eşim benden daha fena hastasıdır cem in. bende severim bu hafta ilk sinemama deneyimimizi gerçekleştirmek istiyoruz o sebepden sordum yahşi batıya mı gitsek diye..ama bu soruyu yazdıkdan sonra fragmanını izledimde evet evet kesn gidecegis...ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i
çoşmaki ne çoşma ...şimdide zorla ayağımda sallayıp daldıkça 75 ml mama yedirebildim..senağlama..ama 2 satime mal oldu aynı yerde otur otur totoda büyüyecek hoş daha küçültemedikya...-tatlicadiarzu-derya valla yusuf bey coşmuş..12 saat ne demek ya...deryacım doktora götürsen iştah sorunu için...kıyamam ona...deryacım allah yardımcın olsun...
opuyorumnanaktanderyam güllüye aldığın hediyeleri bende çok beğendim hiç aklıma gelmemişti böyle birşey hatta bende alacağım daha foto albüm teeruk ederim seni
deryam birde doktor bana iştah açıcı şurup vermişti acaba sanada öyle birşey öneririmi?
gecmıs olsun ecosa.atlatır bıan önce inşallahkızlar kuzum bıraz rahatsız kırgınlıgı var dun usuttum sanırsam dısarıda...aksam yıne fıtıl koyduk uyutmadan once hypoallergıc mama verdım agzı yuzu kızarmadı cok sukur hemde sevdi uyudu yarımsaat sonra agladı emzırdım uyuttum gece 1-2 kez mıızıkladı ama emzırmeden salladım ve sabaha karsı emzırdımm sımdıde burnu tıkalı buhar mak acıcam
hihoyyyt:sm_cool::teytey:Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra, dide+, dnzyildizi84+, kayra42+, minik_kelebek+, pinky_42+, sakaleynmaster+
ee daha daha nasılsınızz
oo elif hanımlarda burdaymış sizi piste alalım
cıstak cıstak
kadifedeeenn keseessiii
amaann yollaaa beyoğlunaa yollaa haydii yollaaa istanbula yoollaaa yaarr yollaaa
deryacım sen hiç msnyi açmıyosunki o şeye gelesinnn hep ofline görüyorum seni
ben kaçar sonra uğrarım öpüldünüzz
mami ile telde konuştuk ses gitmiş burun tıkalı grip oldum galiba dedi eve almayı düşünmüyorum kendilerini çıksın anasında uyusun kaydirigubbakcemile3
maşallah de de nazarın değmesinkaydirigubbakcemile3 onun fitliği derinerde bir yerlerde dışarıdan gözlenemiyordide yanlış anlamada kaynanan koca arayan kızlar gibi maşallah.ben onun kadar baksam kendime fit olurum valla...kürlere bak ya.üşenmekten sirkeli suyu bile 1 haftada terkettim.maşallah valla.
biz sengin değiliz daha o kadaray çok sevdim ben bu kankalara rabbim ayırmasın sizi maşallah kocaman
ay sall gitsinn be pervinim şöylee kocaman bir antepfıstıklı çiko off off ben yiyorum mesela şu an alkisalkisalkis
bende severim bendeee
hiç standupına gitme şansın oldumu?muhteşem,iyi bir para bayılıp gitmiştim kaç sene önce
onların o taraklarda bezi yoktur.yaklaştırmaz kendine bizim kasıntıkaydirigubbakcemile3 süper bi teşhis olmuş
menopoz dönemi sanırsam bide kayınbaba antropoza girse yanmıştı elif
mami ile telde konuştuk ses gitmiş burun tıkalı grip oldum galiba dedi eve almayı düşünmüyorum kendilerini çıksın anasında uyusun kaydirigubbakcemile3
inşallah kolay atlatırsınız biz çekiyoruz bu gece ağrı kesici içireceğimaçlıktan mı acaba diyetler bana oldum olası yaramaz zaten... Ben ne yapacağım ya mafoldumben
geçmiş olsun cnm dişten yazmışsın bizede sıra geliyor zor bir durum ben çok sabırsızım o dönemi nasıl atlatacağım bilmiyorum...
Azimlisinevde çikolata olsa ben o her çeşidini zavkle yer sonra diyete başlarım o yüzden böyle kaldım ya kaydirigubbakcemile3
mutlu yıllarmehba yeni yıl hepinize huzur mtluluk sağlık getirsin nice mutlu yıllara
biaz geç oldu ama temiz oldu.daha önce yazsaydım moralbozukluğumu aktarmış olurdum sadece
:teselli::1no2:canım bizimkide mama seçiyo ne yapacağımı şaşırıyorum((
kaydirigubbakcemile3 süper bi teşhis olmuş
menopoz dönemi sanırsam bide kayınbaba antropoza girse yanmıştı elif
derya benim hiç bir fikrim olmadığından bir şey yazamadım.Allah yardımcın olsun
ufaka araştırmalarım iştahsızlığımızın dişten kaynaklandığını ortaya koyuyor inşallah daha fazla uzamaz rahat çıkartır kuzum..
ben burdayım lapimin topumun fişini takmaklan ugraşıyordum...
gelelim bugun ne yaptım...
gesmeye gidecekdim hava kötüydü htta dolu bilem yagdı gidemedim
tatlı yapacakdım yapamadımmm
evde oglumla oynadık güldük hatta kudurduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?