evet bbizede yapiyor somuruyor resmen cenemizi yanagimizi.tek parmak surekli agizda, bazen bluzlere saldiriyor, omuza falan, ondanda huysuzluk yapar..
ben gecen gun havus patates puresi gelmisti esantiyon bu milupanin sebze pueleri gibi, onu denedim hic sevmedi, agladi bi iki kasikta agzini bile acmadi, zorlamadim, hemen meyve yaptim onu yedi..acilan kavanozda cope gitti..
birde biseyi kesfettim hazir meyve puresinide denedim oda elma muz esantiyon gelenlerden, onu sevmedi, evde yapilmisi yiyor, hazri hicbirini sevmedi..aciyor agzini bi hevesle sonra eksi bi suratla yuzme bakiyor bu ne der gibi..
puu tirbiyesizzztopikle ilgili itiraflarım
esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
keşke silmeseydinn niye yanlış anlaşılsın kuzummnurdanın çıktığını görünce sana bunu yazmıştım ama yanlış anlaşılır diye sildimdi...bak hatırlatma olurmuş ...
hee heheee hooo hoo ben bunları yapcem hee öperim senii cicimgöğüs için fındık yağı öneririm çok güzel toparlıyor..
göbek içinde susam yağı içine veya fındık yağı içine yasemin çilek biberiye greyfurt limon yosun yağlarını karıştır 1 gün arayla sür..özellikle banyo sonrası ....
limon yeşilimi daha çok mok yeşili gibi kaydirigubbakcemile3canım çok güzelsiniz..limon yeşili de çok yakışmış sana..bayılırım bu renge
bu yağ kalça basen göbek hatta kollara uygulanıyor....içinede deniz tuzu ekleyebilirseniz 1 ay sonra çok farklı görüneceğinize garanti veririm..:lepi:
bunu Ayşin de yazmış çok teşekkür edrim iyiki varsınız.
Ayşin'den yine öldürücü bir vuruş.cold turkey oldum buralarda.yüreğine sağlık.
AYŞıN senin bu doktorun benim dertlerime derman oluyor.ilginç bir şekilde de aynı şeyleri bende düşünüyorum.mesela demir ilacı-ek gıda bağlantısı.hep yaz lütfen.
aysin nede guzel anlatmıssın yuregıne kalemıne saglık.Allah senı kuzundan hıc ayırmasın nasılki seni annenden ayırmadıgı gıbı. torununada bakasın ins
aysinin senin icin yazıorum tatlım
1 senelık muthis bir ask sonrasınde evlılık sonrasında haberlerde seyredılen anne karnındakı bebege yapılan mudehale sonrasındada emrahın bızde yapalımmı demesıyle baslayan mucadele...1 senelik korunmanın sonucu melegımı beklemeye koyuldum 1 ay oldu 2 oldu 3 oldu gelmio.. dra gıttım sorun yok dene dedi. 4 5 6 7 8 olmuo ıyırmak uzereyım benden sonra evlenen herkes bebek sahıbı oldu benden herkes beklerken ben harıc herkes hamıle..psklojım ııce bozuldu en son gıttıgım dr tum testlerımı yaptı sorun yok 12 siklus olmazsa esınede bakıcaz dendı sonrasında bakuye tasınmamız sozkonusu oldu. buraya geldık burda evlenen herkes hemen pırtlatıo işyerımde herkes nie cocugunuz yok olmuyomu dıo hekıme gıttınızmı dıo bende hayır ben ıstemıorum calısıorum dıorum halbuki yalan. oyle boyle 1 sene olmuyo emrahla buranın en ıı hastanesıne gıdıorus rahımfılmı onun analızlerı ıkımızdede sorun cıkmıo .dr asılama dıo bız madem sorun yok ozaman bekleyelım dıorus..
sonra ben burdakılerden ogrendıgım formullerle emrahın cayına bırtakım otlar katmaya baslıorum kendımde ıncır kurune baslıorum ıkımızınde kalıtelı yumurtaa ve sperm uretmesı gerek dıe dusunuorum o aradada yumurta takıbıne baslıorum kendı kafama gore sorun yok yumurtam buyuyor ama nezaman catlıycak?? 14-15-17-19 derken yumurtam 20.gun catlıor ve o ay melegım gelıyor hemde dr catlamaz bu yumurta kist olur dedıgı halde. ılk yumurta takıbımde melegıme kavusuyorum
o ay reglım gecıkıor 1-2 olsun hep gecıkırkı 3-4 sabah ezanıyla testımı yapıorum 2cizgi silik nası yanı oldumu geldimi simdi??? hemen solugu tıp merkezıde alıorus orada ıdarda bellı belırsız cıkıor net bısey soyleyemıolar kandan bakılmayan bı yer
2 gun sonra trye gelıorum kurban bayramı gelır gelmez kan testı , o sırada ıst ofşste toplantıdayım ama aklım testımın sonucunda kvaldem alıcak sonucu ve sonunda beklenen haberı alıorus. cifte bayram yasıorus tam 18 ay sonra melegım karnıma konmus oluyor bu mutlulugun tarıfı yoktu hıc olmadıda ...
Allah hepimzin yavrusunu bagıslasın
yüregınew ellerıne saglık canım,gözlerım dolu dolu okudum
küçük kurbağayı hepiniz adına öpüjem bu gece:) o da sizin ellerinizden öper...
Ayşin demek sen aynı zamanda yazarsın..bak bilmiyodum..takipçinim ona göre:)
seviyorum seni.. ötesine gerek yok.
nereye gitti yazdıklarım ya
neyse dün gece tıkındım tıkındım çatlıcaktım nerdeyse
yeni yıla şişko ve yemek yiyerek girdikya ben şişman mı devam etcez
2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn
pişmeden önce şerbetsiz halii
şerbetli haliii
burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm
düngece koçişimin kucagına uzanmıs fılm izlerken gırdık yenı yıla... onun dısında nurdancım gıbı ziyafet falan süremedık,yenı yıla cok sade girdik :)) neysekı kızım ilk defa 10.5 da uyuyup sadece emmeye uyandı ve bı kac kez mızıklandı 5 dakka sürmedı.hala kendıme gelemedım ilk defa aksam 10.5da uyuyup sabah 10 da kalktı hala şoktayım... aman nazar degmesın dıyorum,ve devamının gelemesı için dua edıyorum... süper oluyomus bunu anladım.
ama tek sorunumuz uykuya gecısımız zorlanıyo gıtgıde çünkü kendı kendıne mememde uyumayı kesfetti mıçıyo agzıma uyuyana kadar.ayagıma yatırdıgım an göbek atıyo resmen aglamaktan.aslında yaş bıle akmıyo gözünden sırf ınat olsun dıe mızmızlanıyo.zorla emzıgı kaptırırsam yada parmagını alırsa anca uyuyo.neyse sonumuz hayrola inşallah
topikle ilgili itiraflarım
esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
allahım deli gibi gezip alışveriş yapıyorum,batmama ramak kaldı.bugün saatlerce gezip alışveriş yaptım hamikeyken yattım ya acısını çıkartıyorum sanırım farkında olmadan...
ayyy halbusem ben çok sevmiştim senn kirpileri. bende yaptım aynılaırndan ama gözler çikodamla oldugu için daha küccük olduydu sennkilerden birinn bide dudagı rujluydu herhal dimeeeeeeeeeeeeeayşinim sağolasın canım bu elif kadını böyle işte dikkat edin sizde bi kurabiye yapmıştım bi sene söylediler evrim kadınıyla meğersem kıskançlıktan mok atıyolarmış halbuki ne kadar sevimli kirpiler yapmıştım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?