2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anamm herkezde bı uyku problemıdır gıdıyo galıba.aLLAH A ŞÜKÜR KIZIm geceyı ve gunduzu ayırıyor.genel olarak her sbaah 8.5da uyanıyor sırasıyla 10da tekrar uyuyyor 1 saat,sonra 12de 1 saat daha ve saat 2 veya 3de öglen uykusuna yatıyor 2 sattlık.5den sonrada kesık kesık uyuyor ama yınede 2 saattı buluyor sonra gece uıykusu 11de başlıyorum uyutmaya ama 12.5 gıbı artık gece uykusuna dalmıs oluyor.sonrasında ben saatı kurmasam bazen 6 saat uyuycak ouyor ama acıkmıs olacak düşüncesıyle enfazla 4.5 saat uyuyor yıne uyanmadan emzırıyorum ve bu sekılde .8.5a kadar ya bıkez daha uyanıyor emmeye yada 2 kez.böyle bı döngü oldu kızımda cok şükür ama tabı bazen gunu gunune uymadıgı oluyor.mesela düngece 2 satte bır uyandı karnı agrıyodu sanırım baya kıvrandı sabahda zort zort osurdu rahatladı şimdi uyuyor
uyku düzeni oturtmaya calısanlara kolaylık diliyorum,inşallah bıan önce bol bol uyur bebeklerınız,çünkü uykusuzluk ınsanı mahvedıyor

merhaba buket bizde hep merak ederiz kim bu misafierler diye :))) hoşgeldin, bende elifi öperim.

maviş ne yaptın allahaşkına, ısrar et memeyi almasına , biberronda ne kullanıyorsun? ben medela kullanmıştım, nerdeyse alışıyordu, taze br. browns kullanmış daha iyi olduğunu söylüyor, biberonunu değiştir, memeyi alana kadar başka hiçbirşey vermedim ben, açlıktan bir süre sonra aldı.

slkon göğüs ucundada wee marka olanı kullanmıştım oda dandikti ama işe yaramıştı.

özlemişmisin işyerini?
özlemişim
aldım emzzık esroşş,furcumun önerdıgınden nuk farkası
bizimki d nuk kauçukundan
senin emzik alman mühim delll kuzynin emziği alması möhömm delikafadulden
kaydirigubbakcemile2
iyiyimm didommmmmmmmmm
opuyorumnanaktan
dikkat derim ilk önce bi kandırıkçılık yapıyiler
cananın dediği gibi bende kollarını sarıyorum yarı kundak bunuda eliften öğrendim Allah razı olsun
4 saat süren uykusu 7-8 saate çıktı
cümlemizden.hele de yahyadan çağ atladı neva
hadi gözümüz aydın
ben dün nevayı çıkardım dışarya ondan mı bilmem bu gün öksürüyor.boğaz balgam dolu.şuruplarını içirdim zorla şerle.takipteyim
pervincim bırak kendi haline bence.neva ne zamandır günde 1 defa yapıyor.hatta 2 günde bir yapıyor.çok sıkıntı vermiyor gazını da çıkarıyor.artık büyüyorlar kaka sayısının azalması normal bence
doğri göriniyii
memnun olurum kendi adıma.
hşgeldin meraklandık.biberona nasıl alıştı ki?
kollarnı battaniyeyle sarıyoruz canım
Allah olaylık versin.dediğin gibi geçiş dönemidir hep böyle gidemez ya.bir yerde düzelecek bir şeyler

biberon wee marka.. ya o kadar çok ısrar ediyorum memeyi alması için kuduruyor resmen boğuşuyoruz ağlama krizlerine giriyor hertarafımı parçalıyor önce bi alıyor sonra anlıyor biberon olmadığını başlıyor kudurmuş gibi bağırmaya çok üzülüyorumsenağlama

ya didecim sorma biberona nsl alıştığını anlatayım kısaca.....
benim bebiş biliyosunuz 5 kg doğdu benim sütüm az olduğu için doymuyordu ve mamada vermeye başladım tabi biberonla bu yüzden alıştı ayrıca benim göğüs ucumda çok az olduğundan çocuk iyice kızıyor önce bi alıyor ağzına çekiyor biraz sonra yorulup bırakınca birdaha kavrayamıyor memeyi ucu olmadığından dolayı sonrada bi sinir ikimiz resmen boks yapıyoruz saatlerce aç tuttum yok anam hiç bişey fayda etmedi

bu arada kızlar sanırım bi buluşma olmuş fotoları gördüm harikasınız valla hepiniz ama bebişler sizden daha harikaaaaaaaaaaaaaa.....haberim olsaydı gelirdim valla ben siteye giremiyorum pek eğer buluşma falan olursa kızlar beni arayın haber verin müsait olursam gelirim çok kıskandım sizi:dilcikar:

