2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyoyyy maşallah KUZY beyimiz glermişde anneside onu çekermiş de.. yerini seni şişko patitissssssss...
maşallah ya..
ayrıca evrim sis senginmisiniz be yafrum herbir oyuncagınız chicco sen ne kadaremmişsinde zengin olmuşsunuz?( bu geyiği yapmayalı çok oldu aklıma geldi yazayım dedim ben dedim kendim dedim kendikendime dedim)

sanırım herkeşler dün gece nurdanın anlattıgı gibi bir gece geçirmiş olmalıki bugun hepsi dinlenmedeler...pek ugrayan olmadı bugun

özlembu konak olayı sonradan olabilirmiş çok duydum ilk zamanalr olmayıpda 5 aydansonra olanları..

bebe yagı yaffrum yada vazelin tek çare.. sür kafasına yumuşasın yıkarkende tara hallolur inşallah...senino güzeller güzeli kıznı öp benm için...

bugun 4 cü ayımız bitti 5 den gunaldık..

aslında oglum hep bizimleymiş gibi ama hesaplayınca sadec 4 ay...oysa o hep benimleymiş hissi mevcut kalbimde.. sizde de aynımı acep?

Estagfruullahh.. gayet keyıflı sahsen.

opuyorumnanaktan

sağol cnm denerim zemuszemus sende yakışıklı oğlunun yanaklarını em yapar mısın benim için ?? :kedi: yapmazsın değil mi? Çünkü yanaklarını emerek seven tek psikopat benim sanırım kaydirigubbakcemile3

bugun 4 cü ayımız bitti 5 den gunaldık..

aslında oglum hep bizimleymiş gibi ama hesaplayınca sadec 4 ay...oysa o hep benimleymiş hissi mevcut kalbimde.. sizde de aynımı acep?

Evet geceleride sayarsan zaten 9 - 10 aydır bizimle birlikteler opuyorumnanaktan
Bazen hala bu benim mi ? diyorum :uhm: Evet o benim... Meleğimmm. En kıymetlim..

özlem ben yanaklarını öpmüyorum genelde gıdısnda boynunda falan takılıyoruz bis.tükürük bezleri yanaklarda oldugu için çok salyalanmasın diye öyle düşünüyorum yani..

ama zaten benm oglum öyle narin yanak öpmelerinden anlamaz sevildiğini onu mıncıklıcaksın kollarını bacaklarını poposunuyani heryerini mıncık mıncık yapınca çok çok hoşuna gidiyor hatta kıkırdıyarak gülüyor.

uykum gelicek gibi.............................

geliyor.......................................................

geldiiiiiiiiiiiiiii.............................

yok annem,evimdeyim.eşim bu sabah gidelim mi dedi,ablama ve yeğenime doyamamıştım ama evimi de çok özlediğimden ısrar etmedim.
umarım tatil sana iyi gelmiştir zemuszemus

o da olar kaydirigubbakcemile3

Ayşin dün gece neler çektin acaba merak ediyoruz akannehir

Benimde uykum var ama açım az önce kafamı dolabın derinliklerine gömdüm bir elma buldum şükür..
Yemekteyizi izliyorum izleyerek doyabilseydik keşke mafoldumben

Tazem burcum facebookta cafede çalışa çalışa helak oldu kaydirigubbakcemile3 buralara uğrayamıyor yorgunluktan galiba opuyorumnanaktan

kayra kayra bazen burda görünsemde iki çocukla bilgisayarın başına geçip birşeyler yazamıyorum ....anladın sen .
kuzy beyimiz gülmüş tam yemelik olmuş....oyuncaklarda çok güzel güle güle oynasın kırsın ...
mehmet akife de maşallah..hızla büyüyorlar....

kadro giderek artıyor..Allah bereket versin

didem tazem deryam ohh ohhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…