Hesra ı hakıkaten guzel gordum.. gayet zayıflamıs gorunuyordu.. saclar da cok tarz olmuş.. ne hoş
Yaho nun saclara Ozy ınanamadı.. gercek mı bu dıye.. cok hoş duruyorlar.
Kıvancın gozler yeter.. nefıs gorunuyordu.
Ada.. hala gordugum en guzel Ada.
Ece buyudukce annesnın kopisi olmaya aday..
Berke sahane br cocuk.. cok duyarlı bır erkek olacak.. ne mutlu onu alacak kadına.
Esrako annem, evde oturmak sana yaramadı.. ses te cızırtılı hala.. Esra kılo mu aldın sen.. yoksa fotolardan mı ole.. acil acıklama please..
Bir de Güli ile Esra nın fotosu cok guzel cıkmısş
Nesrin i tanımadıgımdan bır sey dıyemeyecegım,, Çağan ın kırpıkler hala bır numara.
Yıne guzel olmuş her sey.. yüzlerden, cocuklardan ortamdan belli..
belma allah seni ne etsin ya
güldüm valla
karman çorman olmuş herkeşleri karıştırmışsın.
ama yaaaa
neyhse esrako yazmış tek tekk
afikimin burnu akıyordu o sebepden götürmedim
bu gadınların hepsi pimpirikliaman çocuguma bulaştırdın gibi laflar ederler diye götürmedm :86:yoksa bi sorun yokdu yani
sadece accuk mümüklendiydik..
berkeye hayranım ya
kesinlikle her gun e gelmeli
her çocugu ayrı ayrı seviyor ilgileniyor
bi ara bana
-anneme niye esrako diyorsunuz diye sordu ?
bende 2 tane esra varya biri gypsy esra ablan biride senin annen karışmasınlar diye cvp verdim...
oyy ne güsel ya hep bir aradasınız yaaa ben dr ye gittiğimizde bilem seviniom artık dışarı çıkacağız bian hafızamdan herşey silindi gibi oldu bugün tekrar başladım ilaçlarıma mustide bu gece uyudu şükür dinlenmişim...ama kıskançlık aldı başını gitti.etkilenmesim die herşeyi onunla yapırum odada bile emzirmiorumki yanlız kalmasın die görünce ağlıo şimdi bırak die mecbur bıraktırıom onu alıom kucama gönlü olunca devam ediozz...sabah ta sesi kesildi mustinin bi baktım beşiğin başına gitmiş benimde çorabımı almış onunla vurmaya çalışıo allahtan geriye yatırıozda yetişemio:))canileşti kuzu musti:))
Evrım su marnys olan ılacı bulamadık öksürük olanıda sıparıs verdık gelıcek yarına heralde.Allahım nasıl bıyer burası arakı bulasın bişeyi
doktora gıdınce sorucam muhtemelen kullan der cunku bıxım doktorda pek ilac yanlısı degıl.gerekmedıkce vermıyor ılac.echınolu gecen yıl kullan demıstı bunlarıda kullan der sanırım.
geçmişe bakamadım çok fazla yani yazıları okuyamadım resimlere bakmaktan ama son sayfada gelinimin hasta olduğunu okudum minnişim çok geçmiş olsun şevvalimee
ya evrim ne biliyim hap falan içmeden halletsem diyorum normal saglıklı beslenme ile kararsızım yoksa senden esinleniyorum ama
sonunda bende gaza geldım.evrım sayende zayıflayacagım.artık bı plates topu bıde twist midir nedır ondan edındım.haftaya elımde olur sanırım.hem spor hemde hıc yapamadıgım dıyetı yapacam sayenızde.hepiniz dal gıbın oldunuz ben dag gıbı buyuyorum mübarekEsrakocum,i mınık bır onerı daha...dr. oetker ın su salata sosları var.. kuru sekılde, kucuk paketlerde.. onlardan edın derım bır de.. mesela karnabahar hasladın, ustune yogurt dokup yıyeckesın, yogurdun ıcıne bu bu salata sosundan mınık bır paket ekle.. cok daha keyıfle yıyorsun. Az once tavuk gogsu hasladım, karnabaharaın ustune tifttim.. ustune de bu yogurtlu karısımdan doktum.. oldukca keyıflı karnımı doyurdum.
evet canım aynı dediğin gıbı havalr.oyuzden hata oldu zaten .evde durmuyıo cıkıyoz dısarı kaptık sifayı.neyse bakalım cok derınlere ındmeden bukadarla atlatır ıns.carsamba randevumuz...........
kıyamam yavruma.tabı kıskancak annesı.kendıne bı ortakcı geldı.nerden bılsın damdan düşer gıbı bı bebek geldı evınıze.alısacak zamanla ve cok ıyı iki kardes olacaklar hıc şüphen olmasınoyy ne güsel ya hep bir aradasınız yaaa ben dr ye gittiğimizde bilem seviniom artık dışarı çıkacağız die sosyal hayat sıfırlandı bizde:)) ben bi alesya ile görüşüodum artık ondanda oldum(
ne o çıka bilio çocuktan nede ben..
yaa bende gökhana diorum az akşam çıkalım die benimle dalga geçio bu 2 bebek sana yaramadı mjustiyi 5 dk bırakamazdın sen şimdi ikisini birden bırakıon dio:)
kaç gündür sabahladık hemde musti yüzünden hiç böle yapmazdı 1 de uyanıodu 4 kadar oturuodu e musti yatıo yiğit kalkıodu bende ameliay sonrası ilaçlarımı fazla kullanmadım geçen gün yanlızken evde bayılacak gibi oldum bian hafızamdan herşey silindi gibi oldu bugün tekrar başladım ilaçlarıma mustide bu gece uyudu şükür dinlenmişim...ama kıskançlık aldı başını gitti.etkilenmesim die herşeyi onunla yapırum odada bile emzirmiorumki yanlız kalmasın die görünce ağlıo şimdi bırak die mecbur bıraktırıom onu alıom kucama gönlü olunca devam ediozz...sabah ta sesi kesildi mustinin bi baktım beşiğin başına gitmiş benimde çorabımı almış onunla vurmaya çalışıo allahtan geriye yatırıozda yetişemio:))canileşti kuzu musti:))
hıc bır sekılde bulamıyorsan alayım yollayyaım sana arkadasım.. atla deve degıl kı, bır gun de elıne ulastırrıım.. eczacılar bosuna mıyavlatmasın senı.
Allah yardımcın olsun kuzum.. aslında sana da 7/24 evde bı kadın gereklı.. ıkı sı de cok kucuk daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?