benide sevin sevginise ihtiyacım var senağlama
ay bencede yaaa çok fena kadınlarsınız siz korkulur falla aman dilinize düşmeyelimm :icecream:Var ya.. Allah bızım dılımıze düşüreceğine mok çukuruna düşürsün daha iyi. kaydirigubbakcemile3
seni yerim benn seni sefmeyen ölsünn alkisalkisalkisbenide sevin sevginise ihtiyacım var senağlama
ay bencede yaaa çok fena kadınlarsınız siz korkulur falla aman dilinize düşmeyelimm :icecream:
gezmeyeydin bacım.. bis evde pineklemeye alşığız çocukta aynı oldu ....Kuzey uyumuyor......... uyumuyor........ uyumuyor... Nazan la Ceren ın yaptıgı gıbı loş ısıkta da bakıstık.. s... gıt der gıbı baktı ıkı dakka sonra.. cırpınmaya basladı.. mılletın cocugu banyo yapar bayılır.. bızımkısı daha da ayılıyor.. su an Ozy de o yamulmus vazıyette ılgılenıyor onunla.. napıcas bılmıyorum, ne zaman normal cocuklar gıbı yasayacak bu cocuk.. anasına cekıp gece gezmelerıne sımdıden mı hazırlanıyor napıor anlamıyorum ki.. bilsem gezer mıydımmm club club mafoldumben
3 aylık bı bebek oyuncagına asılı sincap la 15 dakıkadır ne konusur sizce ???
ooooooooooooo neler var neler uzun yoldan geldiler mevzumu yok anlatacak3 aylık bı bebek oyuncagına asılı sincap la 15 dakıkadır ne konusur sizce ???
benim kibim yani bende uydurmasyon şeyler söylüyorum.. ama bis böyle mutluyus ..eeee herkes ceren diil bacım kaydirigubbakcemile3
sen görsen anası aldı o gün onu kucağına türküler okuyo oda kuzu kuzu dinliyo
bizimkide benim uydurma şarkılarımı seviyor salak saçma sözleri olan ama hareketli bi tarz benimki :roflol:
öylee sakinleştiricek ninni türkü tarzı değilll :icecream:
yavrum, ben tuvalet ıhtıyacımı bıle Kuzey le gıderıyorum cogu kez.. ama elımden gelenı yaparım senın ıcın canım cıgerım benım, sen bızım topıgımızın ılk göz ağrısı annesısınn.. nı demek :))
derya mesela neler söylüyosun?
benim uydurmasyon şarkılarım çok müstehcen
bazen mami bile şaşkın şaşkın bakıyor ne diyorum diye
ama yahoo kopuyor dinleyince sözleri anlasa yüzüme tüpürür kesin :roflol:
ayyy yerim ben onuuuu
saçlarımı döküldü?
sanki daha çok saçı vardı tosunumunnn
maşallah subhanallah
afganistanda deprem olmuş!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?