Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?
Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)
doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?
bugün Elif in tarifi olan ıspanaklı labneli makarnayı yaptım oğluma..kuskusla denedim çünkü diğer makarnalarla oynuyor yemiyor pek..hafif sulu yaptım labneyi de ekleyince ne güzel oldu yawf..1 tabak yedi sıpa..kalanını da ben sıyırdım..:))..kendimize de yapıcam artık..
hmm iyiymiş Esra denıyım barı.bende severım maydanozu.emzırıyorum bı sakıncası olarmıkı
Şu anki azmine bakıyorum evrişim... Şu uyuz moddan çıkamadım bir! okula gidişimi bir görsen :=) acayip paspalım, kanvas pantolon üstü bir body - bir hırka! Makyaj çantamı bile okula götürüp makyajımı orada yapıyorum. Allah'tan onu ihmal etmiyorum, yoksa temizlikçi kadın modu...
az once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
köpek dişleri çıkan varmı?????
okursanız öylesine diye ekledim çoğunu bilyoruzda salya ile ilgili olanlar dikkatimi çekti dododa varmış ya, öksürüğe yol açabilir ve salyayla kaybedilen sıvıyı yerine koyun gibi. özellikle tazenin dikkatine!!!!!!
eşi de güzelce bir bayana benziyor...
az once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
Rüzgar'ın yanağında egzama var. Doktoru teşhisi koyan. Biri antibiyotikli olmak üzere iki krem vermişti. Aylardır var. İlaç sürüyoruz geçiyor, bir süre sonra yeniden başlıyor. Sıkıldım artık. Sürekli krem kullanmak istemiyorum, bir ara dermatologa götürmem gerek.
aa.. bellı arada gırdıgın.. ben Antalya dayım tatlım.. buyur beklerım..
yaa bende gökhana diorum az akşam çıkalım die benimle dalga geçio bu 2 bebek sana yaramadı mjustiyi 5 dk bırakamazdın sen şimdi ikisini birden bırakıon dio:)
kaç gündür sabahladık hemde musti yüzünden hiç böle yapmazdı 1 de uyanıodu 4 kadar oturuodu e musti yatıo yiğit kalkıodu bende ameliay sonrası ilaçlarımı fazla kullanmadım geçen gün yanlızken evde bayılacak gibi oldum bian hafızamdan herşey silindi gibi oldu bugün tekrar başladım ilaçlarıma mustide bu gece uyudu şükür dinlenmişim...ama kıskançlık aldı başını gitti.etkilenmesim die herşeyi onunla yapırum odada bile emzirmiorumki yanlız kalmasın die görünce ağlıo şimdi bırak die mecbur bıraktırıom onu alıom kucama gönlü olunca devam ediozz...sabah ta sesi kesildi mustinin bi baktım beşiğin başına gitmiş benimde çorabımı almış onunla vurmaya çalışıo allahtan geriye yatırıozda yetişemio:))canileşti kuzu musti:))
Bizim cocuklarımız mı.. ondan mı bana bu kadar guzel gelıyorlar.. yoksa cocuklarımın hepsı gercekten cok mu guzel?? bence cok guzeller.. ellerı yuzlerı guluslerı.. Rabbım sanslarını bahtlarını da kendılerıne benzetsın ınsallah.
Slm fistiklar; ben dun gece dondun; bugun guli aramis; dunde esram ama geri donemedim. Teo cok daha iy!i sukurler olsun, 6. hastalik gecirmis, istahimiz duzelmeye basladi ama 1 haftada 600 gr vermiserimis remen yuzu kuculmus, icim gitti.. bi ozel doktor ayarladim cok tatli bir kadin cok icime sindi 7_24 arayabilirsin dedi, kartini aldim annemlere biraktim bisey oldugunda hemen muayehaneye getirirsin dedi..
gune katilamadim aklim kaldi ama teomu goruncede icim rahat etti.. fotolar sahanebebekler sahane hatunlar sahane.;
NESRINNN telini bana atabilirmisin ozelden, yada bilen biri atabilirmi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?