Bebişlerin hepsini öperim tek tek..
Buse ne değuşuk bi bebek öyle. Maşallah ona..Bizim beye gösterdim.. AAaa rock yıldızları gibi dedi..
Bizim topiğin uşakları da anaları gibi olcak galiba..
şok şok şok
yahoo yatağında ağladı
ve mami kalkıp baktııı hemde ben bişey demedennn
gelişme var sanırım zemuszemus
yok ama google dan bulup indirmeye çalışayım sağol canımgüliz hoşgeldin tatlım
çözünürlük düşürmek için programın vamı?
photoshop felan tarzında?ben ordan düşürüyorum ama sanırım painttende düşüyoda ben bilmiyorum
emişen emişene sonuç malum kaydirigubbakcemile3şimdi şöleee
burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş
delikafadulden
kekonu sverim maşallah onaburcu varya kopuyorum burda yahoda ona gülüyorum sanıp gülüyor kekom benim
:lepi:
andık andık turkbayragiahanda saygı duruşuna geçtikKoş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:roflol::roflol:ben şiir kıvamında okudum sonradan dank etti..neyse mesaj önemlikaydirigubbakcemile3
işte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden
:lepi:alkisalkisalkishey gidi Elta kulakların çınlasın sende bir zamanlar hep misafir takılırdın
efrim bu çok datlu ya anasınamı benziyomuş maşalah kuzuna be efrimim
bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)
vereliniortak terruk ederuk iyi markadan almışssınzDikkatinizi çekiştirriimm.. markası CHICCOOOOO.. kaydirigubbakcemile3
[/URL]
ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan
kuzeyyy aynııı evrimmmm
o bakışlarrr tıpkısının aynısı sanki karşımda evrimi gördüm
bide demişsin anasna benzemiyo diye be gadınnn
sen bi evrimi görsennn
ahh ahh özledim
maşallahh kuzeyime
kaç yaşında kuzum bu velet bizi kandırdın dimi?önceden doğurdun bize söylemedinnn 5 ağustos doğumlu olamasss
kuzeyi koklamak istiyorum bendeeeeeeeeee
burcu çok kıskanıyorum seni bilesin
yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim
esraaaaaa kokuyormuş işte sor burcuya.evrim de yok salliyim kuziye rahatça
off ya bütün muhabbeti kaçırmışım gene :)))
temizlik yaptım bugün biraz
kızlar çözünürlüğü düşük kalitesiz fotolarınız sayesinde bebişleri gördük maaşallah hepsine çoook çokk tattlılar
evrim apllaaa kuzey beyin oyuncağını kaça aldın beratada lazım öle bişey de
resim ekliyeyim dedim çözünürlük yüksek dedi bizde zengin miyiz ne :))))) nasıl düşürüyoruz çözünürlüğü anlatın arkadaşlar bi zahmet. zenginiz ama çözünürlüğü düşürmeyi öğrenememişiz.. köyden indik şehire gibi oldu. zaten avatarımı da yapamamıştım sağolsun eftelya yapmıştı hamileyken. şimdi de biri el atıverse de hergün bugün kaç günlük olmuş diye takvimlere bakmasam :) şaka bi yana çok güldüm harikasınız arkadaşlar....
güliz hoşgeldin tatlım
çözünürlük düşürmek için programın vamı?
photoshop felan tarzında?ben ordan düşürüyorum ama sanırım painttende düşüyoda ben bilmiyorum
valla bütün gece dırdırıma maruz kalmamak için sanırımbu aşamaya nasıl getirdin esracım, benim kocama da lazım. çıldırtıyo beni...
yusufmir emininde kokuyor kız aaaaaaaaaaaa yanlız değiliz yaniiiiii minik erkekler bunlar ya kaydirigubbakcemile5yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisyerimsenibenyerim ben senide konuya dalışınıda
hemen çaktın mevzuyu akıllı gadın
hasılat iyiyimiş gerçekten :lepi:buluşmada hasılat iyiydiii
ecoşun şapkası
nevanın mendili
ayçanın kısır kabı
bide bana kalan tatlılar kısırlar
kaydirigubbakcemile3
:lepi:helal helal :lepi::roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ayyy bu sefer mıçtım altıma kuzeyin dötünü üflüyo hee
banada yolla o kadını birazda yahoonunkini üflesin :lepi:
geyiğin dibine vurduk helal olsun bizeee
isisn sisin saten bis gelene kadar sis gitmişsinis....sultan hanım ŞenizOglumun dadısı geldı.. oglumu yıkıycek.. bende röpdöşambırımı giyip isliycem,.. isninisle.. cok saygın bı aıleyıs bıs.. isninisle tekrar.
seçilmişizzzz.. dı mı?? masallahamız var.. sısın cozunurluk te olmas apla.. ben de zor çözdürdüm..
Kadrıyem tesekkur ederım gusel ıltıfatların ıcın.. senın gıbı guzel kızlar doguran bı kadından bu ıltıfatı almak oldukca gusel :)
Ben sana doyamamıstım ki.. oyle sevmıstım bı anda,oyle ısınmıstı içim.. senı sevıyorum guzel kadın.
Neaaaaaaaa, senın de mı coznurluklerın yuksek.. yoksa sen de mi senginsin?? ben de dıorum nıye ısındı kanım sana birden kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bende seni çok ama çooookkk sefiyorummmm
Kuzey uyumuyor......... uyumuyor........ uyumuyor... Nazan la Ceren ın yaptıgı gıbı loş ısıkta da bakıstık.. s... gıt der gıbı baktı ıkı dakka sonra.. cırpınmaya basladı.. mılletın cocugu banyo yapar bayılır.. bızımkısı daha da ayılıyor.. su an Ozy de o yamulmus vazıyette ılgılenıyor onunla.. napıcas bılmıyorum, ne zaman normal cocuklar gıbı yasayacak bu cocuk.. anasına cekıp gece gezmelerıne sımdıden mı hazırlanıyor napıor anlamıyorum ki.. bilsem gezer mıydımmm club club mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?