2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrım su marnys olan ılacı bulamadık öksürük olanıda sıparıs verdık gelıcek yarına heralde.Allahım nasıl bıyer burası arakı bulasın bişeyi
doktora gıdınce sorucam muhtemelen kullan der cunku bıxım doktorda pek ilac yanlısı degıl.gerekmedıkce vermıyor ılac.echınolu gecen yıl kullan demıstı bunlarıda kullan der sanırım.

evet kızımı bu gıcık havalar hasta ettı.soguk desen diil,sıcak desen oda degıl.rüzgar toz duman heryer...
zaten düşükte olsa alerjık bı durumumuz oldugundan etkılenıyor hemen

Son düzenleme:
oyy ne güsel ya hep bir aradasınız yaaa ben dr ye gittiğimizde bilem seviniom artık dışarı çıkacağız die sosyal hayat sıfırlandı bizde:)) ben bi alesya ile görüşüodum artık ondanda oldum(
ne o çıka bilio çocuktan nede ben..

yaa bende gökhana diorum az akşam çıkalım die benimle dalga geçio bu 2 bebek sana yaramadı mjustiyi 5 dk bırakamazdın sen şimdi ikisini birden bırakıon dio:)

kaç gündür sabahladık hemde musti yüzünden hiç böle yapmazdı 1 de uyanıodu 4 kadar oturuodu e musti yatıo yiğit kalkıodu bende ameliay sonrası ilaçlarımı fazla kullanmadım geçen gün yanlızken evde bayılacak gibi oldum bian hafızamdan herşey silindi gibi oldu bugün tekrar başladım ilaçlarıma mustide bu gece uyudu şükür dinlenmişim...ama kıskançlık aldı başını gitti.etkilenmesim die herşeyi onunla yapırum odada bile emzirmiorumki yanlız kalmasın die görünce ağlıo şimdi bırak die mecbur bıraktırıom onu alıom kucama gönlü olunca devam ediozz...sabah ta sesi kesildi mustinin bi baktım beşiğin başına gitmiş benimde çorabımı almış onunla vurmaya çalışıo allahtan geriye yatırıozda yetişemio:))canileşti kuzu musti:))

Son düzenleme:
geçmişe bakamadım çok fazla yani yazıları okuyamadım resimlere bakmaktan ama son sayfada gelinimin hasta olduğunu okudum minnişim çok geçmiş olsun şevvalimee

ben kilo aldım azıcık ama giyim kusam beni çok degistiriyorkamufle eden seyler giydigimde herkes kilo vermisim sanıyor:) bir iki kilo aldım son donem ama dar bluz giydim ustumde yelek vardı ev hamam gibi olunca yelegi mecbur çikardım kilolar goruncek diye dert edemedim .)) ama benim endikat eçeken yerim midem hemen portluyor o da dar bluzle ortaya çıkıyor ondandırr
amaaa bugun kesin ve ciddi diyete girdik ibo ile artık bir dur demek lazım bu kilolara :)
oglusum için guzuel sozlerine tesekkurler cidden oyle çok ilgili duyarlı bir baba olur ondan iyide bir es olur umarım :)

ay niye diyorsunuz ddi ha çocuk anneme kufurmu ed iyorlar diye korktumu ne ne demek esrako serseri bana niye sormuyor :)))
pipirikliymisiz kızımm ne pipirigi burnu akan biri il temas etsin hepsinin akar burnu eminim yanii pipirik degilki bu gercekk

ya iste bunlar ikisi bir buyusun arkadas gibi olsunlar mantıgının olumsuzlukları benim gozumun asla yemedigi kaldıramayacagıma emin oldugum durumlar oldugundan pes pese yapmadım
bir bakıma iyib ir bakımada kotu boyle yakın yas olması
ben hala yas farkı olmasında israrcıyım kendi fikrim ben dibe vurur daha çıkamazdım sanırım

hıc bır sekılde bulamıyorsan alayım yollayyaım sana arkadasım.. atla deve degıl kı, bır gun de elıne ulastırrıım.. eczacılar bosuna mıyavlatmasın senı.

geçmişe bakamadım çok fazla yani yazıları okuyamadım resimlere bakmaktan ama son sayfada gelinimin hasta olduğunu okudum minnişim çok geçmiş olsun şevvalimee

Allah yardımcın olsun kuzum.. aslında sana da 7/24 evde bı kadın gereklı.. ıkı sı de cok kucuk daha.