Lamaze Dön&Keşfet Oyun Parkı | Kalede.com |

böyle bişey buldum biraz karışık görünüyo ama ne dersiniz

çok teruk ederım Damla.. nereden buldum bu kadar ınterestıng bişiyi.. :) lamaze ın oyuncakları gusel ama.. o kadar gordum, hıc uyduruguna rastlamadım, bu da ılgısını cekmezse bı cocugun yuh dıorum baska da bısı demıyorum.. ama bebişi o ugurbocegının uzerıne mı oturtulcak anlayamadım CADIARZU

hoşgeldin...memnun oldum ...güsel paylaşımlar..demek o misafir sendin heCADIARZU

Misafirdim artık ev sahiplerinden biri olacağım inşallah..:)
Biberona alışması sorun olacak galiba.
Ben de gelecek ay işe başlayınca anne sütünü biberonla vereceğiz. Bu da ayrı bir macera olacak galiba...
Şimdilik evde iyiyiz. Göğüslerim emrine amade... Mutlu mesut küçük hanım ama çalışırken zor olacak....

Şu anda fare tıklamasına bile uykusunda tepki verip, ellerini havaya kaldıran bir kızım var
Ne yapacağımı şaşırdım...

ay ewet ya biz mewlitte okadar hazırlık yaptık saolsun kaynanam çoğu kişiyi çağırmamış
bazılarıda kendi gelmedi şimdi tek tek gelcekler.ya bazısınada ben gitmesem laf oluyodu gittim herşeylerine ama onlar gelmediler üstelik geçen birisi laf vurdu çok zoruma gitti oğluma hç kanı kaynamıyomuş.eşimin ailesinden die bişe demedim ama patladım bidaha göriyim ne selam ne sabah ve mıççam ağzına klava:nasıl bişe demedim die çok kızıyorum kendime .oğlumu yolda gören herkes sewiyo ilkkez böle diyen oldu.fotoğrafına yollicam sze yorum yapın valla

hooooşgeldiiiiin:1hug: bize katılmana sewindim iyi oluyoburda
furkan durmuyo ben kaçar ya bu arada yaprak dökümünde cem öldümü ya

sizlerle naçizane bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum

-bebişin poposunda pişik olunca dikkatle takip edin, çok çabuk enfekte olabiliyor. kırmızı pütürler olursa enfekte olmuş veya mantar oluşmuş olabilir, doktora danışın..

-bu saklama kapları konusunda doktorlar cam önermiş ya hani şundan olabilir: arkadaşlar kulandığımız plastik ve polikarbon ürünlerin tamamında bpa denilen petrol türevi bir madde var. bu madde yüksek ısıda ortaya çıkıyor ve kabın içindeki besine geçiyor. bu madde çocuklarda erken ergenlik gibi birçok soruna yol açıyor. Amerika da artık bebek ürünlerinin tamamı nerdeyse bpa-free. ama Türkiye 'de bu ürünler yok. yalnızca nuby marka biberon bpa-free. ama onun da ucu çok akıyor. süt poşetinde ise lansinohun poşetlerinde bpa-free olan var. kutular aynı ama birinin üzerinde bpa-free diye yazıyor. onu öneririm. ben sırf bu yüzden amerikaya giden bir rkadaşıma bpa-free biberon sipariş etmiştim. dr.browns, şimdi onu kullanıyorum.ama 1 tane yetmedi tabii mecburen burdan da aldım..cam önerilemisnin nedeni bu olabilir belki..

Son düzenleme:

teruklerini kabul ederim. bende anlayamadım.galiba orada oturacak kalkıp etrafında dolanacak sonrada annem manyakmı bana niye böyle bişey aldımı diyecek , kaliteli bir markaysa renkleri hoş olabilir...

bazen kucağimda giriyorum nete bazen vızıldarken şimdi olduğu gb bide biberonla ne veriyosunuz şeker koymuyosunuz demi
yani tadını sadeleştirme şansınız yokmu hç anne sütü tadı daha iyi gelsin die

ben ellerini açıkta bırakıyorum bazen nası olsa dışarı çıkarıyo o yorulmasın diyorum
:tomato:annem duysa çok kızar iyi sarmıyomuşum napıyım kıyamıyorum.ammaaaaaaan istedğim kadar sarıyım o tekmeleyip hepsini açıyo

Benim oğlanda 1 haftadır kakasını yapmıyordu doktor normal dedi kusması varsa fışkırır tarzda çok ağlıyorsa getir dedi kusması var ama fazlasını çıkarıyor alttanda gayet iyi gaz çıkarıyordu ve kokuyordu vee bu sabah tam 7 gün sonra yaptı hemde gayet güzel oyüzden hiç ellemeyin babymom hiç bişi sokma yav sadece zeytinyağı sür karnına poposuna masaj yap anne sütü alanlarda 10 güne kadar normalmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…