2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sadece amorti çıktı.ne hayallerim vardı...offfff offfffffffff.bebeğimi alıp gitcektim çalışmayacak ense yapacaktım...yat kat allah allah....olmadı.hayallerim+umutlarım=SU

maşallah çok güzelsiniz
nereye gitti yazdıklarım ya
neyse dün gece tıkındım tıkındım çatlıcaktım nerdeyse
yeni yıla şişko ve yemek yiyerek girdikya ben şişman mı devam etcez

bende özellikle saat gece 12 yi vurduğunda pasta tıkınıyordum durumum daha vahim yani
2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii
çok beceriklisin özenmiyor değilim maşallah sana alkisalkisalkis

burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

ben bunu gamzelerini noel baba kostümünü yerim burcu sen var ya sennnn süpersin ...

ayrıca dün gece esprileri patlatmışsın üst üste alkisalkisalkis

popona olduğuna şükret miniğim benim geçmiyor bacaklardan göbeğim zaten fena emzirme dönemi bitene kadar sanırım böyle gezeceğim...

Dün anneme, babama, kardeşime hediye aldım... Eşim nasıl olsa bana almıyor hediye almaktan hoşlanmaz diye almadım... Özel günlere sinir oluyordu ya! Dün bana hediye yüzük almış çok şaşırttı ve haliyle düşündürdü beni aldatıyor mu acaba ??? Yok yok bu adamın başına saksı düştü yada... Başka ne olabilir ki!? Ben almadım ona bizimkilere alıp ona almamam kötü oldu galiba :kedi: neyse özel günlerde vermesemde bir kenarda bulundurmam lazım galiba....

kayracim tesekkurler canim ama foto oyle gostermis, dana gibiyim yoksa.
pembis evet teo yavas yavas bana donuyor, cok mutluyum..
esra ben babama benziyorm ama bazi hareketleri ayni babam...

Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..

bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..

Son düzenleme:
aniih anihh kimseler yok beyaaa,aşagıda hatunlar var ama yazmiyi kımse galıba.herkişler tatil die cekıldı herhal bıyerlere

Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..

bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..

ay maşallah ya kuzey çok tatlısın sen ya
bu arada ben kırk takla atıyorum yok sıpa gözleri pörtletip ağzı sıkıyo makinayı görünce çekemiyorum gülen foto
topikle ilgili itiraflarım

esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol:

sizde çok çok tatlısınız teo nun yılbasında yaptıkları her ne kadar inandırıcı olmasada
yeşil sana çok yakısmıs nurdanım
2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii
sen süper becerili bir hatunsun keşke komşu olsak 100 kg yi görürdüm o saman cokacimcoook hele çiğ köfteye bayılırım
burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

işte beklenen foto bu şabaği yerim ben ya içime sokasım geliyo çok tatlı yerim ben bu noel babayı şimdiye kadar gördüğüm en en tatlı noel babacık yerim ısırırım ben bunu
aniih anihh kimseler yok beyaaa,aşagıda hatunlar var ama yazmiyi kımse galıba.herkişler tatil die cekıldı herhal bıyerlere

ahanda yazdım:içelim:

topi neden uyur demiş kaçmışsın adaşım bir saattir başka topiklerde sürtüyorum heç zevk almadım hade yazın gari

topi neden uyur demiş kaçmışsın adaşım bir saattir başka topiklerde sürtüyorum heç zevk almadım hade yazın gari

kaydirigubbakcemile3 bende zayıflama topiklerinde sürtüyorum belki gaza gelirim diye ama şu emzirme dönemi bitmeden bir halt edemeyeceğime karar vermiş bulunuyorum şuan memişler boş zaten... mafoldumben

topikle ilgili itiraflarım

esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum

Çok orjınal bır kırıksınısss :))

buarad azimliyim, karar verdim pztsiden itibaren rejime basliyorum..pztsiye kadar tikinicam...

Olur.. gorursem solerım.. sen de gorursen sole olur mu ? :))

Nürtükkkkkkkkkkkkkkk :))) nerelerde nürtüyorsunn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nayıp deıl mı uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

Evrim güle güle kullansın oyuncaklarını kuzy gamyoncuiremsu çok tatlı gülüyor maşallah opuyorumnanaktan

Tesekkur ederıs cıgerımm..

kaydirigubbakcemile3 bende zayıflama topiklerinde sürtüyorum belki gaza gelirim diye ama şu emzirme dönemi bitmeden bir halt edemeyeceğime karar vermiş bulunuyorum şuan memişler boş zaten... mafoldumben

Orası ole.. kesınlıkle yapamıyorum.. bı ara yapayım dedım,sutten oldum,zor topladım, bır daha tehlıkeye atamam.. Humana yı bır gun ıcmedım,sut aksama zor cıktı... nerede kaldı rejımm

Orası ole.. kesınlıkle yapamıyorum.. bı ara yapayım dedım,sutten oldum,zor topladım, bır daha tehlıkeye atamam.. Humana yı bır gun ıcmedım,sut aksama zor cıktı... nerede kaldı rejımm

şuan dolap boş bozuk tamir edilmedi sabah kahvaltımı bozulmayan zeytin ve azıcık çikolatayla yaptım ve akşam bir tabak makarna 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan nescafe 1 paket balık krakerle duruyorum dolap tamir olmadan birşeyde alamıyorum dün gece çok yemiştim bugün açım açççç memişlerin boş olması normaldir bu gece ayvayı yedik...

Ben kaç günden beri d vit ve demiri unutuyorum ya kendime çok kızmaya başladım ne biçim anneyim ben ayrıca yakın zamanda doktora gitmeye karar verdim Özde gece çok sık uyanıp emmek istiyor galiba sütüm yetersiz bunu uzun zamandır kabul etmek istemiyordum ama bu hem benim hem Özde için çok zor oluyor... 8 inde sağlık ocağında tartılacak duruma göre doktora gideceğim... Diğer doktorumuz kaç aydan beri görmüyor şubatta gelin demişti bize grip salgını var gelişimi iyi her ay gelmenize gerek yok demişti sanırım doktorda değiştireceğiz.. 3 aylık bebişi varmış bayan bir doktor bulduk beni daha anlayacağını umuyorum inş. memnun kalırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…