Ayçacım 26 yaşındayım canım 58 kiloyumGeçmiş olsun, atarax ciddi ciddi uyku yapar içmemekle iyi etmişsin.
Yaşını bilmiyorum ama bu yaşlarda kötü kolestrolün yüksekse, emin ol yediklerinle çok fazla ilgisi olmuyor, tamamen vücut yapıyor ya da genetik bir durum. Yediklerine dikkat ederek çook cuzi miktarda düşürebiliyorsun. Ben kendimi bildim bileli kolestrolüm çok yüksektir mesela. 55 kilo olduğumda bile vardı.
Zaten çok korkulacak bişey de değil bu. Diğer risk faktörleriyle birleşince tehlikeli özellikle erkekler için. O yüzden doktorun yasak koyması bana tuhaf geldi..Ye iç mutlu ol:)) (Doktoramı yaptım da bu konuda ben o yüzden böyle konuşabiliyorum)
Bu arada 1-2 ceviz içini geceden suya koyup sabah aç karnına suyunu içtiğinde çok az da olsa kolestrolüm düşmüştü benim. Aklında olsun
Seçil sağol canım.. Çok şükür geçti kendiliğinden..maşallah ataraxı da her rahatsızlığa veriyorlar..reflüm vardı benim bikaç yıl önce , kullandım bi dönem..baktım kafam kalkmıyo masadan bırakmıştım..ama iyi gelmişti..geçmiş olsun gerçi geçmiş zaten.
bugün halılar yıkamaya verilecek daha toparlamadım gökhan adamlar kendileri toplasın dedi doğumdan sonra şöle güsel temizlenmedi ev eee mustide ara sıra işedi halıya silsekte içime sinmedi ameliyatın ilk günü altında hiç bişi yoktu... geçende kadın salon halısna bişiler dökmüş anlamadım sildim çıkmadı öle olunca hepisini gönderelim dedik..
bende temizliğe kadın tuttum önceden ihtiyaç duydukça alıyordum ama böle olmuyor çok yoruluyor insan banada her salı kadın gelip ev temizlicek.. en azından temizlik için yorulmuyacağım..
ayca sallıyorum uyuyo donerken benim yanında olmadıgımı farkedıo gunduz uykusunda problem yok gecede 2 gece kesıntısız uyuduydu
sös mü?:)Valla senden güç alıyorum Pervincim.
Teşekkürler teyzesi ben de en kısa zamanda bir fotomu eklerim.
geçmiş olsun.çiçek misali dewrler çocuk milleti için.dün kızımın hiç bişesi yokken öglen uykusundan sonra mıkır mıkır bı hal aldı.bı anda öksürük basladı sık degıl ama öksürdü 5-10 kez aksma kadar
aksamda atesı vardı hafıf 37 idi.uyku vaktı yaklastı pürüzlüğü arttı atesde tabı.38 e yakındı atletle yatırdım , bıse vermedım ama gece 38ı gecmeye basladı mecbur yarım ölcek mınoset verdım.cıkmadı bıdaha atesı ama arada öksürüyor sankı bogazı tahsır olmus gıbı.baktım kızarık mızarıkta degıl.echınol vardı evde verdım
off cok şom agızlıyım taa yazdan buyana hasta olmadı dedım ,dememı beklıyomustu sankı.inş hafıf atlatır
Evrim şu şurubun adı neydı bulamıyorum.öksürük için olan.
sibelcim yine ne oldu yaf? üzüldüm şimdi.sen yine gelmeye çalış rahtlarsın buralarda.tadım tuzum yok.... ailevi sorunlarla uğraşıyoruz bizim dışımızda ama bizide etkiledi hemde fazlasıyla kendimi iyi hissedene kadar moralmen biraz daha düzelmeden aktif olamayacağım merak edenler olursa diye yazdım... öpüyorum sizi....
