2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hep bıtmek bılmez sıcak bır sey ıcme ıhtıyacı var.. asla doymam, cay, o bıter bıtkı cayı, o bıter baska bıtkı cayı.. o da bıter su.. su da bıter.. bı bakıyorum gece bıtıoo :))

Bem mısafır semem.. ferme cay felan lmaz:

Sen var yaa sen.. kaydirigubbakcemile3

Ya Tubamm, onu bunu bırak ta, hala hedıyenız gelmedı mı annem yaaa kafamçokkarıştı
pek,i tatlım zati çayı duyan ikinci misafirde damladı çayı geri aldım

gel bizde pasta var yiyelim bende nurdan gibi kendim yaptım kendim kendimize bizzat ama bişi kırmadan yaptım ben yaptımsırnaşık şey

Ben de hep bıtmek bılmez sıcak bır sey ıcme ıhtıyacı var.. asla doymam, cay, o bıter bıtkı cayı, o bıter baska bıtkı cayı.. o da bıter su.. su da bıter.. bı bakıyorum gece bıtıoo :))

ben aksamlari adacayi ihlamur cay uclusunu her gece donusumlu yaparim..

Evrimcim, buhar makinasını bir odanın içinde 3 saatten fazla çalıştırmamak gerekiyormuş. Bunu çok iyi biliyorum ama kimden duydum, nerden okudum hatırlayamıyorum.Bu yüzden ben gece Devayı uyutmadan 1 saat önce çalıştırmaya başlıyorum, 3 saat sonunda kapatıyorum. Bir de içine mutlaka içme suyu koyuyorum, musluk suyu koyunca makinanın etrafındaki şeylerde lekeler oluyormuş.

Bende kızıma yılbaşı hediyesi meyve sıkacağı aldım, cam rendeden rendeleyince çok su çıkmıyor, püreler için iyi cam rende. Ama biz daha püreye başlamadık, meyve suyu için aldım.

Benim aldığımın markası Arzum,çok hoşuma gitti,çok partik ve en önemlisi çok kolay temizleniyor kaydirigubbakcemile2 Tembel işi diyebiliriz hihoyyyt Fiyatı da 119 tl. Artık elma-armut suyu karışık yapıyorum, biberona koyuyorum bayıla bayıla içiyor.

Istemıo canım yaf, falla bak,nafıyet ossun sana.. emın mısın yaparken bıs kırmadıgına, ıyı duusn bakımm

ah caniim senin acil glikoza ihtiyacin var hemen pastani ye...laelaelaelaelae

Canım neyın var senın, sole bak.. bız bızeyıs burada, luffen dokul, endıselenıyorum senın ıcın artık yaa (

beni sisler yarattınız
aman napıyım askeri ders çalışıyı kocam bende arada ona soru soruyorum ondan böle oldum
belkide içimde bastırdığğım sınıf öğrtmnliğim pörtledi
belkide bu benim ben olmalıyıl yada olmamalıyım
olmak yada olmamak delikafaduldendelikafadulden

teoman uyandi micmaya calisiyor cok komik yaa, dil disarda siritir bi ifadeyle sesli ikiniyor:))

Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu

Istemıo canım yaf, falla bak,nafıyet ossun sana.. emın mısın yaparken bıs kırmadıgına, ıyı duusn bakımm

falla kırmadım adasım falla bak kırsam sölerim mutfak dışında heryerde bişi yok ediyorummutfak kesmiyiii
o çok banal sradan herkes orda kırıyıı ben diğer odalarda

he bide arap cayi naneli onu cok seferim

Aaa o nedır Nurdanım?? bak hemen dıkkatımı çekiştirdi..

Yavrum Ayşin, e onu kapatınca bogazım kuruoo annem.. onu nası cozecegıss.. hadı ben kalkıım kalkımm su ıcıımm.. Kuzy napcek??

Ben de Elıf gııb Moulınex almıstım, onceden bızım ıcın almıstım, sımdı Ozy ye de kullanıyorum, ıyıdır kendılerını.. o bızden memnun mu bılmem ama,her gun kullanıp bı kenara atıyoruss kendılerını.

ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i

AHANDA AYNI BEN! büyük harfle yazmışım özür, aslında silesem de aynı kapıya çıkacaktı ama, yarı kırık, yarı kıcık bi insan olduğumdan silmeyip devam etmeyi uygun gördüm. Bak hala!

taze bizimde yılbaşı gecesinden bozuldu düzenimiz hemen etkileniyorlar ya .
şu şeyde buluşmya bisde gelsek arada şey ederdik orda olmamı

buyrun bacım, ne demek :)

Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(

oooo, allah kavuştursun canım :teselli:

ne kadar tanıdık sahneler!!!

tişkürler, buınu öğrendiğim iyi oldu :)

Piii, Kemal de gelmek üzeredir sanırsam. mafoldumben

Ben 5 lt lik küçük bi damacana bulunduruyorum kilerde. Çünkü abuk subuk zamanlarda susuz kaldığım çok oluyor. Onu akıl ettiğimden beri hiç susuz kalmadım. Öneririm.

Eywahlar ossunn :bbo:

teoman uyandi micmaya calisiyor cok komik yaa, dil disarda siritir bi ifadeyle sesli ikiniyor:))

Bı kameraya alsana sunu yafrumm :))

Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu

:)) Basarılar dılerım annem.. kalbım senınle :))

falla kırmadım adasım falla bak kırsam sölerim mutfak dışında heryerde bişi yok ediyorummutfak kesmiyiii
o çok banal sradan herkes orda kırıyıı ben diğer odalarda

Anlıyorum ben senı.. tamam yorma sen kendını, bıttı, gececek bugunler de.. Şeniz

simdi oncelikle basarilar , sen yap foto cek, sonra kargoya ver puan verelim..

iki gun girmedim arkadaslar bol mesaj ayarlı sayfa olarak bile 15 sayfa birikmiss inanmıyorum size ne dokturdunuz acaba hizlica bakıyorum

benim cadı kızım yeni yila meme emerek girdi allahım sacımı basımı yolacaktım revamı bubana:)

yani her aksam yattıgı zaman en az 2-3 saat uyuyan kızım 11 de zor uyuduki 9 gibi uyurdu genelde neyse hadi dedik geç oldu oldu ama sonunda falan 11,30 da aglamaya baslamasınmı iboyla birbirimize baktık allahımdedim yarım saat ver yeni yila girmeye uyumaz bu arada uyanıkmı sokayım yoksa memedemi derken karar veremedim ve memede girdiii

inanmam boyle seylere ama yined aklımın bir kosesinde :) tum yıl meme emcek buçocuk bittim ben:)

iste yılbası aksamından bırkaç resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…