2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

+1

sevmem.. ne yazılmasını, ne soylenmesını.. hatta hatta okumasını bıle.. nacızane.

ayrıcanaa evrimde eski kıvamına gelmiş. sizi pistlerde daha çok görmek isteris hanııııııım

kıvamımı bulmak ıcın besamel sos kullandım Finkymm.. sensin hanımmmm,neah :)

evrimm bitiorum snein su rahibe teresa hallerine :)) seni gidi seni :))

bitin bana.. bitin tabe.. hayatta sevısmem, sevısenden de hoşlaşmam.. terbıyelı kadınım ben,işim olmas sisin gibilerle :umursamaz: york düşesiyimm ben..

Ben Kuzeyin tüp bebek olduğundan şüpheleniyorumCADIARZU

Naaptın huleyn garibana!!! :1shok::1shok::1shok:
Zaten son fotoğrafta Küçük Hüsamettin gibi bakıyordu. Nasıl sindirdiysen çocuğu artık

gel tüpüme gazım ol anammmmmmmmmm benım.. ben bu cocugu yapmak ıcın cok calıstım, cok alın teri döktüm, dötümden aktı resmen ter.. emek verdım emekkkkk.. ısıgı görüp pırtlamadı bu yafruu.. muck.

eylemim,çatal karammmm.. siye dıyecegım.. zararın neresınden donersen kardır..

Doruk'um bugün pek sakindi ama gaz sancısı başladı şincik de... Oysa biralarımızı almıştık, aleme hazırlanıyürdük kocamlan (mat öğretmenidir kendisi) mafoldumben

(haftada 1 tane bira içiyorum ben)

taze geldinizmi pazardannn gezenti kadınlarrr

aa bugun GAZPA vardi dimi:))efrimlemi gitmisler,neler aldilar acaba??

efeeeet... her şeye rağmen eğlenceliydi valla... çingenem sana dönemedim kusura bakma öperim

sağol evrimcik...

Nurdanım; gecmıs olsun annem.. Ordegım, hasta olmus, kıyamam ben ona.

Pervinim; Ece me de cok gecmıs olsun.. sanırım hava degısımınden etkılendı kuzum.. ınsallah duzelır kısa zamanda.

Bugun Furcumun da destegıyle gusel gesdık.. hamıleyken de tutuna tutuna gezerdık, bu sefer de bırbırımızı ıteleye kakala gıttık.. ama bır arada olmak gercekten de tek olmaktan cok cok daha ıyı.

Sagol evrimim, mamayi degistirdigimden beri yani oglenden beri hic kusmadi masallah ve gunduz 2 kere uyudu, pek keyifliydi masallah, bugun cok oynastik; koklastik; keske hep onunla kalsam, cok ozlemisim...

buarada uyutma ile ilgili yazina katiliyorum guven duygusu icin, bizimki kucak kusu, kucakta uyuyor ama onun aglamasi korkmasi sicramasi beni olduruyor, o yuzden varsin kollarim kopsun ama o huzurlu olsun, uykusunda sicrayip agladimi oluyorum ben..

Bugun Furcumun da destegıyle gusel gesdık.. hamıleyken de tutuna tutuna gezerdık, bu sefer de bırbırımızı ıteleye kakala gıttık.. ama bır arada olmak gercekten de tek olmaktan cok cok daha ıyı.

bu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile

Burcum buarad bugun cok guzel soylemissin, dedigin gibi pilli bebek degiller, tek dertleri aclik gaz olsun, allah baska hastaliktan dolayi aglamalarini gostermesin, napalim bu da gecicek 1-2 aya duzelicek, varsin zombi gibim dolasalim, yeterki onlar saglikli olsun...

ay cok duygusal gordum kendimi bugun:))

bu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3bi foto cekeydiniss bariii...

inşallah bebeğim... güzel dileklerine katılmamak elde değil. ördeğinin yeni fotolarına bittim :)

tesekkurler tizesi buyudu kerata, gerci internette ciplak fotolari var artik:))))

bende bugun 1 kadeh sarap ictim, cok oslemisim, artik sut veremiyorum diye, kahve ve cayada geri donus yaptimkaydirigubbakcemile21 senedir cok seyden kisitlamisiz..

senın çözünürlüğün düşükse, kıpa arabasına dorugu koymussan ben napimm.. york düşesiyim ben.. ha ekonomık kırsten dolayı zort düşesi olmus olabılırım artıkın ama ossun.. yinede düşmüş te olsak düşesis iste..

:) tabii canım, her gün balım gülüm geçmez ya! yeri geliyo; bütün gece ağzıma mıçıyo, sabaha 2 gülüşüne gözlerimden yaşlar süzülüyo. ne biçim bişiymiş... bak gene gözlerim doldu :) kucağımda nasıl huzurlu uyuyor şimdi, elma yanaklara saldırmayayım diye zor duruyorum :)

ahahaha :))) seviyorum seni gadın!

kurabiyelerimi de son dk kurtardım ya, neyse :) çayla iyi gitti

ben artik hirpalamaya basladim severken, ele avuca gelmeye basladi ya, minciriyorum en son tibeti yanaklarini isirirken yakaladim:))) biraz daha buyusun daha neler yapicam..hatta yazik yavrum bugun biraz abartip havalarada hoplattim, bide besiginin arkasindan cee yaptim sicrayip cok korktuu:)))

yarın aksam bana ne yapacaksın.. kaldı mı kurabıyelerden :))

yuppiieee ! geliyorsunuz mu? ellerimle börek açıciyim sana :) dışardan sevmiyosun sen :)

yaa Doruk korkuyo daha.. yapamıyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…