21 gün oldu canım 13 ağustosta yaptımselm.bende spinal oldum. ama o şekilde bir sıkıntım olmadı. sadece kendimi çok halsiz hissettim. yani kafanı toparlayamaman normalde 1 haftada kendine geliyorsun. ne kadar oldu doğumunu yapalı bilmiyorum ama acele etme bence..
tuana avatarın çok şeker..oh be kızı bıraktım salifoya..bu gün arkadaş geldi çok tatlı deyip durdu maşallah e dedim.benim nazarım değmez dedi..sonra bu bi gitti neva uyumadı öğlenden beri.hiç yapmaz fışkırır şekilde kustu ama nasıl bir kusma kulağına kaçtı kusmuklar kanepe,emzirme minderi,benim pijamalar kendi üstü başı battı..iftara da az kaldı sofrayı hazırlayayım..bir de şu göğüs ağrım tuz biber oldu..hala huysuz benim kızım.resmen huyu değişti bugün.yine zor uyurdu ama bu kadar olmazdı
Bu da benim Deva'm teyzeleri opuyorumnanaktan
tuana avatarın çok şeker..oh be kızı bıraktım salifoya..bu gün arkadaş geldi çok tatlı deyip durdu maşallah e dedim.benim nazarım değmez dedi..sonra bu bi gitti neva uyumadı öğlenden beri.hiç yapmaz fışkırır şekilde kustu ama nasıl bir kusma kulağına kaçtı kusmuklar kanepe,emzirme minderi,benim pijamalar kendi üstü başı battı..iftara da az kaldı sofrayı hazırlayayım..bir de şu göğüs ağrım tuz biber oldu..hala huysuz benim kızım.resmen huyu değişti bugün.yine zor uyurdu ama bu kadar olmazdı
Canim bende spinal oldum bende tek bas agrisi cok oldu.yüksekti hep tansiyonum.onunlami alakali bilmiyorum.ama suan daha iyiyim.bende 13ünde spinal oldumspinal sezeryan olan arkadaşlar sorum sizlere yada bilenlerde varsa bana bir cevap verin ben doğumdan beri kendimi toparlıyamdım sanırım şöle anlatıyım .... Mesela....
annemle oturuyoruz sohbet edioz yaa annemi anlıyorum ama böle toparlayıpta cevap veremiyorum hatta annem nie öle bakıosun dio boş boş baktığımı sölüo etraftakiler bazen öle oluyorki hafızam silinmiş gibi gelio bebeğimin gökhanın adını hatırlıyamıyorum gökhanı çağramıyorum adını hatırlamadığım için ve aşırı derecede baş dönmem var bunlar normalmi sizde de varmı yoksa bir norolojiye gitsem mi yoksa şuan gökhanla ikimiz baya zor zamanlar geçirioz iki tafalada birbirimize girdik onların etkisinden mi acaba!! NE YAPMALIYIM!! DOKTORA GİTSEM Mİ?
Ay ne olsun didecim günler su gibi akiyo..gündüz uykulari cok iyi cok sükür.genelde 3saat uyuyo 2saat uyanik kaliyo.gecede böle devam ediyo genel olarak.ama isin kötüsü uyanikken ya emmek istiyo yada gezinmek.isimiz var yani.senin kiz nasil 1aylik oldu dımı.bız 21günlük olduk bileminik kelebekçik şevval ne alemde
tekrar gözünaydın Gülistan umarım çabuk atlatırsınızbu arada oglumun kilosunu hemşire yanlış söylemiş. çok şükür 3220 gr. en son ultraonda 3370gr demişti doktor az bir yanılma payımız olmuş..
boyumuz48 cm minik bi oglum var. ama çok attlı teyzeleri. dua edin bizim için sarılık derecesi artmasın inş...
Bu da benim Deva'm teyzeleri opuyorumnanaktan
kıslar göğüs yarası için lansinoh krem kullanıyomusunuz..ve yanında karbonatlı pamukla siliyomusnuz..eğer silmiyosanıs göğsü yara olanlar denesin bence..rahatlıcaksınız...her emzirmede karbonatlı pamukla silin göğsünüzü..temiz bi kapaklı cam kapa küçük küçük hazırlyaın suyla karıştırın kolaylık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?