buketcim afikde gece üstünü örtmeyenlerden.
şimdilik okadar serin değil ya.
,hatta afik sıcakdan yatamadıgı için uyku öncesi klimayı açıp odayı serinletiyoruz.
cam açmıyorsan geceleri şimdilik sorun olmaz.
ama sana tavsiye edebileceğim tek şey beşiğin üsütnden çarşaf ört.
yurtdışı forumlarında görmüştüm üsütnü açana bebeklere anneleri öyle yapıyordu.
nasıl anlatsam beşiğin üsütünden çadır gibi işte öyle bişekilde.
umarım anlamışsındır.
off tarif konusunda çok beceriksizim yolda tarif edemem ki ben!
Kızlarr slmmm
ne kadar yazmasamda okuyorum sizi çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz .
Yazmasamda diyorum çünkü yazmıyorum halbuki vaktim oluyor çalıştığım için ama sonradan geldiğim için paylaşım olmuyor gibi neyse hakkınınızı helal edin takip erdiyorum vakit bulunca ....
Geçenlerde kafaya taktım kızımın bulamaç hala arada birde olsa yemesini baktım burdada yedirenler varmış rahatladım.çok iyi geliyor paylaşımlarınız sağolun kızlarrrr
uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar.
ara ara okusam da pek aktif olamadım epeydir ama sizi cok özledim. bu yaz epey zor geçti bizim için. mide kanaması geçirdim, ardından eşim bel fıtıgından ameliyat oldu. en son 1 ay önce de iş yerinin merdivenlerinden düşerek kaburgamı kırdım. 1 ay evde yatmak zorunda kaldım. aslında cok acılı geçti ama şimdi düştüğüme sevinecek duruma geldim :) evdeyken her ayağa kalktığımda alperen anne işe gitme diye bacaklarıma yapışmaya başladı. sürekli beni göz hapsinde tutuyor, her an gidecekmişim gibi cocuk diken üstünde duruyordu. 2 hafta geçti hala aynı hiç elimi bırakmamalar, durum durup anne gitme demeler. dedim böyle olmayacak aradım işyerini yöneticime dedim durum böyle böyle rapor sonrası istifa edeceğim şimdiden bulun yerime birini. neyse bir süre sonra işyerinden aradılar ve home ofis çalışmayı önerdiler :) iki hafta sonra evden çalışmaya başlıyorum bilgisayara program hazırlanıyor şuanda. çok şükür sıkıntılı günler bitmiştir inşallah....
Maşalllah Afik gene de daha bi akıllı daha bi uslu gibi geliyor bana. Tabi çeken bilir o da ayrı.ah buketcimm 2 yaş sendromu olmaz olurmu hiç.
küçük bardakda su içcem diyor veriyorum olmazzz kocaman bardakda içcem diyor.
ya sabır buda gececk diyorum. maymun oldum elinde.
yemek yicem diyor masayageçiyoruz yemicem diyor iyi oglum sen bilirsin yeme diyorum yiceeem diyor
gece aglıyor anne meme ver diye kucagıma alıyorum
meme istemiyoruuum diyor tamma gel yanıma yat diyorum meme emceeeem diyor.
halimi düşün sen.
pazartesiden itibaren memeden kesiyoruz.
pazartesi aşımız ve kontrolumuz var.
bu zamana kadar hep dooktora gitces meme uff olcak falan dedim ya
yalan söylemiş olmamak için doktordan sonra uff oldu diye bantlıcam bakalım Allah kolaylık versin.
banada afikede.
valla bende çok sevmiştim kucagıma sırnaşıp meme istemesini.
nazlana nazlana gelir ister.
poposu acır mesela anne çok acıdı meme ver diye gelir sıpamm.
neyhse çok şükür dolu dolu 2yaş emdi.
