2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
koca topikte sizin kadar yalnızım
bir haykırsam belki duyarlar sesimi
hadi yazın artık pcnin camı kırılmadan

Ole deme adaş, kocam da benım uzerıme cok düşüyor, ben de onun uzerıne dusuyorum sık sık.. düşe kalka goturuyoruz ıste ılıskıyı..

aklıma gelmısken dınledıgım bişeyi aktarıyım hemen.
gecen cocuk doktoru konusurken dınledım bişi doktoruydu,ıhhm şey hanı alerjık bronsıt falan olanların uzmanı dıyım aklıma gelmedı allengırlı bişeydı.neyse"artık her evde olan buhar makınalarını kesınlıkle önermıyorum doktorunuz tavsıye etmedıyse "dedı çünkü cok bilincsizce kullanılıyormus,onu kullanıyorsanız evde mutlaka nem ölçer olmalıymıs evdekı nem %30u gecmemelıymıs sanırsam.kı zaten doktor tavsıyesıyle kullanmadakı önemlı nokta şeymiş; bazı rahatsızlıgı olan bebek ve cocuklarda(bunlar cok önemsız hafıf alerji yada basıt bı damar rahatsızlıgı olabılırmış) fazla nem bunu tetıklermıs cok basıtr bı rahatsızlık cıddı bırseye dönüşebılırmıs.öylekı bazı ailelere eve camasır bıle asmalarını önermıyorlarmıs.fazla nem hiçde iyi bıse degılmıs

bilginize sunuyorum çıtırlar................

saol tatlum

Saol bacım, gecen aldık bı nem aletı.. o nem aletı 30 lara dustugu zaman ustundekı gulucuk ısaretı kayboluyor, yanı uygun gormuyor.. sen de bole yazmıssın, bızım doktor da onermemıstı acıkcası, onu kapatıp yattıgım zaman koca adam ben,bogazım kupkuru oluyor, gece yattıgımız surece acık acıkcası..

benim koca düşüyü üzerime ben düşsem zavallı adam ezilir ölür o yüsden naniknanik

ben atlıyorum userınden o yusden.. bı nevı parende durumu, hayal et bı bakımmm.. anlıycaksınn.

ettim ettim adasım o durumlardan nası kurtulcaz bilmiyorum ama bu durumu dört gözle beklemekteyim

kızlar bişey sorayım size.şimdi ben meyve suyu ve yoğurt dışında bişey vermiyorum.gece çok sık uyanıyor.arkadaşım sütlü irmikli muhallebi ver dedi.bugün baktım ama geçen gün sizlerle bebe bisküvisi üzerine konuşurken gluten diye zararlı bir maddeden bahsedilmişti.bugün mamalardan tutun muhallebi tahıllı yani bebek yiyeceği namına ne varsa ki bunlara organiklerde dahil hepsinin içinde gluten var.üstelik koyu renkte yazmışlar.ya ne yedireceğim ben?alsammı?ne dersiniz?çok çelişkide kaldım...

bugün aklıma behiyeesen vardı o geldi.benim topiğe ilk girdiğimde yazıyodu sonra hiç görmedim bazen altta adını görüyorum hatırlıyor musunuz siz

evet petekde suluk var o olmasa bızımde bogazlar kupkuru.hafıf nem kısın gereklı kesınlıkle.doktor bılıncsızce derken sanırım tüm gün acık olmasındanda bahsetmıs olabılır,buyuzden bı nem ölçer mutlaka olmalı dıo.ben almadıgım için alacak olanlara yada kullananlara iletim didim.zaten sisde varmıs bi ölçer,ee akıllı kadınsın şekerim yerimseniben

bende yok nem seysi(

bendede yok makinası var ölçeri yok pehh
makinayıda bozdum 1 aydır tamirde
evde bozulan ne varsa benim eserim
izim olmalı diye düşünüyorum
hakan kızıyo ama napıyım buda benim huyum sakar mıyım umursamaz mıyım haylaz mıyım kestiremiyorum:dance::dance:

kayracim gluten zararli bir madde degil, yalnizsca colyak hastaligi olan bebkler glutensiz diyet aliyor onun disinda normal bebeklere zarari yok glutenin..

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
minik_kelebek, dide+, evriş+, evros+, kedici+, norraa+, pinky_42+, tazefasulye+
misafirler korktu kactı,amma misafir sevmezlerdeniz heee :))

bugün aklıma behiyeesen vardı o geldi.benim topiğe ilk girdiğimde yazıyodu sonra hiç görmedim bazen altta adını görüyorum hatırlıyor musunuz siz

evet ben hatırlıyom onun adını bıde bırı daha vardı ama adını hatırlayamıyom bı türlü hele bı arkadas listeme bakım vardır belkı

evriş de bi ceeeee dedi kaçtı
minik misaf,r dedin çınlattın kulaklarını hemen damladı biri bak

kayracim gluten zararli bir madde degil, yalnizsca colyak hastaligi olan bebkler glutensiz diyet aliyor onun disinda normal bebeklere zarari yok glutenin..

canım çok sağol çok rahatlattın beni ya.afalladım kaldım sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…