2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun dr kontrolumuz vardı 650 gr alması gerekiyor malum bu aylarda bizimki 600 gr almıs dr iyi iyi birsey olmaz dedi ama ek besinlere zaten baslatacakmıs tartıya çıkmadan çorba yogurt ve meyva puresi vermemi anlattı
yogurt mayaladım unutmusum yıllar geçti bakalmı tutacakmı
yarın sebze zçorbasına baslayacagım 2sayfalık detaylı yapımlar ile her hafta bersey ekleyerek yapacagız falan
bilgi isteyen olurs detaylı yazarım
ama hiç umutlu degilim berkede çokhevesle yapmıstım çorbaları falan agzına surmeyince hayallerim yikilmisti bu yemiycek yemiycek diyorum sbaahtan beri beni istahlı çocuk bulmaz ki:) içimde oyle bir his var istah konusunda oglumdan çok çektigim için bakalım yarın neler olcakheyecanlıyım

birde kaldı ise 4 gun bakıcı mızın baslamasına ise 1 guncuk kaldı
dr un su sozu kulaklarımda cinliyor
iste dedik psikolojik larak etkilenir dimi ise baslayınca dedim e tabi dedi HAYAL KIRIKLIGI mutlaka yasayacaktır dedi
ay allahım kulagımdan gitmiyor bu cumle hem heyecanlı hem endiseli hem isyerimi ozledigim için mutluyum karmakarısgım desem tam manasıyla hislerimi anlatmıs olcam sanırım

simdi geçmisi okumaya calısayım

esrakoo ece cok guzellesmis masalah berkede cok yakısıklı olmus Allah meleklerını korusun

tazem bu felaket bısey olcak ya işiniz var sizin bu dorukla anaokulunda baslar kızlar sıkıstırmaya bunu dikkat et cok ama cokk yakısıklı yavrum benim kravatı ayakkabıları herseyıne bayıldım en cokta anasına :)

nurdan evros bızdede durumlar aynı o tvde ben pcde takılıp gıdıos

hatta aksamlarım hep cocugu uyutmakla gecıo sınır oluyorum cocugu uyutsam pc basında nefes alıorum gecen mıkırdadımda bıraz emrah dedı hic sikayet etme olmayacak dıe 2 sene agladın ben bılıodum boyle olacagını. simdide dio ece buyusun 2 yasına dogru yapalım 2.yi bakalım artık kısmet

galıba dunku diyet ıse yaradı bıraz vucudumdakı şişlik odem gitmis bugun daha iim simdilik cikolata krizi filan yok

emrah hapsuruklu ece burnu hırıltılı allahtan ben iim habire takviye yapıorum kendime ecisede pekmezli ıhlamur iciriorum ama cokta içmio gelip gidip agzına sokuyorum. oglene tarhana corbası yapıcam ona .
Allahtan aksam icin yemegim var rahatım evi bi domestosla silsem ii olur dimi

gecen gun cagla sıkele dikkat ettimde vucudu bozulmus hernekadar podyuma cıksada cunku kalca kemiginde filan genişleme var dikkat edin bıcımsız olmus eski narinligi yok

bisde o buhar seysinden var cok senginis blendirimiz yok fakiris ama meyve sıkacagımısta var ondanda sengiinis ama daha meyve sıkacagıyla sıkmadım cocuguma hamileyken hep kendime sıkıodum :)

sise yazayım derken ocakta sut ısıtıodum kayna taş heryer batsın püüüü cocugumun yogurdunu mayalıyımda bari kacayım:)

taze dun sekerli yedirdim yogurdu sevdi hem annemde kucukken bıze sekerli yediriodu ama sonradan hep normal yedik zorlanmadık kasma bence okadar

günaydın bu üçüncü yazışım şimidi olcek ..ikidebir site kiltleniyor sil başatn gıcık oldum..

taze vallahi felaket olcek bu çocuk ağzim varmi sen demişsin ya tam izmir .....olmuş..
esrako maşallah kuzularına ..ecoş baya büyümüş ..doktorun verdiği bilgilerini paylaşırsan seviniriz..hayal kırıklığı konusuna takılma herşeyin artısı eksisi var alıcaktır nasıl olsa....ememerek yeni yıla girmişsin ya inanama alakası yok...
biz dün ilk çorbamızı içtik..mama yemeyince tarhana çorbası yapıp yedirdim yedi tabi yine binbir şaklabanlıkla ama yedi...

gecemiz bir felaketti hiç uyumadık ağrı kesici içirdiğim halde saat başı ayaktaydık....ama mamalarımızı yemeyi başardık...

Babami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
Allah kavuştursun canım

tüh bıtmısmı üzaüldüm,2 arkadasım daha sipariş vercektı

buarada inş.iyi cıkar sonuclarınız,karnı doymuyor olabılırmı?

hatıra çok üzüldüm haline..umarım bişi çıkmaz tahlillerinizde..gerçekten doymuyomuki??

hatıra canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.umarım geçer tatlım

Hatıra geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz ...

hatıracım gecmiş olsun ıns bısı cıkmazda rahatlar melegın sende uyursun rahat rahat

Sağolun canlar. Geçen gece yanıma bi biberon sütü aldım onu içtiği halde huysuzluğu devam etti kilo alımıda ii olduğuna göre doymamasına ihtimal vermiyorum.
Tahlil sonuçları inşallah iyi çıkarsa şüphelendiğim tek şey kalacak oda diş çıkarıyor olması henüz bi beyazlık filan yok ama sanırım onun sıkıntısını çekiyor inşallah ondandır da başka bi sıkıntısı yoktur kuzumun. Ama her dişde de böyle yaparsa ben bittim demektir((

Allahım ya herkes ayrı bi telden çalıyo hangisinin akordu bozuk anlayamadım gitti kafamçokkarıştı

Maşallah yavrularına ece kız iyice güzelleşmiş.

gecemiz bir felaketti hiç uyumadık ağrı kesici içirdiğim halde saat başı ayaktaydık....ama mamalarımızı yemeyi başardık...
sende bendensin canım :içelim:

pervin şükür şimdide yedirdim mamasını ..bu mama çok lezzetli kokusu bile iştah açıyor....yanlız sabah hem balık yağlı vitaminini ve 2 saat sonrada pekmez içirdim pekmezde iştah açıyor bizde....

blendır konusu olmuş banada annem yılbaşı doğum günü hediyesi aldı bosch marka bana ama aslında yusuf bey için alındı....:umursamaz:mafoldumben

derya cok sukur yemeye baslamıs yusuf

hatıra nezaman cıkcak sonuclar

ıdrar tahlil sonucu çıktı ama dr a gösteremedik sayfa açılmıyo açılsa buraya kopyalıycasm topikimizin sevgili druna sorucam . Salı günü 2 de idrar kültür sonucu çıkacak sıpa kakasını yapmadı o gün, pazartesiye kaldı yaparsa inşallah vericez çarşamba yada perşembe çıkar herhalde onun sonucuda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…