- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
tvye bakmak adına bır esnıokı tersten lastik kızmıdır nedir boynu kopcak
yahşi batı....güzeldi.özellikle 2.yarıyahşi batı ya giden varmı..
elif sen dun sinemaya gideckdin hangi filme gittiniz bebeeeeeem
salifo tabiiki farkında ve bana senin hakkın ödenmez diyor.o farkında olmasa ve neva olmasa çekmem zaten.KÜNAYDINLAR (yeni uyanmadım, yeni giriyorum)
Doruk gene 3.30 - 5 arası uyanıktı. Neyse 5-8 arası uyudu, ben de azcık dinlenmiş oldum. Gözlerim sürekli yanıyo artık. Ruh gibi oldum. Allahtan uykuya çok düşkün bir insan değilim. Onur hesapta bu gece kalkacaktı Doruk'a, 2 defa ağladı çocuk, kütük gibi uyuyo, ben kalktım gene. Sonra da bi güzel payladım Onur'u, sabah hemen almış Doruk'u uyanınca 2 saat de o arada uyumuş oldum. Eh, allah bereket versin :)
ELİF kolay gelsin bebeğim sana... Çok enteresan tiplermiş senin kaynananlar. Peki Salifo durumun farkında mı?
mıymıntı desene senin kaynana! Valla annem sağolsun hızır gibi yetişti, her eve lazım ama her şeye karışmayanından lazım :)
çok tadlusunuz bağhhyannuyandı cingöz oldu. keyiflendi sırıtıyo pis pis. saat 3.30 =) dedim oğlum yat zıbar, yarın sabah oynaşırız :) biraz da gazı vardı sıkınıp sıkınıp pırtlıyodu. Akşam yatmadan önce yoğurt yedirmişti annem, sanırım ondan oldu. Yoğurda şeker koyunca gaz yapmazmış ama ben de doğal tadına alışsın istiyorum. Meyve suyuna da, yoğurda da şeker ya da pekmez gibi tatlandırıcı koymak bana doğru gelmiyor. Karışımlara konabilir ama sadece yourda ya da m suyuna konmamalı. Biri bitse başka bir sorun hortluyor.
valla "saate bak, emeli 2-3 saat olmuşsa ver bana" dedim. Ama uygulayamadık ki, horul horul uyuyor adam.lmaz:
Ayşin geçen hafta 1-2 defa geç yatırdım, ona bağlıyorum. Sanırım düzeni bozuldu. Bİr de geçiş dönemi mi, her ne zımbırtıysa Doruk geçiriyo ama giren bana giriyo :) Ben o magnetten alsam var ya, annemi bir daha yeryüzüne indiremem. İd, ego, süperego her ne varsa hepsini toplar fezaya uçar. Çünkü annem her şeyin en iyisini bilir, en iyi o yapar, en iyi o düşünür, herkes onun dediğini yapmalıdır. Anladın sen onu yerimseniben
Aynen! Terruk ediyorum seni. feysta çok hayranım (öğrencim) olduğundan oranın chati beni bozuyo biliyün mü, msn de takılıyürüz :) Sisleri de bekleriz Ayşin ve Perrvin hanımlar :)
merhaba kızlar dün geceden beri çıldırıyorum...yusuf bugün aç kalma konusunda kendi rekorunu egale etti..tam 12 saaat hiç birşey yediremedim..gece mamalarını almadı sabah yine aynı en sonunda açlıktan mızıklanıyordu pes edip saat 12 gibi muhallebiyi binbir şaklabanlıkla yedi...daha önce yazmıştımya mamamızı değişmiştik diye tekrar milumil 2 ye döndük başka mamaları yemiyoruz gerçi aptamil 2 ye dönmüştük olmadı beyimiz burnumuzdan getirdi..sabahtan beri anneanemiz babamız dayımız teakkuza geçtik ve mamamız değiştirilip getirildi..bakalım uyuyunca ne yapacak hafif uyku geçişinde beslenmeyi seviyor uyanıkken arasıra yiyor.. şu an kucağımda efendi tek elle yazıyorum..
ay çok sevdim ben bu kankalara rabbim ayırmasın sizi maşallah kocaman
ay sall gitsinn be pervinim şöylee kocaman bir antepfıstıklı çiko off off ben yiyorum mesela şu an alkisalkisalkisgozumun onunden cıkolatalar vsler gecıo gecıo gecıo... ne zor gelıo dıyet yapmak yaa.. yapmazsamda aldı basını gıdıo sevmıorum kendımı
bende severim bendeeeben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i
hediyelerimiz geldihihoyyyt
saol deryacım yarın almayı planladıgımız bi şeydi gerçekden bak. zamanlama harika çok çok teşekkürler.
resmleri ekliyorum çekiliş topiğine..
dide yanlış anlamada kaynanan koca arayan kızlar gibi maşallah.ben onun kadar baksam kendime fit olurum valla...kürlere bak ya.üşenmekten sirkeli suyu bile 1 haftada terkettim.maşallah valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?