2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i
eşim benden daha fena hastasıdır cem in. bende severim bu hafta ilk sinemama deneyimimizi gerçekleştirmek istiyoruz o sebepden sordum yahşi batıya mı gitsek diye..ama bu soruyu yazdıkdan sonra fragmanını izledimde evet evet kesn gidecegis...

derya valla yusuf bey coşmuş..12 saat ne demek ya...deryacım doktora götürsen iştah sorunu için...kıyamam ona...deryacım allah yardımcın olsun...
çoşmaki ne çoşma ...şimdide zorla ayağımda sallayıp daldıkça 75 ml mama yedirebildim..senağlama..ama 2 satime mal oldu aynı yerde otur otur totoda büyüyecek hoş daha küçültemedikya...-tatlicadiarzu-
deryam güllüye aldığın hediyeleri bende çok beğendim hiç aklıma gelmemişti böyle birşey hatta bende alacağım daha foto albüm teeruk ederim seni
opuyorumnanaktan
deryam birde doktor bana iştah açıcı şurup vermişti acaba sanada öyle birşey öneririmi?

neydiki bi söyleyiversen ..doktora gittik vitamin verdi iştahını açar dedi ..vitamin bitti iştah gitti...şimid minadex içirmeye başladım..

gecmıs olsun ecosa.atlatır bıan önce inşallah
cok kıskandık buda benim kızımın yılbası kankası:)

http://i50.tinypic.com/20a2eq1.jpg

aman yiyim ben kankası olan ecişi.

hihoyyyt:sm_cool::teytey:
deryacım sen hiç msnyi açmıyosunki o şeye gelesinnn hep ofline görüyorum seni

evet ..bekleyen çok orda açarsam yakalanırım bacım...
burya zor zaman ayırıyorum birde oraya dalarsak evin yaşanmışlık derecesi baya baya artar...:roflol:

dün aksam ablamalar geldı ee yegenler annem kardesım falan derken hem nete gıremıyorum hem cocuklardan bana sıra gelmıyo.bı bakıyım herkez nasıl dıe gırdım,kızcem bı onun bı onun kucagında bana pek sıra gelkmyo emzırme ve uyutma dısında

ecoşun kankalı ve mamalı resmi çok güzel maşallah hergün biraz daha değişiyor ecoş...

Son düzenleme:
mami ile telde konuştuk ses gitmiş burun tıkalı grip oldum galiba dedi eve almayı düşünmüyorum kendilerini çıksın anasında uyusun kaydirigubbakcemile3

bencede iyiş düşünmüşsün yoksa yahoma yazık günlerce çekiyor yavrular..kaydirigubbakcemile5

derya iştah sorunu gerçekden düşündürücü bi okaarda üzücü.

yusuf herzamnmı uyku öncesi güzel beslenio diye yazmıstın
uyanık zaman yemiomu bu paşa yahu..

dide yanlış anlamada kaynanan koca arayan kızlar gibi maşallah.ben onun kadar baksam kendime fit olurum valla...kürlere bak ya.üşenmekten sirkeli suyu bile 1 haftada terkettim.maşallah valla.
maşallah de de nazarın değmesinkaydirigubbakcemile3 onun fitliği derinerde bir yerlerde dışarıdan gözlenemiyor
biz sengin değiliz daha o kadar
kaydirigubbakcemile3 süper bi teşhis olmuş
menopoz dönemi sanırsam bide kayınbaba antropoza girse yanmıştı elif
onların o taraklarda bezi yoktur.yaklaştırmaz kendine bizim kasıntı
mami ile telde konuştuk ses gitmiş burun tıkalı grip oldum galiba dedi eve almayı düşünmüyorum kendilerini çıksın anasında uyusun kaydirigubbakcemile3

kara vicdanlı bırak bari cinema club da yatsın

derya benim hiç bir fikrim olmadığından bir şey yazamadım.Allah yardımcın olsun

[]

inşallah kolay atlatırsınız biz çekiyoruz bu gece ağrı kesici içireceğim
mehba yeni yıl hepinize huzur mtluluk sağlık getirsin nice mutlu yıllara
biaz geç oldu ama temiz oldu.daha önce yazsaydım moralbozukluğumu aktarmış olurdum sadece
mutlu yıllar
canım bizimkide mama seçiyo ne yapacağımı şaşırıyorum((
:teselli::1no2:
kaydirigubbakcemile3 süper bi teşhis olmuş
menopoz dönemi sanırsam bide kayınbaba antropoza girse yanmıştı elif

:roflol::roflol:

derya benim hiç bir fikrim olmadığından bir şey yazamadım.Allah yardımcın olsun

kayganana dnecek çok söz varda neyse diyoruz ..
sağol canım amin..çok zor bu gün sadece 75 ml mama yedi..en az 600ml yemesi gerekiyor farka bak ya ...

esra kaçtın kız tilifonuna niye bakmiyin bacım bi diyerseydin şu iştah açıcınızı ..çok zor durumdayım bir kaç gün daha değişim olmazsa dohtura gideceğiz sorun ne bakalım..büyük ihtimal diş ama işte ana yüreği çare arıyorum..

ben burdayım lapimin topumun fişini takmaklan ugraşıyordum...

gelelim bugun ne yaptım...

gesmeye gidecekdim hava kötüydü htta dolu bilem yagdı gidemedim

tatlı yapacakdım yapamadımmm

evde oglumla oynadık güldük hatta kudurduk..

ufaka araştırmalarım iştahsızlığımızın dişten kaynaklandığını ortaya koyuyor inşallah daha fazla uzamaz rahat çıkartır kuzum..

yapmadıkların için aferin...yaptıkların için çok iyi etmişsin..Ankarada'da fırtına ve yağmur vardı hoş biryerde çıkamazdık ya babamız işte ..tilifon etti geliyimiş birazdan yimek pişirmeye kalkacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…