Esrako, Solgar ın krom hapını almanı onerırım, madem baslamıssın rejıme.. tatlı krızlerıne son verıyor.. en azından sana yardımcı olur.. bır de Derya nın tecrubesı ıle vucudu sıkılastırıyor.. kendısıne de katılıyorum.. cıddı manada sıkılastıgımı hıssedıyorum.

selam kızlar.fotolar harika hepinize bayıldım.çocuklarımız çok tatlı hepsinin bahtları açık olsun.esra bende saçlarını beğendim ve sana uzun saç daha çok yakışıyo

ya evrim ne biliyim hap falan içmeden halletsem diyorum normal saglıklı beslenme ile kararsızım yoksa senden esinleniyorum ama

ya evrim ne biliyim hap falan içmeden halletsem diyorum normal saglıklı beslenme ile kararsızım yoksa senden esinleniyorum ama

soyle soyleyeyım sana.. ben ılac kullanma konusuna sıcak bakan bır ınsan degılım.. solgar da ılac degıl zati.. vucudun krom eksıklıgınden dolayı tatlı ıstemesını, vucuda krom takvıyesı yaparak ortadan kaldırmadır bu. sen netten arastır,ne demek ıstedıgımı anlayacaksın. yoksa hayatta tavsıye etmem, korkarım.

Esrakocum,i mınık bır onerı daha...dr. oetker ın su salata sosları var.. kuru sekılde, kucuk paketlerde.. onlardan edın derım bır de.. mesela karnabahar hasladın, ustune yogurt dokup yıyeckesın, yogurdun ıcıne bu bu salata sosundan mınık bır paket ekle.. cok daha keyıfle yıyorsun. Az once tavuk gogsu hasladım, karnabaharaın ustune tifttim.. ustune de bu yogurtlu karısımdan doktum.. oldukca keyıflı karnımı doyurdum.

sonunda bende gaza geldım.evrım sayende zayıflayacagım.artık bı plates topu bıde twist midir nedır ondan edındım.haftaya elımde olur sanırım.hem spor hemde hıc yapamadıgım dıyetı yapacam sayenızde.hepiniz dal gıbın oldunuz ben dag gıbı buyuyorum mübarek
bı dur demek lazım dıyerekten fena gaza geldım
evet canım aynı dediğin gıbı havalr.oyuzden hata oldu zaten .evde durmuyıo cıkıyoz dısarı kaptık sifayı.neyse bakalım cok derınlere ındmeden bukadarla atlatır ıns.carsamba randevumuz
kıyamam yavruma.tabı kıskancak annesı.kendıne bı ortakcı geldı.nerden bılsın damdan düşer gıbı bı bebek geldı evınıze.alısacak zamanla ve cok ıyı iki kardes olacaklar hıc şüphen olmasın

saol canım eger 1 hafta falan gelmıycek bıse olsaydı hayır demezdım ınan :)) prospan gelmıs aksama elımızde ama dıgerını beklemedeyız oda nezaman gelcek tam tarıh vermmiş.saolasın tekraradan arkadasım...

Son düzenleme:
hmm şu salata soslarından bende alıyım ozaman.hıc denemedım memnunsun yanı.
bıde bugun doktor sey dıodu,tok kalmak ıcın haslanmıs patatesı şiddetle tavsıye edıyormus.ve greyfurt cok tok tutuyormus.ben yıyıorum ama yıyen varsa eklesın listesıne

twist kullandınızmı arkadaslar.şöle yuvarlak bişe üzerıne cıkıp saga sola dönüyorsun bel cevresındekı yagları erıtmede yardımcıymıs.işime yararsa tam benlık çünkü vucudumda hıc ıncelık kalmadı resmen heryer bıngıl bıngıl yag:84:

sagoll cigerim o salata soslarını bizim sirkette yapıyorlardı tabi bol yag ile çok lezzetli idi yagsızda guzel diyorsun yani :) sagol d enerim

ama ben aslında kendime ozel oyle haslama birseyler yapmıyorum
zaten tum yemekleri evde az yag ile saglıklı sekillerde pisiriyorum
ozel yemek yaparak diyeti surduremem ben zul gelir çunku o yuzden aslında ben pisbogazlıktan yiyorum

bugun banu bana bir karısım yaptı belki bilenleriniz vardır
15 dal maydanoz sapları ile rondodan geçiyor yarım limon sıkıp oyle ufalanmıs haled yeniyor valla ben zevkle salata yer gibi yedim çok leziz di severim maydanozu da eksi seyleride. aklınızda olsun toksin attırıyormus banu sabahları yapacak bana bakalım etkisi olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…