kız benseni online gormedimki asagıda sana selam vereyim
hem herzamanburda rastladıgım arkadaslarıma ozelselam vermeye gerek gormuyorum ebruska çok az giriyorondan sey ettimm kiskancc)))) sen neburduydun bakimmm
kayracım benim kuzumun uyku alışkanlıgı şöyle..
gunduz kesinlile beşiğinde yatırmıyorum özellikle oturma odasında benim yanımda olur.akşam 9 dan sonra mutlaka picamalarını gydiririyorum.
yarı kundak yapıyorum mutlaka hatta okadar alıştıkı kollarını sarmadan derin uykuya dalmaz.
bende esra gib gecealtını hiç açmadım öyle alıştı şimdigece hiç kaka yapmıyor.
ben bebeğin anne karnındaki uyku duzenine çok inanıyorum.şöyle özetliyeyim. malum ramazan ayıydı, sahur da uyandım öncesindede gece tehecüd için kalktıgım vakitte ve sabah namazı saatinde muhakkak uyanıyor oglum.aslındauyanmak derken ben o daha kafasını saga sola çevirip meme aramaya başladıgında uyanıp hemen meme veriyorum yani aglamadan.aglamadıgı için uyanmıyor ve uykusu bölunmuyor.ben hamileleikde özellikle saat11 gibi uyumaya dikkat ettim o yuzdendir belkim oglum gece uykusuna 11de başlıyor yani derin deliksiz uykusu 11 de başlıyor..
sağolasn kayracım
uyku düzeni için bence ne yapsan boş bu tamamen şans işi bebeğim yapısı ile alakalı ama ben yaptığım bikaç şeyden bahsedeyim bilmem işe yararmı?
hergün aynı saatte yıkadım saat 9 da ve bebeyağı ile masaj yaptım ama biçok bebiş masajı kabul etmiyor sanırım?
emzirip uyuttum ancak uyuturken en çok şuna dikkat ettim mesela kucağımda uyuturken tam uyumadan yatağına koydum yani uyumasını beklemedim uykuya yatağında dalmasını sağladım çok zor oldu ama azmettim
mesela yatağa koyuyodum uykuya dalmadığı için hoop uyanıyodu salladım yatağını almadım kucağına belki 1 saat salladım bekledim ama yeterki o yatakta uykuya dalsın kucağımda değil
tabii yalancı emzikte büyük kurtarıcı oldu?
mesela şimdi kucağımda bile sallamıyorum çoğu zaman banyodan sonra emziriyorum yatağına atıyorum kendi kendine uyuyor
gece asla altını açmadım altına yapsada açmadım o kadarcıklada pişik olmaz dedim olsada çözümü oldu sonuçta..
loş ışıkta uyuttum hep ve gündüz hiçbirşekilde yatağında yaıtırmıyorum sadece geceleri o yatağa giriyor o yatağa yattığı an gece olduğunu ve uyumasını gerekitğini çakıyor sanırım
birde geceleri yok 2 saat yada yok 3saatte bi kaldırıp emzirmedim ne zaman kalkar emmek isterse o zaman emzirdim hiçbişekilde uykusundan uyandırmadım
benim yaptıklarım bunlar ama tüm bebişlerin huyu suyu farklı vallahi
birde eldiven takmadım ellerini yiyince rahatlıyor resmen
yani rahat oldum uzun lafın kısası oğlumda anası gibi rahat bi velet
furkanı uykuya alıştırmam tek bişeye bağlı olmadı.emzirip anakucağına atıyorum kolları onu çok uyandırıyo die kundak yapıyorum sıkmadan azcıkta sallayınca uyumaktan başka çaresi olmadığını anlıyo garibim
bazen ağlaması uykusunu getiriyo:kedi: napıyım azcık ağlayınca iyi oluyo ama sen bunu örnek alma
gündüz uyumazsa zorlamıyorum.gece rahat uyusun die
bide sanırım geceyle gündüzü farketsin die gündüz oturma odasına geçip televizyonu
açıyorum çocuk gece olunca oh be kafam şişti deyip uyuyo sanırımsositososito
cananın dediği gibi bende kollarını sarıyorum yarı kundak bunuda eliften öğrendim Allah razı olsun
4 saat süren uykusu 7-8 saate çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?