Geçmiş olsun Belma ilerlemeden atlatırsınız inşallah. Başka bi yöntem bulursan banada bildir bi burnu aksa rahatlayacak kuzular ama akmıyokızlar Didarın burnunda hafif bir tıkanıklık var.mafoldumben Arada genzine akıyor galiba nefes alamıyor. Burun pompasıyla çektim, deniz suyu sıktım. Ne yapmalı?? Ihlamur yada papatya çayı iyi gelir mi ki :uhm:
yalovada
vereyimmi açık adresini
hem adı belma
sositososito
aidaa nerelerde4sın ben sana alcam bı ara özelden adresını yaz bana.hakket sen nerde oturuyosun hiç hatırlamıyorum bak CADIARZU
aslında ben fena değilimde siz formunuzdasınız anacım bugun .. dilekde bugun var bi haller.. sen gibi)cok fenasın delı gadın
oyy oyyyy çok güzeeeeeeeeeeeelll
sizce kedi korkmuşmudur delikafadulden
yalovada
vereyimmi açık adresini
hem adı belma
sositososito
.tugba---belma
2.gülistan-defne damla
3.taze burcu- esra
4.özlem-secıl
5.evrim-tuba
6.kayra-meltem
7.derya-gulıstan
8.canan-elıf
9.elif-aysın
10.meltem-kayra
11.sibel - esrako
12.defnedamla-kacak nevın
13.ayşin -ozlem
14.esra-nurdan
15.kaçak nevin-MAVİŞ
16.nurdan-sıbel
17.belmaa-canan
18.seçil-derya
19.mavişş-taze burcu
20.esrako- evrım
merhaba yeni anneler Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün.
bende kısmetse Şubat 2010 annesi olacağım.çalışan annelere bi sorum olacaktı çok araştırdım ama halen tereddütlerim var en iyi bilgisi sanırım sizden alırım.
haftaya Salı 32+0 haftalık olacağım ve iznimi uzattırmayıp izne ayrılacağım.Pazartesi dr randevum var.SSK a ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum 32. haftada doğum izni başlıyacak raporunu özelden alabilirmiyim gidip sigorta hastanesinden mi almak zorundayım.buradaki muhasebeci devlet hastanesinden alıp ssk göztepeye gidip iznini başlatman gerekiyor yoksa sonradan 4 aylık izinde bulunduğun sürenin doğum parasını alamazsın diyor. bana bilgi verebilirmisiniz.
hayırlı uğurlu olsun listemiz.... inanın çok heyecanlandım.... çünkü daha önce buluşan arkadaşlarımız vs. olmuştu birer etkinlik olmuştu...farlı şehirlerde olduğumuz için katılamamıştı..... şimdi böyle bir hediye çekilişide aşağı yukarı hepimizi katıldığı bi etkinlik oldu.......ellerinize sağlık.... babycim çekilişi yaptığın için, minikim böyle bir organizasyonu sağladığın için tekrar teşekkür ediyoruz.....
çok ilginç olmuş.kendi adıma mutluyum içimden geçenlerden biriydi Ayşin.
bebelere alıyoruz de mi? bi yanlışlık olmasın.kıyamam yahoma
doğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum
eliff sanda sorayim baci mama sandalyenizden memnunmusun??
polly 2in 1 demi??
[/URL][/IMG]
ceren bu hoppalayi nirden buldunuz baci, banada gerek bole bisi..ne markadir, kac aydan itibaren kullanilir??
yahyayı en çok uyurken seviyorum
benim ek gıdada suya düştü.sadece emiyor.sütüm geri geldi.1 kilo aldım ama değdi.
belmacım ben hlamuru öksürdüğü zaman vermiştm evrimin tavsiyeyi üzerine iyi geldi
sen yinede ver zararı olmaz faydası olur
ihlamur icinede biraz pekmez bize iyi geldi..kızlar Didarın burnunda hafif bir tıkanıklık var.mafoldumben Arada genzine akıyor galiba nefes alamıyor. Burun pompasıyla çektim, deniz suyu sıktım. Ne yapmalı?? Ihlamur yada papatya çayı iyi gelir mi ki :uhm:
sen miniksin minissin, mini minnaciksiinn..bıkerem adını belma oldugunu bılıyorum ama cogumuz gıbı arada böle seslenıyorummmm.bkz nasıl bana hala miniş diolar sositososito
Ben bu hoppalaların bacak ve kalça gelişimi açısından sağlıklı olmadığını duymuştum arkadaşlar. Yürüteçler olabilir hani altlarında tekerlekleri olanlar, ama bu zıplatan hoppalaların zararlı olduğunu biliyorum sanki.. Bir araştırmak lazım. fisfisfis
Ihlamur, bildiğimiz ıhlamur mu? Yani ıhlamur otunu demleyip mi veriyorsunuz, yoksa rezene gibi onunda hazır paketli hali var mı?
]
kullanmıyorum tatlım şimdilikesra kız sen kullanıyonmu demır ılacını.
ben emek sinemasına giderim genelde ama yeşilçama bir kere girmiştim çok güzel orasıdaşu hani dekorasyonu bozulmayan, nostalcik sinemayı mı diyosun? O ise gittim. Genelde Afm Fİtaş'a gidiyoduk Beyoğlu'nda.
sumo güreşçim benimhakikaten baby emrah biz gibi olsan napicak, tibet bana bisey dese uca uca dalar; sumo gibi otururum ustune..ztaen ben takikim su kilolara, bide o taksa depresyona girerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?