nereye gitti yazdıklarım ya
neyse dün gece tıkındım tıkındım çatlıcaktım nerdeyse
yeni yıla şişko ve yemek yiyerek girdikya ben şişman mı devam etcez
çok beceriklisin özenmiyor değilim maşallah sana alkisalkisalkis2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn
pişmeden önce şerbetsiz halii
şerbetli haliii
burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm
benım popomdan yana derdım kalmadı hatta hamıleyken dizlerime ınen selülitler acayıp bıle azaldı ama göbek fenalarda.gögüslerımı saymıyom hep varlardı zati ama göbekte vardıda şimdi 2 katı oldu.yumusak lıngır bişe yaa.çatlıyom sinirden.pantalonlar ıyı gzel popoya oluyo ama düğme ve femuar yarıda kalıyo gıcık göbekten dolayı mafoldumben
Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..
bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..
ay maşallah ya kuzey çok tatlısın sen yaCigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..
bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..
:roflol::roflol::roflol::roflol:topikle ilgili itiraflarım
esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
sizde çok çok tatlısınız teo nun yılbasında yaptıkları her ne kadar inandırıcı olmasada
sen süper becerili bir hatunsun keşke komşu olsak 100 kg yi görürdüm o saman cokacimcoook hele çiğ köfteye bayılırım2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn
pişmeden önce şerbetsiz halii
şerbetli haliii
işte beklenen foto bu şabaği yerim ben ya içime sokasım geliyo çok tatlı yerim ben bu noel babayı şimdiye kadar gördüğüm en en tatlı noel babacık yerim ısırırım ben bunuburcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm
aniih anihh kimseler yok beyaaa,aşagıda hatunlar var ama yazmiyi kımse galıba.herkişler tatil die cekıldı herhal bıyerlere
topi neden uyur demiş kaçmışsın adaşım bir saattir başka topiklerde sürtüyorum heç zevk almadım hade yazın gari
topikle ilgili itiraflarım
esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
buarad azimliyim, karar verdim pztsiden itibaren rejime basliyorum..pztsiye kadar tikinicam...
topi neden uyur demiş kaçmışsın adaşım bir saattir başka topiklerde sürtüyorum heç zevk almadım hade yazın gari
Evrim güle güle kullansın oyuncaklarını kuzy gamyoncuiremsu çok tatlı gülüyor maşallah opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bende zayıflama topiklerinde sürtüyorum belki gaza gelirim diye ama şu emzirme dönemi bitmeden bir halt edemeyeceğime karar vermiş bulunuyorum şuan memişler boş zaten... mafoldumben
Nevin hala ablanın sefkatli kollarındasın galiba zemuszemus
Orası ole.. kesınlıkle yapamıyorum.. bı ara yapayım dedım,sutten oldum,zor topladım, bır daha tehlıkeye atamam.. Humana yı bır gun ıcmedım,sut aksama zor cıktı... nerede kaldı rejımm
:)) bakıyorumm formusunusdasın hanfendü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?