PERVINIM ecosla sanada masallah, gittikce guler yuzlu oluor, sen son resimde ne verdin onun eline yemesi icin??
cok efkarliyim bu gece, kafami dagitmam lazim...kendimi neye vurayimki??farmville e falan mi baslasam??
Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
beni de alın o seye...noluyyyyyyderyacım sen hiç msnyi açmıyosunki o şeye gelesinnn hep ofline görüyorum seni
valla ben su an cam rende kullanıyorum emme gecen ay kendimiz için bekodan aldık katı meyve sıkacagı kampanyadaydı bide benzin almaktan biriktirdiğimiz puanları kullandık beyaz ı 100 kayme inoxu 160 kaymeydi biz beyaz aldık zati evde inox bişi yokyahu arkadaşlar katı meyve sıkacagı mutlaka almalımıyız bu briinci sorum
ikinci sorumda markası ne olsa iyidir..
çok elzem bişeymidir bu alet. cam rende işimizi görmesmi..
yereim ben onu gün geçtikçe dahada güzelleşiyo ya maşallah
eminim daha güsel olcak hersey eliifcim az daha sabırpüüüü taze onlinedım ama neva hanımla uğraşıyordum.malum geceleri ağlamadan uyumuyor.bir de çok ağlamasın da kaygana gelip koynuna almasın.neymiş onun yanında uyuyormuş söyleyen kim kaynatam.
özlemciğim ben nva'ya bakma konusunda kaynanama daha çok güveniyorum annemden,hş o da gelemez zaten.1 ay sonra bakıcı bakacak neva'ya umarım herşey güzel olur.
bence benziyo ama ben benzetme özürlüsüyüm o yüsden beni çok sallama
Özde bana benziyor mu sizce?? Birbirine benzer çektireceğim az daha büyüsün... zemuszemus
allah yardımcın olsun burcu en azından annen yanında bu arada doruk un bu serseri fotosunu görmek arzusu içerisindeyimDoruk ağzma mıçmaya devam ediyor kaç gündür. Uyumuyor da uyumuyor! Günlerdir en uzun uykum 2 saat sürdü. Yorgunluktan geçtim, sinirlerim laçka oldu resmen! Ota boka ağlamaya başladım. Başlamıştım! Gündüz annem geldi, masanın üstünde Parol'ü gördü, "başın mı ağrıyor, Doruk uyumadı mı, sen yat ben bakarım DOruk'a" dedi. Allah razı olsun, Doruk'un sorumluluğunun üzerimde olmadığı 2 saatlik bir uyku beni resmen kendime getirdi. Onur doğal olarak annem gbi bakamıyor, çocuk zırlayınca veya miyavlayınca ben de huzursuz olup kalkıyorum. Ama annemde olunca gözüm arkada kalmıyor. Nasılsa ek gıdaya da başladık artık, "annem onu mu yedirdi, bunu mu yedirdi" derdim yok, kafam rahat! Sadece kabız olmasından korktuğumu, o zaman çatlağının nüks edebileceğini söyledim. Haklı buldu, o da hassas davranıyor. KAfam daha da rahat!
Yılbaşım nasıl geçti? Annem Doruk'a baktı, ben yemekleri yaptım. Arkadaşlarımız geldi şehir dışından. Sevdiğim ve rahat ettiğim insanlar, hiç bir yükleri olmuyor, aksine yardımcı oluyorlar. Ama Doruk gece çok arıza çıkardı, uyumadı, daha doğrusu uyudu ama saat başı uyandı. Yorucu idi... Ama Doruk'umun KRAVATLI GÖMLEKLİ fotoları her şeye değdi :) GYPSY teyzemiz sağolsun. Sayesinde küçük bir serseri yarattık o kıyafetle, çok teşekkürler ESRACIM :)
pehhh sanki kendileri biberon kullanmıyolardı bu kadar yetenekli olmadıklarından kayganaların çatladıklarını düşünüyorumbugün sinemaya gittik iyi geldi.şu an yataktayız.Neva babasıyla sarışmış uyumamak için direnmelerde.kaynanamın bugünkü incileri:
1.biberonda havuç suyunu görüp heyecanlanan neva'ya eee ne de olsa ikinci annesi diye okkalı bir yorum yapması.
2.dün gece saat 10.30'da çey koyup içmelerine rağmen benim aynı saatte içmeleri için koyduğum çay için bu saatte mi? demesi içmiyorsanız götüreyim dememe rağmen nazlana nazlana içmesi.
burcu yıllık iznimi neva'yı kahvaltıya falan alıştıracağım dönemde kullanacağım inşallah.damara devam kaynanaya selam yani
Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?
ÖZLEM dağıtamadım ne yazık ki, hoş zaten dağıtmazdım, çok çok 1 kadeh! O da Doruk sayesinde pij oldu :)
bende gelmek istiyorum seye...her neyse...ulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!
yazmıslar zaten basını yagla yarım saat sonra yıka tara hepsi dökülür inşAyrıca konak oluşmaya başladı Özdede annem vitaminleri kullanmıyorsun ondan dedi korkutmaya çalıştı galiba..
çagann tüm yanaklar pekmez olmus ya ama sen daha tatlısındır bence
allah kavustursunBabami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?