2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rüzgar da çok ince bir sesle anne diyor..düşüp bayılacaktım ilk duyduğumda..ses tonu çok hoşuma gidiyor..bir de erken galiba ama soru sormaya başladı..öle anlaşılır değil tabiki..parmağıyla bişey gösteriyor ağzında bişeyler geveleyip hı hı diyerek soruyor..ben de gösterdiği şeyle ilgili ne geliyorsa aklıma başlıyorum anlatmaya

yerim ben Alpellanın küfür etmesini.. şimdi sevimli tabi ama allahım yolda küfreden büyük erkek çocuklarına çok kızıyorum...çevreden çok etkileniyorlar..çok zor ya erkek anası olmak...nasıl koruyacaz biz onlardan ya

Çeçil Rüzgar da çok konuşmuyordu değil mi ama atağa geçmiş demek...

çok konuşmuyor evet..bi anne diyor bikaç kelime daha diyor o kadar..

irmik tatlısı olabiler mi??? benim de ondan çekiyor

sana son yazımdan sonra gidip yaptım ve şu an demleniyor desem.:))

o kadar pişmanım ki..akşama kadar çok güzel gitti diyetim ama bir anda oluşan tatlı isteğime karşı koyamadım..çok üzgünüm..((

emziren bayanlar krom hapı kullanamaz mı??

Tek anne desin başka bişey istemiyorum şahsen.. Anne desin sonsuza kadar konuşmasın olur valla.

bizler dileklerimizi ağzımızdan cıkarken genelde düşünmezmişiz ama Yaradan bizi ciddiye alırmış, anne de desin, her seyın en guzelı agzından patır patır dökülsün cıksın ınsallah dıyelım.

hayır olsun, hayırlara cıksın, kolay seyler gecırmedın, halıyle bılıncaltında muhakkak etkıler bırakmıstır. Rabbım senı evladına bagıslasın.

o kadar pişmanım ki..akşama kadar çok güzel gitti diyetim ama bir anda oluşan tatlı isteğime karşı koyamadım..çok üzgünüm..((

emziren bayanlar krom hapı kullanamaz mı??

Kullanmazlar kuzu.. prospektusunde de yazıyor.. yannıs sana tavsıyem canın cok tatlı ıstedıgı zaman sütün içine bır tatlı kasıgı tarcın doldurup hüpletmen, kan sekerın normale donecektır.
a
Bugun Fatoş un günü vardı, sırf bu yuzden sabah nesfıt, oglen bır bardak keten tohumlu kefir ve bır parca ekmek ıle durdum.. geldım Fatoşa, guzel bır tabak yasaklı sakıncalı ne varsa yedım.. bedelını odedım valla gun ıcınde, tükkan kapandı.

Inanılmaz bir ruya gordum gece.. sonunda cok aglıyordum.. Kuzey ı kaybetmısım bulamıyorum.. pek bır sevımsızdı ya.

bu nedir ya!!herkes tuhaf tuhaf rüyalar grmeye basladi..hayir olsun insallah rüyalariniz..
gecen ben de hamile oldugumu gördüm...moda oldu topikte.. hamilelik sikinti ve üzüntüye delalet derlerdiya hayirlisi artik..

hayır olsun, hayırlara cıksın, kolay seyler gecırmedın, halıyle bılıncaltında muhakkak etkıler bırakmıstır. Rabbım senı evladına bagıslasın.

saolasın yüreği güzel arkadaşım..

nette bulamadım nedense prospektüs..püff..( hayallerim suya düştü..tarçını bitki çayına katıyordum çubuk tarçın..sanırım yeterli gelmiyor..senin dediğin gibi deniycem..

Inanılmaz bir ruya gordum gece.. sonunda cok aglıyordum.. Kuzey ı kaybetmısım bulamıyorum.. pek bır sevımsızdı ya.

hayırlara çıkarsın rabbim..ağlamak iyidir derler..

Gizem dün çorbayı yaptım çok beğendik.yaparım artık.yalnız 4 patlıcan koysam daha köz tadsa iyi olacak sanırım.teşekkürler.
çok sevindim afiyet olsun. ben denememiştim sarımsaklı yoğurtlıyıi hemen denicem..

canım balığın kısıtlanmasının nedeni iyot olmasından. karalahana da öyle tentürdüyot da. ama tabii ki aşırı alırsan bunlardan. mesela dediği gibi tentürdüyotu hergün sürersen filan. bunları söylemişti doktorum.(endokrinci) balığı da öyle, hergün yersen. ama belki bana zaten bu hastalığım olduğu için böyle kısıtlıdır. normal insanda sorun olmuyodur. hatta adayı götürdüğüm çocuk endokrin uzamanı da konuşurken " balık yemeye başlayınca iyot da alacak" filan demişti. iyot meselesini ordan biliyorum. bunları normal ölçülerde yiyebiliyorum, aşırısı yok..

ben de veriyorum arada somon. ama daha çok iglonun alaska mezgitini veriyorum. burda sürekli taze balık alma şansım yok. bu hem taze, hem elimin altında, hem tek tek porsiyonu uygun hem kılçıksız hem de beyaz etli balık. e daha ne olsun di mi!!!

kaçırdım ben galiba ama, geçmiş olsun canım..

ay ortamdan ikiye ayrıldım gülmekten güliz yaa...

ay gizem burda oldugunu bilsem uzun uzun mesajlar yazmazdım yaww :)
nesrinin bana attıgı tarifi atayımmı sana ozel mesaj olarak sen istememistin sanırım navigasyo vs guvenip ?

bak bunu bılmıyordum.. yanı aglamanın ıyı oldugunu.. saolasın.. toz tarcın hakıkaten bana ıyı gelıyor ama krom u kulllanmaya basladıktan bır hafta sonra cıddı manada dıyebılırım kı tatlı denen sey aklımdan cıktı.. anca anca açgozluluk yaparsan ıstıyorsun.

tatlım tamda öyle rahatsızlığından dolayı olabileceğini söylemişti. Yoksa sorunda yok yemekde.
Ben başka doktorlarada sormaya devam ederim.
Adayı niye endokrinciye götürdün ????

damla hocam.. ıyı aksamlar.. Senı sık sık gormek cok guzel.

sıkmı geliyorum ben ne güzel valla yorgunum arada saçmalıyom ama ne hoş görmekten memnun olmannn:)))) ayrıca pravo bana..!!! Bu akşam denizlen zpora gittik. Zor oldu ama oldu. Kendimi çok takdir ettim. Bütün salonu turladı deniz minderlerde yuvarlandı, koştu durdu. şimdide pelt oldu uyuyo. Bende ondan beterim ama çaktırmıyomm.

off şu meme işi bi bitse her yönden çok iyi olacak daaaa hiç niyeti yok keratanın

tatlım tamda öyle rahatsızlığından dolayı olabileceğini söylemişti. Yoksa sorunda yok yemekde.
Ben başka doktorlarada sormaya devam ederim.
Adayı niye endokrinciye götürdün ????
canım ben hasta olduğum için, %90 ihtimal ada da hayatının bir döneminde olabilir. atlamamak için götürüyorum onu da.

ay gizem burda oldugunu bilsem uzun uzun mesajlar yazmazdım yaww :)
nesrinin bana attıgı tarifi atayımmı sana ozel mesaj olarak sen istememistin sanırım navigasyo vs guvenip ?
yok annem bişeye güvendiğim yok. herşey olsun at at. nesrin bi tarif yollamıştı da anlamadım bişey ondan ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…