2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

össssssssssssleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemm

avatrındaki meleği yiriiiiiiiiiiim

inş. cnm kızında bu dönem nasıl geçmişti?
ben annelerdeyim malum siteye resim yüklemeye çalışıyorum arada bir kk dayım sizi takipteyim buyrunnnnnnnnn

kızım ateşlenmişti..biree o dönem yılbaşına yakındı evdede değildik uykusuz huzursuz geceler geçiriyorduk ama misafirliğe veriyordum önce hafif ateşlendi..sonra kaşıkla mama yedirirken tık tık bişey değdi .meğer diş çıkarmış yavrum.hihoyyyttam yılbaşı akşamıydı aldığım en güzel doğum günü hediyemdir o ....

ne güzel sen hepsini yaşadın aynı heyecanları 2. bebişinlede yaşayacaksın opuyorumnanaktan kilo kaybı çok oluyor dediler ban var mı aslı???
özlem meleğin çok güsell gerçekten maşallah tosmini kuzuna .....

opuyorumnanaktan :kedi:

ne güzel sen hepsini yaşadın aynı heyecanları 2. bebişinlede yaşayacaksın opuyorumnanaktan kilo kaybı çok oluyor dediler ban var mı aslı???

opuyorumnanaktan :kedi:

yok canım ya bebekten bebeğe değişir...kıızm sadce ateşlenmişti.bu sıpada iştahsızlık oldu bakalım ateşlenmesinde ..iştahınada bi çare bulcez artıkın..

yahu arkadaşlar katı meyve sıkacagı mutlaka almalımıyız bu briinci sorum
ikinci sorumda markası ne olsa iyidir..

çok elzem bişeymidir bu alet. cam rende işimizi görmesmi..

oglum babannesi ve dedsiyle şuanda ben ne yapacagımı aşşırdım.. aaabirden çok boşlukda hissettim kendimi. ev çok sesiz geldi.

ayy canım oglum meger eviizin güneiymişde farkında değilis. o olmayınca sönuk kaldık valllaaa..

Allah evlatlarımızı bize bagışlasın...

iyi akşamlar herkese
3 gündür misafirlerim var gelemiyorum özledim sizleri
geç oldu ama
mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol uykulu : ) , sevdiklerinizle birlikye süper bir yıl diliyorum hepinize

kız nesrin bu ne yaaaaaaaa allaaaaaaaaaaaam ya rabbim bence çağan yememiş yanakları yemiş...çok datluu

bugun kendimi topiğin demir başı ilan ettim.kaydirigubbakcemile3

yani cam rende işgörür.metale değmemesi dah iyi meyvelerin.biz moulinex kullanıyoruz uzun zamandır kendimiz için almıştık çok memnunuz
iyi akşamlar herkese
geç oldu ama
mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol uykulu : ) , sevdiklerinizle birlikye süper bir yıl diliyorum hepinize

kaydirigubbakcemile3 teşekkürler çağan aga
bugun kendimi topiğin demir başı ilan ettim.kaydirigubbakcemile3

hemen fırsatı değerlendiriyorsun güllü haaanım

çağan efendi reddetmeyi öğrendi malesef kafayı çeviriyor herşeye denk gelirsede bigüzel yiyor eşşek sıpası
ondandır yalanacak haldeki yanakları : ))

Canan naptın canım son durumunuz nedir?
ben kendime geçen aldım doğum günü hediyesi.....yarın doğum günüm öğlen doğmuşum akşama yeni yıla girmişiz .....
Doğum günün kutlu olsun canım 2 gün geçmişte olsa. Yusufun iştahsızlığınada üzüldüm inşallah çabuk atlatır.
size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)
Maşallah Prense kokluyorum öpüyorum
Stokta bitmiş ya çok üzüldüm( Bi kaç sitedede fiyatı yüksek.

Arkadaşına çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Mahfettin beni((
Senin yazın aracılığylada herkesin yeni yılı çok güzel olsun inşallah. Evlatlarımızla tüm sevdiklerimizle uzun hayırlı senelere inşallah.

2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii

burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

Tatlı için eline sağlık yaho içinde :)))Çok tatlı olmuş maşallah.
Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..

bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..

Özde bana benziyor mu sizce?? Birbirine benzer çektireceğim az daha büyüsün... zemuszemus

iyi akşamlar herkese
geç oldu ama

Kuzeye, Çağana, Denize maşallah. Evet özlem özde sana çok benziyo.
Atlayarak okuduğum sayfalarda da varsa kuzular hepsine maşallah.
Uykusuzluktan sinirlerim laçka oğlum uyumuyor geceleri beraber uyumuyoruz yani ve ben sabah kalkıp işe geliyorum 2 haftayı geçti bu durum kendi dr u burnundandır dedi ama uzayınca benim içim rahat etmedi devlet hastanesine gittik idrar ve kaka tahlili istedi dr salı günü çıkacak sonuçlar ama sıpam kakasını yapmadı pazartesiye kaldı onun sonucu ne zaman sarkar bilmem . Uykum var uykum var bide unutmadan yazıyım uykum var.

geçmişe bakamıyorum 1 saat sonra misafirim gelecek öğlende misafir vardı bugün duble yani
ne çok kaynatmışsınız
eve yabancı biri gelince Çağan ın uyku düzeni alt üst oluyor öğle uykusuna 5,5 da yattı bu gece nöbet var

PERVINIM ecosla sanada masallah, gittikce guler yuzlu oluor, sen son resimde ne verdin onun eline yemesi icin??

cok efkarliyim bu gece, kafami dagitmam lazim...kendimi neye vurayimki??farmville e falan mi baslasam??

bukonuda bı bılgım yok dıe bıse yazmadımdı ama aklıma şey geldı.doktora gıttıgımızde orda broşürde balık yagı görmüştüm iştahsız bebekler için yazıyodu.doktorunuza sorsan

cam rende işimizi görür ama bızım zaten var katı meyve sıkacagı.havuc falan için ii olur dıe düşünüyorum
iyi akşamlar herkese
geç oldu ama

ohh ohh agzından baska heryanı yemıs kuzunun :))
tüh bıtmısmı üzaüldüm,2 arkadasım daha sipariş vercektı

buarada inş.iyi cıkar sonuclarınız,karnı doymuyor olabılırmı?
aynenn şevvlalı anlattın.helekı uykusundan ses yüzünden erken uyanırsa vay halımıze.bugun kalabalık yüzünden 2 kez uyandı ve suan cok keyıfsız ve bırazda sinirli:1ninca:
Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(

Allah kavustursun nurdancım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…