2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa! gece kuşunuz geldi :)

Öncelikle muhtemelen çoğunuzun uyuduğu şu dakikalarda diliyorum ki, umarım üstünüzü iyice örtmüşsünüzdür, yarın sabah güzel rüyalar okuyalım artık yaf. Hepinizin rüyası hayrolsun.

Sonraa güzel yorumlarınıza çok çok teşekkür ederim. Beni şımartıyorsunuz kuzum, o sizin güzelliğiniz.

Doruk iyileşiyor tabiy iğneleri yedikçe. Ama bugün sağlık ocağına girmek istememiş pek, aşı odasına girdiğinde ise kıyameti koparmış yavrum, anlamış. Ve 2 iğne daha var İlk üçüne tanık olmadım ama yarın ve pazar için şimdiden kötü oluyorum. kıyamam...

Derse gittiğim kızlardan biri derslerde sürekli esniyordu, midesinden sesler geliyordu ara sıra, saçma sapan hatalar yapıyordu. Bugün anladım ki; kız kahvaltı etmiyor. Hayır çok erken gitmiyorum; bugün 2 deydi dersimiz ve ben gittiğimde gene hiçbir şey yememişti. İştahsız bir kız, diyet yaptığını sanmıyorum. Artık azarladım azcık, dedim çarşamba günü kahvaltı etmiş bir şekilde karşıla beni, bak uyukluyorsun, dedim. Aç ayı oynamaz dedim.

Çok ilginç geldi bana yaa, hadi kız yemiyor, anne - baba demez mi, kızım ye, diye. Resmen uyukluyor yav, oysa akıllı bir kız.

ne gusel yaf.. Tusı ıle spor ha.. kesın ıkımızı de 15 dk sonra kapı onune koyarlardı.

Kimse yok sanmayın ha ben burdayım!!!

tamam tamam.. koy cayı gelıyorum.

Günlerdir okuyuyorum ama yorum yazamıyorum.. Defne ilk azı dişlerini çıkarıyor.. Hemde 4 tane birden.. Buna rağmen Allah'ıma binlerce şükür gece en fazla 4-5 kez kalkıyo.. Hatta 2 kere kalktığı bile oluyo..(Maşallah)
Veee bizde artık dünden beri tek gündüz uykusuna düştük.. Yemek olayını oturtmaya çalışıyorum şimdi..
Kan tahlili yaptırdım LDL kolesterolüm sınırın üstünde çıktı( Doktor bi çok şeyi yasakladı, buna çikolata da dahil((
Bayramda Çoruma gitmiştik gelince bende kaşıntı kabartı filan başlamıştı..Doktora gittim Atarax diye bi hap verdi.. yarım iç uyku yapar dedi. Bende içerim gece Defneye uyanamam diye içmedim. Ama çok şükür geçti alerjim.
Benden haberler böyle..

Geçmiş olsun, atarax ciddi ciddi uyku yapar içmemekle iyi etmişsin.
Yaşını bilmiyorum ama bu yaşlarda kötü kolestrolün yüksekse, emin ol yediklerinle çok fazla ilgisi olmuyor, tamamen vücut yapıyor ya da genetik bir durum. Yediklerine dikkat ederek çook cuzi miktarda düşürebiliyorsun. Ben kendimi bildim bileli kolestrolüm çok yüksektir mesela. 55 kilo olduğumda bile vardı.
Zaten çok korkulacak bişey de değil bu. Diğer risk faktörleriyle birleşince tehlikeli özellikle erkekler için. O yüzden doktorun yasak koyması bana tuhaf geldi..Ye iç mutlu ol:)) (Doktoramı yaptım da bu konuda ben o yüzden böyle konuşabiliyorum)

Bu arada 1-2 ceviz içini geceden suya koyup sabah aç karnına suyunu içtiğinde çok az da olsa kolestrolüm düşmüştü benim. Aklında olsun

maşallah ataraxı da her rahatsızlığa veriyorlar..reflüm vardı benim bikaç yıl önce , kullandım bi dönem..baktım kafam kalkmıyo masadan bırakmıştım..ama iyi gelmişti..geçmiş olsun gerçi geçmiş zaten.

