Herkese Selamlar ve Saygılar,
Bu başlığı misafir olarak takip edenlerdendim. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Benim de 16 Ağustos doğumlu bir kızım var. Adı Elif, ellerinizden öper.
Buradaki dostluk ve arkadaşlığa hayranım. Tebrikler gerçekten de.
Yaramaz kızımdan fırsat bulursam ben de aranıza katılmak isterim.
selam kızlar ya ben hiç fırsat bulup giremiyorum siteye siz nasıl giriyorsunuz
benim tosun gündüzleri hiç uyumuyor ama gece maşallahı var sadece bi defa uyanıyor geceleri tabi buda gündüz uyumadığı için sanırım
ya birde benim hınzır biberona alıştı memeyi almıyor çok üzülüyorum ne yapmam lazım yardımcı olun
özlemişimözlemişmisin işyerini?
bizimki d nuk kauçukundanaldım emzzık esroşş,furcumun önerdıgınden nuk farkası
kaydirigubbakcemile2senin emzik alman mühim delll kuzynin emziği alması möhömm delikafadulden
opuyorumnanaktaniyiyimm didommmmmmmmmm
dikkat derim ilk önce bi kandırıkçılık yapıyilerfalla as once denedım.. cork cork aldı.. gayet samımı ıdıler yavru.. ota foka batırma durumunda olsaydık emın ol vazgecerdım,sadece gece memeyı cektıkten sonra verecegım.. alışmaya dunden heveslı ımışş sıpazyoooo
cümlemizden.hele de yahyadan çağ atladı nevacananın dediği gibi bende kollarını sarıyorum yarı kundak bunuda eliften öğrendim Allah razı olsun
4 saat süren uykusu 7-8 saate çıktı
hadi gözümüz aydınkızlar bu arada doktora gittim .anti fisfür gb bişey olmuş yani çatlak oluşmuş bu yüzden tuvalete çıkarken acı veriyomuş.doğumda oluşmuş sonrada kabız olmam daha kötü yapmış.suya atılan bi ilaç werdi su çok sıçak olcakmış dayanabileceğim kadar bide bol su iç meyve sebze ye dedi.
inşallah bu kez faydası olur malum bu 4üncü doktorum
ya bide doktorum erkekti çok utandım ama mecbur gece acile gittim kadın doktoru 3gün beklemem lazımdı.
ben dün nevayı çıkardım dışarya ondan mı bilmem bu gün öksürüyor.boğaz balgam dolu.şuruplarını içirdim zorla şerle.takipteyimdomuz gribi aşısına ne diyorsunuz kızlar? düşünceleriniz neler?
önlem olarak biz şu bi kaç ay içinde alışverişmerkezlerine gitmememyiplanlıyoruz.hava çok soguk olmadıkça açıkhava ve sahil yeter diyoruz nacizane..sizlerrrrrrr??**
pervincim bırak kendi haline bence.neva ne zamandır günde 1 defa yapıyor.hatta 2 günde bir yapıyor.çok sıkıntı vermiyor gazını da çıkarıyor.artık büyüyorlar kaka sayısının azalması normal benceece 2 gundur kaka yapmadı karnıda yumusak acta deil pamuklu cubuk yaptık cıkmadı bisey zatende rahatsızlık duymuo benim mmler fos yine sut var ama dolu dolu deil anca birikio su komposto agzım bos durmuo acaba doymuomu dedik ama aglayıp sızlanması yok nie kaka yapmadı merak ediorum ama ossurugu cok kokuyo ve cok çiş yapıo bezi dolu oluyo
doğri göriniyiiyaa şimdi bu biberon - emzik konusu korkuttu beni accık. tamam, tetikteyim. biberon ve emzik kullanmaya başlayalı (2-3 gündür) tabii ki emme sıklığı azaldı ama benim de niyetim buydu. 1.5 saatte bir emilir mi? 2.5 aylık oldu sıpa artık aranın uzaması gerekiyor ki, uyku da böylece düzene girecek. şimdi emzik sayesinde 2.5 saatte bir emiyor belki ama daha güçlü çekiyor, emme süresi de uzadı. İstediğim buydu. Başta bir şaşırıyor, emzik gibi ağzının ucuyla emmeye çalışıyor, sonradan anlayıp cokur cokur emmeye başlıyor. Bir kaç güne kalmaz onu da ayırt eder diye düşünüyorum.
Biberonu ise günde bir defa kullanıyorum, o da her gün değil. Ya kendi sütüm ya da ıhlamur oluyor içinde, beyimiz kaşık sevmiyor.