ne oldu ki ben kaçırmışım.geçmiş olsungirebildim sonunda ofisin alabalığı dağıldı biraz geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
kötünün iyisi diyorum bununla atlattık gözüne gelmedi allahtan..4 5 gün sonra dikişler alınak iz kalmaması için bi krem önerdi dr dikşler alındıktan 1 hafta sonra onu kullanıcaz
abovvvv diyorum ece gibievet evet benim kuzumun yeni denemesi var ilk küfürü. dedem çok küfür eder. .iktir der geçen iznik'ten direk bize gelmişler dedem bizde kaldığı 2 saatte ne kadar bu kelimeyi söylediyse artık skika gibi bişeyler söylüyor dünden beri...
ben bayadır sardım ama keçe bulamadım.toka falan yapmak istiyrum neva'ya bir de süsler,aplikler.ben de keçelere merak saldım bu ara..renkli keçelerden oyuncak yapıyorlar çok güzeller... ama vakit yok işte
delüüüşart sana da bir yardımcı...
Ben Rüzgara şimdiden iş yaptırıyorum hehehe. Ufak tefek çöp parçaları eline veriyorum git çöpe at diyorum, atıp geliyor. (bayılıyor bu işe resmen) Terliklerimi istiyorum getiriyor. Toz bezi verip sehpanın tozunu aldırıyorum. Bir de kahve yapıp getirebilse tam süper olacak.
ben de onun için girmiştim.tüh:85:bugün çook güzeldi.. benim minik kızım, kendinden başka da minik insanların olduğunu görünce çok şaşırdı. boncuk boncuk dolaştı ortada.. bebiklerin heepsi o kadar şeker ki!!! gerisi mi? mamalar ve boool boool gürültü!! :)) resimler tembellikten totomu kaldırabildiğim zaman..
bu arada pervin sen bahsetmiştin sanırım pekmezden bende mustiye hiç bi ilaç vermiorum .....
sölemeye korkuyorum çünkü ne zmn dile getirsem sıpa yemio...
bende mustiye hergün yarım çay bardağı pekmez içiriyorum ve iştahı çok güsel açıldı bi deneyin bebişlere isterseniz arklr...
şart sana da bir yardımcı...
Ben Rüzgara şimdiden iş yaptırıyorum hehehe. Ufak tefek çöp parçaları eline veriyorum git çöpe at diyorum, atıp geliyor. (bayılıyor bu işe resmen) Terliklerimi istiyorum getiriyor. Toz bezi verip sehpanın tozunu aldırıyorum. Bir de kahve yapıp getirebilse tam süper olacak.
çay dediniz gidip demleyeyim bari..içmesem başım ağrıyor..
gece uyumadım desem yeridir ece 10dk bı uyandı sallıyorum koyuyorum yatıorum dalıyorum zırlıo kabus gibi..sabahta 10da uyandı yedırdım burda evın yakınında cocuk evi var ora gittik yeni acıldı ilk gidisimizdi..istedigim zaman bırakabilirmisim bakıolar oynatıolar..obur okulda dersimiz bitmisti zaten..arada 1-2 saat bırakıcam sabahları yavas yavas alıssın oda bende..neyse eve geldık uyuttum yatarken oksurdu kustu heryer battı oda bende..tekrar degıstım salladım uyumadı sut verdım uyumadı saldım bende azcık dolandı saat 3te yattı..anca toparlandım..
3gundur erkenden yorulup uyuyorum emrah bugun birini bulalım gelsin yardıma dedi hergun ! geliorum devriliosun dediarastırıyoruz bakalım
valla her anneye bir yardımcı şart bence...imkanı olan hiç düşünmesin valla...
bu arada pervin sen bahsetmiştin sanırım pekmezden bende mustiye hiç bi ilaç vermiorum .....
sölemeye korkuyorum çünkü ne zmn dile getirsem sıpa yemio...
bende mustiye hergün yarım çay bardağı pekmez içiriyorum ve iştahı çok güsel açıldı bi deneyin bebişlere isterseniz arklr...
şart sana da bir yardımcı...
ayca yuzumuzu yıkamaya vakit bulamıos kim dikcek bu keceleri bebeem
aslında d.tumuzu yazcaktım ıtıraf edıorm:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?