sıyıracam az kaldı ne huysuz bi velet oldu bu
Maşallah Ömürebenim bebiş emekliyor bu arada.çok fazla olmasada kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürünerek gidiyor
Gözün aydın Esra artık gözün ardında kalmadan başlarsın işe.4,5 ayımız geride kaldı ben yakında ise baslayacagım son iki haftam evde ve ece gunden gune daha kolay hale gelmeye basladı çok keyifli daha az yorucu olmaya basladı, nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum bir ay evel olsa kaçarcasına ise giderdim sıkıntıdan ama simdi hersey rayına oturdu gibi
hele son birhaftadır ayakta sallanarak uyudugundan beri anem ceserat aldı uyutrum ben sen çık dısarı dolas falan diyor arada iki saat kaçıyorum nasıl iyi geliyor, cumartesi sabah arkadaslarımla kahvaltıya gittim 3,5 saat acıkınca elma suyunu verdilero arada ben dondum zaten çok iyi geldi tekrar ozgur hayatıma donuyorum allaha sukur, gece uykularıda gayet iyi gidiyor uyanıp emzirmek dert degil uyanık kalması en buyuk zorluk benim için uyanık kalmıyor haftada bir kere falansapıtıyor uyanıp acıyor gozlerini bir saat falan uyumuyor onun harici ece ile hayat artık çok keyifli
Amanın .Bi dr bencede şart bacım.Geçmiş olsundoğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum
Sancın yokmu gözün aydın darısı başıma.kırkımız karıştı desene..ben de 2 gündür regliyim..allahtan sancı felan yok.çok şaşkınım.
İşte o fena yağmurda emzirmeden geliyordum donuma kadar ıslandımdışarda fecii bi hava var..gök gürlüyo..oğlum korkulu bakışlarla dışarı bakıyo.
Maşallah Emreye mamacı seniiiiiiiiiii.Oğluşum benimmm
aman süt olsun da.ben o uğurda 5 kg aldım.pişman değilim.su süt yaparmış fasa fisobenim ek gıdada suya düştü.sadece emiyor.sütüm geri geldi.1 kilo aldım ama değdi.
ne oldu bu çocuğa.hayal edemiyorum onu öyle.pervinim bizimki elma armut püresi karışımı şimdilik yiyor bi ara ağzını açmıyordu ne tutarsız velet bunlar yaa bazı geceler 6-7 saat uyur bazı geceler saatte bir kalkar bazı geceler iki saatte bir kurulu saat gibi bende dengesizleştim iyice
Sancın yokmu gözün aydın darısı başıma.
İşte o fena yağmurda emzirmeden geliyordum donuma kadar ıslandım...
aman süt olsun da.ben o uğurda 5 kg aldım.pişman değilim.su süt yaparmış fasa fiso
ne oldu bu çocuğa.hayal edemiyorum onu öyle.
YİNE SÖYLÜYORUM SÜT İÇİN GÜLLAÇ DİYE
ay kıyamam ben sana canımsın..siz çalışanların işi gerçekten çok zor..allah sabır versin.
regl ye gelince geçen ay çok sancılı geçmişti bu ay iyi şimdilik..hafiften var sancı..ilaca gerek yok yani
arkadaşlar kaçak nevin keops değilmi neden kaçak oldu kendileri oysa eğer görünüp kaybolduğu içinmidir kendisi çekilişte bana çıkmıştır. hazır yazmışken burdan adresini istesem izninizle özel gönderirse sevinirim. saygılarımı sunarım.
kaydirigubbakcemile3 yok canımdelikafadulden burdan halka açık umumi bi şkilde yazcas.....çekiliş hediyeleri için adresleri özeldenmi yollayacağız
kaydirigubbakcemile3 yok canımdelikafadulden burdan halka açık umumi bi şkilde yazcas.....
kız ilahi Dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?