafa ya.bi halt anlamamıştır.
oyle tazem saglik sihhati yerinde cok sukur..yerim o ceneliyi ben..

sagol apla:) buarada pitbul benzetmesine bittim:))

bak hala buradasın gitsene nan:)

ben yazmadım apla nurdan yazdı pis nurdan.bu ara aklı fikri o işlere çalışiyiii
gerizealı harbi bu kadın.his yoksunu töbe töbe
bende pitpull benzetmesine
birde tazenin domalmasına koptum
ha ha evet ya domalmış...manyak
iyi demişsin.haklısın
Ben de annemi şikayet etmeye yer arar oldum. Biraz iyi düşüneyim iyi olsun.

pitbull güzeldi ama Güliz'in eşinin menapozlu kadın lafına daha çok koptum :))
erkek psikolojisini yansıtan güzel bir şakaydı:)
kızlar markafonide converse ayakkabılarda süper indirimler var 25-30 tl civarı ilerleyen yıllar için beybilere bakabilirsiniz ben alacağım
büyük al.converse aşırı rahat bir ayakkabı değil bilirsin.uzun süre giyip,yürürsen bayar.büyük al daha büyükken giyer bişe olamaz.
ulen hala aşağıdasınızz bari gidinde anlayalım

bi sus len bi sus yazdım işte.sabırsız

cipsim öperim gözlerinden.ben kaçar.yarın ne güzel görevli izinliydim Ramda toplantı vardı.müdür öksü bna yazı gelmedi gidemezsin dedi.hıyar ağası.oysa artık yazılar internetten duyuruluyor.bir de bana sen nereden biliyorsun toplantıyı diyor dedim netten.mal sanıyor ki kocası orada çalışyor oradan öğreniyor.ben onu tanıdığım gün doğdum ya.ne güzel kocemin iş yerine gidecektim.(( nefret ediyorum buradan da insanlarından da.bir kaç hikayem var yarın anlatırım.bu kadar ayıyı bir arada görmedim

günaydın.......geçmiş almış başını gitmiş tam olarak okuyamadım herkes iyi anladığım kadarıyla...

EV PANDUFU selinin ayakları üşüyordur diyoum ama selinin ayak tabanından ayağını içine basıyor o yönden deri çorabımız var kayıyor yine içine basıyor ortopedik dışarısı için aldığımız yazlık ayakkabısı var ama çok hantal geliyor gözüme ev için kullanmak ne bilim zor çocuk için... panduf baktım dün ama yok yani onlarında öyle içinde destek olan ortopedik olan.... ne yapacağımı şaşırdım ayakları üşüyecek bu kuzunun nette falan böyle birşey gören varmı?? selin için ben evde ne alıp giydirebilirim acaba??

buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)

aynen bende kahvaltıya gidicem yarın...

ece artık odaa yanlız durmuo surekli siren sesi xıkarıo ieeee die cıglıklı..sinirimi bozuyo..evde ikimiziz sarmas dolasız azcık acılalım dısarıya.

al bendende o kadar ya aynen tiz sesler çikarıyor odada yanlızkalırsa beyni uyusuyor insanın surekli aynısesten

valla supersin nasıl dedin ben diyemiyorum iste trip yapıyorum kendi kendime soyleniyorum ama acık acık diyemiyorum
ama bizim babannenin hakkınıyemiyim takla atıyor kadın yemek yedircem ece ye diye. yemezse takıyok afaya sekeri falan çıkıyor ama gozu onunde olunca yemege takıntılı bir insan oldugu için :)

ya ben her sene olurdum berke ile birlikte hamile iken olmadım korktum hasta da olmadım çok sukur bu sene yine olsammı diyorum emzirirkende olmadımdı buyuk bir hastalık vs de geçirmedm i kararsız kaldım cumartesi ece ninkontrolunde soracagım dra ece de olsunmu ben olayımmı vs diye

bugun sefle konustum artik rahatladim adam bana hala bikac ay bak olmadi mart nisan geri donersin ben kontratini yenilerim diyor hala ya..doktora icin konustuk yardimci olurum ama cok zor olucak ordan bitirmen diyor bakalim..

ay hadi hayırlısı ya belki bitirme imkanın olur zor falan ama

canım artık kalın çorap giyecekler bunuda unutma diycektim ama almıssın alttaki mesajlarda gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…