valla musti için zor oluyor güli bazen çok belli edio kıskandığını ama bir öpüşü var yiğiti görmeye değer hani böle bebişin yüzünü iki elimizin arasına alırızya öle tutup öpüo ve uyanıpta ağlayınca yatak odasına koşuo küccük ağlıo die ya yiğiş dio ya bebiş dio ama en cok küccükk dio:) ama en ufak anlarda vuruyu bacaklarından tutup kucağına almak istio arabalarını getirio oyna die anlatmayla bitmio:))bi an gözumde canlandı abi kardeş evin içinde hop oyan buyana koşuşturup çarpışışmaları . ayy şahane yavvv.
musti yiğite nasıl?
gecen bana arkadaşım geldi 9 aylık kızı var. akif ona karşı çok farklıydı yani gözunu burnunu falan ellemek istedi. kalk kalk diye elinden çekiştirdi. öpmeye çalışırken mıncıkladı falan hatta onun yaptıgının aynısını yapmaya çalıştı. bebek aguu aguu diyor akif hemen anne aguu falan demeye başladı.
kendisinden küçük bi çocukla ilk defa karşılaştı tepkileri farklıydı .kıskançlık yaptı hatta. bebek emerkne oda emmek istedi.bebek bizde diye babannesine gitmedi.
NUR maşaallahne kadar güzel bu çocuklar ya rabbim nazarlardan esirgesin..küçük paşa ne kadar ballanmış..
Onu bunu bılmem ama cok guzel olmus :) defalarca baktım,hay masallahhh yaa.. Allah nazarlardan saklasın,gercekten cok guzel yavruların var Nurum.
Belmacım.. kalp atısları falan, aman okudukca bı garıp oluyorum :)) senın heyecanını hıc dusunemıyorum.. herseyın gonlunce gececegı bır surec olsun canım arkadasım.
Esrakocum, beklıyorum senden bı ucuncu.. bu kıskanmalar hayra alamet degıl :))
Deryacan.. tikirinin fostosunu yiyim ben senin, sana bişi olmasın :)) gırerız dı mı cecik incecik.. yazık bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18:
Ha bu arada Esrakocum, kılolardan durum acılmısken durum degerlendırmesı vereyım sana, dıyet ve pilates ile basenlerden 5.5 cm vermısım arkadasım.. belden 3.5.. falan fılan gıdıyor ıste.ha kılo dersen aynıyım 59 :)) ama sıkılasıyorum.. durum boyle degısık halde ıste :)
efrim tikir yapsana sende bi ben beceremedim zaten adaşta o kadar uğraştu halbuseeee
annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
Deryacan.. tikirinin fostosunu yiyim ben senin, sana bişi olmasın :)) gırerız dı mı cecik incecik.. yazık bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18:
Ha bu arada Esrakocum, kılolardan durum acılmısken durum degerlendırmesı vereyım sana, dıyet ve pilates ile basenlerden 5.5 cm vermısım arkadasım.. belden 3.5.. falan fılan gıdıyor ıste.ha kılo dersen aynıyım 59 :)) ama sıkılasıyorum.. durum boyle degısık halde ıste :)
Nurr cok guzeller maşşalah.Rabbım bahtlarınıda güzel etsın ınsaallah
hadı gözünaydın canım,doya doya hasret gıder annenlerleannem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
ece yi neyle besliyorum sormussun yanıtlayayım
sabah bulamac yemesi epey kalori almasını saglıyor
kahvaltı : 2 kk kutusu kadar beyaz peynir, 1 yumurta , 1 tatlı kasıgı yer fistigi ezmezi, 1 tatlı kasıgı dovulmus ceviz, 1 tatlı kasgı dovulmus findik. 1 cay kasıgı tereyag
ogle yemegi bir buyuk kase yemek ne varsa yanınd bir kiçuk kase yogurt. yemekler mutlaka etli ama.
ikindi meyva : 1 kuçuk muz, 1 kivi, 1 kuçuk elma yada armut, 1 de portakal ın suyu, 1 yk pekmez
aksam : oglenkine benzeyen bir yemek ve yogurt yine
yatmadan evel : 3 yk ile hazırlanmıs kasık maması bir bardak sut le hazırlıyorum
ece sut içmiyor çunku o yuzden peynir yogurt bol.
sabah verdigimiz 6-7 bebe biskuvisinide kaldırdı dr fazla kilo almasın diye.
ha tum bunlar haricined arada kekirde diye çekirdek getriyor dolaptan onu yiyor kuru yemis yersek ondan tırtıklıyor pialv makarna yiyor biz yemek yerken falan ama toplasan 1 yemek kasıgı ancak eder geveliyor yani. bu sekilde
yime yime kilo yapar öyle herşeyi yemiyoruz artıkın değilmi..:)))
girerz gireriz hemde çok yazık hele bana iki çocuk ve felaket biçimde hastayım geberiyorum resemn. sinüzit faranjit((.bir hafta oldu düzelemedim diyet araya gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?