2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada pervin sen bahsetmiştin sanırım pekmezden bende mustiye hiç bi ilaç vermiorum .....

sölemeye korkuyorum çünkü ne zmn dile getirsem sıpa yemio...

bende mustiye hergün yarım çay bardağı pekmez içiriyorum ve iştahı çok güsel açıldı bi deneyin bebişlere isterseniz arklr...

Pervin ya o kadar sık uyanması bana hiç normal gelmiyor, ciddi bir sıkıntısı olmasın Ece'nin. Ağlayarak mı uyanıyor hep, yoksa uyumak mı istemiyor??

bugün halılar yıkamaya verilecek daha toparlamadım gökhan adamlar kendileri toplasın dedi doğumdan sonra şöle güsel temizlenmedi ev eee mustide ara sıra işedi halıya silsekte içime sinmedi ameliyatın ilk günü altında hiç bişi yoktu... geçende kadın salon halısna bişiler dökmüş anlamadım sildim çıkmadı öle olunca hepisini gönderelim dedik..
bende temizliğe kadın tuttum önceden ihtiyaç duydukça alıyordum ama böle olmuyor çok yoruluyor insan banada her salı kadın gelip ev temizlicek.. en azından temizlik için yorulmuyacağım..

Son düzenleme:
Ayçacım 26 yaşındayım canım 58 kiloyum( Annemde şeker tansiyon kolesterol ne arasan var.. Dediğin gibi genetik sanırım benimki.. Ama bu yaşta bulmasaydı keşke.. İster istemez kafam takılıyo işte.. Cevizi annemde söledi senin dediğin şekil.. Köyden çuvalla ceviz geldi hargün yaparım artık.. cevizleri de Defne yer:))

Seçil sağol canım.. Çok şükür geçti kendiliğinden..

şart sana da bir yardımcı...

Ben Rüzgara şimdiden iş yaptırıyorum hehehe. Ufak tefek çöp parçaları eline veriyorum git çöpe at diyorum, atıp geliyor. (bayılıyor bu işe resmen) Terliklerimi istiyorum getiriyor. Toz bezi verip sehpanın tozunu aldırıyorum. Bir de kahve yapıp getirebilse tam süper olacak.

ayca sallıyorum uyuyo donerken benim yanında olmadıgımı farkedıo gunduz uykusunda problem yok gecede 2 gece kesıntısız uyuduydu

ayca sallıyorum uyuyo donerken benim yanında olmadıgımı farkedıo gunduz uykusunda problem yok gecede 2 gece kesıntısız uyuduydu

anladım aynı dert bizde de var, yanımda yatınca çok güzel uyuyor, yatağında olduğunu farkedince kalkıyor..
ama bizde fiks uyanmalar..ortalama 3-4 kez..şanslıysam 2 kez..hiç kesintisiz uyuduğunu bilmem, 15 aylık ömründe herhalde 2 kez falan 7 saat kesintisiz uyumuştur..

bugün çook güzeldi.. benim minik kızım, kendinden başka da minik insanların olduğunu görünce çok şaşırdı. boncuk boncuk dolaştı ortada.. bebiklerin heepsi o kadar şeker ki!!! gerisi mi? mamalar ve boool boool gürültü!! :)) resimler tembellikten totomu kaldırabildiğim zaman..

Valla senden güç alıyorum Pervincim.

Teşekkürler teyzesi ben de en kısa zamanda bir fotomu eklerim.
sös mü?:)

geçmiş olsun.çiçek misali dewrler çocuk milleti için.
sibelcim yine ne oldu yaf? üzüldüm şimdi.sen yine gelmeye çalış rahtlarsın buralarda.

ne oldu ki ben kaçırmışım.geçmiş olsun
abovvvv diyorum ece gibi
ben de keçelere merak saldım bu ara..renkli keçelerden oyuncak yapıyorlar çok güzeller... ama vakit yok işte

ben bayadır sardım ama keçe bulamadım.toka falan yapmak istiyrum neva'ya bir de süsler,aplikler.
delüüü
ben de onun için girmiştim.tüh:85:

aynen bende vermıorum ılac..meyvesıne kecoboynuzu pekmezi yarım cay bardagıda sıyah uzumsuyu ısımı gordu cok sukur..yarasın mustıye

............

çay dediniz gidip demleyeyim bari..içmesem başım ağrıyor..

senınle sahane bır ıkılı olecegıs yafrum..

valla sahane bır haber..

valla her anneye bir yardımcı şart bence...imkanı olan hiç düşünmesin valla...

ozellılkle de hafta sonu brunch a gıttıgımız zamanlar Kuzey ı Ftaoş a bırakıyoruz, bazen bakıyorum cok guzel bır ortam var Kuzey ıcın.. o zaman dıyorum kı keske bı kadın olsa yanımızda o ılgılense, o da yanımızda gelebılse.

ah annem ıcse verecegım de.

hakıkaten ben de yaptıracagım.. sımdı onun borusu ötuyor ama lapdöt erkek cocugu olmasını ıstemıyorum. Gelın benı ıkın ıkın anmasın ıstıyorum. Ya da o bırılerıne baglı yasamak zorunda kalmasın.

ayca yuzumuzu yıkamaya vakit bulamıos kim dikcek bu keceleri bebeem

Ayça aklımdan gecenı Feyfim snaa yazmıs..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…