Allah kavuştursun canımBabami yolcu ettik, moralim cok bozuk(
tüh bıtmısmı üzaüldüm,2 arkadasım daha sipariş vercektı
buarada inş.iyi cıkar sonuclarınız,karnı doymuyor olabılırmı?
hatıra çok üzüldüm haline..umarım bişi çıkmaz tahlillerinizde..gerçekten doymuyomuki??
hatıra canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.umarım geçer tatlım
Hatıra geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz ...
hatıracım gecmiş olsun ıns bısı cıkmazda rahatlar melegın sende uyursun rahat rahat
aklıma gelmısken dınledıgım bişeyi aktarıyım hemen.
gecen cocuk doktoru konusurken dınledım bişi doktoruydu,ıhhm şey hanı alerjık bronsıt falan olanların uzmanı dıyım aklıma gelmedı allengırlı bişeydı.neyse"artık her evde olan buhar makınalarını kesınlıkle önermıyorum doktorunuz tavsıye etmedıyse "dedı çünkü cok bilincsizce kullanılıyormus,onu kullanıyorsanız evde mutlaka nem ölçer olmalıymıs evdekı nem %30u gecmemelıymıs sanırsam.kı zaten doktor tavsıyesıyle kullanmadakı önemlı nokta şeymiş; bazı rahatsızlıgı olan bebek ve cocuklarda(bunlar cok önemsız hafıf alerji yada basıt bı damar rahatsızlıgı olabılırmış) fazla nem bunu tetıklermıs cok basıtr bı rahatsızlık cıddı bırseye dönüşebılırmıs.öylekı bazı ailelere eve camasır bıle asmalarını önermıyorlarmıs.fazla nem hiçde iyi bıse degılmıs
bilginize sunuyorum çıtırlar................
Maşallah yavrularına ece kız iyice güzelleşmiş.
sende bendensin canım :içelim:gecemiz bir felaketti hiç uyumadık ağrı kesici içirdiğim halde saat başı ayaktaydık....ama mamalarımızı yemeyi başardık...
derya cok sukur yemeye baslamıs yusuf
hatıra nezaman cıkcak sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?