sonunda bende gaza geldım.evrım sayende zayıflayacagım.artık bı plates topu bıde twist midir nedır ondan edındım.haftaya elımde olur sanırım.hem spor hemde hıc yapamadıgım dıyetı yapacam sayenızde.hepiniz dal gıbın oldunuz ben dag gıbı buyuyorum mübarek
bı dur demek lazım dıyerekten fena gaza geldım
evet canım aynı dediğin gıbı havalr.oyuzden hata oldu zaten .evde durmuyıo cıkıyoz dısarı kaptık sifayı.neyse bakalım cok derınlere ındmeden bukadarla atlatır ıns.carsamba randevumuz
kıyamam yavruma.tabı kıskancak annesı.kendıne bı ortakcı geldı.nerden bılsın damdan düşer gıbı bı bebek geldı evınıze.alısacak zamanla ve cok ıyı iki kardes olacaklar hıc şüphen olmasın
saol canım eger 1 hafta falan gelmıycek bıse olsaydı hayır demezdım ınan :)) prospan gelmıs aksama elımızde ama dıgerını beklemedeyız oda nezaman gelcek tam tarıh vermmiş.saolasın tekraradan arkadasım...
hmm şu salata soslarından bende alıyım ozaman.hıc denemedım memnunsun yanı.
bıde bugun doktor sey dıodu,tok kalmak ıcın haslanmıs patatesı şiddetle tavsıye edıyormus.ve greyfurt cok tok tutuyormus.ben yıyıorum ama yıyen varsa eklesın listesıne
sagoll cigerim o salata soslarını bizim sirkette yapıyorlardı tabi bol yag ile çok lezzetli idi yagsızda guzel diyorsun yani :) sagol d enerim
ama ben aslında kendime ozel oyle haslama birseyler yapmıyorum
zaten tum yemekleri evde az yag ile saglıklı sekillerde pisiriyorum
ozel yemek yaparak diyeti surduremem ben zul gelir çunku o yuzden aslında ben pisbogazlıktan yiyorum
bugun banu bana bir karısım yaptı belki bilenleriniz vardır
15 dal maydanoz sapları ile rondodan geçiyor yarım limon sıkıp oyle ufalanmıs haled yeniyor valla ben zevkle salata yer gibi yedim çok leziz di severim maydanozu da eksi seyleride. aklınızda olsun toksin attırıyormus banu sabahları yapacak bana bakalım etkisi olacakmı
hmm iyiymiş Esra denıyım barı.bende severım maydanozu.emzırıyorum bı sakıncası olarmıkı
Slm fistiklar; ben dun gece dondun; bugun guli aramis; dunde esram ama geri donemedim. Teo cok daha iy!i sukurler olsun, 6. hastalik gecirmis, istahimiz duzelmeye basladi ama 1 haftada 600 gr vermiserimis remen yuzu kuculmus, icim gitti.. bi ozel doktor ayarladim cok tatli bir kadin cok icime sindi 7_24 arayabilirsin dedi, kartini aldim annemlere biraktim bisey oldugunda hemen muayehaneye getirirsin dedi..
gune katilamadim aklim kaldi ama teomu goruncede icim rahat etti.. fotolar sahanebebekler sahane hatunlar sahane.;
NESRINNN telini bana atabilirmisin ozelden, yada bilen biri atabilirmi ..
resimleri goremedigimden esranın saclarınıda goremıyorum cok merak ettim
Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?
Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)
doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?
Bizim cocuklarımız mı.. ondan mı bana bu kadar guzel gelıyorlar.. yoksa cocuklarımın hepsı gercekten cok mu guzel?? bence cok guzeller.. ellerı yuzlerı guluslerı.. Rabbım sanslarını bahtlarını da kendılerıne benzetsın ınsallah.
Esrako, Solgar ın krom hapını almanı onerırım, madem baslamıssın rejıme.. tatlı krızlerıne son verıyor.. en azından sana yardımcı olur.. bır de Derya nın tecrubesı ıle vucudu sıkılastırıyor.. kendısıne de katılıyorum.. cıddı manada sıkılastıgımı hıssedıyorum.
Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?
Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)
doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?