Pervin, annem hemen hemen bütün çorbalarına peynir koyar tat versin diye. Ona da koymuş daha besleyici olsun diye sanırım. Ben zaten peyniri sabah kahvaltı ederken Doruk'un ağzına koyuyorum ezmeden hem de. Yavaştan ezip yutmayı öğrensin istiyorum.
Evrim o hareketi ağzında yoğurt varken yapınca çok fantastic oluyor :)
evrim varya sanki kuzy hic aglamıo mızıklamıo hep gulup oyuncaklarına sarılarak yatıo bıde kaka yapmıo bezını cişle dolduruo yıne guluo sueterlerını gıyıp evde yumos edasıyla dolanıo seni hic darlatmıo hep boyle bi intiba yaratıo bende :)
yanık yanık aglayarak uyanıo uykusundan kuzum ıcımız parcalanıo susturana kadar.. azonce hele oyle ıclı aglayarak uyandıkii sonra susturduk bı babasına bakıo bı bana bakıo guldu oyle uyumaya devam etti .. yanımada dadandı sıpa yaa emrah bugunde obur odda yatcak tam iileşene kadar
Doruk a bayıldım bayıldım..gömlek kravat giyince ne kadar da büyük gözüküyolar..serserim benim
evrim varya sanki kuzy hic aglamıo mızıklamıo hep gulup oyuncaklarına sarılarak yatıo bıde kaka yapmıo bezını cişle dolduruo yıne guluo sueterlerını gıyıp evde yumos edasıyla dolanıo seni hic darlatmıo hep boyle bi intiba yaratıo bende :)
Yafrum, ben kanal tedavısı yaptırdım bı ay once, bısı olmuoo, emın ol, uyustursalar da, en fazla 3 saat sonra emzırebılırsın,ona gore ayarlarsın kendını, cok cok gecmıs olsun, bunyenı guclu tutmaya calıs bugunlerde.
tekkur ederim cigerlerimmopuyorumnanaktan halimi bi görseniz burnumdan nefes alamadığım için agzımdan alıyorum ağzımdan alınca dışım sızlıo bitap bi haldeyim yarın gideceğim bakalım sonumuz ne olacakEFTELYA yavrum o yapılan uyuşturucu kana karışmıyor. Ben hamileyken bile yaptırtmıştım dişçide korkma, sütüne falan geçmez. Ama sen gene de bir bilene sor.
EVRİM, sen bir de Onur'a sor bakayım halinden memnun mu, değil mi :):):)
yolla guzelim, istersn ozelden de atabilirsin, gecmis olun tekrar..İdrar tahlil sonucu çıktı ama dr a gösteremedik sayfa açılmıyo açılsa buraya kopyalıycasm topikimizin sevgili druna sorucam . Salı günü 2 de idrar kültür sonucu çıkacak sıpa kakasını yapmadı o gün, pazartesiye kaldı yaparsa inşallah vericez çarşamba yada perşembe çıkar herhalde onun sonucuda.
cok yapismis size hanfenduu..selam kızlarrrrrrrrrrrr naberr ben geldimmmm,kızzzzzzzzzz elif napıonnn kızz
(tam ıkı senedır buraya yazıyorum, hayatımda ılk kez bole bı dıalog yazıyorum, hanı dedımm benım de olsun halı hazırda bole bı gırıs.. böğhkkk )
ben ben benBir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
aha bizde ogrendik pfuuff pfuuuff yapiyoz bol tupuruklu..bide ga ga ga..Kuzy, ıkı gundur püfürmeyi öğrendi.. agzından tukuruk cıkarıoo fosur fosur balon yapıooo... hayır ola..
Doruk bugün çükünü kaldırdı desem inanır mısınız? İnanınız. Çükünün altı kıpkırmızı olmuş, bepanthen süreyim dedim. Sürdüm, haliyle biraz mıncıkladım çocuğu, Onur'la şok olduk, resmen çükü kalktı, kocaman oldu. Hatta ağlıyordu, viyaklıyordu, o ara sustu. Yemin ederim. Olabileceğini duymuştum ama buna şok oldum :)))
gecmis olsun canim.yanık yanık aglayarak uyanıo uykusundan kuzum ıcımız parcalanıo susturana kadar.. azonce hele oyle ıclı aglayarak uyandıkii sonra susturduk bı babasına bakıo bı bana bakıo guldu oyle uyumaya devam etti .. yanımada dadandı sıpa yaa emrah bugunde obur odda yatcak tam iileşene kadar
Tesekkurle kizlar benzetme ile ilgili yorumlariniz icin, iste elimizden geldigince yaptik bisiler:)))
kolajı beğenenler sağolun kızzzlaar.kociş de beğendi
ahan da meyve töreni başladı
kolajı beğenenler sağolun kızzzlaar.kociş de beğendi
ahan da meyve töreni başladı
KIZZZZ evrim kızz klonlama yapmış bu tokturanım.zaten habire birşeyler araştırıyor illerin gavurlarında.ne araştırmaysa bitmedi.al işte sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?