2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var

ece de su ara istah var buna emin oldum birkaç gundur acıkma saatlerinde mama mama diye soylenerek mutfaga çagırıyor bize ocagın ustunu falan gosteriyor mama yiycez diyorum hemen mama sandalyesine çıkıp oturuyor o an ısınmadı yemek diyelim hadi gel birazdan otur sıkılma diyorum inmek istemiyor vs vs ama tabak geldimi yine eline binbir cesit oyuncak istiyor ancak oyle yiyor

ben buna artık bir son vermek istiyorum diyorumki bir yada iki gun deneyeyim oyunsuz oyuncaksız tv acayim cizgi film ile buna razıyım bir gun deneyeyim hiç bir oyuncak vermiyim yerse yer yemezse yemez kaldıracagım yemekleri mesela yemezse içim el verecek karar vereceğim ac kalacak en fazla iki gun denerim dyorum kimse aclıktan olmez degilmi ne dersiniz sizce gaddarca mı olur kesin çozum olabilirmi ??
yemegi yiyecem masa ustunu gosteriyor ordan oyuncaklar abuk sabuk ev esyaları getiriyoruz çunku, ne dersiniz ?

sanmam tubisim ne sakıncası olacak ilac degil garip bitki degil
sen o limonla maydanoz karısımını salata içindede zaten tuketiyor olabilirsin yani normal gun içinde
sadece aç karnına yenmeli dedi banu limon ac karnına dokunurmu midene onu dene

Esracım o kür İ.saracoğlunun kürüymüş.sadece hamılelıgın ilk 3 ayında kullanamayın dıo.emzırırken falan dıe bıse gecmemıs sitesınde.
ben emzırdıgım ıcın şu meshur 5i biyerde cayını içemiyorum.zayıflamada etkılı oldugunu duymustunm onunda.sen içebilirsin o cayı

maydanoz kürü cılt guzellıgı ıcınmış.15 gun boyunca hersabah kahvaltısından 15 dakıka önce tüketıcekmıssın 15 gun boyunca 1 hafta ara verıp 15 gun tekrar yapıcakmıssın.sonra 5-6 ay ara vercekmıssın.aklında olsun

nerdeyse Özlemle buluscaktık :))) hatun baya yakınımda cıktı bıanda.karasudaymıs,bana 1 -1.5 saat uzaklıkta.ama yarın öğlen dönüyolarmıs.kısmet olmadı baska bahara kaldı

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

Slm fistiklar; ben dun gece dondun; bugun guli aramis; dunde esram ama geri donemedim. Teo cok daha iy!i sukurler olsun, 6. hastalik gecirmis, istahimiz duzelmeye basladi ama 1 haftada 600 gr vermiserimis remen yuzu kuculmus, icim gitti.. bi ozel doktor ayarladim cok tatli bir kadin cok icime sindi 7_24 arayabilirsin dedi, kartini aldim annemlere biraktim bisey oldugunda hemen muayehaneye getirirsin dedi..
gune katilamadim aklim kaldi ama teomu goruncede icim rahat etti.. fotolar sahanebebekler sahane hatunlar sahane.;
NESRINNN telini bana atabilirmisin ozelden, yada bilen biri atabilirmi ..

keske ılk konustugumuzda o gun alıp gonderseydım sana.. hıc aklıma gelmedı bu durumun.

patates nısasta deposudur,acıkcası yemem.. bence sebze ve proteın agırlıklı beslenmek en dogru olanı. greyfurt ben de tansıyon dusuklugu yapıyor, ama yemeklerden once yarım greyfurtun cok yardımcı olduugnu bılıyorum.

soslar bana cok sıkıldıgım bunaldıgım zamanlarda oldukca yardımcı oldu acıkcası.

her ogun Ozy nın yedıklerınden yersem yazık olur bana... Ozgur un yemek zevkı benı bu hale getırdı.. sandvıcler, makarnalar, bol bol mantıi hep borek, her aksam sıcak kek arzusu.. bunları az yaglı yapsam ne yazar, yağsız yapsam ne yazar :) o yuzden kendıme evde bol sebze cesıdı, bol tavuk gogsu,ton balıgı bulunduuryorum..

cogu kez, bır demet maydonuzu ve bır demek dereotunu yıkayıp tezgahın ustune koyuyorum, mıde sınyal verdıkce onlardan agzıma bır tutam atıyorum.. bu da cok ısıme yarıyor.

ıyı bır vucuttan ödem atma seklı.. hayırlı olsun bacım.

hmm iyiymiş Esra denıyım barı.bende severım maydanozu.emzırıyorum bı sakıncası olarmıkı

emzıren annelere maydonuzun sakıncalı oldugunu sık sık okumustum, süt kesıyormus, dereotu ıse artırıyormus.

hadı gecmıs olsun.. sevındım.. umarım Tıbet tarafında da her sey normale donmustur.

Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?

Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)

doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?

Bugün nöbetçiydim, nöbet arkadaşım yoktu ve 10 saat nöbet ve beraberinde 6 saat dersle haşatım çıktı. akşam gözümü karartıp battaniyeyi aldım üstüme, Tvnin karşısına uzandım ve Doruk bana hiç bulaşmadı şok oldum, normalde yapışık gezeriz ya, arada kudurduk tabi ama, bir süre hiç dokunmadı bana. Özlemişim bu dinlenme hissini.

aman nereme hayran hayran bakıyorsun Hocam.. senın daha ceyregın olamadım.. sana yaklasmam ıcın onumde uzuncana bır yol var.. yolun uzunlugunu kabul ettım ya, buna da sukur dıyorum.. :) Korukumun un ıyı oldugunu okumustum gecen gun.. ıcım rahatttı.. bu yazını da okudum, her sey ıyıce yoluna gırmıs demek kı.. bu da gectı gıttı cok sukur.

Şu anki azmine bakıyorum evrişim... Şu uyuz moddan çıkamadım bir! okula gidişimi bir görsen :=) acayip paspalım, kanvas pantolon üstü bir body - bir hırka! Makyaj çantamı bile okula götürüp makyajımı orada yapıyorum. Allah'tan onu ihmal etmiyorum, yoksa temizlikçi kadın modu...

aminnnn..hepsi çok güzel..maşallah

kıskanıyorum sizleriii..benim sevgili kocacım da yeme konusunda tıpatıp Ozy..tek farkları var o da göbekleri..doğurdu doğurmak üzre çok sevgili kocam..:))

sevindim Doruk un düzelmesine..salya durumu yok bizde..sanırım hastalıktan ya da dişten olabilir..
özlüyorum yazılarını..keşke daha daha sık yazabilsen..

Dipsy Esraa..gerçekten zayıflamışsın..saçlar da nası uzamışş..kestirdiğin günü hatırladım bi an..Mamiyi felan.::::::::))

bugün Elif in tarifi olan ıspanaklı labneli makarnayı yaptım oğluma..kuskusla denedim çünkü diğer makarnalarla oynuyor yemiyor pek..hafif sulu yaptım labneyi de ekleyince ne güzel oldu yawf..1 tabak yedi sıpa..kalanını da ben sıyırdım..:))..kendimize de yapıcam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…