ulen nesraaa.. ulen nesraa... eh halıyle bu saatten sonra bayıldı artık adam.. saat 9 dan berıdır resmen uyumamak ıcın dırendı.. resmen dıbe vurduk ozy ıle.. bızım derdımıss nee, sen de taze manyagı gıbı derdın nerelerınde bacımm..
kuzyy uyumaa uyumaa seni kandırıyolar annem almışlar 5 taksitli bi oyuncak kanma bu numaralaraaa
baktım göremedim6 küsürlerde olmuş
haberlerde ntv de
:1rolleyes:naniknanikefrimmm uyuttu galiba kuzyi
yusufumun 1. foto harikaa tekrar maşallahhh
laelaelaelaelae
tazeme laf yokkk yasakkelime
Yusuf la ılerıde cok ısın olacak Deryam.. demedı deme bacım.
:lepi:çözünürlüğümüs bu kadarına yettı bacım.. furma garıbanıs dıee
kıyamam ben onaaasu an onun da benden bı farkı yok emın ol.. bı kac saat once aradı.. oradan Doruk bagırıoo.. Ozy nın kucagında da Kuzı mızıldanıodu, dırenıormus yıne uyumamak ıcın, yıkamaya hazırlıyordu, belkı sonrasında uyur dıe.. ümit dunyası ıste
:lepi:
kıyamam ben onaaa
benim uykularımda doruk'un olsunnnnnnnnn
gordun furcu gelmıs,hemen sırnasıyorsun kafadaşına.. al birini sürt ötekine.. resiller.. :1ninca:
Var ya.. Allah bızım dılımıze düşüreceğine mok çukuruna düşürsün daha iyi. kaydirigubbakcemile3
Çözüm çözümm çözülesim geliyor.. içimden geliyor.. tutamıyorum kendimi.. kaydirigubbakcemile3
ahanda Yusuf bey
keltoş oğlum benim
ulen nesraaa.. ulen nesraa... eh halıyle bu saatten sonra bayıldı artık adam.. saat 9 dan berıdır resmen uyumamak ıcın dırendı.. resmen dıbe vurduk ozy ıle.. bızım derdımıss nee, sen de taze manyagı gıbı derdın nerelerınde bacımm..
laelaelaelaelae
tazeme laf yokkk yasakkelime
aha.. furcu gelmıs.. sanırım Doruk ta sızdı
şimdi dicem yahonun horlaması buraya kadar geliyo diye ayıp olcek siz neler çekerken benim öyle demem ayıp kaçar dimi :kedi:
hiç uykum yok offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?