sıkmı geliyorum ben ne güzel valla yorgunum arada saçmalıyom ama ne hoş görmekten memnun olmannn:)))) ayrıca pravo bana..!!! Bu akşam denizlen zpora gittik. Zor oldu ama oldu. Kendimi çok takdir ettim. Bütün salonu turladı deniz minderlerde yuvarlandı, koştu durdu. şimdide pelt oldu uyuyo. Bende ondan beterim ama çaktırmıyomm.
Kimse yok sanmayın ha ben burdayım!!!
Günlerdir okuyuyorum ama yorum yazamıyorum.. Defne ilk azı dişlerini çıkarıyor.. Hemde 4 tane birden.. Buna rağmen Allah'ıma binlerce şükür gece en fazla 4-5 kez kalkıyo.. Hatta 2 kere kalktığı bile oluyo..(Maşallah)
Veee bizde artık dünden beri tek gündüz uykusuna düştük.. Yemek olayını oturtmaya çalışıyorum şimdi..
Kan tahlili yaptırdım LDL kolesterolüm sınırın üstünde çıktı( Doktor bi çok şeyi yasakladı, buna çikolata da dahil ((
Bayramda Çoruma gitmiştik gelince bende kaşıntı kabartı filan başlamıştı..Doktora gittim Atarax diye bi hap verdi.. yarım iç uyku yapar dedi. Bende içerim gece Defneye uyanamam diye içmedim. Ama çok şükür geçti alerjim.
Benden haberler böyle..
Günlerdir okuyuyorum ama yorum yazamıyorum.. Defne ilk azı dişlerini çıkarıyor.. Hemde 4 tane birden.. Buna rağmen Allah'ıma binlerce şükür gece en fazla 4-5 kez kalkıyo.. Hatta 2 kere kalktığı bile oluyo..(Maşallah)
Veee bizde artık dünden beri tek gündüz uykusuna düştük.. Yemek olayını oturtmaya çalışıyorum şimdi..
Kan tahlili yaptırdım LDL kolesterolüm sınırın üstünde çıktı( Doktor bi çok şeyi yasakladı, buna çikolata da dahil ((
Bayramda Çoruma gitmiştik gelince bende kaşıntı kabartı filan başlamıştı..Doktora gittim Atarax diye bi hap verdi.. yarım iç uyku yapar dedi. Bende içerim gece Defneye uyanamam diye içmedim. Ama çok şükür geçti alerjim.
Benden haberler böyle..
canım sıkma canını valla kıskanada bilirsin bu senin en doğal hakkın va eşin o senin sinir bi durum ama senin zaten sinirlerin yıpandı kendini daha fazla yıpratma....buaralar seni dusunuorum napıosun nealemdesin die..sen bu ruyayı gordugun gun emrahla salak azeri bi kız yuzunden tartıstık yanı ben emraha sınır oldum kızın biri beni eklemşs feysten ortak 3 arkadas var biri emrah soru soruyorum kimdir bilmemne bende tanımıorum dio dedm tanımıosan ne ekliosun her davet yollayani eklemek zorundamısın dıe..bıde kız emrhın resımlerıne fılan sureklı yorum yapıo bende ısortamından arkadsı sandım..sonrada adımız kıskanca cıkıo hıc hoslanmıyorum laubalılıkten..cok sıkılmıstım malum olmus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?