canlarım selam
beni tebrik eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum
burkom ve pinkim sonunda bebeklerimize kavuştuk.
burkom canım şu ayak şişmesi aynen bendede var felaket sanki ayaklarım patladı patlayacak gibi.
memelerde aynen senin gibi meydanda gelen giden herkesle haşir neşirler vallahi
meme ucum olmadığı için zorlanıyorum süt sağma makinası aldım yarım saatte bir sağıyorum biraz zor oluyor ama anne sütü gibisi yok
bu arada listeye beni eklersen sevinirim doğumum 1 eylül normal+sezeryan haftam 40+3 5kg 56 cm boyunda bir tosuncuk
mavişim gözün aydın canım silikon meme ucu kullan canım ben sadece sag meme için kullanıyorum sol tarafı acıtarakta olsa burçin alabiliyor ama ben resmen üzerimde giydigim ne varsa ısırıyorum acısından.
birde kızlar bahsetmiştiniz ben kaçırdım sütü artıran çay vardı bana yazarsanız sevinirim mamada veriyorum ama mavişin dedigi gibi anne sütü gibisi varmı
bugun ilk defa gece yıkadık topusumuzu bakalım nasıl uyuycak hemen sızmadı zor oldu yine sızması.. camasırlarını yıkadım astım sahur icin borek yaptım emraha ..biraz uyumustum ondan az uykuam var baba kız sızmısken azcık kendimle kalayım istedim. tam dusa gircektim benimki cırlamaya basladı artık yarına kaldı
bide bugun ilkdefa bebek arabasıyla cıktık cok komikti siteden cıkana kadar ece cırladı arabanın icinde sora sallantıdan uyudu park var evin yakınında orda turladım biraz sonrada oturdum o uyurken 2-3 sayfa kitap okudum bikac alısveris yaptım eve geldik. acemiligimizi atmıs olduk boylelikle.bende yuruyus yapmus oldum hava aldım bunalmıstım
Süt içtim korka korka. Umarım gaz yapmaz. Şimdi ben anlamıyorum, dünyanın çayını kahvesini içiyorum. Hatta geçen gün hem çay hem kahve hem de kola içtimaynı gün ve Doruk osura osura uyudu. Şmdikafein geçmiyor da, gaz yapan madde mi geçiyor? Nedir yani,biri bunu açıklasın bana!
Protein ve kalsiyumdan zengn beslenmeliymişiz. Ama gene bu ikisini karıştırmamak gerekiyor. Dikkat!
Milkshake gelmiiş, günaydın canııım.
annecim gitti önceki gün yalnız kaldık biz. denizde alışmış gibi dün kıyametleri kopardı tüm gün nerdeyse ağladı en sonunda arabaya bindik açtık volkan konak ağbimizi sonuna kadar üç beş tur derken daldı uykuyada biraz dinlendi sonra eve çıkınca tekrar başladı bu seferde banyo olayına girdik sonra artık yorgunluktan pes etti.
biz anneannemizi geri istiyozzz
yalnız kalan arkadaşları bende yürekten kutlarım ama böyle herşey kolaymış biz akşamları yemeğe dolaşmaya bile gidiyorduk. olmadı böyle
Canim papatya cayini emziren annelere özel mi aldin yoksa normal bi papatya cayimi.bende milupanin papatya cayi var bebekler icin.ama yurtdisindan geldi almanca yaziyo,acaba bende icebilirmiyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?