Gündüz 10 dkda bir uyanırdı hep tavşan uykusundaydı, şimdi mızıklanınca veriyorum emziği, yarım saat falan uyuyor. Yanlış mı yapıyorum?
memnun olurum kendi adıma.Herkese Selamlar ve Saygılar,
hşgeldin meraklandık.biberona nasıl alıştı ki?selam kızlar ya ben hiç fırsat bulup giremiyorum siteye siz nasıl giriyorsunuz
benim tosun gündüzleri hiç uyumuyor ama gece maşallahı var sadece bi defa uyanıyor geceleri tabi buda gündüz uyumadığı için sanırım
ya birde benim hınzır biberona alıştı memeyi almıyor çok üzülüyorum ne yapmam lazım yardımcı olun
kollarnı battaniyeyle sarıyoruz canımBenim kızım da gündüz 4 kere falan 15'er dakikalık uykular şeklinde uyuyor o da genelde kucağımda. Yerine yatırınca pıt diye gözlerini açıyor. Gündüzleri uyku konusunda yarım kundağı denemek istiyorum ama tam anlayamadım. Sedece ellerini mi sarıyorsunuz?
Allah olaylık versin.dediğin gibi geçiş dönemidir hep böyle gidemez ya.bir yerde düzelecek bir şeylerdüzeldi demiştim değil mi? Mok düzeldi! Dün gece 60 ml ıhlamura rağmen uyumadı. 4 defa uyuttum, yatağına bıraktım, uyandı. Bir de ağlama krizlerimiz var. Nefesi kesilene kadar ağlıyor. Gaz gibi gelmedi bana. zaten günde 2 defa zinco damlatıyorum. Kucağa al, gezdir evin içinde, sanki araştırmacı gazeteci, o nasıl bir bakınmaktır, sanki marmaraydan çıkanları inceliyor laelaelaelaelae
kucağımda sallayarak uyuttum (5.defa), kucağıma aldım, yattım, 10 defa falan uyandı sabah kadar. EMZİK mi? HİÇ İŞE YARAMADI! 1 kere de alıp emerek uyumadı, aldı 2-3 corklattı, püü diye tüpürdü. Kendi mememe de aynı muameleyi yaptı 1-2 defa. Çocuk resmen emzik istemiyor. Ya da tüm bunlar geçişin bir emaresi. (inşallah)
GYPSY maşallah Yahyam'a. 7-8 saat kesintisiz mi uyuyor? :1shok: Maşallah maşallah... darısı başımıza
Öyle kundak falan kesmiyor benim sıpayı. Kollar illa dışarda olacak. Uyuduktan sonra bazen kollarını içine soktum (battaniyenin), sırf kolları çıkarmak için uyanıyor. Tek çarem yan yatırmak. Onu da her zaman istemiyor.
Sırt, boyun ve omuz ağrılarıyla bir geceyi daha atlattık. Doruk uyuyorken ben gidip az daha kestireyim. mucuk
merhaba buket bizde hep merak ederiz kim bu misafierler diye :))) hoşgeldin, bende elifi öperim.
maviş ne yaptın allahaşkına, ısrar et memeyi almasına , biberronda ne kullanıyorsun? ben medela kullanmıştım, nerdeyse alışıyordu, taze br. browns kullanmış daha iyi olduğunu söylüyor, biberonunu değiştir, memeyi alana kadar başka hiçbirşey vermedim ben, açlıktan bir süre sonra aldı.
slkon göğüs ucundada wee marka olanı kullanmıştım oda dandikti ama işe yaramıştı.
Lamaze Dön&Keşfet Oyun Parkı | Kalede.com |
böyle bişey buldum biraz karışık görünüyo ama ne dersiniz
ay ewet ya biz mewlitte okadar hazırlık yaptık saolsun kaynanam çoğu kişiyi çağırmamışBende yatayım yarın bİr bebek zİyaretİ daha olcak sabah kahvesİne seklİnde komsulardan mevlute glemeyenlerden ay tektek hazırlıkyapmak Çok sıkıcı oluyortoplu geldİlerdİ bİtmedİ gİttİ sagolsun gelenler
çok teruk ederım Damla.. nereden buldum bu kadar ınterestıng bişiyi.. :) lamaze ın oyuncakları gusel ama.. o kadar gordum, hıc uyduruguna rastlamadım, bu da ılgısını cekmezse bı cocugun yuh dıorum baska da bısı demıyorum.. ama bebişi o ugurbocegının uzerıne mı oturtulcak anlayamadım CADIARZU
maviş keşke arasaydım seni inan geleceğine ihtimal vermedim çok üzgünümm(
bazen kucağimda giriyorum nete bazen vızıldarken şimdi olduğu gb bide biberonla ne veriyosunuz şeker koymuyosunuz demiselam kızlar ya ben hiç fırsat bulup giremiyorum siteye siz nasıl giriyorsunuz
Benim kızım da gündüz 4 kere falan 15'er dakikalık uykular şeklinde uyuyor o da genelde kucağımda. Yerine yatırınca pıt diye gözlerini açıyor. Gündüzleri uyku konusunda yarım kundağı denemek istiyorum ama tam anlayamadım. Sedece ellerini mi sarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?