2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen yeleğine yakasına ne bulursa yapışıyor ama nasıl hırsla kemiriyor....bizde sebze püresi denedki eh yer gibi ama meyveye ağzını açmıyor artık..ilk kaşığa ağzını açıyo ağzına alıyor tadını severse yoksa asla açmıyor bizdede çok mama çöpe gitti ara ara deniyorum yemezse mecburen atılıyor...

paşa mama yiyecek ve uyuyacak bizim savaş başlıyor dua edin..ben kaçar onun için by..

topikle ilgili itiraflarım

esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum
puu tirbiyesizzz
o zaman fıkralara devam kaydirigubbakcemile3
nurdanın çıktığını görünce sana bunu yazmıştım ama yanlış anlaşılır diye sildimdi...bak hatırlatma olurmuş ...
keşke silmeseydinn niye yanlış anlaşılsın kuzumm
hee heheee hooo hoo ben bunları yapcem hee öperim senii cicim
canım çok güzelsiniz..limon yeşili de çok yakışmış sana..bayılırım bu renge
limon yeşilimi daha çok mok yeşili gibi kaydirigubbakcemile3
bende severim bu rengiii

kosskoca bı yıl nası gectıı pehhhh.gecen sene bugun bugunu hayal edıyorduk topikcek.Allah a şükür bebişlerle gördük bu seneyı.inşallah d aha cookk mutlu saglıklı yıllar görürüz bebişlerle beraber

nurdancım cok guzel gorunuosunz masallah sizee

minis senin istediklerınden bende istiorumm

esra bende dıkkat ettım lıstede onların omamasında ama nesfite katıln sut yada yogurttan bahsedıo sanırım

gul tatlısına bıttım erıdım yemede yanında yat ona derler

Sende iyi ki varsın Elifcim :) yazıciim aklıma geldikçe

aysin nede guzel anlatmıssın yuregıne kalemıne saglık.Allah senı kuzundan hıc ayırmasın nasılki seni annenden ayırmadıgı gıbı. torununada bakasın ins

Ayy Pervin ne güzel bir dilek, dua bu, çok teşekkür ederim,Amin amin amin

Amin, hepsine sağlıklı büyümk nasip etsin inşallah, Allah isteyen herkese versin Pervin..

yüregınew ellerıne saglık canım,gözlerım dolu dolu okudum

Sağol canım

küçük kurbağayı hepiniz adına öpüjem bu gece:) o da sizin ellerinizden öper...

Ayşin demek sen aynı zamanda yazarsın..bak bilmiyodum..takipçinim ona göre:)

Seçiiil öptüm bu küçük kurbağayı gece? Neye dönüştü hala dünyanın en tatlı kurbağası mı? opuyorumnanaktan
Öyle kendi çapımda yazılarım var, ciddi bir yazar sayılmam daha kaydirigubbakcemile5

seviyorum seni.. ötesine gerek yok.

a.s.

nereye gitti yazdıklarım ya
neyse dün gece tıkındım tıkındım çatlıcaktım nerdeyse
yeni yıla şişko ve yemek yiyerek girdikya ben şişman mı devam etcez

:roflol:

2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii

Esra ben sana ne diyim yaa, maşallah ne kadar marifetlisin,çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık, eminim çokta lezzetlidirler..

burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

Yahoooo
Oğlum sen ne tatlı ne güleryüzlü ne sevimli bir çocuksun böyle ya, maşallah Allah'ım korusun seni, nazar değmesin inşallah
Kostümün harika,noel yahoo :teytey:

Son düzenleme:

Oh maşallah maşallah

Benim yavru da memede uyuyor, başka türlü imkanı yok gece uykusuna dalamıyor. Ayakta sallamak falan mümkün değil, hacıyatmaz gibi kalkmayaçalışıyor habire. BU yüzden bir akşam gezmesi, bir sinema, bir akşam yemeği falan.. İmkansız gibi şimdilik..

topikle ilgili itiraflarım

esranın eklediği yiyecek içecek resimlerine kıskançlığımdan mok atıyorum
esranın eklediği hiçbir fıkrayı okumuyorum

Niye yaa, alemsiniz vallahi kaydirigubbakcemile3

Ayy çok tatlısınız, anne oğul gamzeli.. Maşallah maşallah

allahım deli gibi gezip alışveriş yapıyorum,batmama ramak kaldı.bugün saatlerce gezip alışveriş yaptım hamikeyken yattım ya acısını çıkartıyorum sanırım farkında olmadan...

derya derya deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bilemiyorum artık ama.......................

yılbaşı agacı ile pozlar veren

DEFENEMDAMLAM ve FISTIK kızıDENıZ harika görünüyorsunuz. ayrıca damla seni foto ekleme konusundaki gelişmiş yeteneğinden ötürü terruk ederim..

VEEE TEOş ve annesi sizde çok güzelsiniz. bu teoşseninn tıpkının aynısı be nurdan.
Maşallah

ayşinim sağolasın canım bu elif kadını böyle işte dikkat edin sizde bi kurabiye yapmıştım bi sene söylediler evrim kadınıyla meğersem kıskançlıktan mok atıyolarmış halbuki ne kadar sevimli kirpiler yapmıştım kaydirigubbakcemile3

facete dikkat ettim teo dedesine çok benziyor e nurdanda babasınaa ilk zamanlar baba idi artık anne tarafına döndü teo

allahım deli gibi gezip alışveriş yapıyorum,batmama ramak kaldı.bugün saatlerce gezip alışveriş yaptım hamikeyken yattım ya acısını çıkartıyorum sanırım farkında olmadan...

stres atmışsındır ..bende alışverişi çok seviyorum ama sırf bu kendimi frenliyememe halimden kart limitim oldukça düşük yoksa gerçekden zor olurdu

ee bide bizim eşarplar accuk tuzlu oldugu için özellikle bu konuda kendime çok fazla telkinde bulunyorum aksi halde piyangodan ikramiye ancak paklar bizi...:uhm:

ayyy halbusem ben çok sevmiştim senn kirpileri. bende yaptım aynılaırndan ama gözler çikodamla oldugu için daha küccük olduydu sennkilerden birinn bide dudagı rujluydu herhal dimeeeeeeeeeeeee

seviom ben seni orjinal gadınsın:1hug:

esraa bide gıda boyamısı kullandın bebeeeeeeeeeeem sen bu gül tatlısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…