2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Belma ilerlemeden atlatırsınız inşallah. Başka bi yöntem bulursan banada bildir bi burnu aksa rahatlayacak kuzular ama akmıyo

Süper hihoyyyt
Özlem, Denizyıldızı dimi? :kedi:

Arkadaşım, gittiğin hastanenin ssk anlaşması varsa oradan raporunu alıp iznini başlatabilirsin. Ama raporunun kapatman gerekecek bunu da ancak ssk hastanesinden yapabilirsin.
Yani şöyle olacak, 32.haftanda her zaman gittiğin özel hastaneye git,giderken vizite kağıdı al, hastaneden raporunu al, çalıştığın yerin muhasebesine bildir. Muhasebe ssk ya bildirecek. Raporun aslı sende, fotokopisi muhasebede kalacak. Doğumdan sonra, ssk hastanesine gidip (mesela göztepe ssk- gerçi artık ssk hastanesi kalmadı, hepsi eğitim ve araştırma oldu ) kadın doğum bölümüne doğum raporumu kapatacağım diyeceksin. Giderken yanında, raporun, doğum belgesi (doğum yaptığın hastaneden alacaksın), aynı tarihli vizite kağıdı ve doğum yaptığın tarihe ait vizite kağıdı olmalı. İlk aldığın raporun bitiş tarihini yazıp raporunu kapatacaklar ve sana 'şu tarihte iş başı yapabilir' diye bir belge verecekler. Kapanmış raporunu ve iş başı belgeni yine muhasebeye göndereceksin, onlarda ssk ya bildirecekler. Sonra ssk ya gidip başvuru yapacaksın. Bir kaç gün içinde ödemeni yapacaklar.
Ayyy okudumda amma uzun anlatmışım bea

Bende çok heyecanlandım vallahi :içelim:

çok ilginç olmuş.kendi adıma mutluyum içimden geçenlerden biriydi Ayşin.

a.s.

bebelere alıyoruz de mi? bi yanlışlık olmasın.kıyamam yahoma

Bende tam bunu soracaktım

zamanı değil belki ama ayçacığımın sorduğu oyuncağı ekliyorum.netten bulamadım çok basit bişe aslında.sarı-kırmızı-mavi renklerden oluşan küre.

O gıdıyı öperim ben öperiim Şeniz

doğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum

Esracım, bir doktora gitmelisin bence. Lütfen ihmal etme bir an önce git. Bu kadar kısa sürede 6.yı olman çok fazla..

eliff sanda sorayim baci mama sandalyenizden memnunmusun??
polly 2in 1 demi??

Bende yine tam bunu soracaktım.. Çok hevesliyim mama sandalyesi almaya, baktım hafta sonu ama önce kullananlara sorayım didim..

Anaaam tipe bak, yerim o tipi kuzum benim opuyorumnanaktan

anası kapak oldu oğlu geri kalmasın.çok seviyorum bu fotoğrafı.

Kuzyy o yanaklarından öpmek, mıncırmak istiyorum ama annen seni dağlara alıp kaçabilir diye endişeleniyorum :1rolleyes:

yarın spiral taktırmaya gidiyorum doktorada soracağım bu kadar sık niçin regl olduğumu
sağolun kızlar gösterdiğiniz ilgi için bende tırstım valla siz öyle yazınca ama bu dönemde düznsizlik olması normal geliyordu bana ne bileyim :sinifsinif:

ceren bu hoppalayi nirden buldunuz baci, banada gerek bole bisi..ne markadir, kac aydan itibaren kullanilir??

Ben bu hoppalaların bacak ve kalça gelişimi açısından sağlıklı olmadığını duymuştum arkadaşlar. Yürüteçler olabilir hani altlarında tekerlekleri olanlar, ama bu zıplatan hoppalaların zararlı olduğunu biliyorum sanki.. Bir araştırmak lazım. fisfisfis

yahyayı en çok uyurken seviyorum

Hadi ordan, sana gülücük yaparken sevmiyomusun yani, altını değiştirirken şöylee ayaklarını uzatıp gerinmesini, ayaklarının kokusunuu, ağzından salya aksada onu öpmeyii, memene yapışıp tatlı tatlı bakmasını. İtiraf et hadi, sevmiyomusun? gamyoncuiremsu

benim ek gıdada suya düştü.sadece emiyor.sütüm geri geldi.1 kilo aldım ama değdi.

Oh maşallah maşallah, süt olsun da tek kilo da olsun napalım..

belmacım ben hlamuru öksürdüğü zaman vermiştm evrimin tavsiyeyi üzerine iyi geldi
sen yinede ver zararı olmaz faydası olur

Ihlamur, bildiğimiz ıhlamur mu? Yani ıhlamur otunu demleyip mi veriyorsunuz, yoksa rezene gibi onunda hazır paketli hali var mı?

sizce kedi korkmuşmudur delikafadulden

Ahhahaaa Esra çok alemsin yahu :roflol:
Sen bu Yaho kuzuya nasıl kızarsın annesi yaa, yerim onu ben

ihlamur icinede biraz pekmez bize iyi geldi..
bıkerem adını belma oldugunu bılıyorum ama cogumuz gıbı arada böle seslenıyorummmm.bkz nasıl bana hala miniş diolar sositososito
sen miniksin minissin, mini minnaciksiinn..

yurutecde zararli aysincim, hoppalayi arastirmadim, bi doktora danisayim..
evet bildigin ihlamuru kaynatip su ile dilue ediyorum icinde pekmez..

canım bu hoppala bana hediye geldi markası falan yok uyduruk bişey ama çok güzel.zararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 saatten çok durmuyo zaten.benim oğlum 4 aylık şuan 5 er dk koyuyorum alışsın diye çok hoşuna gidiyo

ayşincim hazır ıhlamur değil bildiğin yaprakları olanı kaynatıyorum yarım çay bardağı içine nurdanın dedği gibi bir kaşık pekmez ılınınca veriyorum
yahoooyuu sevmiyorumm banane bananeee sevmiyorummm sevmek sözcüğü çok basit kalır sanırım duygularımız için değilmi :))

esra kız sen kullanıyonmu demır ılacını.
kullanmıyorum tatlım şimdilik
şu hani dekorasyonu bozulmayan, nostalcik sinemayı mı diyosun? O ise gittim. Genelde Afm Fİtaş'a gidiyoduk Beyoğlu'nda.
ben emek sinemasına giderim genelde ama yeşilçama bir kere girmiştim çok güzel orasıda
hakikaten baby emrah biz gibi olsan napicak, tibet bana bisey dese uca uca dalar; sumo gibi otururum ustune..ztaen ben takikim su kilolara, bide o taksa depresyona girerim..
sumo güreşçim benim
bende kırkpınar pehlivanlarından :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…