2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayşin koptum burada,senin yazılarını okumak neden bu kadar keyifli..çok duygulandım arkadaşım rabbim tüm bebekleri ailesine bağışlasın..

amin canım..kimse kalmamış kutlanmadık.kaydirigubbakcemile3

Ayşin keyifle okudum yazdıklarını..çok güzel ifade etmişsin yaşadıklarını..allah ayırmasın sizi..
yazar olmayı hiç düşünmüş müydün??

Eftelya..arkadaşına allah sağlık sıhhat versin..ne zor bi durum..çok çok zor..tanımasamda içim cız etti.

allah yardımcısı olsun inşallah....

eftelya geçmiş olsun arkadaşına çok acı bir durum acil şifalar Allah onu yavrusuna bağışlasın (
teşekkür ederim arkadaşlarr gerçekten acı bi durum annesi morali çok bozuk eşini yokluğu dahada zor geldi demiş hatta densizin biri askerdeki adamı arayıp geçmiş olsun demişler vee haslığının ne olduğunuda sölemişler eşi biliomuş ama hastalığının ne olduğunu sölememişler allahtan 17 günü filan kaldı da gelecek

Eftelya..arkadaşına allah sağlık sıhhat versin..ne zor bi durum..çok çok zor..tanımasamda içim cız etti.
bi tanısan çok iidir yaa dünden beri kendime gelemedin kayınvalideminde arkadaşı emes hastası onu çok gördüğüm için ne olduğunu biliorum kadın önümüzde yüyürken bi anda düşüo kasları kilitlenio konuşmakta zorluk çekio canım arkadaşımı böle düşünemiorum daha 24 yaşında tşk ederim dualarınız için

ben kaçar kızlar musti uyandı çok güsel mıçmış onunla ilgileniyim zaten o bu odadayken netti tüm kapatıoz yine grşrz byy

aklin teo da m kaldi, gerci ikisde huysuz ruzyde toeda:))bebikler karisti..
bu aralar kafayı teo ile bozdum çokmu belli oluyor kaydirigubbakcemile3
Ayşin keyifle okudum yazdıklarını..çok güzel ifade etmişsin yaşadıklarını..allah ayırmasın sizi..
e zaten yazarrr zemuszemus

bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
hadi inşallah olurr iyi şanslar canım..
Eki Görüntüle 32323 1 ay önceki halimiz yenileri ekleyemiyorum anlamadım..

bide neden görüntü direkt çıkmıyoo anlamadım nası yapcamm kızlarr
maşallah çok tatlı
oooooooo süpersiniz anneler ve bebekler ....
kıskandırmayın bakimm ordan attınız genem havanızı bakıyommm çok güzelsinizzz..
onu nbende ogluşumla yapıyorumm anne ciccii diye oda seviyo sonra suratımı yalıyoooo babasınada vuruyooooo vee ablasınında saçını çekiyooo yaaaa gördünmü tazemm herkese farklı muameleee..
offf offff ne yaptın be gülüm sen kendini niye hırpalıyon bu kadar valla ben haftada bir süpürür silerim iki kere toz alırım cam halı işine ben bakmam kadın alırım başka şansında yok iki çocukla koca ev temizlenmezzzz..
gerçektende senin kocan tam şakacıymış inmezmi be güzelimmm..
canım içinde bulundugun şartlar çok zor ama sanırım geçici süre için yanındalar sana sabredip beklemekten başka çare kalmıyo ama çook zorrrrr herşey bebeğin için sabırr
bende senin gibiyimdir kırmamaya çalışırım karşımdakini ama içime atınca daha tehlikeli hale gelicegimi bildiğimden sürekli çözüm ararım..en büyük destegide eşimden beklerim...
evet en güzel metot ve dizginleme şeklidir sevdiklerimizi düşünmek gözümüzün önüne getirmek yoksa allah muhafaza bir anlık öfkeyle yanlış şeyler yapabiliyoruz herşey çocuklar içinn
böyle şarkılrla kendini dahada bunalıma sokma herşeyin çözümü vardır öyler yada böyle..
aynen katılıyorum yemek yedirip uyutmakla olmuyo yada kolay bir yol tv izletmek ...
süper süperrr bende spora gidiyomm ..
efett benim oğlum emzik kullanmıyo ama parnak emiyoo ve çok mutlu oluyoooo başlarda ben rahatsız olmuştum dr söyledim bişey olmaz dedi..
geçmiş olsun ama dikkatimide çekti benim oğlum aşılardan hiç ateşlenmedi birkaç kişide daha okudum anlamadımmm gettii
allah yardımcın olsunn..
arada benim oğlumda yapıyooo dr bişey olmass dedi

hadi yaaa üzülme ne yapcan...
size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)
ayyyssssss çok tatlı bende öpebilirmiyimmm

Eftelya çok geçmiş olsun arkadaşına.. Allah şifa versin inşallah, zor bir hastalık..

