kimseler yok ortam benim rahatca saçmalamam için müsait :kedi:
Estagfruullahh.. gayet keyıflı sahsen.
özlembu konak olayı sonradan olabilirmiş çok duydum ilk zamanalr olmayıpda 5 aydansonra olanları..
bebe yagı yaffrum yada vazelin tek çare.. sür kafasına yumuşasın yıkarkende tara hallolur inşallah...senino güzeller güzeli kıznı öp benm için...
Nevin hala ablanın sefkatli kollarındasın galiba zemuszemus
bugun 4 cü ayımız bitti 5 den gunaldık..
aslında oglum hep bizimleymiş gibi ama hesaplayınca sadec 4 ay...oysa o hep benimleymiş hissi mevcut kalbimde.. sizde de aynımı acep?
yok annem,evimdeyim.eşim bu sabah gidelim mi dedi,ablama ve yeğenime doyamamıştım ama evimi de çok özlediğimden ısrar etmedim.
umarım tatil sana iyi gelmiştir zemuszemusyok annem,evimdeyim.eşim bu sabah gidelim mi dedi,ablama ve yeğenime doyamamıştım ama evimi de çok özlediğimden ısrar etmedim.
özlem ben yanaklarını öpmüyorum genelde gıdısnda boynunda falan takılıyoruz bis.tükürük bezleri yanaklarda oldugu için çok salyalanmasın diye öyle düşünüyorum yani..
ama zaten benm oglum öyle narin yanak öpmelerinden anlamaz sevildiğini onu mıncıklıcaksın kollarını bacaklarını poposunuyani heryerini mıncık mıncık yapınca çok çok hoşuna gidiyor hatta kıkırdıyarak gülüyor.
hoşgelmişsin evine..
umarım tatil sana iyi gelmiştir zemuszemus
tişikkür ederim,hoşbuldum.
sağol canım,gerçekten de kayınvalidenin yanı bile olsa tebdil-i mekanda ferahlık varmış,kendime geldim. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?