2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EFTELYA yavrum o yapılan uyuşturucu kana karışmıyor. Ben hamileyken bile yaptırtmıştım dişçide korkma, sütüne falan geçmez. Ama sen gene de bir bilene sor.

EVRıM, sen bir de Onur'a sor bakayım halinden memnun mu, değil mi :):):)

Ha o fantasıyı daa yasayasım yok annem.. :)) anne sütü ıle yapsın ne yapacaksa.. bugun meyve suyunda yapmaya kalktı, tehdıt ettım, cekerım bıberonu dıe, tekrarlamadı.. :))

Kaldır ayagını :)) tam üstündesin çünkü.. bır de pıjamalarını kendı gıymeyı ogrense tam rahat edecegım.. ınsallah bugun yarın o da olur, altını gıymeyı becerıo da, ustte bıraz zorlanıoo nıeysee :))))

ah kıyamam yaaa... Doruk'a da oluyo arada...

Doruk a bayıldım bayıldım..gömlek kravat giyince ne kadar da büyük gözüküyolar..serserim benim

GYPSY teyzemiz sağ olsun :) Teşekkürler...

Allah allah niye kiiii :)

tekkur ederim cigerlerimmopuyorumnanaktan halimi bi görseniz burnumdan nefes alamadığım için agzımdan alıyorum ağzımdan alınca dışım sızlıo bitap bi haldeyim yarın gideceğim bakalım sonumuz ne olacak

Bır tane alıştırma bardağı almıştım DOruk'a, bugün ilk defa ondan su içti. Yüzündeki ifadeyi unutmuyorum hiç. Çocuk her yeni bir şeyle tanıştığında kamerayla görüntülemek istiyorum, unutuyorum hep. Bır de dişini kaşıdı, cıyk cıyk ses çıktı, kulaklarım şey oldu ama, yavrum dişini kaşıyo diye ses etmedim. Almadım elinden. Dibine de 1 parmak su koydum, arada dikip içti kendi, çok komikti :))

niyeyse bende de :)

Eftelya..ben hamileyken spreyle uyuşturmuştu dr. dişimi..o şekilde yapmıştı dolgumu..sen de yaptırabilirsin..geçmiş olsun

masallah size, cok guzelsiniz ana kiz..

yolla guzelim, istersn ozelden de atabilirsin, gecmis olun tekrar..

cok yapismis size hanfenduu..

Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
ben ben ben

Kuzy, ıkı gundur püfürmeyi öğrendi.. agzından tukuruk cıkarıoo fosur fosur balon yapıooo... hayır ola..
aha bizde ogrendik pfuuff pfuuuff yapiyoz bol tupuruklu..bide ga ga ga..

teo anne de---ga ga
teo baba de--- ga ga
teo dede de---ga ga bizim suan kelime dagarcigimiz ga ga dan ibaret. bide pfuufff

teoya keciboynuzu pekmezi verdigimden beri bizdede mevcut, tamam demir icerigi en yuksek ama yan etkileri mevcut boyle:))

gecmis olsun canim.

Tesekkurle kizlar benzetme ile ilgili yorumlariniz icin, iste elimizden geldigince yaptik bisiler:)))

Tesekkurle kizlar benzetme ile ilgili yorumlariniz icin, iste elimizden geldigince yaptik bisiler:)))

KIZZZZ evrim kızz klonlama yapmış bu tokturanım.zaten habire birşeyler araştırıyor illerin gavurlarında.ne araştırmaysa bitmedi.al işte sonuç

kolajı beğenenler sağolun kızzzlaar.kociş de beğendi

ahan da meyve töreni başladı

ya buarada bu sayfayi benim resimmi katletmis bole??(

icinizden hatta disinizdan saydirabilirsiniz eger oyleyse; hersey kabulumdur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…