Benim de 2 tanıdığım ms hastalığına yakalanmıştı, her ikisi de çok iyiler şu anda. Biri komşumuzun kızıydı, seneler önce durup dururken yürüyememeye başlamıştı, ms teşhisi koydular.Çok zor bir dönem geçirdi iyileşti hatta evlendi. Evlendikten sonra bir kere daha ms atağı geçirdi, bu seferde kolu tutmamaya başlamıştı ama onu da atlattı. Şimdi iyi çok şükür.
Çok yakın bir arkadaşıma da ms teşhisi koydular, onunda bir kolunda ve göğsünün alt kısmında karın bögesinde uyuşmalar vardı. O da kortizon tedavisi gördü şimdi iyi çok şükür. Ms' in kesin tedavisi yok, ms ataklarını yavaşlatıcı ve hafifletici ilaç tedavileri var.
Üzülmesin arkadaşın, atağı geçirince rahatlayacak inşallah.. Dualarım onunla..

size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)

süper öpeyim mi

güle güle kullan canım

inş iyileşir Allah kızına bağışlasın

AMİNN
güzel dua

gÜlİstan hedİyenİzİ aldım teŞekkÜr ederİm.Çok mahÇup oldum.
Meltem gÜlİstan teŞekkÜr ederİz teyzelerİ.saĞolun.Çok mutlu olduk...

adres istedi verdim:))

ben kaçar kızlar musti uyandı çok güsel mıçmış onunla ilgileniyim zaten o bu odadayken netti tüm kapatıoz yine grşrz byy

ohh rahatlamış

AYŞıNım çok duygulandım yazını okurken bir an için yaşadıkların gözümün önünden film şeridi gibi geçti zaman ne çabuk geçiyor değilmi daha dün gibiydi ama bak devacık bu yılbaşında kollarında.... ben geçen sene yılbaşını hiç hatırlamak istemiyorum... çünkü o akşam lekenlemelerim vardı ve kızım düştü düşecek tehlikesini yaşadım hep... dk. başı tuvalete gidip peçeteyle lekenlemelerin durumunu kontrol etmiştim....

ÇıNGENE ESRAm yahomun hediyesini çok merak ettim resim bekliyorum senden... nuel baba yaho çok süper ya kırmızılar içinde ne tatlı olur tamda mıncıklamalık......

EFTEYLA canım arkadaşına büyük geçmiş olsun.... inşalllah biran önce şifa bulur... rabbim kimseye dermansız dert vermesin.....

KAYRA canım sanada yeni yılda kayganasız günler diliyorum...

bu arada KURBAPRENSıDE öpmek istiyorum ne sevimli...

çok geçmiş olsun zor inşallah en kısa zamanda iyileşirr
aminnn...:teytey::teytey::teytey::teytey:
çokk güzell anlatmışınnn koptum bir yandanda o güzel duygusallıgı yaşadım geçen sene her birimizin karnında birer melek vardııı...
tabiki yiyebilir öpebilirsiniz dostlar.:)
hemide nasssılllll yenirrrrr...
bu arada tekrardan herkeslere MUTLU YILLAR ..... ben kaçtım iş çook

ayşin koptum burada,senin yazılarını okumak neden bu kadar keyifli..çok duygulandım arkadaşım rabbim tüm bebekleri ailesine bağışlasın..

Çook teşekkürler, beğendiğinize sevindim. Biraz uzun oldu ama uzun olunca daha keyifli oluyor kaydirigubbakcemile2

e zaten yazarrr zemuszemus

buyrunnnnnnnnn

bugün gül tatlısı yapacağım bakalım başarılı olabilecekmiyim..
foto koymazsam anlayınki beceremedim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…