2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatıra çok üzüldüm haline..umarım bişi çıkmaz tahlillerinizde..gerçekten doymuyomuki??

hatıra canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.umarım geçer tatlım

Seçil minik kurbağan ne tatlı öpcem ben onu öpcem
çağan beyde maşallah datlu yanaklar iyice datlanmış annesi..
Balık yağını biliyorum minadex şurup balıkyağlı vitamin bu gün başladık yinede terruk ederim..
Bakalım..biraz önce yoğurt yedirdim ..geriye akşam yatmadan mama sefamız kalıyor...yazık bugünki süt rızkını alamadı yavrucağım...

elif keske benin kaynanamda seninki gibi kurler filan yapsada ortak noktada bulussak ama annem yapar o yapmaz hatta annem spora gidio bfite oysaki :) bekarken annemle yapardık lahana kuru yok maydonos suyu bılmemne . adapazarındaykende yesil cay ıcıoduk beraber ıhlamur kusburnu gusel gecıodu

vee gelen misafirlerim kocaman cikolatalı pasta getirmis emrahada demistim al die oldumu sana 2 pasta biri cikolatalı biri krokanlı ee bende rejim nası kalsın kalmadı yedim gitti ikisindednde birer dilim. dahada pastaların yarıları duruo pofff bırılerını cagırayımda bıtsın zıyan olmasınlar

9a dogru mızıkladı cok uykusu geldı mama yaptım bıberomla ıcerken uyudu 30 ml anca icti sızdı sonra yarımsaat sonra uyandı salla salla uyumadı emzirdim hepten cingoz oldu salladım tam gozu gecıodu mısafırlerın gıtme sesıne uyandı suan salonda yanımızda takılıo bakalım nazaman uyuycak

emrahta aksam aksam hapsurmaya basladı burnuda aktı bugece obur odanın yolları gorundu kendısıne:) ayrıcada kacgundur ece yatagında yatmıo yanımızda yatıo bı cozum bulcaz artık yanı hanfendı benım tarafımda ve yastıgımda yayıla yayıla kollarını acarak hersey maxımumda pozısyonu alarak uyuyo emrahla ıkımız onun tarafına sıkısıos yıne olan bana oluo ortada eciş bucus :)

deryacım sen hiç msnyi açmıyosunki o şeye gelesinnn hep ofline görüyorum seni
beni de alın o seye...noluyyyyyy
yahu arkadaşlar katı meyve sıkacagı mutlaka almalımıyız bu briinci sorum
ikinci sorumda markası ne olsa iyidir..

çok elzem bişeymidir bu alet. cam rende işimizi görmesmi..
valla ben su an cam rende kullanıyorum emme gecen ay kendimiz için bekodan aldık katı meyve sıkacagı kampanyadaydı bide benzin almaktan biriktirdiğimiz puanları kullandık beyaz ı 100 kayme inoxu 160 kaymeydi biz beyaz aldık zati evde inox bişi yok
yereim ben onu gün geçtikçe dahada güzelleşiyo ya maşallah
eminim daha güsel olcak hersey eliifcim az daha sabır

Özde bana benziyor mu sizce?? Birbirine benzer çektireceğim az daha büyüsün... zemuszemus
bence benziyo ama ben benzetme özürlüsüyüm o yüsden beni çok sallama
masallah özdeye çok tatlı bu kızlar ya
allah yardımcın olsun burcu en azından annen yanında bu arada doruk un bu serseri fotosunu görmek arzusu içerisindeyim
pehhh sanki kendileri biberon kullanmıyolardı bu kadar yetenekli olmadıklarından kayganaların çatladıklarını düşünüyorum
hem evi hem işi hem çocuğu en güsel şekliyle idare ediyorsun ya bulascak yer arıyo
totona dinle laflarını
Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?

ÖZLEM dağıtamadım ne yazık ki, hoş zaten dağıtmazdım, çok çok 1 kadeh! O da Doruk sayesinde pij oldu :)

ulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!
bende gelmek istiyorum seye...her neyse...
bir daha yazıyorum bakın
Ayrıca konak oluşmaya başladı Özdede annem vitaminleri kullanmıyorsun ondan dedi korkutmaya çalıştı galiba..
yazmıslar zaten basını yagla yarım saat sonra yıka tara hepsi dökülür inş
iyi akşamlar herkese
3 gündür misafirlerim var gelemiyorum özledim sizleri
geç oldu ama
mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol uykulu : ) , sevdiklerinizle birlikye süper bir yıl diliyorum hepinize

çagann tüm yanaklar pekmez olmus ya ama sen daha tatlısındır bence
Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
allah kavustursun

babybim ben rejime uyarım dedim ya tam olarak uyamıyorum çünki nesfiti sevmedim yiyemiyorum oldum olası yiyemem zati o tarz kahvaltı
aksam yemek atıstırdım ekmeksiz yani dikkat etmeye başlıcam ama kasmıcam hem emziriyorum hemde sanırım dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…