2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bıde gizze die bırı vardı aslındA bayada takılıyodu topiğe ama o yok cok zamandır hatırlıyonusmu hatun kişiler

Yok yavrum Ozy aldı, gezınırken magazada gordu.. atladı uzerıne.. sezar ın hakkı sezar aa falla.. :)

bende yok nem seysi(

Neaaaaaaaaaaa, yok mu??? ne kkkadar banalsınısss :dilcikar:

Masallahh Adasımm.. elıne su doken yokmusss heaa.. haklı Hakan falla :))

kaydirigubbakcemile3 yannız topik yıkılıyo aşagısı kaynıyo ama gecmıse gömüldüler herhal,gecmıste yok pek ama:1ninca:

asil bi gozum tvde
annem teoyla uyukluyo, tibet pc basinda takiliyo, bende garibim kendimi oyaliyom..
evlilik aski hakikaten olduuruyo mu acep??2.5 sene sonunda ayri ayri pclerde takiliyoz, hale bak..

evet ya kaynıyodu ama kaçtı bazısı misafir terki diyar eylemedi
canı saolsun bari çay ikram edelim fuyrun misafir yanında tatlımız yok ama idare edin gari

evriş de bi ceeeee dedi kaçtı
minik misaf,r dedin çınlattın kulaklarını hemen damladı biri bak

Yaw kadın, tuvalete gıttım geldım, hemen damgalamıssın benı yaff kaydirigubbakcemile

kızlar bıde gizze die bırı vardı aslındA bayada takılıyodu topiğe ama o yok cok zamandır hatırlıyonusmu hatun kişiler

Cizo cugum butun hamılelıgı boyunca duzenlı gıren cok naif bır arkadasımızdı, cok severım onu sahsen.. ama sonra koptu.. nedendır bılmem.

evet ben hatırlıyorum geç katılsamda aranıza kocası eskerden geldi bir iki ugradı sonra kayboldu

Dogrudur.

asil bi gozum tvde
annem teoyla uyukluyo, tibet pc basinda takiliyo, bende garibim kendimi oyaliyom..
evlilik aski hakikaten olduuruyo mu acep??2.5 sene sonunda ayri ayri pclerde takiliyoz, hale bak..

bencede öldürüyo kanımca
ben pc basında hakan tv
bazen birbirimizi duymuyoruz daha doğrusu o beni duymuyo

evet ya kaynıyodu ama kaçtı bazısı misafir terki diyar eylemedi
canı saolsun bari çay ikram edelim fuyrun misafir yanında tatlımız yok ama idare edin gari

Bem mısafır semem.. ferme cay felan lmaz:

demekki hala hasret gideriyorlar, aska bek beaaopuyorumnanaktan

Sen var yaa sen.. kaydirigubbakcemile3

ossun yıne fıkrım degısmedı henüz :umursamaz:

Ya Tubamm, onu bunu bırak ta, hala hedıyenız gelmedı mı annem yaaa kafamçokkarıştı

Ben de tatlı olarak.. cıkolata soslu pudıng ve annemın yaptıgı sahane asure den var.. ama benım canım onları yemek ıstemıyor.. duruyorlar sımdılık.. garıbım dı mı... Hele Furcu okuyunca sımdı bunu, kesın akıl saglıgımdan suphe edecek :))) ama canım yemek ıstemıyor.

tut minik tut topu tut
minik topu nurdana at
at nurdan at topu evrosa at
evros adaşın geldi bak sende topu ona at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…