yerim ben Alpellanın küfür etmesini.. şimdi sevimli tabi ama allahım yolda küfreden büyük erkek çocuklarına çok kızıyorum...çevreden çok etkileniyorlar..çok zor ya erkek anası olmak...nasıl koruyacaz biz onlardan ya
Çeçil Rüzgar da çok konuşmuyordu değil mi ama atağa geçmiş demek...
irmik tatlısı olabiler mi??? benim de ondan çekiyor
Tek anne desin başka bişey istemiyorum şahsen.. Anne desin sonsuza kadar konuşmasın olur valla.
çok korkulu bir rüya gördüm hayırdır inşallah..
kan testi yaptırıyorum hastanede..kanımda ne çıkıyorsa çok yakında öleceğimi söylüyor hemşireler..2 hemşire var bi birine gidiyorum bi diğerine ikisi de malesef diyor..peki neden diyorum cevap vermiyorlar..damarlarımın içine bişiler sokup ameliyat edeceklerini söylüyorlar ama pek bi anlamı olmaz diyorlar sonradan..yan odada bir kadın aynı rahatsızlıkla uğraşıyor git ona sor diyorlar..kadını görüyorum tam konuşucam uyandım..allahım gerçek değilmiş dedim nası sevindim anlatamam..kabus gibiydi..
o kadar pişmanım ki..akşama kadar çok güzel gitti diyetim ama bir anda oluşan tatlı isteğime karşı koyamadım..çok üzgünüm..((
emziren bayanlar krom hapı kullanamaz mı??
hayır olsun, hayırlara cıksın, kolay seyler gecırmedın, halıyle bılıncaltında muhakkak etkıler bırakmıstır. Rabbım senı evladına bagıslasın.
Kullanmazlar kuzu.. prospektusunde de yazıyor.. yannıs sana tavsıyem canın cok tatlı ıstedıgı zaman sütün içine bır tatlı kasıgı tarcın doldurup hüpletmen, kan sekerın normale donecektır.
a
Bugun Fatoş un günü vardı, sırf bu yuzden sabah nesfıt, oglen bır bardak keten tohumlu kefir ve bır parca ekmek ıle durdum.. geldım Fatoşa, guzel bır tabak yasaklı sakıncalı ne varsa yedım.. bedelını odedım valla gun ıcınde, tükkan kapandı.
Inanılmaz bir ruya gordum gece.. sonunda cok aglıyordum.. Kuzey ı kaybetmısım bulamıyorum.. pek bır sevımsızdı ya.
çok sevindim afiyet olsun. ben denememiştim sarımsaklı yoğurtlıyıi hemen denicem..Gizem dün çorbayı yaptım çok beğendik.yaparım artık.yalnız 4 patlıcan koysam daha köz tadsa iyi olacak sanırım.teşekkürler.
canım balığın kısıtlanmasının nedeni iyot olmasından. karalahana da öyle tentürdüyot da. ama tabii ki aşırı alırsan bunlardan. mesela dediği gibi tentürdüyotu hergün sürersen filan. bunları söylemişti doktorum.(endokrinci) balığı da öyle, hergün yersen. ama belki bana zaten bu hastalığım olduğu için böyle kısıtlıdır. normal insanda sorun olmuyodur. hatta adayı götürdüğüm çocuk endokrin uzamanı da konuşurken " balık yemeye başlayınca iyot da alacak" filan demişti. iyot meselesini ordan biliyorum. bunları normal ölçülerde yiyebiliyorum, aşırısı yok..gizmoooommm
balık işini sordum çocuk doktoruna değil ama leylanın kocasına.kocası cerrah yani taze damat. çok garip buldu tiroit hastasına balığın sınırlanmasına böyle bişeyin sözkonusu olmasına. tabi bu konuşma telefonla hoparlörden ve denizle beraberken yapıldı çok sağlıklı olmayabilir. ama genel olarak kara lahana evet çünkü içindeki bir madde tiroit hormonu yapımını engeller dedi. tendürtiyotuda garipsedi, öyle bir etki için vücuduna boydan boya filan sürmesi lazım dedi. balığı ise aksine çok yemeli çünkü çok faydalı dedi. yanlış anladığım bişey olabilirmi bidaha görüşelim.
