2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ulen nesraaa.. ulen nesraa... eh halıyle bu saatten sonra bayıldı artık adam.. saat 9 dan berıdır resmen uyumamak ıcın dırendı.. resmen dıbe vurduk ozy ıle.. bızım derdımıss nee, sen de taze manyagı gıbı derdın nerelerınde bacımm..

laelaelaelaelae
tazeme laf yokkk yasakkelime

6 küsürlerde olmuş
haberlerde ntv de
baktım göremedim
efrimmm uyuttu galiba kuzyi
:1rolleyes:naniknanik
yusufumun 1. foto harikaa tekrar maşallahhh

sağol canım yüksek pikselli resimnlerimiz farrrrrr ama bende yükleyemiyorum ..kalitelisinden makinemis farda dimediydim.. ekldiklerim N 72 kendi tlf num ondan çektiklerimi yükleyebiliyorum makineden bilemiyorum küçültemiyorum...
nasıl küçültülüyor ..:uhm:

laelaelaelaelae

su an onun da benden bı farkı yok emın ol.. bı kac saat once aradı.. oradan Doruk bagırıoo.. Ozy nın kucagında da Kuzı mızıldanıodu, dırenıormus yıne uyumamak ıcın, yıkamaya hazırlıyordu, belkı sonrasında uyur dıe.. ümit dunyası ıste

çözünürlüğümüs bu kadarına yettı bacım.. furma garıbanıs dıee
:lepi:
kıyamam ben onaaa
benim uykularımda doruk'un olsunnnnnnnnn

Var ya.. Allah bızım dılımıze düşüreceğine mok çukuruna düşürsün daha iyi. kaydirigubbakcemile3

katılıyorum :))

Çözüm çözümm çözülesim geliyor.. içimden geliyor.. tutamıyorum kendimi.. kaydirigubbakcemile3

çözül bacım, anlat bize :)))

ahanda Yusuf bey

keltoş oğlum benim

maşşallahhhh!!!

manyak deme, anayım ben anaaaa -tatlicadiarzu-

laelaelaelaelae

aslanım çingenem... biri normal olanın bu olduğunu anlatmalı bu frijit gadına laelaelaelaelae

aha.. furcu gelmıs.. sanırım Doruk ta sızdı

Sızdı evet, yarım ssat falan, babasının kucağında elini yalıyor şu anda. Onur kaymış, ben nöbeti devralıcam az sonra... bakalım bizi bu gece ne maceralar bekliyor...

kuzy sızdı mı?

şimdi dicem yahonun horlaması buraya kadar geliyo diye ayıp olcek siz neler çekerken benim öyle demem ayıp kaçar dimi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…