yoo kızmadımki senide kırmadım güzelim niye kırılasın ben sadece o ifadeden hoşlanmıyorum bana çok basit gibi geliyor kız kızz falan diye sen her türlü hitap edebilirsin diğer arkadaşlara bana tam tersi samimiyetsiz gibi geliyo o laf hani mahalle ağzı gibi bu benim nacizane fikrimdir he ben dermiyim pek demem çok çok samimiysem belki yaklaşık 1 senedir yazıştığımız için belki zaman zaman diyebilirm
sende kırılma lütfen bak onca şey yazışırız hiçbirimiz birbimize kırılmayız sende öyle ol ok tatlım kaydirigubbakcemile5
ayrıcanaa evrimde eski kıvamına gelmiş. sizi pistlerde daha çok görmek isteris hanııııııım
evrimm bitiorum snein su rahibe teresa hallerine :)) seni gidi seni :))
Ben Kuzeyin tüp bebek olduğundan şüpheleniyorumCADIARZU
Naaptın huleyn garibana!!! :1shok::1shok::1shok:
Zaten son fotoğrafta Küçük Hüsamettin gibi bakıyordu. Nasıl sindirdiysen çocuğu artık
Toktur hanım bileydim bende bizim oğlanı 15 gün emzirirdim. Ben siye bi şey soracagım bi biberon hususunda senin fikrin nedir burda genelde wee marka var bende ondan aldımdı hep kaynattım biberonları onlara sağdım onlarla besledim çocuğumu yaw ben ne poh yiyecem şimdi((
taze geldinizmi pazardannn gezenti kadınlarrr
aa bugun GAZPA vardi dimi:))efrimlemi gitmisler,neler aldilar acaba??
http://www.anneoluncaanladim.com/4/cocugum-buyurken/1818/cocugumla-oyun-oynamaliyim-ama-nasil
bi bakın isterseniz kızlar işinize yarayabilir
Bugun Furcumun da destegıyle gusel gesdık.. hamıleyken de tutuna tutuna gezerdık, bu sefer de bırbırımızı ıteleye kakala gıttık.. ama bır arada olmak gercekten de tek olmaktan cok cok daha ıyı.
oh burcum yarasin, sut yapar, Dorukda uyur bi gusel..
bu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile
inşallah bebeğim... güzel dileklerine katılmamak elde değil. ördeğinin yeni fotolarına bittim :)
bu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile
Burcum buarad bugun cok guzel soylemissin, dedigin gibi pilli bebek degiller, tek dertleri aclik gaz olsun, allah baska hastaliktan dolayi aglamalarini gostermesin, napalim bu da gecicek 1-2 aya duzelicek, varsin zombi gibim dolasalim, yeterki onlar saglikli olsun...
ay cok duygusal gordum kendimi bugun:))
senın çözünürlüğün düşükse, kıpa arabasına dorugu koymussan ben napimm.. york düşesiyim ben.. ha ekonomık kırsten dolayı zort düşesi olmus olabılırım artıkın ama ossun.. yinede düşmüş te olsak düşesis iste..
ahahaha :))) seviyorum seni gadın!
kurabiyelerimi de son dk kurtardım ya, neyse :) çayla iyi gitti
:) tabii canım, her gün balım gülüm geçmez ya! yeri geliyo; bütün gece ağzıma mıçıyo, sabaha 2 gülüşüne gözlerimden yaşlar süzülüyo. ne biçim bişiymiş... bak gene gözlerim doldu :) kucağımda nasıl huzurlu uyuyor şimdi, elma yanaklara saldırmayayım diye zor duruyorum :)
yarın aksam bana ne yapacaksın.. kaldı mı kurabıyelerden :))
yarın aksam bana ne yapacaksın.. kaldı mı kurabıyelerden :))
ben artik hirpalamaya basladim severken, ele avuca gelmeye basladi ya, minciriyorum en son tibeti yanaklarini isirirken yakaladim:))) biraz daha buyusun daha neler yapicam..hatta yazik yavrum bugun biraz abartip havalarada hoplattim, bide besiginin arkasindan cee yaptim sicrayip cok korktuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?