ben de veriyorum arada somon. ama daha çok iglonun alaska mezgitini veriyorum. burda sürekli taze balık alma şansım yok. bu hem taze, hem elimin altında, hem tek tek porsiyonu uygun hem kılçıksız hem de beyaz etli balık. e daha ne olsun di mi!!!somon verilmesi için ne diyorsun hocamm? bizim dr israrla somon verin diyor evrimin prof vermeyin demisti ben arada veriyorum dahada buyudugun dusunerek minik bebek degiller enazınadn diye enk olayımada somonlu çorba yapmak geliyor
klasik etli tavuklu yaptıgım sebze çorbasına somon katıp yapıyoruz yalayıp yutuyor ece allahtan simdilikk
kaçırdım ben galiba ama, geçmiş olsun canım..girebildim sonunda ofisin alabalığı dağıldı biraz geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
kötünün iyisi diyorum bununla atlattık gözüne gelmedi allahtan..4 5 gün sonra dikişler alınak iz kalmaması için bi krem önerdi dr dikşler alındıktan 1 hafta sonra onu kullanıcaz
ay ortamdan ikiye ayrıldım gülmekten güliz yaa...evet evet benim kuzumun yeni denemesi var ilk küfürü. dedem çok küfür eder. .iktir der geçen iznik'ten direk bize gelmişler dedem bizde kaldığı 2 saatte ne kadar bu kelimeyi söylediyse artık skika gibi bişeyler söylüyor dünden beri...
saolasın yüreği güzel arkadaşım..
nette bulamadım nedense prospektüs..püff..( hayallerim suya düştü..tarçını bitki çayına katıyordum çubuk tarçın..sanırım yeterli gelmiyor..senin dediğin gibi deniycem..
hayırlara çıkarsın rabbim..ağlamak iyidir derler..
çok sevindim afiyet olsun. Ben denememiştim sarımsaklı yoğurtlıyıi hemen denicem..
Canım balığın kısıtlanmasının nedeni iyot olmasından. Karalahana da öyle tentürdüyot da. Ama tabii ki aşırı alırsan bunlardan. Mesela dediği gibi tentürdüyotu hergün sürersen filan. Bunları söylemişti doktorum.(endokrinci) balığı da öyle, hergün yersen. Ama belki bana zaten bu hastalığım olduğu için böyle kısıtlıdır. Normal insanda sorun olmuyodur. Hatta adayı götürdüğüm çocuk endokrin uzamanı da konuşurken " balık yemeye başlayınca iyot da alacak" filan demişti. Iyot meselesini ordan biliyorum. Bunları normal ölçülerde yiyebiliyorum, aşırısı yok..
Ben de veriyorum arada somon. Ama daha çok iglonun alaska mezgitini veriyorum. Burda sürekli taze balık alma şansım yok. Bu hem taze, hem elimin altında, hem tek tek porsiyonu uygun hem kılçıksız hem de beyaz etli balık. E daha ne olsun di mi!!!
Kaçırdım ben galiba ama, geçmiş olsun canım..
Ay ortamdan ikiye ayrıldım gülmekten güliz yaa...
damla hocam.. ıyı aksamlar.. Senı sık sık gormek cok guzel.
bak bunu bılmıyordum.. yanı aglamanın ıyı oldugunu.. saolasın.. toz tarcın hakıkaten bana ıyı gelıyor ama krom u kulllanmaya basladıktan bır hafta sonra cıddı manada dıyebılırım kı tatlı denen sey aklımdan cıktı.. anca anca açgozluluk yaparsan ıstıyorsun.
canım ben hasta olduğum için, %90 ihtimal ada da hayatının bir döneminde olabilir. atlamamak için götürüyorum onu da.tatlım tamda öyle rahatsızlığından dolayı olabileceğini söylemişti. Yoksa sorunda yok yemekde.
Ben başka doktorlarada sormaya devam ederim.
Adayı niye endokrinciye götürdün ????
yok annem bişeye güvendiğim yok. herşey olsun at at. nesrin bi tarif yollamıştı da anlamadım bişey ondan ben.ay gizem burda oldugunu bilsem uzun uzun mesajlar yazmazdım yaww :)
nesrinin bana attıgı tarifi atayımmı sana ozel mesaj olarak sen istememistin sanırım navigasyo vs guvenip ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?