tut minik tut topu tut
minik topu nurdana at
at nurdan at topu evrosa at
evros adaşın geldi bak sende topu ona at
tut minik tut topu tut
minik topu nurdana at
at nurdan at topu evrosa at
evros adaşın geldi bak sende topu ona at
pek,i tatlım zati çayı duyan ikinci misafirde damladı çayı geri aldımBem mısafır semem.. ferme cay felanlmaz:
Sen var yaa sen.. kaydirigubbakcemile3
Ya Tubamm, onu bunu bırak ta, hala hedıyenız gelmedı mı annem yaaa kafamçokkarıştı
Ben de tatlı olarak.. cıkolata soslu pudıng ve annemın yaptıgı sahane asure den var.. ama benım canım onları yemek ıstemıyor.. duruyorlar sımdılık.. garıbım dı mı... Hele Furcu okuyunca sımdı bunu, kesın akıl saglıgımdan suphe edecek :))) ama canım yemek ıstemıyor.
Ben de hep bıtmek bılmez sıcak bır sey ıcme ıhtıyacı var.. asla doymam, cay, o bıter bıtkı cayı, o bıter baska bıtkı cayı.. o da bıter su.. su da bıter.. bı bakıyorum gece bıtıoo :))
pek,i tatlım zati çayı duyan ikinci misafirde damladı çayı geri aldım
gel bizde pasta var yiyelim bende nurdan gibi kendim yaptım kendim kendimize bizzat ama bişi kırmadan yaptım ben yaptımsırnaşık şey
ah caniim senin acil glikoza ihtiyacin var hemen pastani ye...laelaelaelaelae
Canımneyın var senın, sole bak.. bız bızeyıs burada, luffen dokul, endıselenıyorum senın ıcın artık yaa (
Istemıo canım yaf, falla bak,nafıyet ossun sana.. emın mısın yaparken bıs kırmadıgına, ıyı duusn bakımm
he bide arap cayi naneli onu cok seferim
Evrimcim, buhar makinasını bir odanın içinde 3 saatten fazla çalıştırmamak gerekiyormuş. Bunu çok iyi biliyorum ama kimden duydum, nerden okudum hatırlayamıyorum.Bu yüzden ben gece Devayı uyutmadan 1 saat önce çalıştırmaya başlıyorum, 3 saat sonunda kapatıyorum. Bir de içine mutlaka içme suyu koyuyorum, musluk suyu koyunca makinanın etrafındaki şeylerde lekeler oluyormuş.
Bende kızıma yılbaşı hediyesi meyve sıkacağı aldım, cam rendeden rendeleyince çok su çıkmıyor, püreler için iyi cam rende. Ama biz daha püreye başlamadık, meyve suyu için aldım.
Benim aldığımın markası Arzum,çok hoşuma gitti,çok partik ve en önemlisi çok kolay temizleniyor kaydirigubbakcemile2 Tembel işi diyebiliriz hihoyyyt Fiyatı da 119 tl. Artık elma-armut suyu karışık yapıyorum, biberona koyuyorum bayıla bayıla içiyor.
Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu
ben cem yılmaz ne yapsa beğenirim o sebepten yanlış yönlendirmeyeyim güllü.biz ailecek seviyoruz cem'i
taze bizimde yılbaşı gecesinden bozuldu düzenimiz hemen etkileniyorlar ya .
şu şeyde buluşmya bisde gelsek arada şey ederdik orda olmamı
Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
9a dogru mızıkladı cok uykusu geldı mama yaptım bıberomla ıcerken uyudu 30 ml anca icti sızdı sonra yarımsaat sonra uyandı salla salla uyumadı emzirdim hepten cingoz oldu salladım tam gozu gecıodu mısafırlerın gıtme sesıne uyandı suan salonda yanımızda takılıo bakalım nazaman uyuycak
aklıma gelmısken dınledıgım bişeyi aktarıyım hemen.
gecen cocuk doktoru konusurken dınledım bişi doktoruydu,ıhhm şey hanı alerjık bronsıt falan olanların uzmanı dıyım aklıma gelmedı allengırlı bişeydı.neyse"artık her evde olan buhar makınalarını kesınlıkle önermıyorum doktorunuz tavsıye etmedıyse "dedı çünkü cok bilincsizce kullanılıyormus,onu kullanıyorsanız evde mutlaka nem ölçer olmalıymıs evdekı nem %30u gecmemelıymıs sanırsam.kı zaten doktor tavsıyesıyle kullanmadakı önemlı nokta şeymiş; bazı rahatsızlıgı olan bebek ve cocuklarda(bunlar cok önemsız hafıf alerji yada basıt bı damar rahatsızlıgı olabılırmış) fazla nem bunu tetıklermıs cok basıtr bı rahatsızlık cıddı bırseye dönüşebılırmıs.öylekı bazı ailelere eve camasır bıle asmalarını önermıyorlarmıs.fazla nem hiçde iyi bıse degılmıs
bilginize sunuyorum çıtırlar................
Ben de tatlı olarak.. cıkolata soslu pudıng ve annemın yaptıgı sahane asure den var.. ama benım canım onları yemek ıstemıyor.. duruyorlar sımdılık.. garıbım dı mı... Hele Furcu okuyunca sımdı bunu, kesın akıl saglıgımdan suphe edecek :))) ama canım yemek ıstemıyor.
Ben de hep bıtmek bılmez sıcak bır sey ıcme ıhtıyacı var.. asla doymam, cay, o bıter bıtkı cayı, o bıter baska bıtkı cayı.. o da bıter su.. su da bıter.. bı bakıyorum gece bıtıoo :))
beni sisler yarattınız
aman napıyım askeri ders çalışıyı kocam bende arada ona soru soruyorum ondan böle oldum
belkide içimde bastırdığğım sınıf öğrtmnliğim pörtledi
belkide bu benim ben olmalıyıl yada olmamalıyım
olmak yada olmamak delikafaduldendelikafadulden
teoman uyandi micmaya calisiyor cok komik yaa, dil disarda siritir bi ifadeyle sesli ikiniyor:))
Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu
falla kırmadım adasım falla bak kırsam sölerim mutfak dışında heryerde bişi yok ediyorummutfak kesmiyiii
o çok banal sradan herkes orda kırıyıı ben diğer odalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?