kimseler yok sanırımm...
çaydan bahsedilmiş bende şimdi kahvemi aldım sonunda oturdum ....
benimde başım ağrımıo resmen çatlıo dün mustinin konturolü vardı 2 dikişi kalmıştı hemde onlar alınacaktı ama dr gittik başladı ağlamaya dr hiç ellemeyelim onalrda kendi düşsün daha fazla etkilenmesin dedi mustinin pipisi 6 ay boyunca zeytin yağ ile ileri geri oynatacağız tekrarlamasın die....... neyse dr çıktık anneme gittim bi güsel dinlendim ki meğeer benim sıpalar gece ağzıma mıçacakları için dinlenmişim... musti drye gittiğinde etkilendiği için gece 3 kadar oturdu o uyudu yerinde yatırdık bu sefer küçük paşa uyandı sabah 6 o uyudu bende 8 kadar uyumuşum 8den sonra yine uyandı yiğit sesi çıkmıo boş boş bakıodu aslında uyuyabilrdim ama başım ağrısından uyuyamadım... heeççç güsel bi gece geçirmedim yanii biraz geçmişe bakıyım sonra kalkıp yemek yapacağım sıpalar uyanmadann

gece uyumadım desem yeridir ece 10dk bı uyandı sallıyorum koyuyorum yatıorum dalıyorum zırlıo kabus gibi..sabahta 10da uyandı yedırdım burda evın yakınında cocuk evi var ora gittik yeni acıldı ilk gidisimizdi..istedigim zaman bırakabilirmisim bakıolar oynatıolar..obur okulda dersimiz bitmisti zaten..arada 1-2 saat bırakıcam sabahları yavas yavas alıssın oda bende..neyse eve geldık uyuttum yatarken oksurdu kustu heryer battı oda bende..tekrar degıstım salladım uyumadı sut verdım uyumadı saldım bende azcık dolandı saat 3te yattı..anca toparlandım..

3gundur erkenden yorulup uyuyorum emrah bugun birini bulalım gelsin yardıma dedi hergun ! geliorum devriliosun dedi arastırıyoruz bakalım

valla her anneye bir yardımcı şart bence...imkanı olan hiç düşünmesin valla...

ben de keçelere merak saldım bu ara..renkli keçelerden oyuncak yapıyorlar çok güzeller... ama vakit yok işte

Son düzenleme:
sinerji is basında herkes bunalımda bde sabaha kadar hırsızlar katiller toplu katliamlar..cifte kabus..sacım basım ustum basım ben benlikten cıktım artık..yanlız emrahın hergun yorumu kopardı beni..cok alısmıs enerjik hallerime 3gunu genelledi

canım sıkma canını valla kıskanada bilirsin bu senin en doğal hakkın va eşin o senin sinir bi durum ama senin zaten sinirlerin yıpandı kendini daha fazla yıpratma....

2 bebik konusunda sen en iisini biliosun sana sadece kısadan bi örenek veriim dedim pervincim oda seni düşündüğümde çoooook sabırlı olman lazım hani ececiim sana düşkün ya dahada düşkün olacak buna katlanman lazım baybimm çünkü musti bana hiç düşkün bi bebek deildi ama inan şimdi mutfakta uğraşırken bile paçalarıma yapışıo ben iş yetiştiriyim die ilgilenemezken bacaklarımı öpüo zaten işte ozmn bitio herşey....ama şunuda biliyorumki sende çok büyük bi sabır var musti ne zmn gece otursa aklıma sen gelirsin her gece bu durumda nasıl katlanıo die... hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim

perincim bebikler sana feda olsun gel ıssır tizesi...

yardımcı işne inan çok sevindim eski pervin geri gelsin hani sabahları monolog yapardın ya neşeli neşeli yazardın ya ben o pervini çok arıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…