2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mehba yeni yıl hepinize huzur mtluluk sağlık getirsin nice mutlu yıllara
biaz geç oldu ama temiz oldu.daha önce yazsaydım moralbozukluğumu aktarmış olurdum sadece

geçmişi okuyamıyorum artık furkan çok yaramazlaştı artık onu kandıramıyorum
ama o ağlıyomuş gb yapıp beni kandırıyo.
çok fena bi çocuk oldu buya korkuyorum
beşiğin kenarını tutup kalkmaya çalışıyo
yere yakın tuttğumuzda adım atmaya çalışıyo daha erken ama bizmki hayatı çabuk yaşama peşinde
eşyalara bakıp nasıl bağıyo eline alamadığında görseniz
aaah ah daha dokuzuncu ayımda beşiğine bakıp şimdi bir ay sonra buraya bakıcaz ve bi bebek olucak die iç geçiriyoduk
şimdi o beşikteyken göz göze gelmemeye dikkat ediyruz kaçıyoruz kucak istemesin die allahım nasıl iş bu

tvye bakmak adına bır esnıokı tersten lastik kızmıdır nedir boynu kopcak

aynen pervinim ya.özellikle tv ye ters bi koltukta oturuyorum ama bizimkinin daha çok hoşuna gitti bu durum..babasına da tersten bakıyo çok hoşuna gidiyo..boynunu öpüyorum katılıyo gülmekten..çok alem bu çocuklar..gün geçtikçe daha aşkla bağlanıyorum ben

yahşi batı ya giden varmı..

elif sen dun sinemaya gideckdin hangi filme gittiniz bebeeeeeem
yahşi batı....güzeldi.özellikle 2.yarı
salifo tabiiki farkında ve bana senin hakkın ödenmez diyor.o farkında olmasa ve neva olmasa çekmem zaten.
bu sabah ki maceralara gelirsek dün olduğu gibi bu sabahta 5 karış suratla uyandı kaynanam azan karı.dün salih de farketmiş.meğer başı ağırıyormuş.bugün ise soğan kürü,maydonoz kürü ve sirkeli limonlu su ağır gelmiş o sebebten elleri şişmişmiş.salih de dedi çok yükleniyorsunuz kendinize diye.bundan önce de lahana suyu içiyordu.ben içsem onları infilak ederim kaydirigubbakcemile3
çok tadlusunuz bağhhyann

pervin ecoş artık bildiğimiz ecoş değil.yüz ifadesi çok değişmiş daha pozitif olmuş.maşallah ona.ben ikinizin olduğu fotoğrafı göremedim.ne yaptıysam açılmadı

ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i

canım bizimkide mama seçiyo ne yapacağımı şaşırıyorum((

dide yanlış anlamada kaynanan koca arayan kızlar gibi maşallah.ben onun kadar baksam kendime fit olurum valla...kürlere bak ya.üşenmekten sirkeli suyu bile 1 haftada terkettim.maşallah valla.

ay çok sevdim ben bu kankalara rabbim ayırmasın sizi maşallah kocaman
gozumun onunden cıkolatalar vsler gecıo gecıo gecıo... ne zor gelıo dıyet yapmak yaa.. yapmazsamda aldı basını gıdıo sevmıorum kendımı
ay sall gitsinn be pervinim şöylee kocaman bir antepfıstıklı çiko off off ben yiyorum mesela şu an alkisalkisalkis
ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i
bende severim bendeee
hiç standupına gitme şansın oldumu?muhteşem,iyi bir para bayılıp gitmiştim kaç sene önce

hediyelerimiz geldihihoyyyt
saol deryacım yarın almayı planladıgımız bi şeydi gerçekden bak. zamanlama harika çok çok teşekkürler.
resmleri ekliyorum çekiliş topiğine..

çok şükür bugün eline geçeceğini söylemişlerdi ..beğendiğine sevindim..kalıcı birşeyler olması adına bu tarz hediye düşündüm senin içinde aklımda vardı ama çıkamadım birdaha ..

dide yanlış anlamada kaynanan koca arayan kızlar gibi maşallah.ben onun kadar baksam kendime fit olurum valla...kürlere bak ya.üşenmekten sirkeli suyu bile 1 haftada terkettim.maşallah valla.

kaydirigubbakcemile3 süper bi teşhis olmuş
menopoz dönemi sanırsam bide kayınbaba antropoza girse yanmıştı elif

derya valla yusuf bey coşmuş..12 saat ne demek ya...deryacım doktora götürsen iştah sorunu için...kıyamam ona...deryacım allah yardımcın olsun...

deryam güllüye aldığın hediyeleri bende çok beğendim hiç aklıma gelmemişti böyle birşey hatta bende alacağım daha foto albüm teeruk ederim seni

mami ile telde konuştuk ses gitmiş burun tıkalı grip oldum galiba dedi eve almayı düşünmüyorum kendilerini çıksın anasında uyusun kaydirigubbakcemile3

taze bizimde yılbaşı gecesinden bozuldu düzenimiz hemen etkileniyorlar ya .
şu şeyde buluşmya bisde gelsek arada şey ederdik orda olmamı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra, dide+, dnzyildizi84+, kayra42+, minik_kelebek+, pinky_42+, sakaleynmaster+

ee daha daha nasılsınızz
oo elif hanımlarda burdaymış sizi piste alalım
cıstak cıstak
kadifedeeenn keseessiii
amaann yollaaa beyoğlunaa yollaa haydii yollaaa istanbula yoollaaa yaarr yollaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…