2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebiş emekliyor bu arada.çok fazla olmasada kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürünerek gidiyor
Maşallah Ömüre

Gözün aydın Esra artık gözün ardında kalmadan başlarsın işe.

doğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum
Amanın .Bi dr bencede şart bacım.Geçmiş olsun
kırkımız karıştı desene..ben de 2 gündür regliyim..allahtan sancı felan yok.çok şaşkınım.
Sancın yokmu gözün aydın darısı başıma.
dışarda fecii bi hava var..gök gürlüyo..oğlum korkulu bakışlarla dışarı bakıyo.
İşte o fena yağmurda emzirmeden geliyordum donuma kadar ıslandım
Oğluşum benimmm
Maşallah Emreye mamacı seniiiiiiiiiii.

esram bende mama muhallebı vermıorum zatende yemıo artık meyve puresınde bıle agzını acmıo kapıo suratıma bakıo bende aksamustu sadece yogurt verıyorum

benim ek gıdada suya düştü.sadece emiyor.sütüm geri geldi.1 kilo aldım ama değdi.

pervinim bizimki elma armut püresi karışımı şimdilik yiyor bi ara ağzını açmıyordu ne tutarsız velet bunlar yaa bazı geceler 6-7 saat uyur bazı geceler saatte bir kalkar bazı geceler iki saatte bir kurulu saat gibi bende dengesizleştim iyice

benim ek gıdada suya düştü.sadece emiyor.sütüm geri geldi.1 kilo aldım ama değdi.
aman süt olsun da.ben o uğurda 5 kg aldım.pişman değilim.su süt yaparmış fasa fiso
ne oldu bu çocuğa.hayal edemiyorum onu öyle.

YİNE SÖYLÜYORUM SÜT İÇİN GÜLLAÇ DİYE

Sancın yokmu gözün aydın darısı başıma.

İşte o fena yağmurda emzirmeden geliyordum donuma kadar ıslandım...

ay kıyamam ben sana canımsın..siz çalışanların işi gerçekten çok zor..allah sabır versin.
regl ye gelince geçen ay çok sancılı geçmişti bu ay iyi şimdilik..hafiften var sancı..ilaca gerek yok yani

aman süt olsun da.ben o uğurda 5 kg aldım.pişman değilim.su süt yaparmış fasa fiso

ne oldu bu çocuğa.hayal edemiyorum onu öyle.

YİNE SÖYLÜYORUM SÜT İÇİN GÜLLAÇ DİYE

Dünkü menüm bi tabak pırasa tabak çokça dolu+aynı dolulukta bulgur pilavı+ayva tatlısı= fışkıracağını düşündüğüm göğüsler.
Sonuç:Bir önceki günkü gibi sallanan göğüsler (
Kipaya gitmem gerek güllaç için valla fayda görürsem hiç takmam kiloyu filan zaten takmıyorumda 3 öğün yerim

İnşallah bundan sonra hiç ilaca gerek kalmadan geçer bu dönemlerin canım.

ya arkadaşlar kızım çok huysuz durmadan emzirmekten helak oldum yaaa ya meme ya kucak gece12 ye kadar imdaat

arkadaşlar kaçak nevin keops değilmi neden kaçak oldu kendileri oysa eğer görünüp kaybolduğu içinmidir kendisi çekilişte bana çıkmıştır. hazır yazmışken burdan adresini istesem izninizle özel gönderirse sevinirim. saygılarımı sunarım.

evet o nevın o nevın.genelde görünüp kayboldugu için espürük amaclı yazmıstık.

buarada mavişcim adreslerı özelden yollarız

aidaa nerelerde4sın ben sana alcam bı ara özelden adresını yaz bana.hakket sen nerde oturuyosun hiç hatırlamıyorum bak CADIARZU

kızlar Didarın burnunda hafif bir tıkanıklık var.mafoldumben Arada genzine akıyor galiba nefes alamıyor. Burun pompasıyla çektim, deniz suyu sıktım. Ne yapmalı?? Ihlamur yada papatya çayı iyi gelir mi ki :uhm:

belmacım ben hlamuru öksürdüğü zaman vermiştm evrimin tavsiyeyi üzerine iyi geldi
sen yinede ver zararı olmaz faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…