NURDAN seninle görüşmeyi iple çekiyorum. Zaten bu Evrim gadını gidiyo. Bir ark daha vardı, ikiz bebişlere hamile, o da gidiyo. ben gene yalnız
az bile demişsin ama senin o kaygana nato kafa ya.bi halt anlamamıştır.bugün görümcemler geldi gebe görümce
gebe olduğunu açıkladı anasına kardeşlerine falan daha yeni söyledi ben olsam işmiş patlamıştım ilk işim annemi aramak olmuştu bunlarda nasıl bir bağ var anlamış değilim zaten..
neyse gergin muhabbetler oldu biraz
görümcem dedi yahoda stajınız var zorlanmazsınız benimkine bakmakta bende dedim vallahi abla pek umutlanma anca kucakta oyalarlar ne yemek yedirebiliyolar ne uyutabiliyolar ne banyo yaptırabiliyolar nede alt değiştirebiliyolar doğru düzgün bizzat yaşadım dedim
kaynanam ne dese ayşegül baktı kardeşlerine bizde üçümüz(iki kız ile birlikte) bi bebeğe bakabiliriz herhalde dedi...
bende madem öyle yahoya niye bakamıyorsun anne hani beceremiyorum diyodun hep anane olunca birden gökten becerimi gelecek dedim..
ay ne dese beğenirsinizz
senin oğlun gibi olcak değil herhalde her bebek dedi oğlunun uyku sorunu var yeme sorunu var altını açmaya kalksak yerinde durmuyor vs diye saymazmı
ayy dedim her bebekte olan sorunlar bunlar 4 tane çocuk doğurmuşsun hangisi kolaydı..ama sen sen ol kızını lohusalığında en azından yalnız bırakma bana yaptığınız gibi yapmayın dedim..
sustu nefret ediyorum yaa bu muhabbetlerden gergin bi akşam oldu benim için
daha nice bu tarz diyaloglar oldu..
yok o mamiyi sırtına bağlarmış öyle iş yaparmış falan filan
bende dedim bende kangurya koyup az yemek yapmadım süpürge açmadım hemde burnumun dibine babaannesi varken böyle zorluklar yaşadım senin yaşaman doğal kimsen yokken ben varken yokluk çektim resmen
ay neyse uzun oldu biraz ferfin okumazsan döferim
oyle tazem saglik sihhati yerinde cok sukur..yerim o ceneliyi ben..
sagol apla:) buarada pitbul benzetmesine bittim:))
ben yazmadım apla nurdan yazdı pis nurdan.bu ara aklı fikri o işlere çalışiyiiigrip aşısı olayım diyorum. Malum, 3000 kişiyle bir arada çalışıyorum. Hasta olma lüksüm yok, Doruk'a kıyamam. Dİ mi?
huleyn gadınlar, FACE'e libidomla ilgili şeyler yazmayın, öğrencilerim var len orda benim.
gerizealı harbi bu kadın.his yoksunu töbe töbeay bide demezmi yahonun yeme sorunu var düşüp bayılacaktım aklıma nedense fatoşun kırk takla atarak kuzye yemek yedirdiği anlar geldi
yok anam yok ne bu kadın babaann olmayı hakketti nede moron oğlu baba olmayı al birini vur ötekine
kazma kocam dahada deli etti beni biz indik aşağıya yahoyu yıkıcam dedi inerim yarım saate oyalnadık öyle girdik banyoya yıkadım yahoyu gelsin alsında bende yıkanacam yok gelen giden bildiğim tüm küfürleri ettim yaho oyanrken duşakabinin içinde bende yıkandım normalde birlikte yıkanıyoruz ama soğuk diye istemedim ama mecbur kaldım sürekli çocğun üstüne su döktüm hızlı hızlı yıkandım
öfff doluyum boşaldım
ha ha evet ya domalmış...manyakbende pitpull benzetmesine
birde tazenin domalmasına koptum
iyi demişsin.haklısınESRA valla bence iyi yapmışsın. 32 yaşındayım, şunu çıkardım hayattan; kocan da olsa, çocuğun da olsa (bunda biraz esneyebilirim), anan - baban da olsa, altta kalmayacaksın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Davranış olarak değilse de sözle söyleyceksin. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.
Bugün annem geldi sabahtan. Ne zamandır yuvadaki öksüz çocukları ziyarete gitmek istediğini söylüyor, kaç yıldır. Bugün gene söyledi. Gİderdim ama çok uzak, dedi. Uzak dediği de, her zman gezmeye gittiği yerlerden farklı değil. Dedim anne gitsene, gezmek olunca her yere gidiyorsun, her hafta gitmen de gerekmez. Ama git, madem istiyorsun, dedim. Haklısın diyor.
erkek psikolojisini yansıtan güzel bir şakaydı:)Ben de annemi şikayet etmeye yer arar oldum. Biraz iyi düşüneyim iyi olsun.
pitbull güzeldi ama Güliz'in eşinin menapozlu kadın lafına daha çok koptum :))
büyük al.converse aşırı rahat bir ayakkabı değil bilirsin.uzun süre giyip,yürürsen bayar.büyük al daha büyükken giyer bişe olamaz.kızlar markafonide converse ayakkabılarda süper indirimler var 25-30 tl civarı ilerleyen yıllar için beybilere bakabilirsiniz ben alacağım
ulen hala aşağıdasınızz bari gidinde anlayalım
buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)
aynen bende kahvaltıya gidicem yarın...
ece artık odaa yanlız durmuo surekli siren sesi xıkarıo ieeee die cıglıklı..sinirimi bozuyo..evde ikimiziz sarmas dolasız azcık acılalım dısarıya.
bugün görümcemler geldi gebe görümce
gebe olduğunu açıkladı anasına kardeşlerine falan daha yeni söyledi ben olsam işmiş bende dedim bende kangurya koyup az yemek yapmadım süpürge açmadım hemde burnumun dibine babaannesi varken böyle zorluklar yaşadım senin yaşaman doğal kimsen yokken ben varken yokluk çektim resmen
ay neyse uzun oldu biraz ferfin okumazsan döferim
grip aşısı olayım diyorum. Malum, 3000 kişiyle bir arada çalışıyorum. Hasta olma lüksüm yok, Doruk'a kıyamam. Dİ mi?
huleyn gadınlar, FACE'e libidomla ilgili şeyler yazmayın, öğrencilerim var len orda benim.
bugun sefle konustum artik rahatladim adam bana hala bikac ay bak olmadi mart nisan geri donersin ben kontratini yenilerim diyor hala ya..doktora icin konustuk yardimci olurum ama cok zor olucak ordan bitirmen diyor bakalim..
kızlar markafonide converse ayakkabılarda süper indirimler var 25-30 tl civarı ilerleyen yıllar için beybilere bakabilirsiniz ben alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?