2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne iş adaş bitek ebruşkaya selam verirsen böle cvp alamazsın sırnaşık şey
biz neciyiz burda hıı :roflol:

kız benseni online gormedimki asagıda sana selam vereyim
hem herzamanburda rastladıgım arkadaslarıma ozelselam vermeye gerek gormuyorum ebruska çok az giriyorondan sey ettimm kiskancc)))) sen neburduydun bakimmm

kız benseni online gormedimki asagıda sana selam vereyim
hem herzamanburda rastladıgım arkadaslarıma ozelselam vermeye gerek gormuyorum ebruska çok az giriyorondan sey ettimm kiskancc)))) sen neburduydun bakimmm

delikafadulden
kıskancım kıskanççç

Aycaa nabersınn

ya senınle Çok azkonusma ımkanımız oldu hatta pek olamadıbıle gec buldum cabukkaybettım gıbı olduk:) ıkıncı bulusmadada tanısamamıstık Çunku

Bende yatayım yarın bır bebek zıyaretı daha olcak sabah kahvesıne seklınde komsulardan mevlute glemeyenlerden ay tektek hazırlıkyapmak Çok sıkıcı oluyortoplu geldılerdı bıtmedı gıttı sagolsun gelenler

sanırım hamilelikten kaldı.stresli geçirdiğim için neredeyse hiç uyumuyordum.benimkide karnımda alıştı sanırım.sağol canım.

birde eldiven takmadım ellerini yiyince rahatlıyor resmen
yani rahat oldum uzun lafın kısası oğlumda anası gibi rahat bi velet

canım ben eldivenleri kırkı çıktıktan sonra çıkardım zaten.elleri hep ağzında.ama ben emzik biberon hiç vermedim.hergün aynı saatte yıkayıp uyutmayı denedim.sökmüyor bu çocuğa.senin yazdıklarınıda deneyeceğim.akşam 7 de başladı vızıldamaya gece 12 de yattı..sağol canım..

sanırım hata bende.ben ıh dediği zaman kucağıma alıyorum.bebeğim neredeyse hiç ağlamıyor ağlatmıyorum.oda buna alıştı ...
cananın dediği gibi bende kollarını sarıyorum yarı kundak bunuda eliften öğrendim Allah razı olsun
4 saat süren uykusu 7-8 saate çıktı

canım o yarı kundağı yapıyorum çünkü eller sürekli yüzde uykuya dalmasına engel.ama gece altını açıyordum pişik olur diye artık açmayayım.7-8 saatmi.1 saat uyusa şükrediyorum ama nerdeeeeeee

Herkese Selamlar ve Saygılar,
Bu başlığı misafir olarak takip edenlerdendim. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Benim de 16 Ağustos doğumlu bir kızım var. Adı Elif, ellerinizden öper.
Buradaki dostluk ve arkadaşlığa hayranım. Tebrikler gerçekten de.
Yaramaz kızımdan fırsat bulursam ben de aranıza katılmak isterim.

selam kızlar ya ben hiç fırsat bulup giremiyorum siteye siz nasıl giriyorsunuz
benim tosun gündüzleri hiç uyumuyor ama gece maşallahı var sadece bi defa uyanıyor geceleri tabi buda gündüz uyumadığı için sanırım
ya birde benim hınzır biberona alıştı memeyi almıyor çok üzülüyorum ne yapmam lazım yardımcı olun

Benim kızım da gündüz 4 kere falan 15'er dakikalık uykular şeklinde uyuyor o da genelde kucağımda. Yerine yatırınca pıt diye gözlerini açıyor. Gündüzleri uyku konusunda yarım kundağı denemek istiyorum ama tam anlayamadım. Sedece ellerini mi sarıyorsunuz?

Maviş83 benimki de aynı. Küçücük bebeler nasıl uyumazlar anlamıyorum. Benim uykum geliyor gündüz uyukluyorum küçük hanımın gözler fıldır fıldır.

düzeldi demiştim değil mi? Mok düzeldi! Dün gece 60 ml ıhlamura rağmen uyumadı. 4 defa uyuttum, yatağına bıraktım, uyandı. Bir de ağlama krizlerimiz var. Nefesi kesilene kadar ağlıyor. Gaz gibi gelmedi bana. zaten günde 2 defa zinco damlatıyorum. Kucağa al, gezdir evin içinde, sanki araştırmacı gazeteci, o nasıl bir bakınmaktır, sanki marmaraydan çıkanları inceliyor laelaelaelaelae

kucağımda sallayarak uyuttum (5.defa), kucağıma aldım, yattım, 10 defa falan uyandı sabah kadar. EMZıK mi? HıÇ ıŞE YARAMADI! 1 kere de alıp emerek uyumadı, aldı 2-3 corklattı, püü diye tüpürdü. Kendi mememe de aynı muameleyi yaptı 1-2 defa. Çocuk resmen emzik istemiyor. Ya da tüm bunlar geçişin bir emaresi. (inşallah)

GYPSY maşallah Yahyam'a. 7-8 saat kesintisiz mi uyuyor? :1shok: Maşallah maşallah... darısı başımıza

Öyle kundak falan kesmiyor benim sıpayı. Kollar illa dışarda olacak. Uyuduktan sonra bazen kollarını içine soktum (battaniyenin), sırf kolları çıkarmak için uyanıyor. Tek çarem yan yatırmak. Onu da her zaman istemiyor.

Sırt, boyun ve omuz ağrılarıyla bir geceyi daha atlattık. Doruk uyuyorken ben gidip az daha kestireyim. mucuk

Allak kolaylık versin, çok zor büyüyorlar gerçekten.
Benimki de akşamları çok huysuzluk yapıyor. Kucak da yetmiyor, gezececekmiş.
Ne anlıyorsa, kucağımızda sırayla gezdiyiyoruz artık. EE küçük hanımın bütün gün iş yok güç yok canı sıkılıyor tabi

kızlar birşey daha sorucam size bu kullandığınız slikon göğüs ucu nsl bişey ben aldım ama çok dandik memede durmuyorki ıslanıp hemen düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…