2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HEPıNıZ KIRIKSINIZ YAAAAAAAAA..Kızmadım da niye büyük yazdım ben...

Altıma yapcam ben de sizi okurken..

Nolur biri Ruzy'ye sütsüz meme olmayacağını anlatsın..Sabahtan beri kıvranıyo..Memeye saldırıyo, uyumak için..Süt gelince kıyameti koparıyo..Yani yalancı emzik var ama beyimiz onu reddediyo...çok mu şımarttım yaa..

VEeee biri bana nolur Yahya'nın 7 saat kesintisiz uyumadığını söylesin..Nolurrr..Yani maşallah o uyusun da..arada bizimki de feyz alsın yaa..

Bebişlerin hepsini öperim tek tek..

Buse ne değuşuk bi bebek öyle. Maşallah ona..Bizim beye gösterdim.. AAaa rock yıldızları gibi dedi..

Bizim topiğin uşakları da anaları gibi olcak galiba..

Bebişlerin hepsini öperim tek tek..

Buse ne değuşuk bi bebek öyle. Maşallah ona..Bizim beye gösterdim.. AAaa rock yıldızları gibi dedi..

Bizim topiğin uşakları da anaları gibi olcak galiba..

"Değişik" derken?CADIARZUNassı ya, zuzaylı mı benim kızım?senağlama

arkadaşlar umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir. doğumdan beri bi düzen tutturamadık biz hiç fırsatım olmuyor girmeye. kucağa alıştı oğlum hep üzerimde, hiçbişey yapamıyorum. umarım hep güzel haberler paylaşılmıştır, herkes iyidir geçmişi okumayı cok istiyorum ama maalesef zamanım yok. birkaç sayfa okuyabildim ve çözünürlük olayına koptum. herkes formunda maaşallah... Allah bozmasın...
bu arada tazem doruk'un yeni halini cok merak ediyoruz kocamla... nasıl bi bebekti maaşallah hepsi cok tatlı bebeklerimizin ama doruk çok farklı bi bebekti. varsa yeni fotoları görmeyi çok isterim.
doğum hikayemi de anca yazabildim. aşı yaptırdın sanırım halsizlik yaptı uyuyor sıpam bende anca fırsat bulup yazabildim..

resim ekliyeyim dedim çözünürlük yüksek dedi bizde zengin miyiz ne :))))) nasıl düşürüyoruz çözünürlüğü anlatın arkadaşlar bi zahmet. zenginiz ama çözünürlüğü düşürmeyi öğrenememişiz.. köyden indik şehire gibi oldu. zaten avatarımı da yapamamıştım sağolsun eftelya yapmıştı hamileyken. şimdi de biri el atıverse de hergün bugün kaç günlük olmuş diye takvimlere bakmasam :) şaka bi yana çok güldüm harikasınız arkadaşlar....

şok şok şok
yahoo yatağında ağladı
ve mami kalkıp baktııı hemde ben bişey demedennn
gelişme var sanırım zemuszemus

güliz hoşgeldin tatlım
çözünürlük düşürmek için programın vamı?
photoshop felan tarzında?ben ordan düşürüyorum ama sanırım painttende düşüyoda ben bilmiyorum

şok şok şok
yahoo yatağında ağladı
ve mami kalkıp baktııı hemde ben bişey demedennn
gelişme var sanırım zemuszemus

bu aşamaya nasıl getirdin esracım, benim kocama da lazım. çıldırtıyo beni...

güliz hoşgeldin tatlım
photoshop felan tarzında?ben ordan düşürüyorum ama sanırım painttende düşüyoda ben bilmiyorum
yok ama google dan bulup indirmeye çalışayım sağol canım

şimdi şöleee

burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş

delikafadulden
emişen emişene sonuç malum kaydirigubbakcemile3
burcu varya kopuyorum burda yahoda ona gülüyorum sanıp gülüyor kekom benim
:lepi:
kekonu sverim maşallah ona
Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
andık andık turkbayragiahanda saygı duruşuna geçtik
ben şiir kıvamında okudum sonradan dank etti..neyse mesaj önemlikaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
işte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden

hey gidi Elta kulakların çınlasın sende bir zamanlar hep misafir takılırdın
:lepi:alkisalkisalkis

bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)

efrim bu çok datlu ya anasınamı benziyomuş maşalah kuzuna be efrimim
Dikkatinizi çekiştirriimm.. markası CHICCOOOOO.. kaydirigubbakcemile3
vereliniortak terruk ederuk iyi markadan almışssınz
[/URL]

ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan

balakabağını öperim maşallah kadriyeŞeniz

Ben sana doyamamıstım ki.. oyle sevmıstım bı anda,oyle ısınmıstı içim.. senı sevıyorum guzel kadın.

kuzeyi koklamak istiyorum bendeeeeeeeeee
burcu çok kıskanıyorum seni bilesin

kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgınızı versın e mı??

yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim

Harbı bızımkı de bıldıgın adam gıbı kokuyor.. sac yok ama kokunun kendısı var bacım, bebek kokusu ılk bır ay vardı cocukta..

esraaaaaa kokuyormuş işte sor burcuya.evrim de yok salliyim kuziye rahatça

gel ben de senı sallıyımmmm annem benim..

yavrum.. 100 e aldık, eh sengınıs bız,alırken koymadı, adam 5 e boleyım dedı, dedım neeeeeeaaaaa taksıt mı?? hayatımda bole seyler yoktur dedım :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

güliz hoşgeldin tatlım

Neaaaaaaaa, senın de mı coznurluklerın yuksek.. yoksa sen de mi senginsin?? ben de dıorum nıye ısındı kanım sana birden kaydirigubbakcemile3

yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim
yusufmir emininde kokuyor kız aaaaaaaaaaaa yanlız değiliz yaniiiiii minik erkekler bunlar ya kaydirigubbakcemile5
yerim ben senide konuya dalışınıda
hemen çaktın mevzuyu akıllı gadın
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisyerimseniben
buluşmada hasılat iyiydiii

ecoşun şapkası
nevanın mendili
ayçanın kısır kabı

bide bana kalan tatlılar kısırlar
kaydirigubbakcemile3
hasılat iyiyimiş gerçekten :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:

ayyy ayyy bu sefer mıçtım altıma kuzeyin dötünü üflüyo hee
banada yolla o kadını birazda yahoonunkini üflesin :lepi:
geyiğin dibine vurduk helal olsun bizeee
:lepi:helal helal :lepi:
Oglumun dadısı geldı.. oglumu yıkıycek.. bende röpdöşambırımı giyip isliycem,.. isninisle.. cok saygın bı aıleyıs bıs.. isninisle tekrar.
isisn sisin saten bis gelene kadar sis gitmişsinis....sultan hanım Şeniz

hıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm napces o zaman ...mafoldumben:1shok:
oldureces artıkın bi şekilde -tatlicadiarzu-

Kuzey uyumuyor......... uyumuyor........ uyumuyor... Nazan la Ceren ın yaptıgı gıbı loş ısıkta da bakıstık.. s... gıt der gıbı baktı ıkı dakka sonra.. cırpınmaya basladı.. mılletın cocugu banyo yapar bayılır.. bızımkısı daha da ayılıyor.. su an Ozy de o yamulmus vazıyette ılgılenıyor onunla.. napıcas bılmıyorum, ne zaman normal cocuklar gıbı yasayacak bu cocuk.. anasına cekıp gece gezmelerıne sımdıden mı hazırlanıyor napıor anlamıyorum ki.. bilsem gezer mıydımmm club club mafoldumben

kaydirigubbakcemile3
bende seni çok ama çooookkk sefiyorummmm

ınsanın mal varlıgı bırbırıne uyan arkadaslar bulması ne kadar gusel,çok mesudum zemuszemus

Var ya.. Allah bızım dılımıze düşüreceğine mok çukuruna düşürsün daha iyi. kaydirigubbakcemile3

Çözüm çözümm çözülesim geliyor.. içimden geliyor.. tutamıyorum kendimi.. kaydirigubbakcemile3

eeee herkes ceren diil bacım kaydirigubbakcemile3
sen görsen anası aldı o gün onu kucağına türküler okuyo oda kuzu kuzu dinliyo
bizimkide benim uydurma şarkılarımı seviyor salak saçma sözleri olan ama hareketli bi tarz benimki :roflol:
öylee sakinleştiricek ninni türkü tarzı değilll :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…