evriş de bi ceeeee dedi kaçtı
minik misaf,r dedin çınlattın kulaklarını hemen damladı biri bak
kızlar bıde gizze die bırı vardı aslındA bayada takılıyodu topiğe ama o yok cok zamandır hatırlıyonusmu hatun kişiler
kızlar bıde gizze die bırı vardı aslındA bayada takılıyodu topiğe ama o yok cok zamandır hatırlıyonusmu hatun kişiler
evet petekde suluk var o olmasa bızımde bogazlar kupkuru.hafıf nem kısın gereklı kesınlıkle.doktor bılıncsızce derken sanırım tüm gün acık olmasındanda bahsetmıs olabılır,buyuzden bı nem ölçer mutlaka olmalı dıo.ben almadıgım için alacak olanlara yada kullananlara iletim didim.zaten sisde varmıs bi ölçer,ee akıllı kadınsın şekerim yerimseniben
bende yok nem seysi(
bendede yok makinası var ölçeri yok pehh
makinayıda bozdum 1 aydır tamirde
evde bozulan ne varsa benim eserim
izim olmalı diye düşünüyorum
hakan kızıyo ama napıyım buda benim huyum sakar mıyım umursamaz mıyım haylaz mıyım kestiremiyorum:dance::dance:
rosewind gelmiş
naptın tatlım çözdünüz mü sorunlarınızı
kaydirigubbakcemile3 yannız topik yıkılıyo aşagısı kaynıyo ama gecmıse gömüldüler herhal,gecmıste yok pek ama:1ninca:
evet ben hatırlıyorum geç katılsamda aranıza kocası eskerden geldi bir iki ugradı sonra kayboldu
Yok yavrum Ozy aldı, gezınırken magazada gordu.. atladı uzerıne.. sezar ın hakkı sezar aa falla.. :):))
evriş de bi ceeeee dedi kaçtı
minik misaf,r dedin çınlattın kulaklarını hemen damladı biri bak
evet ben hatırlıyorum geç katılsamda aranıza kocası eskerden geldi bir iki ugradı sonra kayboldu
evet ya kaynıyodu ama kaçtı bazısı misafir terki diyar eylemedi
canı saolsun bari çay ikram edelim fuyrun misafir yanında tatlımız yok ama idare edin gari
asil bi gozum tvde
annem teoyla uyukluyo, tibet pc basinda takiliyo, bende garibim kendimi oyaliyom..
evlilik aski hakikaten olduuruyo mu acep??2.5 sene sonunda ayri ayri pclerde takiliyoz, hale bak..
nasi yani tatlin yok mu senin?? puuuu
evet ya kaynıyodu ama kaçtı bazısı misafir terki diyar eylemedi
canı saolsun bari çay ikram edelim fuyrun misafir yanında tatlımız yok ama idare edin gari
demekki hala hasret gideriyorlar, aska bek beaaopuyorumnanaktan
ossun yıne fıkrım degısmedı henüz :umursamaz:
bencede öldürüyo kanımca
ben pc basında hakan tv
bazen birbirimizi duymuyoruz daha doğrusu o beni duymuyo
yaş pasta varda çaktırma ben yiycem misafire yok anlasana:jeyyar:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?