Allahım neler akıl etmişsiniz hastasıyım bu tip çözümlerinbuketcim yeşilimsi ve hafif ishal kaka ayagını üşütmüş olabilerr
malum çorap durdurmuyorlar ayaklarında.
küçük su torbası aldık biz balıklı çiçekli falan arada sıcak su koyup balıklar afikin karnına gelmek istemiş diyoruz koyuyoruz biraz sende dene istersen .ayaklarına gelmişler gıdıgıdı yapmışlar falan dersin..
Gel bacım sen de katıl paylaş,Kızlarr slmmm
ne kadar yazmasamda okuyorum sizi çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz .
Yazmasamda diyorum çünkü yazmıyorum halbuki vaktim oluyor çalıştığım için ama sonradan geldiğim için paylaşım olmuyor gibi neyse hakkınınızı helal edin takip erdiyorum vakit bulunca ....
..
Geçenlerde kafaya taktım kızımın bulamaç hala arada birde olsa yemesini baktım burdada yedirenler varmış rahatladım.çok iyi geliyor paylaşımlarınız sağolun kızlarrrr
Hoşgeşdin Belma,Merhaba Arkadaşlar, uzuuun bir aradan sonra yine geldim. Ancak işte olursam buraya girip yazmaya fırsat bulabiliyorum :)
Yazın İzmirdeydik. Onyria Claros Beach diye sözde 5 yıldızlı bir otele gittik. İnternette çocuklara yönelik aktiviteleri güzel görünüyordu ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aklınızda olsun. Çok dik yamaçlar üzerine kurulmuş bir otel. Plaja inmek için yokuş inip çıkmak çocukla zor oluyor. otelle plaj arasına mini arabalar koymuşlar ama sayıları yetersiz ve çok kuyruk oluyor. Yemekleri çeşitli ve geniş bir mönüsü var ancak yağlı ve tuzlu. Yemekte seçici olanlar, yaşlılar ve tansiyon hastaları aç kalır. En kötüsü otelin park sorunu var. Arabanızın anahtarını vermek zorunda kalıyorsunuz ve bizim anahtarımızı çıkış yapacağımız gün kaybettiler. Odayı boşaltmıştık. Saat 10.00 dan 17.00 ye kadar çok mağdur olduk ve doğru dürüst ilgilenmediler bile. Uzun lafın kısası yıldızlara aldanmayın, o otele gitmeyin derim. Tatilden keyif alıp eğlenen tek kişi Didar oldu :)
Kızım iyi. Yalnız hala tuvalet sorunumuzu aşamadık. Yaz boyunca uğraştım, tuvalet yada lazımlığa çiş yaptıramadım. Oyun gibi oturuyor ama kısa süre sonra kalkmak istiyor. Sık sık tuvalete oturtmak istediğimde hayıııır hayııır diye kıyametleri koparıyor. Bu yaz wc sorununu çözmemin tek yolu çocuğu zorlayıp yaka paça tuvalete sokmak, onu zorlamak olacaktı, ben de bunu uygun görmediğim için Didar kendini biraz daha hazır hissedene kadar ara verdim. Bu arada etraftan millet söyleniyor tabi, "geç kaldın, alışırdı sen alıştırmadın, vs....".
Hamileliğim 7. ayını bitirdi. Çok şükür iyi gidiyor. Kilosu biraz önde. Yarmagül olacak gibi bu yavru. Didarda 7. ayda hastane çantamızı hazırlamıştım. 2.de henüz elimi hiçbir şeye süremedim. Zaten çok birşey alınmayacak. Bir hastane çıkışı, bir de bana gecelik vs... Didarın küçülenlerini tasnif edip aylarına göre ayırmam gerek.
Kışlık dondurucu hazırlıklarına da başladım. Bamya ile siftah yaptık. Taze fasulye, kırmızı biber, menemenlik domates biber ve közlenmiş patlıcan hazırlayabilirsem çok iyi olacak. Kışın hızır gibi imdada yetişiyor.
Benden haberler bu kadar. Facedeki arkadaşları takip ediyorum, diğerlerine buradan bakacağım. Özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?